jolciaaaa 18.09.05, 18:49 szukam szkoly lub kursu z jezyka arabskiego-dziekuje za wszelkie informacje pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aaaaaa51 Re: ARABSKI w LODZI 19.09.05, 20:21 czesc moge cie pomoc jestem arabem i udzielam korepetycji z języka arabskiego jestem po farmacji a wiec czas mam . tel:605677033 e-mail: aszraf@op.pl Odpowiedz Link
muhammad1 Re: ARABSKI w LODZI 30.12.05, 13:09 Mam pytanie czy może wiecie gdzie w łodz!! mozna się uczyć arabskiego za darmo! albo jakąś stronke na ten temat.Prosz o kontakt!!!!!!! Odpowiedz Link
aniord Re: ARABSKI w LODZI 31.12.05, 17:28 Ja ucze sie arabskiego na wlasna reke. Z internetu posciagalam se sporo materialow i kupilam ksiazke. w wolnym czasie znajde cos a teraz sorjki :) SYLWESTER :) Oby przyszly rok byl lepszy :* Odpowiedz Link
tinydesertrose Re: ARABSKI w LODZI 23.12.15, 19:09 poszukuję aktualnie jednej osoby do nauki języka arabskiego w szkole językowej (szukam ponieważ we dwie osoby jest taniej) po więcej informacji zapraszam na email martyna18@onet.eu .Gorąco zapraszam :) Odpowiedz Link