Dodaj do ulubionych

muzyka perska

03.03.04, 13:53
czy ktoś wie, gdzie w internecie można znaleźć muzykę perską i posłuchać jej
za darmo? bardzo proszę o linki
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • buggi Re: muzyka perska 04.03.04, 15:52
      Niestety nie wiem nic o linkach z darmowa muzyka perska. Wpadlam jednak na
      pewien pomysl. Mianowicie posiadam skrzynke ( ze sie pochwale;))pelna kaset
      audio i plyt CD z muzyka perska. Jesli bys chcial "zamienie" cosik w mp3 i
      przesle Ci mailem. Musialbys mi tylko orientacyjnie gust swój przyblizyc.
      Wiesz, jest muzyka i muzyka.
      • buggi Re:ups...sorry 04.03.04, 15:56
        nie zwrócilam uwagi na fakt, zes kobieta, wiec za blad w postaci meskiej
        odmiany czasownika w poscie moim przepraszam :).Bebahszid, heli mazrat miham.
        • amar_sina Re:ups...sorry 04.03.04, 20:20
          hehe.. nic nie szkodzi Buggi:) co do muzyki... Twoja propozycja brzmi
          interesująco, tyle, że właściwie o tę muzykę pytałam w imieniu kogoś, kto
          mieszka w Bułgarii, więc wątpię by ta osoba była zainteresowana wymianą
          mpTrojek.. z tego co rozmawiałam, chodziło jej wyłącznie o muzykę w sieci.. No
          cóż, może jednak komuś uda się przez przypadek natrafić na coś perskiego w
          necie?
          Pozdrawiam:)
          • amar_sina Re:ups...sorry 04.03.04, 20:29
            eh, dopiero załapałam o co Ci chodziło.. o wymianę mp3-ek mailem! ;) to zmienia
            postać rzeczy:)) w każdym bądź razie sama nie jestem w stanie powiedzieć Ci
            jaką dokładnie muzykę moja znajoma miała na mysli.. wspomniała tylko
            o "Settar"... właściwie to ona dopiero zaczyna słuchać muzyki perskiej, więc
            pewnie każdy artysta perski ją zainteresuje.. jeżeli Twoja propozycja o
            przesłaniu paru kawałków mailem jest aktualna, to bardzo proszę daj znać, a ja
            zapytam się koleżanki, czy ona miałaby możliwość odebrania muzyki prze mail,

Salam:)
            • buggi Re:ups...sorry 04.03.04, 20:56
              Aha, jesli kolezanka Twoja dopiero osluchiwac sie zaczela z muzyka perska, to
              spekuluje, ze chodzic jej raczej bedzie o muzyke, ze tak ja nazwe "do tanca",
              czyli do pokrecenia biodrami ;), wiec taka, jakiej slucha sie na perskich
              koncertach i "potancówkach". Spróbuje zatem przeslac Ci cos na probe i
              prosilabym o potwierdzenie odbioru, gdyz przyznam sie, iz nigdy jeszcze niczego
              w mp3 nie wysylalam. hub?
              • amar_sina Re:ups...sorry 05.03.04, 01:10
                W zasadzie wszystko co się zwie muzyką perską jest w kręgu zainteresowań mojej
                koleżanki, dlatego wybór muzyki pozostawiam Tobie Buggi:) Oczywiście
                potwierdzenie przeslę jak tylko dorwę się do internetu i zobaczę Twoją
                przesyłkę w mailu ;) Jeśli będziesz miała czas to możesz przesłać coś na
                próbę:) Z góry dziękuję.
    • padshah muzyka ludowa 04.03.04, 22:34
      co prawda afgańska, ale po persku (chyba...;))
      www.caroun.com/Music/Afghan.html
      pozdr,
      • amar_sina Re: muzyka ludowa 05.03.04, 01:34
        Dzięki, dzieki, link już poszedł do Bułgarii i został mile przyjęty;)
    • buggi Re:Do amar_sina 06.03.04, 23:22
      Witaj, od czoraj próbuje dodac obiecane mp3 jako zalacznik do maila do Ciebie i
      nic. Póki co, jeszcze sie nie poddalam.
      • buggi Re: i jeszcze 06.03.04, 23:25
        wklejalam kiedys link radia farda. Moze kolezanka spróbowalaby tam posluchac
        muzyki perskiej. Stale cos graja :)

www.radiofarda.com/#go
      • taktomasz Re:Do amar_sina 21.11.04, 20:49
        na neostradzie mam trzy stacje z muzyką w tym jedna jest z muzyką derwiszów
        perskich - bomba. pisz na maila taktomasz@wp.pl
    • buggi Re: A tu? 07.03.04, 00:24
      www.persianworld.de/webcard/homepage.htm
      • amar_sina Re: A tu? 07.03.04, 15:32
        Dziękuję serdecznie za linki, zaraz je przekażę koleżance.. a sama też z chęcią
        posłucham:)
      • amar_sina Dziękuję:) 08.03.04, 19:36
        Buggi, ten link który podałaś podobno jest super. Moja koleżanka napisała: "It
        works very well. Say big Hi to the polish forum from me :)" Tak więc pozdrawiam
        gorąco od Toni :)
        • buggi Re: Dziękuję:) 08.03.04, 20:22
          Oh, wobec tego niezmiernie sie ciesze, ze chociaz ten link mi sie "udal".
          Pozdrowienia :)
    • graza4 Re: muzyka perska 12.03.04, 08:11
      Polecam sprobować www.persepolis.com/music/index.asp .Jest tam naprawde
      duzy wybor roznego rodzaju muzyki.

• buggi Re: muzyka perska 21.11.04, 23:16
      A ja do obledu slucham piosenki Googoosh i M. Asemaniego : Aakharim Khabar.
      No cos przepieknego:)))
      • dariazv Re: muzyka perska 22.11.04, 01:36
        Czesc,
        Ja bardzo lubie Siavasha Ghomayshi. Mozna posluchan na www.siavashghomayshi.com
        Bylam na jego koncercie w marcu na Nowy Rok. Bardzo mi sie podobalo.
        Pozdrawiam
        daria
        • buggi Re: muzyka perska 22.11.04, 12:23
          A propos Nowego Roku. Juz sie ciesze i doczekac nie moge, bo w marcu do Iranu
          lece.
          • dariazv Re: muzyka perska 23.11.04, 14:19
            Fajnie ci ja chyba nie predko sie tam wybiore.
            Pozdrowionka
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka