Dodaj do ulubionych

Do Bronka Wątroby

26.01.05, 20:01
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=261&w=18963571&a=18966676
Nietrudno się niezgodzić z W36. Załóż sobie prywatne forum i tam przepisuj
nawwet książki telefoniczne. I nie pajacuj pisząc gwarą śląską, bo wszyscy
wiedzą kim jesteś i że umiesz "normalnym językiem" pisać i mówić, np tu
www.kolekcjonerstwo.pl/kol.php?idk=4&lang=pl
www.knurow.net.pl/szufla3b.htm
www.platforma-rudasl.pl/index.php?gr=14&id=28
Obserwuj wątek
    • broneknotgeld Re: Do Bronka Wątroby 27.01.05, 13:05
      Hehe - możno byś se przedstawioł
      I wciepnoł tyż jakeś podpisane przez ciebie stronki.
      Swojom drogom - dziynki za reklama.
      Po rusku tyż umia trocha szkryflać, dyć gorzi niż po polsku, nojlepi szkryflo mi
      sie po swojymu. No i po polsku pieronym ciynżko idzie mi rymowanie, to jednak
      yno jynzyk wyedukowany, nic wiyncy.
      Pozdrowiom.
      • toudi22 Re: Do Bronka Wątroby 27.01.05, 17:26
        Nie jestem z Żagania hehe, na co czekasz, zaczynaj swój kilometrowy wątek -
        monolog z fraszkami, dawaj!
        Pozdrawiam
        • cancro Re: Pax vobiscum! 28.01.05, 11:42
          Każdy ma prawo korzystać z forum w sposób jaki uzna za stosowny, jeśli nie
          łamie w ten sposób regulaminu forum. Jeśli komukolwiek nie odpowiadają
          kilometrowe wątki - niech ich nie czyta. Ja nie widze w tym niczego
          niestosownego. Co do języka, to stoję na stanowisku, że powinno się pisać w
          języku powszechnie rozumianym. ŚLląski niezależnie od tego czy uznawać go za
          dialekt polskiego, czy za samoistny język takim jest!
          Nawołuję więc do zgody na forum - w przeciwnym razie będę zmuszony do
          skorzystania z moich uprawnień administratora (czego dotąd nierobuiłem)!
          • toudi22 Re: Pax vobiscum! 28.01.05, 14:01
            No to właśnie mówię, żeby zaczął pisać fraszki, chociaż to forum trochę ożyje i
            będzie co poczytać.
          • broneknotgeld Re: Pax vobiscum! 29.01.05, 11:03
            Hehe - cancero, dej tymu spokoj.
            Ta cało moja "opozycjo" ciyngym jakosik niy umi poskopić jednego.
            Zy mie jest taki zwykły szary robol. Bicie wy mie to pudło. Kaj by yno niy
            grzebali, to i tak niczego złego na mie niy znojdom, bestoż po prowdzie to mi to
            wisi. Jedyny problym z cynzurom, bo przi łostudzie zabiyro sie za wycinanie
            mojich fraszek. Widać ło to im idzie.
            Pozdrowiom.
            • hepik1 Notgeld =spamer 30.01.05, 07:29
              Jego rekord to ok setka tego samego postu wklejona na różne fora regionalne i
              nie tylko.I dlatego był wycinany ,na Oślą ławke wysyłany a swojego czasu
              wyrzucony z stołka moderatora RŚl.
              To,że jest tępiony za pisanie rymowaną gwarą jest tylko jego wymysłem i
              mitomańskim zboczeniem.Pozycja prześladowanego jest mu wygodna i pozwala
              zaistnieć,przynajmniej na 5 minut, na forach ogólnopolskich.
              I tylko tyle, albo aż tyle.
              • cancro Re: Notgeld =spamer? 30.01.05, 07:55
                hepik1 napisał:

> Jego rekord to ok setka tego samego postu wklejona na różne fora regionalne i
                > nie tylko.I dlatego był wycinany ,na Oślą ławke wysyłany a swojego czasu
                > wyrzucony z stołka moderatora RŚl.
                > To,że jest tępiony za pisanie rymowaną gwarą jest tylko jego wymysłem i
                > mitomańskim zboczeniem.Pozycja prześladowanego jest mu wygodna i pozwala
                > zaistnieć,przynajmniej na 5 minut, na forach ogólnopolskich.
                > I tylko tyle, albo aż tyle.

Witam przyjaciół z Górnego Ślaska!
                Przez momentnie twierdziłem, ze to nieprawda. Takie są fakty. Ale co z tego!?
                Kogo notgeld obraził, komu ubliżył? W jaki sposób przekroczył p\rzepisy
                regulaminu forum? Czy on jeden pisuje na obcych forach? Czy to przestępstwo?
                Jeśli tak to co ty tu robisz hepiku?
                Nie ze wszystkim zgadzam sie z Bronkiem. W wielu kwestiach "różnie mam w sercach
                gra". Ale mam szacunek dla niego za bezgraniczną miłość do swojej ziemi i za to,
                że rozumie, iż każdy ma do tego prawo. Jak napisałem na f. Żary, oddał Śląskowi
                - także dla mnie ukochanej ziemi - coś co ma najlepszego - swój talent! Jeśli za
                to ma być potępiony i usuwany z forów, to ja się ze wszystkich forów wypisuję!
                • hepik1 Re: Notgeld =spamer? 30.01.05, 09:14
                  Podobno 70 % Polaków ma problemy ze zrozumieniem tekstu czytanego.
                  Spamowanie polega na wklejaniu TEGO SAMEGO POSTU na różne fora a nie pisaniu na
                  różnych forach.Poniał?
                  • cancro Re: Notgeld =spamer? 30.01.05, 10:36
                    hepik1 napisał:

> Podobno 70 % Polaków ma problemy ze zrozumieniem tekstu czytanego.
                    > Spamowanie polega na wklejaniu TEGO SAMEGO POSTU na różne fora a nie pisaniu na
                    > różnych forach.Poniał?

