mercin.brezan 12.02.08, 14:00 mercin.brezan Na forum od: 14-09-2006 Liczba postów: 975 czas schodzić (?) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mercin.brezan Re: jubileusz blisko... 12.02.08, 14:02 977 postów i to tylko na 4 forach: Żagań, Żary, Zielona Góra i Gorzów Wielkopolski...sporadycznie Częstochowa... Odpowiedz Link Zgłoś
bolakiermischnie Re: jubileusz blisko... 16.02.08, 22:45 ale tłumy na tej tysiącznicy Odpowiedz Link Zgłoś
cancro Re: jubileusz blisko... 18.02.08, 09:57 Gratulacje! Sądzę jednak,że następny "1000" da Ci o wiele mniej satysfakcji. Mimo wszystko cieszę się z Twojej obecności na forum. Przewinęło sie przezeń wielu. Zostaliśmy tylko my dwaj... Odpowiedz Link Zgłoś
mercin.brezan Re: jubileusz blisko... 18.02.08, 14:44 ...ale pojawiła się Bolakiermischnie :D witamy w klubie :) Odpowiedz Link Zgłoś
mercin.brezan Re: jubileusz blisko... 18.02.08, 21:25 foszek ? ojoj - tak mi przykro ;] to jest nas 4: ja cancro bolakiermischnie sliders everybody happy now ? :lol: Odpowiedz Link Zgłoś
bolakiermischnie Re: jubileusz blisko... 19.02.08, 22:57 musimy tchnąć życie w to forum, a każdy jubileusz jest dobry to postanowień :) plan: 1.marcin.brezan częściej aktualizuje swojego bloga, którego my zaczynamy reklamować 2.Pan nauczyciel rozpoczyna ciekawe i mądre wątki promujące okolice 3.ja będe marudzić i narzekać 4.do x należą wątki prowokacyjne nie koniecznie o Żaganiu zrzeszające dzieci neostrady plan poddaje do dyskusji :) Odpowiedz Link Zgłoś
mercin.brezan Re: jubileusz blisko... 20.02.08, 23:09 z blogiem mogę ruszyć po 16 marca... teraz nie mam na to głowy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bolakiermischnie Re: jubileusz blisko... 22.02.08, 20:54 eee miałam jakieś nadzieje, że ktoś to forum czyta ale jak ludzie na proste, błahe tematy nie czują potrzeby się wypowiadać to musze przyznać że się myliłam... Odpowiedz Link Zgłoś
bolakiermischnie Re: jubileusz blisko... 22.02.08, 20:57 marcin. , cancaro, i ten al'a żołnierz(soldiers??) będziecie posiadaczami osobistego forum działającego jak gg. dziwna sprawaa :( Odpowiedz Link Zgłoś
sliders Re: jubileusz blisko... 23.02.08, 12:47 Nepewno więcej osób tu zagląda niż się wypowiada. / Zaproś znajomych niech się włączą do dyskusji ;] Odpowiedz Link Zgłoś
mercin.brezan Re: jubileusz blisko... 24.02.08, 18:29 bolakiermischnie napisała: > marcin. , cancaro, i ten al'a żołnierz(soldiers??) > będziecie posiadaczami osobistego forum działającego jak > gg. dziwna sprawaa :( no niepotrafię stworzyć kilku nicków...trzymam się swojego...nic na to nieporadzę... :] Odpowiedz Link Zgłoś