colibrivivienda ZAPROJEKTUJĘ wnętrze, meble Łódź/ Warszawa 05.08.09, 00:38 Witam Jestem studentką 3-go roku architektury wnętrz. WYKONAM PROJEKT ARANŻACJI WNĘTRZA wraz z fotorealistycznymi wizualizacjami dla klientów prywatnych i firm. Zaprojektuję wnętrze ergonomiczne a jednocześnie ciekawe wizualnie. Projektuję wnętrza rustykalne, kolonialne, stylowe, nowoczesne, minimalistyczne oraz inspirowane wschodnią kulturą(np. Indie, Japonia, Chiny...). Pomogę w doborze roślin i dodatków, które stworzą indywidualną przestrzeń. Zainteresowanych proszę o kontakt 887-681-159 Kamila Odpowiedz Link Zgłoś
art_home_architektura Re: WYNAJMĘ PROJEKTANTA --- ZAPROJEKTUJĘ 10.08.09, 16:45 Art&HOME Architektura zajmuje się aranżacją wnętrz i ogrodów, wzornictwem. Chętnych zapraszamy do współpracy. www.art-home.eu Odpowiedz Link Zgłoś
mikan Zaprojektujemy niebanalne wnętrze-Wrocław 24.08.09, 21:17 Biuro projektowania wnętrz szuka zleceń bądź możliwości współpracy. Adres strony- www.symetria.net.pl Odpowiedz Link Zgłoś
soffistudio Projaktowanie aranązacja wnętrz Lublin 25.08.09, 11:19 Jestem młodą, kreatywną,projektantką , pełną ciekawych pomysłów, które poparte są rzetelną wiedzą techniczną (dyplom inżyniera). W pracy ważna jest dla mnie satysfakcja i zadowolenie klienta. Zgodnie z życzeniem odbiorcy podejmę się zaprojektowania i aranżacji wnętrz mieszkalnych,pomieszczeń służących pracy, wypoczynkowi. Dotychczas brałam udział w projektach realizowanych przez doświadczonych architektów, przekazywałam swoją wiedzę dzieciom i młodzieży oraz brałam z powodzeniem udział w konkursach Odpowiedz Link Zgłoś
soffistudio Re: Projektowanie aranżacja wnętrz - Lublin 25.08.09, 11:30 Projektowanie aranżacja wnętrz - Lublin Jestem młodą, kreatywną,projektantką , pełną ciekawych pomysłów, które poparte są rzetelną wiedzą techniczną (dyplom inżyniera). W pracy ważna jest dla mnie satysfakcja i zadowolenie klienta. Zgodnie z życzeniem odbiorcy podejmę się zaprojektowania i aranżacji wnętrz mieszkalnych,pomieszczeń służących pracy, wypoczynkowi. Dotychczas brałam udział w projektach realizowanych przez doświadczonych architektów, przekazywałam swoją wiedzę dzieciom i młodzieży oraz brałam z osiągnięciami udział w konkursach Odpowiedz Link Zgłoś
grandmod Re: Projektowanie aranżacja wnętrz - Lublin 01.10.13, 08:18 Ja polecam Projektowanie Wnętrz Lublin. Ja byłem zadowolony z poziomu usług chociaż muszę przyznać że zbyt wielu odniesień nie mam:) Odpowiedz Link Zgłoś
aski73 Re: Projektowanie aranżacja wnętrz - Lublin 09.11.14, 14:27 Projektowanie wnętrz aranżacja doradztwo Lublin. strefadom.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
goyaart Re: Projektowanie aranżacja wnętrz - Lublin 21.02.15, 22:11 Zapraszamy do nas - projektant wnętrz woj. lubelskie (Lublin, Opole Lubelskie, Puławy, Zamość, Chełm, Świdnik i inne). Projektowanie wnętrz to nasza pasja! Odpowiedz Link Zgłoś
goyaart Projektant wnętrz - Lublin - projektowanie 21.02.15, 22:14 Zapraszamy do nas! Realizacje - nasze realizacje można zobaczyć tutaj. Odpowiedz Link Zgłoś
gutdesign1 Projektowanie wnętrz Warszawa i cała Polska 27.08.09, 16:09 Serdecznie zapraszam do skorzystania z mojej oferty. Specjalizuję się w łazienkach ale wykonuję projekty całych wnętrz. Mam doświadczenie oraz wykształcenie kierunkowe. Moja dewiza to funkcjonalność, przestrzeń i jej wykorzystanie, proste rozwiązania,klimat, indywidualizm, kreownie światłem.Projektuję zgodnie z wszelkimi wymogami i standardami, otrzymują Państwo wydrukowany projekt wraz z rysunkami technicznymi dla wykonawcy, rzutami w kolorze, realistycznymi wizualizacjami, projektami mebli i zabudów (jeśli są) oraz specyfikacją materiałową. gutdesign@op.pl Mozliwość projektu przez Internet! Odpowiedz Link Zgłoś
artangel Re: WYNAJMĘ PROJEKTANTA --- ZAPROJEKTUJĘ 30.08.09, 21:05 Zapraszam serdecznie na moją stronę: www.spectroom.com.pl spectROOM to studio zajmujące się projektowaniem wnętrz prywatnych oraz publicznych, którego filarami są wiedza poparta doświadczeniem oraz zmysł artystyczny. Stworzone z pasji i przyjemności realizowania niepowtarzalnych przestrzeni, dostarcza Państwu wnętrza nie tylko wygodne, ale i funkcjonalne, z zachowaniem obowiązujących trendów w sztuce projektowania.W naszych wnętrzach odnajdziecie Państwo spokój i harmonię potrzebne do szczęśliwego życia lub efektywnej pracy. Z wielką uwagą wsłuchujemy się w Państwa potrzeby i oczekiwania. Zależy nam na poznaniu Waszego stylu życia i osobowości. Nasze motto: Zawsze dążymy do ideału i go osiągamy. tel: 500 709 930 Odpowiedz Link Zgłoś
artangel spectROOM Autorskie Studio Wnętrz 30.08.09, 21:06 Zapraszam serdecznie na moją stronę: www.spectroom.com.pl spectROOM to studio zajmujące się projektowaniem wnętrz prywatnych oraz publicznych, którego filarami są wiedza poparta doświadczeniem oraz zmysł artystyczny. Stworzone z pasji i przyjemności realizowania niepowtarzalnych przestrzeni, dostarcza Państwu wnętrza nie tylko wygodne, ale i funkcjonalne, z zachowaniem obowiązujących trendów w sztuce projektowania.W naszych wnętrzach odnajdziecie Państwo spokój i harmonię potrzebne do szczęśliwego życia lub efektywnej pracy. Z wielką uwagą wsłuchujemy się w Państwa potrzeby i oczekiwania. Zależy nam na poznaniu Waszego stylu życia i osobowości. Nasze motto: Zawsze dążymy do ideału i go osiągamy. tel: 500 709 930 Odpowiedz Link Zgłoś
mm-studio KRAKÓW - ARANŻACJA WNĘTRZ MIESZKAŃ, DOMÓW I BIUR 14.09.09, 15:58 Zapraszam do współpracy wszystkich, którzy potrzebują pomocy przy urządzaniu wnętrza swojego mieszkania, domu lub biura. Wykonuję projekty dopasowane do marzeń, potrzeb i możliwości. mm-studio@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
margolen Re: WYNAJMĘ PROJEKTANTA --- ZAPROJEKTUJĘ 18.09.09, 10:46 Zapraszam na stronę Pogotowia wnętrzarskiego- fachowego poradnictwa wnętrzarskiego. http://www.pogotowiewnetrzarskie.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
borowiak-design Re: WYNAJMĘ PROJEKTANTA --- ZAPROJEKTUJĘ 21.09.09, 13:35 Fajni projektanci to właśnie my ;) www.borowiak-design.pl ZAPRASZAMY Odpowiedz Link Zgłoś
studioaw STUDIO ARANŻACJI WNĘTRZ ON LINE 21.09.09, 15:49 www.porada-architekta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kropkaw WYNAJMĘ PROJEKTANTA --- ZAPROJEKTUJĘ 25.09.09, 11:42 oferuję Państwu projekty wnętrz mieszkalnych (poszczególnych pomieszczeń lub kompleksowo całości) i usługowych. Dobór materiałów, rozrys i projekt mebli, dobór kolorystyki, doradzctwo, nadzór autorski. Kontakty z wykonawcami. Kraków (internet - cała Polska). (nadzór możliwy w Krakowie i okolicach). studio@incogito.pl Odpowiedz Link Zgłoś
studioaw STUDIO ARANŻACJI WNĘTRZ ON LINE 21.09.09, 15:48 Zapraszam na stronę www.porada-architekta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
lagunatom projekty wnętrz Warszawa i okolice 23.09.09, 08:25 witam zapraszam do odwiedzenia strony www.szarykot.com polecamy fachowe projektowanie, atrakcyjne ceny, sprawdzoną ekipę remontową. Monika i Tomek 606-829-569 501-022-925 tomekkowalewski@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
gutdesign1 Projekty wnętrz Warszawa i okolice 26.09.09, 00:26 Projekty wnętrz - pełen profesjonalizm, konkurencyjne ceny. Od pojedynczych pomieszczeń po całe mieszkania i wnętrza domów. Projekt obejmuje : Inwentaryzację pomieszczeń Spotkania z klientem (bez ograniczeń) Dobór materiałów i sprzętów (kilka propozycji - ostateczny wybór należy oczywiście do klienta) Rozwiązanie układu funkcjonalnego pomieszczeń (rozmieszczenie elementów wyposażenia) - rzuty Widoki posadzek z rozwiązaniami materiałowymi Widoki (rozwinięcia) ścian Rozplanowanie oświetlenia - rzuty Rozplanowanie sieci wodno-kanalizacyjnej (łazienki) Specyfikację materiałową Nadzór autorski za dopłatą. Zakupy z klientem za dopłatą. gutdesign@op.pl Zapraszam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
dzaju projektowanie wnętrz z klimatem-Warszawa 26.09.09, 08:23 projektujemy, doradzamy, pomagamy w zakupach, wyszukujemy niebanalne przedmioty, które nadadzą wnętrzom styl i charakter nasze realizacje na:www.domzklimatem.pl zapraszamy:domzklimatem@gmail.com, 0607 946 555 Odpowiedz Link Zgłoś
sentaa Poszukuje do metamorfozy wnetrza - Warszawa 27.09.09, 13:39 Mieszkanie ma 47 metrow, urzadzone, umeblowane 7 lat temu. Chodzi mi o drobna metamorfoze sypialni i salonu (moze przedpokoju) przy ograniczonym budzecie: dekoracja scian, wymiana niektorych mebli, malowanie itd. Nie chce gruntownego remontu, z burzeniem i przestawianiem scian gdyz mieszkanie bedzie na sprzedaz. Chodzi o ladna i praktyczna przemiane wnetrz oraz podniesienie wizualnej atrakcyjnosci mieszkania dla potencjalnych klientow. Poszukuje osob gotowych podjecia sie tego zlecenia. Oferty prosze przesylac na mail gazetowy: sentaa@NOSPAM.gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
eveli SZUKAM projektanta wnętrz - Warszawa 27.09.09, 18:15 Szukam projektanta do aranżacji wnętrz niestandardowego, nowoczesnego domku jednorodzinnego. Proszę o bardzo racjonalne cenowo oferty kompleksowych projektów, obiecuję ciekawe wywanie jakie niesie ze sobą projekt indywidualny. O dodatkowe informacje prosze pisać na priv. Odpowiedz Link Zgłoś
eveli SZUKAM projektanta wnętrz - Warszawa 27.09.09, 18:57 eveli napisała: > Szukam projektanta do aranżacji wnętrz niestandardowego, > nowoczesnego domku jednorodzinnego. Proszę o bardzo racjonalne > cenowo oferty kompleksowych projektów, obiecuję ciekawe wywanie > jakie niesie ze sobą projekt indywidualny. O dodatkowe informacje > prosze pisać na priv - eveli@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
studioaw Re: SZUKAM projektanta wnętrz - Warszawa 27.09.09, 19:40 Zapraszam www.porada-architekta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