Należę do pokolenia, które nie chwaliło się tym, że przeczytało i zrozumiało!
                    Oczywiście "poniał" (nawet to słówko), ale dalej nie widzę w tym niczego
                    zdrożnego, jeśli"spamer" wykorzystuje w tym celu teksty swego autorstwa, lub
                    zamieszcza do nich linki. Oświeć mnie wobec tego - jaka jest istota tej zbrodni
                    :-). Poza tym, o ile się orientuję notgeld został zabanowaby nie za spam, ale za
                    rzekomą autoreklamę na forum polegającą na pisaniu fraszek, z czym głęboko się
                    nie zgadzam. Administrator forum radził mu nawet założenie prywatnego forum
                    poświeconego fraszkom - sam cztałem. Można oceniać bronkowe fraszki z
                    literackiego punktu widzenia i psioczyć na nie. Bronek nigdzie nie pisał, że
                    chce zająć miejsce Mickiewicza, czy innego poety piszącego choćby ślaską
                    "godko". Wszyscy chcą dziś rymować - włącz radio! Jeśli to jego jedyne
                    przestępstwo to pytam: kto pierwszy rzuci kamieniem?
                    • broneknotgeld Re: Notgeld =spamer? 30.01.05, 11:17
                      Cancero, dej tymu pokoj. Przeca widzisz, że hepik noleży do grona mojich
                      nojwiynkszych wielbicieli. Jak siado do komputra to zowdy zaczyno łod wklupanio
                      we wyszukiwarka hasła "broneknotgeld".
                      Robi mi tako reklama-inaczy.
                      Jak to sie godo?
                      -"Lepszy rydz niż nic".
                    • hepik1 Re: Notgeld =spamer? 30.01.05, 11:43
                      Co to jest spam-poszukaj w googlach a potem w regulaminie forum.
                      Założenie własnego prywatnego forum fraszkowego doradzali i wielbiciele
                      "tfurczości", i nie wielbiciele,i admini społeczni,i admini zawodowi z GW.
                      Powiem więcej -w czynie społecznym została stworzona i założona strona
                      Bronkanotgelda w internecie,do dzisiaj gdzieś tam wisząca w wirtualnej
                      przestrzeni)dla której miał tylko odebrać instrukcję obsługi.
                      A gwoli ścisłości -Notgeld nigdy nie został zabanowany ,tylko jego posty,które
                      były spamem zostały wycięte lub na Oślą ławkę posłane(chyba się powtarzam ale
                      tak wygląda,że trzeba po parę razy powtarzać by dotarło.}
                      Z RŚl sam zrezygnował i chwała mu za to.
                      Właśnie dzisiaj odkryłem następne spamerskie zapędy Notgelda ,które umknęły
                      mojej uwadze -które ,gdy uzupenię o jeszcze parę linków ,a napewne takowe są
                      wyslę na forum.abuse@gazeta.pl gdzie juz wiedzą co z tym sie robi:
                      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=59&w=18278814&a=18278814 K-ce
                      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=324&w=18278945&a=18278945 Chorzów
                      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=67&w=10225394&a=18278913 Poznań
                      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=73&w=15294935&a=18278927 Zielona Góra
                      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=170&w=9481173&a=16604640 Zakopane
                      • hepik1 Re: Notgeld =spamer? 30.01.05, 12:04
                        A tutaj masz linka do dyskusji o ostatniej akcji adminów z odsyłaczami do
                        dyskusji starych jak nie pomagały prośby i napomnienia właścicieli
                        portalu,którzy dbają by śmieci(spam) nie obciażał serwera GW)
                        Zwróć uwage na post ,gdzie poeta przyznaje sie do bycia na bakier z
                        regulaminem,choc sie z tego sam rozgrzesza.Ale to juz jest relatywizm.
                        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=19479812
                        • broneknotgeld Re: Notgeld =spamer? 30.01.05, 15:34
                          Dyć jak szwong we rymach mo sie
                          Ślonsko fraszka gorom zdo sie.
                          • hepik1 Re: Notgeld =spamer? 30.01.05, 16:18
                            Szwongnij sie do Augusta,bo coś od rzeczy prawisz.
    • jelmar Re: Do Bronka Wątroby 30.01.05, 18:46
      Nie rozumiem dlaczego ludzie z Rudzkiego forum postąpili właśnie w ten sposób,
      przecież to właściwie Bronek wypromował to forum, jeśli nawet nie odzywałem się
      nigdy na tym forum to dzięki niemu nie raz tam zajrzałem, powiem więcej że Ruda
      Śląska mimo iż większa od takiego np. Żagania czy Żar jak do tej pory nie
      istniała dla mnie gdyż była tylko częścią wielkiej aglomeracji śląskiej i po
      prostu "nie było jej stamtąd widać", to dzięki Bronkowi wiele osób dojrzało to
      właśnie śląskie miasto, o którym do tej pory wiedzieli tylko że jest, i nic poza
      tym.
      Jako administrator mogę cię Bronku zapewnić że stąd nikt ciebie nie usunie
      (Cancro zapewne tez się ze mną zgadza i podziela moje poglądy)
      • w36 Re: Do Bronka Wątroby 30.01.05, 19:32
        jelmar napisał:

> Nie rozumiem dlaczego ludzie z Rudzkiego forum postąpili właśnie w ten sposób
        (..)
        > Jako administrator mogę cię Bronku zapewnić że stąd nikt ciebie nie usunie
        > (Cancro zapewne tez się ze mną zgadza i podziela moje poglądy)
        >

