aniord 05.03.06, 14:05 Czy wie moze ktos z was czy w Gdansku organizowane sa jakies kursy lub czy macie kontakt/namiary na kogos kto uczy? Ile moze kosztowac taka ''impreza''? Z gory jestem bardzo wdzieczna. Pelna zapalu egiptomaniaczka :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
duszyczka_gda Re: Arabski-Gdańsk 07.03.06, 16:50 jest jedna szkola jezykowa oferujaca arabski www.astar.edu.pl/ w Sopocie odbywaja sie kursy jedynie. z tego co mi wiadomo to raczej nie ma poczatkujacej grupy, jedynie kontynuacja tej, ktora zaczela nauke w pazdzierniku. Chodzilam tam przez jeden semestr i szczerze nie polecam- aksa wywalona w błoto. Nauczycielka beznadziejna, polka, zero akcentu, wszystko spalszczała a i potrafiła niezle namieszac z gramatyka czy wogole podawac nieprawidlowe znaczenie wyrazów. Nie wspominajac o tym ze polowe lekcji potrafila przegadac o "dupie marynie arabskiej". Możliwe ze w meczecie u nas w gda bedzie wznowiony arabski ( narazie tylko nauka czytania dla maluszkow jest). Jesli sie cos dowiem to dam znac. pozdrawiam. Odpowiedz Link
aniord Re: Arabski-Gdańsk 09.03.06, 14:49 W takim razie oprocz tej szkoly lekcje organizowane sa rozniez w szkole tanca Belly Dance (taniec brzucha). Tzn maja byc organizowane ale jest tylko 1 chetna. Wiesz, ja wolalabym w Gdansku bo jestem jeszcze dosc mloda i rodzice sa sklonni zgodzic sie na nauke tylko w Gdansku :( Jezeli czegokolwiek na temat nauki w meczecie sie dowiesz daj znac dobra duszyczko :) Pozdrawiam :) Odpowiedz Link
muera Re: Arabski-Gdańsk 09.07.06, 13:42 duszyczko, napisz proszę, czy nie będąc muzułmanką mogłabym przychodzić na lekcje czytania do meczetu? czy wiesz coś o tym blizej? Pozdrawiam Odpowiedz Link
hanina Re: Arabski-Gdańsk 01.05.06, 18:54 Witaj egiptomaniaczko. Czy moge mieć do ciebie prośbę: jak już coś będziesz wiedziała lub nawet działała w tej sprawie (tzn. nauka jęz. arabskiego) na terenie trójmiasta to daj znać tu na forum co, gdzie, kiedy i za ile. Pozdrówka Odpowiedz Link
aniord Re: Arabski-Gdańsk 02.05.06, 16:28 Wiem ze w Sopocie jest szkola nauki jezykow i chyba miesiac temu grupa zaczela arabski. Tylko slyszalam ze to niewypal. Znam osobe ktora zaczela. Jezeli dzisiaj ja zlapie popytam :) Wiem, ze sa tez na terenie Gdanska sa ludzie ktorzy ucza w domach. Nie dopytywalam sie dokladnie bo mnie nie interesuje samodzielna nauka. Odpowiedz Link
hanina Re: Arabski-Gdańsk 05.05.06, 21:46 A masz szansę dowiedzieć się ile kosztuje 60 minut arabskiego prywatnie? Ciekawa jestem jakie to są stawki i czy byłoby mnie stać na taką przyjemność... Odpowiedz Link
aniord Re: Arabski-Gdańsk 08.05.06, 08:28 No ok, dzisiaj sprobuje sie dowiedziec. Ja tez chcialam to wiedziec ale tak jakos zawsze zapominalam zapytac :) Odpowiedz Link
hanina Re: Arabski-Gdańsk 09.05.06, 22:59 No i co? Dowiedziałaś się czegoś? Koniecznie daj znać jak będziesz coś wiedziała na ten temat, dobrze? Odpowiedz Link
aniord Re: Arabski-Gdańsk 10.05.06, 09:08 Cos nie moge zlapac tej dziewczyny na gg. Jak tylko bedzie oczywiscie dam znac Odpowiedz Link
aniord Re: Arabski-Gdańsk 19.05.06, 13:24 hanina podaj mi maila. Nie chce pisac nr kontaktowych na forum. Pozdrawiam Odpowiedz Link
hanina Re: Arabski-Gdańsk 21.05.06, 22:27 hejka aniord, możesz pisać na tao11@o2.pl czekam na wieści i również pozdrawiam Odpowiedz Link
m.siejek Re: Arabski-Gdańsk 12.09.06, 10:28 WWW.ARABSKI.ONE.PL - tanie korepetycje aniord napisała: > Czy wie moze ktos z was czy w Gdansku organizowane sa jakies kursy lub czy > macie kontakt/namiary na kogos kto uczy? Ile moze kosztowac taka ''impreza''? > Z gory jestem bardzo wdzieczna. > Pelna zapalu egiptomaniaczka :) Odpowiedz Link
mohamedh Re: Arabski-Gdańsk 30.11.06, 14:25 proponuje naukę od podstaw w Gdańsku Wrzeszczu-20 zł godzina 60 mni tel.600288456 Odpowiedz Link
persepolis1 Re: Arabski-Gdańsk 03.05.07, 21:17 www.cds.gdynia.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=60&Itemid=67 arabski w Gdynii Odpowiedz Link
persepolis1 Re: Arabski-Gdańsk 03.05.07, 21:18 Czy masz namiary do osoby która uczy prywatnie? jestem zainteresowana pozdr :) Odpowiedz Link