bartekmbh Re: SZUKAM projektanta wnętrz - Warszawa 01.10.09, 22:06 prosze o info czy wiadomość z espasso.pl dotarła do Pani. Bartosz Hryniewicki Odpowiedz Link Zgłoś
jola.online SZUKAM projektanta wnętrz - Warszawa 06.10.09, 14:13 Dzień dobry! Jestem w trakcie budowy domu w Warszawie - obecnie jest w stanie surowym. Planowany termin zakończenia wiosna/lato 2010 Szukam architekta wnętrz. Kontakt : kasinskaaleksandra@wp.pl P.S Bardzo proszę o ofertę z wyceną na początek 160m. i przykłady 2- 3 zrealizowanych prac. Odpowiedz Link Zgłoś
oforson Re: SZUKAM projektanta wnętrz - Warszawa 07.10.09, 13:08 oferta została wysłana na Pani adres e-mial www.oforson.pl kompleksowe projekty wnętrza z nadzorem autorskim - od 50 zł za m2 koncepcje architektoniczne - porady z wizualizacjami od 450 zł za całość Odpowiedz Link Zgłoś
miron009 Re: SZUKAM projektanta wnętrz - Warszawa 22.03.10, 06:44 serdecznie i z czystym sumieniem polecam panią Agnieszkę, zaprojektowała wszystkim moim znajomym, każdemu inaczej, doskonale sonduje i trafia w gust...o ile jest wolna, działa na terenie Warszawy tel. 51 44 65 555 Odpowiedz Link Zgłoś
anula_aaa SZUKAM projektanta wnętrz - okolice Warszawy 11.10.09, 13:25 Witam, poszukuję architekta wnętrz do zaprojektowania domu jednorodzinnego o powierzchni około 200 m2. Interesują mnie ładne, aczkolwiek nie za drogie usługi oraz wykonanie. Proszę o kontakt, przesyłanie przykładowych cenników i projektów wykonanych dla takiej właśnie powierzchni na adres: anula_aaa@gazeta.pl. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
pelasiazmaja projektowanie wnętrz WARSZAWA 10.02.10, 13:11 Oferuję projekty całościowe, częściowe i doradztwo w zakresie aranżacji wnętrz mieszkalnych. Zgodnie z upodobaniami klienta: nowocześnie, odjazdowo i tradycyjnie.Kuchnie, łazienki i pokoje. Atrakcyjna cena dopasowana do możliwości klienta. Sprawdź: Katarzyna Witkowska www.wnetrzajaklubisz.pl biuro@wnetrzajaklubisz.pl Odpowiedz Link Zgłoś
laatnala Re: SZUKAM projektanta wnętrz - Warszawa 16.11.10, 14:05 Jeśli jeszcze nie znalazłaś żadnego odpowiadającego Ci projektanta to zobacz sobie ofertę firmy n-design. Robią świetne projekty, bardzo w moim stylu (uwielbiam połączenie drewna ze szkłem, a oni również takie projekty lubią wykonywać), zresztą u nich na stronie masz portfolio to sobie przeglądnij Odpowiedz Link Zgłoś
emilia.art ZIELONA GÓRA i okolice- Projektowanie WNĘTRZ 30.09.09, 10:24 Zaprojektuj swoje wnętrze. Dzięki współpracy z nami zoszczędzisz swój cenny czas. Szczegóły naszej oferty znajdą Państwo na stronie -www.hokogroup.pl Zapraszamy do współpracy. Studio Projektowe HOKO GROUP s.c Architekt wnętrz, Mgr Sztuki: Katarzyna M. & Architekt wnętrz, Mgr Sztuki : Emilia D.K. Odpowiedz Link Zgłoś
a.wereszczynska ZAPROJEKTUJĘ- ŁÓDŹ 05.10.09, 09:56 Kompleksowe projekty wnętrz, projekty łazienek, kuchni...Zapraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
smartdeco ZAPROJEKTUJĘ Twoje wnętrze- WROCŁAW WROCŁAW 17.02.10, 10:48 Niebanalne, profesjonalne projektowanie wnętrz! Spełnimy Twoje marzenia o pięknym wnętrzu... www.smartdeco.pl Odpowiedz Link Zgłoś