Jelmar, proszę Cię o obiektywne przejrzenie materiałów podlinkowane przez hepika
        i zauważenie faktu że nie było żadnego wyrzucania z fRŚ, był to wyłącznie zabieg
        psychotechniczny ze strony Bronka, który widać na Twoim przykładzie zadziałał.
        Przy okazji, proponuję spojrzeć jak konsekwentnie Bronek uchyla się od zajęcia
        stanowiska w sprawie założenia własnego forum (mając przecież już duże
        doświadczenie w adminowaniu forum gazetowym), odgrywając tu rolę biednego,
        prostego, prześladowanego wygnańca. Nie przypomina Ci to czegoś z najnowszej
        historii czy polityki?
        • jelmar Re: Do Bronka Wątroby 30.01.05, 19:40
          ALe on tylko pisze fraszki nic więcej, czy zrobił komus tym krzywde?????
          A co do tego czy ktos go wyzuca czy nie to dokładnie widac że jest pietnowany za
          to co robi (patrz co pisze niejaki toudi na forum żarskim, czy inni na innych
          forach).
          Co do zabiegu psychotechnicznego czy jak go tam nazwałeś to wytłumacz mi po co
          miałby to robić????

jelmar
          • w36 Re: Do Bronka Wątroby 30.01.05, 21:23
            jelmar napisał:

> Co do zabiegu psychotechnicznego czy jak go tam nazwałeś to wytłumacz mi po co
            > miałby to robić????

Nie wiem dlaczego tego nie widzisz, choć to bardzo widoczne.
            Więc powtórzę:
            na fRŚ w listopadzie i grudniu Bronek znacznie zintensyfikował swoją zabawę
            (pisałem o tym wtedy z cancro)polegającą na masowym (15-20 dziennie) dźwiganiu
            starych (często z przed roku) wątków (za pomoca treści np. Bronek pije piwo,
            klupie enter, itp ) i czasami układania z wątków, pewnych wzorków (BTW, czego
            niewinną ofiarą stał się w pewnej chwili baba2). Korzystanie z forum w innych
            sprawach przy takich warunkach, przyznasz pewno, było bardzo trudne, jeśli każdy
            normalny wątek już po kilku dniach "wyjeżdżał" z pierwszej strony, a zwykle ruch
            w tematach miejskich nie należy do intensywnych. Do tego zresztą Bronek się
            przyznał że to było dla żartu (szpasu), choć przecież nie wszyscy, w tym i ja
            nie podzielam takiego poczucia humoru. Po skasowaniu tylko tych postów przez
            aesów (a zebrało się tego ok. 400 postów, Bronek razu zaczął szkalować, GW
            (wyzywanie od bismarków) i aesów, że te posty były jednorazowe :-o (w
            odróżnieniu do innych które dla bezpieczeństwa dubluje między forami :-o ), więc
            to prawie zbrodnia przeciwko Bronkowi, a w szczególności przeciw narodowi śląskiemu:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=64&w=15994312&a=19777724

