sloneczna.dziewczyna Odstąpię próbki 21.11.09, 20:53 Hej. Mam do odstąpienia sporo robionych próbek, wszystkie raz używane. Odstąpię wszystkie np. za zwrot kosztów przesyłki lub inną fajną próbkę w zamian. Victor & Rolf Eau Mega Versace Versense Givenchy My Givenchy Dream Givenchy Ange ou Demon Le Secret Lacoste Pour Femme Gucci Envy Me Dolce & Gabbana Light Blue Ferre Rose Masaki Matsushima Suu Odpowiedz Link
sloneczna.dziewczyna Re: Odstąpię próbki 21.11.09, 20:56 Oczywiście na @ gazetowy albo rzkarolina@yahoo.com Odpowiedz Link
rygel Gucci Envy 25.11.09, 21:13 Szukam próbki Gucci Envy, najchętniej od kogoś z Białegostoku. Oczywiście w zamian mogę zaoferować odlewkę któregoś z posiadanych przezemnie zapachów. brzydal34@gmail.com Odpowiedz Link
alphekka szukam: desnuda, matin calin, MAC, Serendipitous, 25.11.09, 21:47 szukam próbek lub odlewek: desnuda tumulte chanel 5 eau premiere zapachy MAC Creations csp matin calin serendipitous daim blond le boise micallef printemps Pozdrawiam Odpowiedz Link
czekolada69 Re: szukam: desnuda, matin calin, MAC, Serendipit 16.02.10, 11:03 napisałam w sprawie serendipitous Odpowiedz Link
m.view CH Herrery, Jil Sander - Jil z 2009 02.12.09, 09:23 Bardzo proszę - może być próbka, albo przynajmniej psiknięcie na papierek - CH Herrery (czerwone opakowanie) i nowe Jil - w moim mieście nie ma niestety, a nie chcę kupować w ciemno, już straciłam nadzieję że uda mi się zdobyć. Odpowiedz Link
affne Re: CH Herrery, Jil Sander - Jil z 2009 07.12.09, 17:52 Witam :) Mam Jil Sander - Jil 2009, prawie całą próbkę bo to nie mój zapach :( Nie wiem jednak czy opłaca się ewentualna wymiana za jedną próbkę :( Oto co jeszcze mam i czego jeszcze poszukuję: Mam na wymianę próbki : * Gucci EDP – 1,7 ml – u mnie trochę więcej niż pół próbki * HERMES Eau Des Merveilles- 1,6ml – u mnie sporo więcej niż pół próbki * Idole d'Armani Giorgio Armani EDP- 1,5ml – u mnie troszkę mniej niż pół próbki * Promesse Cacharel EDT – 1,5 ml - u mnie troszkę mniej niż pół próbki * Flowerbomb Viktor&Rolf edt - 1,5ml – u mnie ok. ¼ próbki * Gucci EDP II – 1,7 ml – u mnie więcej niż pół próbki * Liberte Cacharel EDT – 1,5 ml – u mnie pół próbki * Hermes Un Jardin Sur Le Nil (nie mam na nią opakowania) – u mnie pół próbki * Eau Indigo L'eau Par Kenzo - 1,5ml – u mnie sporo więcej niż pół próbki * Hermes Un Jardin en Mediterranee EDT- 2 ml – u mnie sporo więcej niż pół próbki * L'eau Ambree Prada EDP- 1.5ml – u mnie więcej niż pół próbki * Prada Prada EDP – 1,5 ml – u mnie trochę mniej niż pół próbki * Jil by Jil Sander- 1,2ml – u mnie prawie pełna próbka * Gucci Rush EDT – 1,7 ml – u mnie więcej niż pół próbki * Flora by Gucci - 2ml – u mnie ciut więcej niż pół próbki * Florale Kenzo Amour-1,5ml – u mnie mniej niż pół próbki * Calvin Klein Euphoria EDP – 1,2 ml – u mnie mniej niż pół próbki * Escada Signature EDP – 2 ml – u mnie więcej