lare28 14.08.07, 21:41 Witam serdecznie:) Jestem absolwentką kroatystyki. Od niedawna szukam pracy, proszę o radę w jakich branżach powinnam szukać zatrudnienia? Będę wdzięczna za każdą podpowiedź:) Pozdrawiam wszystkich kroatofilów:) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olgacimer Re: Praca 03.10.07, 11:01 Cześć. Co prawda ja nie skończyłam kroatystyki choć bardzo bym chciała. Ale uwielbiam Chorwację i mam zamiar osiedlić się tam na dobre. Jedno wiem na pewno- bardziej opłaca się zarabiać w zachodniej Europie bo na Bałkanach zarobki są raczej podobne jak w Polsce. Proponowałabym Ci wyjazd do Anglii czy Holandii na miesiąc, dwa a później dłuuugi urlop w Chorwacji:) Istne cudo!!! P.S. Skąd jesteś? Może z Krakowa? Odpowiedz Link
alenakryshalovich Re: Praca 26.03.08, 18:59 Witam! jezeli twoje ogloszenie jest nadal aktualne - poszukuje do firmy transportowej szwajcarskiej spedytorow ze znajomoscia chorwackiego/bulgarskiego/greckiego/macedonskiego doswiadczenie zawodowe nie jest wymagane mile widziana znajomosc angielskiego lub niemieckiego rosyjskiego lub polskiego alena.kryshalovich@asstra.pl Odpowiedz Link
lare28 Re: Praca 27.03.08, 13:11 Witam serdecznie, Nazywam się Aleksandra Kondoszek, mieszkam w Jaworznie. Ukończyłam kroatystykę na UJ w Krakowie, dobrze mówię też po angielsku. Nie mam doświadczenia w pracy spedytora, ale mam doświadczenie w pracy biurowej. Bardzo proszę o szczegóły Państwa oferty. Dodam, że jestem również zainteresowana tele - pracą. Mój adres e-mail: lare28@interia.pl pozdrawiam serdecznie, Aleksandra Kondoszek Odpowiedz Link