Z taką filozofią zresztą myślę że bardzo trudno polemizować, może jest to
            śmieszne, choć nie za bardzo w tym całym kontekście.
            W świetle oczywistych faktów, te oskarżenia o "wypędzenie" z fRŚ, prześladowania
            itp. są właśnie tym co mówiłem psychotechniką, demagogią czy jak by to nazwać,
            odwracającym po prostu uwagę od rzeczywistego problemu jakim jest zachowanie w
            społeczności jakim jest forum, spamowanie w celu nieustannej reklamy swojej
            osoby. Poezja nie ma tu nic do rzeczy.
            • hepik1 Re: Do Bronka Wątroby 30.01.05, 23:32
              To juz ostatni tu mój post a troche żeśmy tu wam ich naklupali:))i licznik
              podreperowali.
              W Rudzie chcemy sobie pogadać o Rudzie-rozumiesz chyba.I m mniej Bronka ,który
              pisz na Rudzie o małopolsce ,o Bytomiu ,o #Warmi i jeszcze o różnych innych
              duperelach tym mniej innych.To nie jest tak,że inni moga pisac równolegle.Ludzi
              do pisani i dyskusji trzeba przyciągnac.Ktoś nowy przychodzi ,rozgląda się po
              forum a na stronie widzi 25 wątków bronkanotgelda.A w każdym wątku po
              pięcdziesiąt albo sto piećdziesiąt postów bronkanotgelda w ktorych do siebie
              gada jakis poeta nawiedzony..I mysli -wariat jakis ,może to forum dla wariatów
              tylko.A on tylko chcial sie dowiedzieć po ile jajka na targu w Halembie
              sprzedają -a musi o Bośni i Hercegowinie czytać albo innych Niemcach czy królach
              hiszpanskich.Poza tym pisane to w gwarze,której połowa ludzi nie rozumie a druga
              polowa ,która rozumie,tak jak ja,musi sie męczyć z przeczytaniem.
              I nie pieprz mi głupot,że raz byłes i jesteś zachwycony.Bo kompletnie nie wiesz
              co tam pisze i o czym pisze.Natomiast moge zrozumiec zachwyt ,na tle tego
              waszego forum,ilościa postów.Tylko z tego wielkie g... wynika.Notgelda nie ma
              -ludzi przybywa,powolutko ale zawsze.Piszą radni,były wice prezydent miasta
              ,przyjdą inni.I będzie to forum o mieście Rudzie i o innych sprawach ludzi tu
              mieszkających,a nie pierd...nie kotka młotkiem.
              I to by było na tyle:)
              • broneknotgeld Re: Do Bronka Wątroby 30.01.05, 23:37
                "Niy mów fałszywego świadectwa przeciw bliźniemu swemu"
                Taki hepik czy w36 z tym przikozaniym jest na baker, dyć to ponoć już we Polsce
                jest jakby normom.
            • cancro Re: Do hepika i w36 31.01.05, 11:23
              Czytam wasze posty i zrozumiałem z nich jedno: Bronek za dużo pisał, a do tego
              oprócz problematyki śląskorudzkiej pisał także o problemach dotyczących całej
              Polski. Zbrodnia to zaiste okrutna! No ale dziwić się nie ma co. Są kraje, w
              których zbrodnią jest zabicie krowy. Widocznie Wy Górnoiślązacy macie taki
              właśnie kodeks etyczny i nie mi go osądzać! Dziwi mnie tylko jedno, że
              rodowitego Górnoslązaka muszą bronic "gorole" takie jak ja, czy jelmar.
              Pozdrawiam!
              • w36 Re: Do hepika i w36 31.01.05, 16:24
                cancro napisał:

> Czytam wasze posty i zrozumiałem z nich jedno: Bronek za dużo pisał, a do tego
                > oprócz problematyki śląskorudzkiej pisał także o problemach dotyczących całej
                > Polski

Oj, męcząca dyskusja ;).
                Cancro, jeśli się dobrze przyjrzysz, i zadasz trud przetłumaczenia i zrozumienia
                treści, to zauważysz że te teksty, jak mówisz o problemach, są po prostu
                przepisanymi z encyklopedii, książek i źródeł internetowych tekstami, tyle że w
                gwarze i takiej infantylnej stylistyce (prostego robola jak mówi autor), bez
                jakieś dyskusji, treściowo praktycznie bezwartościowe. Zdarzają się na forach
                ludzie kopiujący tylko cudze teksty bez uzasadnionego celu i przecież nie cieszą
                się zbytnią sympatią współforumowiczów .

Naprawdę mi Was żal że tak upadacie przed tym na kolana :(

Pomyśl hipotetycznie, czy np. przepisywanie powiedzmy prozą w kilkuset
                odcinkach, materiałow na temat nie związany z akurat prowadzoną dyskusją, a
                dostępnych w całości w internecie w parę sekund wydaje Ci się równie atrakcyjne.
                Zgodzę się, że jest to pewien popis umiejętności układania wierszy, może wart
                pewnego uznania. Ale co do treści, to bez przesady ;)) A już takie zabawy jak z
                tymi wątkami to wybacz, nie wiem co widzisz w tym wartościowego, poza
                rozbawieniem samego autora. A co najmniej niesmaczne wręcz wydaje mi się
                używanie tematów budzących pewne emocje (np. regionalizmy, religia, znani
                ludzie), do wytaczania ciężkich argumentów przeciwko, normalnym oczywistym dla
                wszystkich, oprócz Bronka, działaniom administratorskim na forach.