niż pół próbki * A Scent Issey Miyake - 1ml – u mnie ciut mniej niż pół próbki * Issey Miyake L'eau D'issey - 1,2ml – u mnie pół próbki * YR Neonatura Cocoon (r) - ok. 1 ml * Bvlgari Black (r) - ok. 0,5 ml * Salvador Dali Laguna edt (r) - ok. 0,9 ml + Próbka Givenchy Organza – 1 ml – nie wiem ile zostało bo nie widać, ale myślę, że z pół próbki na pewno L'eau Jadore Dior – 1 ml – tu też nie widać, coś na pewno jest – może być mniej niż pół próbki Echo woman Davidoff - 1,6 ml – też nie widać, ale pół na pewno jest Poszukuję próbek: Yves Roche - Nature Millenaire Cacharel - Gloria Cacharel - Amor Amor Kenzo - Jungle Elephant Hugo Boss – Intense, Deep Red Armani - Mania Lancome - Miracle Lacoste - Touch of Pink Chanel - Mademoiselle Versace – Bright crystal D. Karan – Black Cashmere Dior - Addict, Dolce Vita Lancome - Poeme Nina Ricci – różne oprócz Nina Joop – Jette Escentric Molecules - Molecule 1 Chopard - Wish L'Artisan Parfumeur - Tea For Two Narciso Rodriguez - Black for her Hermes 24 Faubourg Versace – Woman Cacharel - NOA Cacharel – NOA Perle Vivienne Westwood - Boudoir Lolita Lempicka - Si Lolita Odpowiedz Link
czekolada69 Ginestet Botrytis EDT poszukuję 10.12.09, 16:59 chętnie się odwdzięcze jeśli tylko mogę. kontakt bamelot@gmai.com :) Odpowiedz Link
itsmee Re: Ginestet Botrytis EDT poszukuję 15.12.09, 00:06 z tego co mi wiadomo można go zamówić w perfumerii Lulua,zapach jest na prawdę apetyczny miód i przyprawy piernikowe,idealne na ten zimowy okres..nie wiem czy wysyłają jedną próbkę,na pewno pakiety-ale zawsze można spróbować..powodzenia Odpowiedz Link
czekolada69 Re: Ginestet Botrytis EDT poszukuję 16.02.10, 11:07 dziękuję Ci itsmee, liczyłam że znajdzie się już jakaś 'przechodzona' próbeczka bądź końcówka odlewki..;) jesli nie, zamówie tak jak mi poradziaś Pozdrawiam:) itsmee napisała: > z tego co mi wiadomo można go zamówić w perfumerii Lulua,zapach jest na prawdę > apetyczny miód i przyprawy piernikowe,idealne na ten zimowy okres..nie wiem czy > wysyłają jedną próbkę,na pewno pakiety-ale zawsze można spróbować..powodzenia Odpowiedz Link
go_go_yubari Geoffrey Beene Bowling Green usilnie poszukuje 25.12.09, 12:34 Jak wyzej. Bardzo mi zalezy. Moze ktos ma, aczkolwiek zaznaczam, ze chodzi mi o wersje meska. pozdrawiam Odpowiedz Link
michau2312 Re: Geoffrey Beene Bowling Green 25.12.09, 16:26 Też chciałbym poznać Bowling Green. Czasem na allegro zdarzają się miniaturki, zaś w regularnej sprzedaży jest na AusLiebeZumDuft Odpowiedz Link
ludus Re: Geoffrey Beene Bowling Green usilnie poszuku 14.03.10, 15:59 Witam współwyznawcę wzgl. współwyznawczynię :-) Choć ja bardziej - Grey Flanel... Polecam www.fragrancenet.com Odpowiedz Link
michau2312 YSL / Boucheron Homme / Boucheron Jaipur Homme 06.01.10, 23:56 chciałbym testowe ilości: YSL M7 YSL pour homme YSL Rive Gauche PH YSL Nu EDP Boucheron Homme i Boucheron Jaipur Homme (najchętniej EDP) Guerlain Vol de Nuit (też chętnie EDP) Guerlain Vetiver Extreme i Vetiver Frozen, Vetiver Sport na wymianę mam m.in. YSL Opium PH EDP Hermes Rocabar Encre Noire ambrowe Dior Eau Sauvage Fraicheur Cuir Kenzo Air Intense listę wszystkich rzeczy wyślę na maila. Prosze o kontakt na @ gazetowego. Odpowiedz Link
michau2312 PS YSL Boucheron Homme Boucheron Jaipur Homme 06.01.10, 23:58 jeszcze z ciepłych orientali: Guerlain AA Winter Delice Odpowiedz Link
szczypior74 Lalique 11.01.10, 20:04 Poszukuję próbek zapachów Lalique - damskich i męskich. Odpowiedz Link
izolden Kenzo Amour Florale 21.01.10, 15:42 poszukuję odrobinki celem poznania zapachu, odwdzięczę się:-) Proszę pisać na augizu@op.pl Odpowiedz Link
addinka Lou lou, Tresor, Eden, Code edp, My Insolence..... 22.01.10, 12:57 covet chanel chance champs elysees w zamian mam np. 5-7 ml shalimar z 30 ml w oryginalnej butli, mnostwo róznych probek....... Odpowiedz Link
zgnisia szukam bardzo! 23.01.10, 13:43 Van Cleef&Arpels First Love i Rochas Absolu Intense Simply Red - choć po kroplece;) moją listę wyślę na PW Odpowiedz Link
ariadna2222 Re: Lou lou, Tresor, Eden, Code edp, My Insolence 24.01.10, 16:47 lou lou i eden miniatury :) Odpowiedz Link
addinka Re: Lou lou, Tresor, Eden, Code edp, My Insolence 24.01.10, 17:54 Ariadno masz @ > lou lou i eden miniatury :) Odpowiedz Link
systematica Hot Couture edp - podeślę próbkę do porównania 24.01.10, 16:52 Mam HC edp, stara wersję z kobieta na tylnej ściance; długo nie używałam i po ostatnich testach mam wrażenie że zapach nieco sie zmienił. Potrzebuje opinii od osoby, która ma HC w tej wersji lub zna dokładnie ten zapach, i mogłaby porównać z moją Odpowiedz Link
alex1608 Re: Usilnie poszukuję 92- wątek próbkowy 24.01.10, 17:14 Witam Poszukuje próbek następujących perfum, gdyby ktoś coś miał z tel listy prosze o kontakt na mail gazetowy.Dziekuje 1.Dsquared2 She Wood 2.Chanel, Chance EDP 3.Burberry WOMAN, Classic for Woman EDP 4.Estee Lauder Pleasures EDP 5.ESTEE LAUDER Beautiful Sheer 6.ESTEE LAUDER BEAUTIFUL LOVE 7.Guerlain L'instant de Guerlain 8.JEAN PAUL GAULTIER CLASSIQUE 9.HUGO BOSS Deep Red 10.Hugo boss intensse 11.SISLEY EAU DU SOIR 12.Sonia Rykiel Woman 13.Serge Lutens, Ambre Sultan Eau Fraiche 14.CHOPARD CASMIR 15.L'Occitane, Feu d'Orange EDT 16.L'Occitane, White Tea EDT Odpowiedz Link
polly_wants Re: Usilnie poszukuję 92- wątek próbkowy 25.01.10, 12:33 Witam, jestem tu nieznana, ale moze niektórzy kojarzą mnie z wizazu gdzie działam pod nickiem Polly_ Bardzo chciałabym sie wymienić próbkami. oto co oferuję: oddam: Alexander McQueen-Kingdom-0.9 ml Amouage -Gold-1,5 ml spray Annayake Miyako-0,3 ml- Annayake-Tsukimi Armani-Czarna Mania-0,5 ml-spray Balmain- Balmya- 1 ml Bvlgari Notte pou Femme Bvlgari Notte PH- 1,5 ml Cerruti - Image-1,5 ml Cartier- Le Baiser Du Dragon- 0.8 ml Cartier Must CSP Sultan