jbdesign PROJEKTOWANIE WNĘTRZ I MEBLI - KRAKÓW 12.10.09, 11:36 W naszej ofercie: - kompleksowe projekty wnętrz mieszkalnych i użyteczności publicznej - projekty wnętrz pojedynczych pomieszczeń - projekty mebli - konsultacje projektowe, a także - kolorystyka elewacji budynków. Zapewniamy obsługę wykonawczą. Nie konkurujemy ceną, ale wysokiej jakości obsługą inwestora i atmosferą pracy! Zapraszamy. www.jb-design.pl tel. 693 107 350 Odpowiedz Link Zgłoś
szarrak Re: WYNAJMĘ PROJEKTANTA --- ZAPROJEKTUJĘ 14.10.09, 11:48 Podejmę się z wielką chęcią i przyjemnością re-aranżacji (bądź, dla odważnych - aranżacji) pojedynczego wnętrza mieszkalnego (najchętniej typu pokój dziecięcy, sypialnia, pokój dzienny) bądź np. niewielkiego pubu jedynie za możliwość zrobienia zdjęć "przed" i "po" (tak całkiem całkiem za darmo, chodzi mi jedynie o zdjęcia i praktykę). Braki w doświadczeniu (poza działaniami we własnym mieszkaniu) nadrabiam dużą ilością pomysłów, rozwiniętym zmysłem estetycznym i miłością do wnętrz :) Najchętniej spróbowałabym swoich sił podczas re-aranżacji typu "spore zmiany małym kosztem". Jeśli chciał(a)byś coś zmienić, ale nie wiesz, co, stoisz przed koniecznością zmiany charakteru użytkowego pokoju, znudziło Ci się, ale nie masz zbyt dużych funduszy - zapraszam! Zainteresowanych (z Lublina, Świdnika bądź bliskich okolic) proszę o kontakt na: szarri@gmail.com ...Chętnie także oddałabym się w ręce kogoś, kto ma doświadczenie w urządzaniu wnętrz i potrzebuje "praktykantki" do ew. pomocy LUB osoby, która, podobnie jak ja, "chciałaby, ale boi się" - może razem będzie łatwiej? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wonsu_w ŚLĄSK - Projektowanie wnętrz, architektura. 15.10.09, 21:25 Architekt z doświadczeniem zaprasza do współpracy. Oferuje: - projektowanie i aranżacje wnętrz, - modelowanie i wizualizacja 3D, - doradztwo w zakresie doboru materiałów wykończeniowych i nie tylko, - projekty architektonicznych budowlanych i wykonawczych. Zapraszam na stronę wojciechwons.pl/ w celu zapoznania się moja ofertą oraz z próbkami pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
hywamod ŚLĄSK Projektowanie wnętrz metamorfozy 509 790 090 29.05.12, 08:34 witam serdecznie :) zapraszam na moje portfolio: dekoratorwnetrz.firmy.net/ hywamod.wordpress.com hywamod@gmail.com lub proszę zadzwonić: 509 790 090 pozdrawiam - Katarzyna :) Odpowiedz Link Zgłoś
wonsu_w ŚLĄSK - Projektowanie wnętrz, architektura. 18.10.09, 15:10 Architekt z doświadczeniem zaprasza do współpracy. Oferuje: - projektowanie i aranżacje wnętrz, - modelowanie i wizualizacja 3D, - doradztwo w zakresie doboru materiałów wykończeniowych i nie tylko, - projekty architektonicznych budowlanych i wykonawczych. Zapraszam na stronę wojciechwons.pl/ w celu zapoznania się moja ofertą oraz z próbkami pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
aranz-acja ARANŻACJA / Wa-wa 23.10.09, 21:14 Absolwentka architektury wnętrz podejmie się zaprojektowania kuchni, łazienki, sypialni, salonu... Pomoże w doborze: • materiałów wykończeniowych (podłóg, posadzek, kolorów ścian, tapet, płytek ceramicznych itd.), • dekoracji okien (zasłon, żaluzji, rolet itp.), • konkretnych modeli oświetlenia, • drzwi, okien, luster, sanitariatów i mebli łazienkowych, • mebli i sprzętu kuchennego, • zaprojektuje mebel, detal na indywidualne zamówienie... Jeśli zainteresowani byliby Państwo współpracą proszę o kontakt: aranzacja@poczta.onet.eu Odpowiedz Link Zgłoś
rybcia.rybcia Re: ARANŻACJA / Wa-wa 11.12.09, 22:05 Kupiliśmy mieszkanie 62 m w starym budownictwie, nie palnujemy remontu ale szukamy kogos kto za rozsadna cene doradzi nam kolorystyke, meble, zasłony i inne detale tak abysmy mogli cieszyc sie przyjemnym mieszkaniem. Oferty prosze na maila ma5dzik@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
aga.kolo Re: WYNAJMĘ PROJEKTANTA - Warszawa,mieszkanie 49m2 28.10.09, 23:19 Witam serdecznie. W ciągu kilku tygodni odbieramy mieszkanie w W-wie o powierzchni ok. 49m2. Stan oczywiście developerski czyli do zrobienia prawie wszystko. Jest to mieszkanie 2 pokojowe z osobną kuchnią, jednak krótko po zakupie zdecydowaliśmy się na zmiany lokatorskie i zamieniliśmy osobną kuchnię na dodatkowy pokój a kuchnia w formie aneksu w salonie. 49m2 i 3 pokoje to chyba dosyć ekstremalny pomysł stąd potrzeba skorzystania z usług architekta żeby to wszystko mądrze rozplanował :) plan : img264.imageshack.us/i/mieszkanie.jpg/ Bardzo proszę o jakieś namiary + rozsądne oferty na maila : agnieszka.kolo@interia.pl pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
pelasiazmaja Re: WYNAJMĘ PROJEKTANTA - Warszawa,mieszkanie 49m 10.02.10, 13:02 Polecam swoje usługi projektowania wnętrz i ewentualnie doradztwa. Projekty techniczne, wizualizacje, lista materiałów, nadzór autorski. Rozsądna cena. Projekty zgodne z wymaganiami i upodobaniami klienta. Projektant wnętrz Katarzyna Witkowska www.wnetrzajaklubisz.pl biuro@wnetrzajaklubisz.pl Odpowiedz Link Zgłoś
seidthe Zaprojektuję - Trójmiasto (wcześniej Warszawa) 29.10.09, 21:00 Witam serdecznie Jestem projektantką wnętrz, mam w portfolio liczne realizacje mieszkań i apartamentów w Warszawie. Z bardzo miłych powodów rodzinnych (serce nie sługa...) po dziewieciu latach spędzonych w stolicy powróciłam do Trójmiasta. Obecnie poszukuję Klientów na moje usługi projektowe. Ze względu na to, że jestem na trójmiejskim rynku nowa, oferuję bardzo konkurencyjne ceny. Przygotowuję projekty koncepcyjne wraz z wizualizacjami, współpracuję ze świetnymi lokalnymi wykonawcami (ekipa remontowa i wykonawca mebli kuchennych). Oferuję przede wszystkim projekty koncepcyjne, bez nadzoru inwestorskiego - co dodatkowo obniża ich cenę. Moje projekty to wygodne mieszkania "do mieszkania", pracuję bardzo blisko z Klientem-Inwestorem, dopasowując projekty do potrzeb przyszłych mieszkańców. Zapewniam, że wynajęcie projektanta wiąże się z dużymi oszczędnościami - zarówno czasu, jak i pieniędzy. Pomagam również osobom, które chcą przygotować swoje mieszkanie do wynajmu lub sprzedaży i zależy im na podniesieniu jego wartości niewielkim nakładem sił i środków. Jeśli ktoś z Państwa zastanawiał się nad wynajęciem profesjonalisty do zaaranżowania wnętrza, zapraszam do kontaktu na diana.holod@gmail.com , pierwsze spotkanie jest bezpłatne. Odpowiedz Link Zgłoś
creative-interiors Wymarzony projekt Twojego wnętrza 30.10.09, 17:35 Polecam swoje usługi w zakresie projektowania wnętrz. Jeśli zależy Ci na: - terminowości - fotorealistycznych wizualizacjach - solidnym i przemyslanym projekcie - pomocy na etapie wykonania projektu to odwiedź moją stronę i skontaktuj się ze mną. Współpracuję ze sprawdzoną ekipą wykonawczą. Serdecznie zapraszam. Odpowiedz Link Zgłoś