Jeśli Wam nie przekonała ta argumentacja, to proponuję poprosić Bronka by na
                Waszym forum poprowadził przez dwa miesiące tą zabawę z codziennym dźwiganiem
                kilkunastu starych wątków (trochę mało tego macie, ale myślę wystarczy ), do
                tego prowadzenia pewnej ilości tych przepisanych z książek kilometrowych
                monologów, wątków licznikowych, i wtedy proponuję powrót do tej dyskusji :)))
                • cancro Re: Do hepika i w36 31.01.05, 18:16
                  w36 napisał:

> te teksty, jak mówisz o problemach, są po prostu
                  > przepisanymi z encyklopedii, książek i źródeł internetowych tekstami, tyle że w
                  > gwarze i takiej infantylnej stylistyce (prostego robola jak mówi autor)
                  Bronek nigdy nie twierdził, że chce zakasować Goethego czy Byrona!

> bez jakieś dyskusji,
                  To czemuście z nim nie dyskutowali? Czy chcesz przykładów, że z bronkiem da sie
                  dyskutować:
                  forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=72&w=6507989&a=18998998
                  > treściowo praktycznie bezwartościowe.
                  A tu masz bogactwo treści na forum Wolna Zielona Góra. Zwróć uwagę na daty ich
                  powstania. Czy ktoś je kasuje. A poza tym co za głębia wypowiedzi! Polecam:
                  forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=19435&w=15026079
                  forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=19435&w=15440361
                  forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=19435&w=15688803
                  forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=19435&w=15346390
                  forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=19435&w=15178054
                  i tak dalej. Jeśli cię wciągnęło, to już wiesz gdzie szukać. Mylisz jsię jednak
                  sądząc, że to jedyne takie forum:
                  forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=19369&w=13160333
                  Zestaw to z ogólną liczbą postów na forum Nowa Sól.
                  Jak widzisz posty są wartościowe, a admini dbają o to, aby na forum nie
                  dostawały się śmieci.

> Naprawdę mi Was żal że tak upadacie przed tym na kolana :(
                  Z Bronkiem nie zgadzamy się w wielu kwestiach. Mimo to szanuję go jako partnera
                  w dyskusji i za to, że tak pięknie kocha śląską ziemię, którą kocham i ja!

trochę mało tego macie, ale myślę wystarczy
                  Żagań to małe 30. tys. miasto i stąd każdego forumowicza pięknie witamy!

