anika2124 26.09.07, 15:54 jest jakis portal internetowy szwedzki na ktorym moglabym pprzez moje konto tj profil pozanac Szweda jakiegos i korespondowac. typu randki, sympatia. Dzieki bardzo. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pia.ed Re: poznac Szweda 27.09.07, 00:19 Moj syn zna duzo takich portali, jutro sie go zapytam i napisze. Odpowiedz Link
vibe-b Re: poznac Szweda 27.09.07, 17:34 anika2124 napisała: > jest jakis portal internetowy szwedzki na ktorym moglabym pprzez > moje konto tj profil pozanac Szweda jakiegos i korespondowac. typu > randki, sympatia. Dzieki bardzo. Obecnie Polki nie maja chyba wielkiego wziecia :PPP, za to furore robia dziewczyny z Ghany,Ukrainy i Rosji. Hojni Szwedzi nie poprzestaja na wymianie korespondencji mailowej; ale rowniez wysylaja dosyc pokazne sumy dziewczynom, ktorych na oczy nie widzieli. Ale jeszcze hojniejsi i bardziej lekkomyslni sa Norwegowie- doslownie rece opadaja. No ale! Jak pisalam, Polki nie sa zbytnio popularne, wiec szanse masz niezbyt duze :) Odpowiedz Link
anika2124 Re: poznac Szweda 27.09.07, 17:54 wydaje mi se ze zalezy kto co szuka. Ja nie szukam sponsora, tylko kogos do konwersacji. Pieniedzy nie musi mi wysylac- sama je zarabiam.Nie generalizujmy.Ale dziekuje za odpowiedz, co prawda nie dokladnie na temat ale jednak 'podbilas' mi watek. Odpowiedz Link
vibe-b Re: poznac Szweda 27.09.07, 18:08 anika2124 napisała: > wydaje mi se ze zalezy kto co szuka. Ja nie szukam sponsora, tylko > kogos do konwersacji. Moze podeslac ci sasiada, przystojny, samotny? Jeno, ze majac trzydziesci pare lat nadal mieszka z mamusia, razem z mamusia prowadza firme, razem wychodza na spacerki z pieskiem i wszystko robia razem :))Ale w sumie, skoro chcesz tylko koresondowac, to nie powinno ci to zbytnio przeszkadzac :) Odpowiedz Link
anika2124 Re: poznac Szweda 27.09.07, 18:14 wole sama 'powybierac'. Pia.ed where are you (sorry zmienilam jezyk)- prosze o pomoc od syna. Odpowiedz Link
pia.ed Re: poznac Szweda 27.09.07, 21:47 Dzis byl bardzo zajety, ale obiecuje ze te adresy Ci podesle ... Jednak wyglada na to, ze na tych stronkach jest wiecej kobiet niz mezczyzn. Sa fora typowo mlodziezowe, np Lunastorm i takie jak np "Wilda webben" czy cos w tym rodzaju. Tam sa ludzie w kazdym wieku i czlonkostwo nic nie kosztuje. Jest jedno forum, nazywa sie chyba www.motesplatsem.se Tam wpisuje sie swoj profil, ew zalacza zdjecie, a potem samemu pisze sie do osob ktore maja te same zainteresowania i z tego regionu ktory cie interesuje, albo czeka sie az ktos napisze. Pierwszy miesiac jest na probe i nic nie kosztuje. Odpowiedz Link
swantevit Re: poznac Szweda 28.09.07, 23:04 pia, på vilken sida kan jag träffa dig? :-) Odpowiedz Link
pia.ed Re: poznac Szweda 28.09.07, 23:49 Ingen sida ... jag är ärbar och lyckligt gift kvinna! swantevit napisał: pia, på vilken sida kan jag träffa dig? Odpowiedz Link
swantevit Re: poznac Szweda 29.09.07, 16:33 pia.ed napisała: Ingen sida ... jag är ärbar och lyckligt gift kvinna! ''''''''''''''''''''' Jag har aldrig tvekat för ett ögonblick.. Vilket trevligt sammanträffande: jag är också lyckligt gift och djävligt ärbar.. :-) > > > > > swantevit napisał: > pia, på vilken sida kan jag träffa dig? Odpowiedz Link
anika2124 Re: poznac Szweda 29.09.07, 11:58 jestem jestem dalej zainteresowana, nawet uwagi jednej kolezanki tu nie zmienily tego.Prosze o linki do stronek. Szwedzkiego nie znam ale napewno (tak mysle) wersje angielskie stronek beada a jak nie- cos wymysle.Byam w Szwecji 6 miesiecy- b. mi sie tam podbalo.Pozdrawiam i dziekuje za pomoc. Odpowiedz Link
pia.ed Re: poznac Szweda POCZTA 29.09.07, 14:40 Napisalam do Ciebie 27/9 na poczte gazety, bo chyba tam te adresy pasuja. Tutaj nikomu sie raczej nie przydadza ... Syn mowi, ze wszystkie instrukcje sa po szwedzku, logowanie czy wpis. Ale wspomnial, ze jest forum miedzynarodowe na Yahoo.com gdzie mozna znalezc kogos do korespondencji i wszystko jest po angielsku. Przechodze teraz na moja poczte i syn wpisze te adresy. Pozdrawiam Pia Odpowiedz Link
anika2124 Re: poznac Szweda POCZTA 30.09.07, 11:50 Dziekuje bardzo Pia.ed za pomoc Tobie i synowi. Pozdrowienia z Guernsey!. Odpowiedz Link