amar_sina 03.03.04, 13:53 czy ktoś wie, gdzie w internecie można znaleźć muzykę perską i posłuchać jej za darmo? bardzo proszę o linki pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
buggi Re: muzyka perska 04.03.04, 15:52 Niestety nie wiem nic o linkach z darmowa muzyka perska. Wpadlam jednak na pewien pomysl. Mianowicie posiadam skrzynke ( ze sie pochwale;))pelna kaset audio i plyt CD z muzyka perska. Jesli bys chcial "zamienie" cosik w mp3 i przesle Ci mailem. Musialbys mi tylko orientacyjnie gust swój przyblizyc. Wiesz, jest muzyka i muzyka. Odpowiedz Link
buggi Re:ups...sorry 04.03.04, 15:56 nie zwrócilam uwagi na fakt, zes kobieta, wiec za blad w postaci meskiej odmiany czasownika w poscie moim przepraszam :).Bebahszid, heli mazrat miham. Odpowiedz Link
amar_sina Re:ups...sorry 04.03.04, 20:20 hehe.. nic nie szkodzi Buggi:) co do muzyki... Twoja propozycja brzmi interesująco, tyle, że właściwie o tę muzykę pytałam w imieniu kogoś, kto mieszka w Bułgarii, więc wątpię by ta osoba była zainteresowana wymianą mpTrojek.. z tego co rozmawiałam, chodziło jej wyłącznie o muzykę w sieci.. No cóż, może jednak komuś uda się przez przypadek natrafić na coś perskiego w necie? Pozdrawiam:) Odpowiedz Link
amar_sina Re:ups...sorry 04.03.04, 20:29 eh, dopiero załapałam o co Ci chodziło.. o wymianę mp3-ek mailem! ;) to zmienia postać rzeczy:)) w każdym bądź razie sama nie jestem w stanie powiedzieć Ci jaką dokładnie muzykę moja znajoma miała na mysli.. wspomniała tylko o "Settar"... właściwie to ona dopiero zaczyna słuchać muzyki perskiej, więc pewnie każdy artysta perski ją zainteresuje.. jeżeli Twoja propozycja o przesłaniu paru kawałków mailem jest aktualna, to bardzo proszę daj znać, a ja zapytam się koleżanki, czy ona miałaby możliwość odebrania muzyki prze mail, Salam:) Odpowiedz Link
buggi Re:ups...sorry 04.03.04, 20:56 Aha, jesli kolezanka Twoja dopiero osluchiwac sie zaczela z muzyka perska, to spekuluje, ze chodzic jej raczej bedzie o muzyke, ze tak ja nazwe "do tanca", czyli do pokrecenia biodrami ;), wiec taka, jakiej slucha sie na perskich koncertach i "potancówkach". Spróbuje zatem przeslac Ci cos na probe i prosilabym o potwierdzenie odbioru, gdyz przyznam sie, iz nigdy jeszcze niczego w mp3 nie wysylalam. hub? Odpowiedz Link
amar_sina Re:ups...sorry 05.03.04, 01:10 W zasadzie wszystko co się zwie muzyką perską jest w kręgu zainteresowań mojej koleżanki, dlatego wybór muzyki pozostawiam Tobie Buggi:) Oczywiście potwierdzenie przeslę jak tylko dorwę się do internetu i zobaczę Twoją przesyłkę w mailu ;) Jeśli będziesz miała czas to możesz przesłać coś na próbę:) Z góry dziękuję. Odpowiedz Link
padshah muzyka ludowa 04.03.04, 22:34 co prawda afgańska, ale po persku (chyba...;)) www.caroun.com/Music/Afghan.html pozdr, Odpowiedz Link
amar_sina Re: muzyka ludowa 05.03.04, 01:34 Dzięki, dzieki, link już poszedł do Bułgarii i został mile przyjęty;) Odpowiedz Link
buggi Re:Do amar_sina 06.03.04, 23:22 Witaj, od czoraj próbuje dodac obiecane mp3 jako zalacznik do maila do Ciebie i nic. Póki co, jeszcze sie nie poddalam. Odpowiedz Link
buggi Re: i jeszcze 06.03.04, 23:25 wklejalam kiedys link radia farda. Moze kolezanka spróbowalaby tam posluchac muzyki perskiej. Stale cos graja :) www.radiofarda.com/#go Odpowiedz Link
taktomasz Re:Do amar_sina 21.11.04, 20:49 na neostradzie mam trzy stacje z muzyką w tym jedna jest z muzyką derwiszów perskich - bomba. pisz na maila taktomasz@wp.pl Odpowiedz Link
amar_sina Re: A tu? 07.03.04, 15:32 Dziękuję serdecznie za linki, zaraz je przekażę koleżance.. a sama też z chęcią posłucham:) Odpowiedz Link
amar_sina Dziękuję:) 08.03.04, 19:36 Buggi, ten link który podałaś podobno jest super. Moja koleżanka napisała: "It works very well. Say big Hi to the polish forum from me :)" Tak więc pozdrawiam gorąco od Toni :) Odpowiedz Link
buggi Re: Dziękuję:) 08.03.04, 20:22 Oh, wobec tego niezmiernie sie ciesze, ze chociaz ten link mi sie "udal". Pozdrowienia :) Odpowiedz Link
graza4 Re: muzyka perska 12.03.04, 08:11 Polecam sprobować www.persepolis.com/music/index.asp .Jest tam naprawde duzy wybor roznego rodzaju muzyki. Odpowiedz Link
buggi Re: muzyka perska 21.11.04, 23:16 A ja do obledu slucham piosenki Googoosh i M. Asemaniego : Aakharim Khabar. No cos przepieknego:))) Odpowiedz Link
dariazv Re: muzyka perska 22.11.04, 01:36 Czesc, Ja bardzo lubie Siavasha Ghomayshi. Mozna posluchan na www.siavashghomayshi.com Bylam na jego koncercie w marcu na Nowy Rok. Bardzo mi sie podobalo. Pozdrawiam daria Odpowiedz Link
buggi Re: muzyka perska 22.11.04, 12:23 A propos Nowego Roku. Juz sie ciesze i doczekac nie moge, bo w marcu do Iranu lece. Odpowiedz Link
dariazv Re: muzyka perska 23.11.04, 14:19 Fajnie ci ja chyba nie predko sie tam wybiore. Pozdrowionka Odpowiedz Link