Widzę, że niektórym notgeld ciężko się naraził, do tego stopnia, że walkę z nim
                  przekształcili w osobistą krucjatę. Jak tak dalej pójdzie, to chyba i ja zacznę
                  krzyczeć za rudzkimi forumowiczami: "na pal z notgeldem"! Eh, szkoda klawiszy...
                  • w36 Re: Do hepika i w36 31.01.05, 18:45
                    Cancro, szanuję Twoje gusty i nie o nie mi chodzi.
                    Jeszcze tylko wyjaśniam dlaczego poświęciłem czas na Waszym forum na próbę w
                    miarę obiektywnego wyjaśnienia sytuacji.
                    Po prostu poczyłem się mocno dotknięty Twoim zwrotem "Nie rozumiem dlaczego
                    ludzie z Rudzkiego forum postąpili właśnie w ten sposób", skierowanym jak
                    odebrałem, głownie pod adresem hepika i moim. A to, wybacz mocne słowo, jest
                    insynuacją, opartą na Bronkowej demagogii.
                    Skończmy może ten temat, bo się jeszcze niepotrzebnie obrazimy, przy wtórze
                    głośnego chichotu dobiegającego z Halemby, a po co nam to ?
                    • broneknotgeld Re: Do hepika i w36 31.01.05, 21:20
                      Wlazły tu za mnom aż czi lampasy
                      Widać chcom dodać tako se klasy
                      Ano - dyć nosza czasym galoty
                      Do kerych klejom sie te niycnoty.
      • broneknotgeld Re: Do Bronka Wątroby 30.01.05, 19:38
        Hehe - no i trza pamiyntać tyż ło tym, że na tych forach mojom własnościom jest
        yno moj post, a tym bardzi fraszka. Co do reszty to wszysko jest własnościom
        "Agory".
        Pozdrowiom.
        • toudi22 Re: Do Bronka Wątroby 31.01.05, 17:01
          W36 ty na forum Ruda Śląska coś kiedyś pisałeś, że Bronek tam przychodzi
          odświeżyć swoje żółte papiery. Napisz coś o nim, znasz go ? Ile on ma lat ?
          Rzeczywiście jest na coś chory ? Po co on to wszystko robi ?
          • broneknotgeld Re: Dedykacjo 31.01.05, 21:12
            Ze wiekym u mie cosik niywonsko
            Mom tela samo co Ruda Ślonsko.
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=170&w=11069043&a=19968301
            To jest piykny link z dedykacjom dlo hepika, dyć łod siebie dokłodom jeszcze w36
            i ciebie
          • w36 Re: Do Bronka Wątroby 01.02.05, 00:45
            toudi22 napisał:

> W36 ty na forum Ruda Śląska coś kiedyś pisałeś, że Bronek tam przychodzi
            > odświeżyć swoje żółte papiery. Napisz coś o nim, znasz go ? Ile on ma lat ?
            > Rzeczywiście jest na coś chory ? Po co on to wszystko robi ?

Toudi, nie wiem co tak na prawdę kombinujesz (może zbierasz materiały do
            biografii :) ), ale chciałbym żeby była jasność w temacie domniemanej choroby
            Bronka, opisywałem już tą sprawę szeroko więc krótko:
            Nigdy nie twierdziłem że Bronek jest chory (nic o tym nie wiem), a jednie że
            elementem jego wizerunku na forach jest udawanie takiego. Po co to robi nie
            wiem, ale widzę że odnosi wyraźną korzyść, korzystać jakby to powiedzieć, ze
            statusu osoby niepełnosprawnej. Szczególnie w tematach dla Bronka niewygodnych.
            Choćby tu na wątku, spójrz, czy jego wypowiedzi pasują mentalnie do normalnego
            dorosłego człowieka jakim faktycznie Bronek jest poza tymi forami. Przecież bez
            problemów normalnie funkcjonuje i zawodowo, (ma dość odpowiedzialną pracę) i
            pozazawodowo. Jak widzisz czyta duzo książek aktywnie interesuje się różnymi
            dziedzinami.Działał i działa w różnych organizacjach, był kandydatem na radnego
            miasta. Sam zresztą toudi zauważyłeś ogromny dysonans między jego materiałami z
            internetu a zachowaniem na forach.
            Zresztą to się zmienia w zależności od okoliczności, np. kiedy Bronek starał się
            i dostał o funkcję admina, to jakoś nie miał żadnych problemów komputerowych, a
            teraz nagle okazuje się że nie wie nawet że można za pomocą komputera, inaczej
            jak na forach zapisywać sobie teksty, a rita100 z fOlsztyn zapisuje jego wątki
            na dyskietkę (oczywiście za jego łaskawą zgodą), by się fraszki nie zgubiły.
            A co do reszty, która Cię ciekawi to proponuję poszukać na forach, wszystko jest.
            • w36 Re: Do Bronka Wątroby 01.02.05, 04:31
              Toudi, czy potrafisz powiedzieć co jest nie tak na tym zdjęciu (przepraszam nie
              najlepsza jakość):

img164.exs.cx/img164/8229/z19vp.jpg
              Myślę że ktoś z tego forum zna odpowiedź.
              • broneknotgeld Re: Do Bronka Wątroby 01.02.05, 18:28
                Hehehe