Safran CSP-Vanille Cannelle-0.6 ml Czech&Speake- Rose Chiara Ambra- Golden Rose- 1ml Chopard-Casmir-0.8 ml Diesel Dilesel ++ Dior- Tendre Poison- 0.2 ml Donna Karan-Black Cashmere-stara wersja-0,6 ml Durbano- Black Tourmaline- 0.7 ml Etro-Messe De Minuit Etro-Raving-0.4 ml Frapin- 1270- 0.3 ml Fendi-Asja--0.7 ml Fendi-Theorema Esprit d'Ete-1 ml Gres- Cabaret Gabriela Sabbatini Devotion Gabriela Sabbatini EDP Guerlain- Apres l'Ondee-1,7 ml Guess-Guess edp-1,5 ml Helmut Lang Hermes- Hiris-0.4 ml Issey Miyake - Le Feu- na 1 test IHP- Fire form Heaven-0,5 ml IHP-In The Library- 0.7 ml Joop- Wolfgang Kilian-Taste of heaven-0.8 ml Lancome- Attraction- 0.3 ml L'Artisan- Bois Farine-0,3 ml Les Nez- Let Me Play The Lion-0,5 ml Mark Buxton-Nameless-0.6 ml Micallef-Black Sea-na 1 test Micallef- Note Poudre- 0.2 ml Mona Di Orio- Nuit Noire-0.4 ml Parfum d'Empire- Cuir Ottoman-ok 0.5 ml Parfumerie Generale-Bois De Copaiba-0.6 ml Pollena Eva Olimpia - podobne do Alchimie Profumum Roma- Thundra-0.2 ml Roberto Cavalli- Oro- 0,5ml Sonia Rykiel Belle en Rykiel na 2 testy l Tom Ford-White Patchouly-spray Tom Ford- Tobacco Vanille-0.2 ml Trussardi-Jeans Woman-2,5 ml Viviene Westwood-Libertine YR Cedre Bleu YR-Voile d'Ambre YR-Figuer-0,4 ml szukam: Ava-Luxe- wszystkie drewna,przyprawy i kadzidła Bond No9. Coney Island Byblos Sandalo black phoenix alchemy lab-wszystko CBIHP November CBIHP Iron Goddes of mercy Costes-Costes2 Etat Libre d'Orange- Noel au Balcon Frederick Malle- Dans tes bras Kilian- Pure Aoud Lancome- Magie Noire L'Artisan- Rien L'Artisan-Al Oudh Lutens-Ambre Sultan Lutens-Bois et Musc Maitre Parfumeur et Gantier- Ambre Precieux Nasomatto- Hindu Grass Omnia Profumo- Ambra PG- Corps et Ames, PG- Cedre Sandaraque, Profumum- Patchouly Profumum-Olibanum Profumum-Ambra Aurea Tauer-Incense Extreme Thiery Mugler-AMen Pure Coffee Sephora-Brown Serge Lutens- Fourreau Noir Six Scents series one- Scent no 4. Susan Lang- Red Ginger Tann Rokka- Aki Tom Ford- Amber Absolute Tom Ford- Noir de Noir bardzo proszę pisać na mail : polly_wants@poczta.fm Odpowiedz Link
aistionnelle Szukam Scent Intense CN 31.01.10, 18:52 na wymianę mam wiele innych zapachów Odpowiedz Link
ele_gancki Fajnie tu u Was ;) 10.02.10, 17:38 A tak na poważnie, usilnie poszukuję Amouage Gold (pour homme) Parfum d'Empire: Cuir Ottoman, Equistrius, Iskander Black Cashmere o.O wstyd że nie znam A że nie mam czym się odwdzięczyć, to chętnie zakupię hurtem :D Kontakt oczywiście na gazetowego. Odpowiedz Link
alex1608 ESTEE LAUDER 11.02.10, 16:01 Poszukuje próbeczki, jesli ktos mógłby mnie poratować to prosze o kontakt gazetowy, uzgodnimy szczegóły...pozdrawiam ESTEE LAUDER Beautiful Sheer Estee Lauder Pleasures ESTEE LAUDER BEAUTIFUL LOVE Odpowiedz Link
czekolada69 Pistacio Ganache Payard poszukuję 16.02.10, 11:00 odwdzięczę się jak tylko mogę. bamelot@gmail.com Odpowiedz Link