Przipomnioł mi sie taki edukacyjny wontek
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=321&w=8234029&v=2&s=0
                Pewno tukej ktosik tela zyszczy co i tam.
                No dyć nikerzy i na swojich błyndach niczego sie niy nauczom, pewno to skiż
                komuny rozum im cołkym łodebrało.
                • toudi22 Re: Do Bronka Wątroby 01.02.05, 19:30
                  Nie wiem co jest nie tak na tym zdjęciu. Wiadomo, ze Bronek jest normalny,
                  przecież zajmuje się kolekcjonerstwem monet i banknotów, mówi w normalny jezyku
                  tam gdzie dałem linki, a na forum tylko udaje chorego pajaca. Może to dla niego
                  świetna zabawa ? A skąd wogóle wiesz W36 że Bronek tu przywędrował na Forum
                  Żagań ? Całe szczęście że pomagasz nam walczyć z jego głupotą hehe. I napisz mi
                  ile Bronek ma lat.
                  • toudi22 Re: Do Bronka Wątroby 01.02.05, 19:44
                    Bronek przeciyż ty prziściłeś na krziwe pyski zy wszytkimi foryumowiczami idź
                    lepiej pojscać bo tiy chyba zwykły pampoń jystyś i przystoń już błoznować
                    hehehe, tyż ty zwykły ampelman jesteś Bronek, ty umisz tylko asić się na forum
                    i się później dziwisz, ze ci wszyscy mówią furt hehehe.
                    • cancro Re: Drogi Toudi! 02.02.05, 17:35
                      Zachowujesz sie niczym niewychowany szczeniak. Twoje posty są napastliwe i
                      odpowiadfaja swoim poziomem conajwyzej gimnazjaliście. Tylko tradycyjna żarsko -
                      żagańska przyjaźń powstrzymuje mnie przed zabanowaniem twoich wypocin. Wróć na
                      forum Żagań jak zmądrzejesz!
                      • toudi22 Re: Drogi Toudi! 02.02.05, 19:16
                        Gimnazjum już dawno skończyłem, a dlaczego moje posty są niby napastliwe ???
                        Proszę bardzo, już nie będę się odzywał na tym forum. A Bronek jak się
                        zahowuje ? Kto chce czytać jego fraszki ? Tylko dwóch ślązaków (ciupazka i
                        jeszcze ktoś tam). W takim razie powodzenia ze śląskimi fraszkami! W36 dawaj
                        idziemy z tego forum, sam widzisz ze debile są pod ochroną (tutaj bronek dla
                        przykładu).
                        • broneknotgeld Re: Drogi Toudi! 02.02.05, 19:52
                          Hehehe - boroczek. Żol mi go.
                  • w36 Re: Do Bronka Wątroby 01.02.05, 19:47
                    toudi22 napisał:

> Nie wiem co jest nie tak na tym zdjęciu.

Te zdjęcie jest pewnym testem, który oblałeś :(.

> ile Bronek ma lat.
                    Dokładną odpowiedź znajdziesz na forum, przecież Bronek tak niechcący ;)
                    opublikował swoją dokładną datę urodzenia, by potem odbierać "nieoczekiwane"
                    życzenia urodzinowe.
                    • broneknotgeld Re: Do Bronka Wątroby 01.02.05, 20:09
                      No dyć styknie rymy czytać
                      A niy sie ło wszysko pytać.
                      • broneknotgeld Re: Do Bronka Wątroby 01.02.05, 20:15
                        Możno taki zdo sie wontek
                        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=261&w=12520937&v=2&s=0
                        Przeca tyż ciekawy kontek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka