1rape1 10.09.09, 15:04 to dla 30 latka jest za stara czy w sama raz ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1rape1 Re: 30 letnie kobieta 10.09.09, 15:11 potworski napisał: > Za stara. Następne pytanie. Obserwuję ostatnio wysyp samotnych 30 -stek i stąd te pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś
twojabogini Re: 30 letnie kobieta 10.09.09, 15:13 1rape1 napisał: > > Za stara. Następne pytanie. > Obserwuję ostatnio wysyp samotnych 30 -stek i stąd te pytanie. Gdzie ty prowadzisz te obserwacje? A i jeszcze jedno - jak jest dziewicą niepalącą, to mozesz brać pod uwagę. Jak pali to mozesz próbowac oduczyc, na dziewictwo sa specjalne zabiegi. Tylko niestety nie odmłodzisz, 30 to juz stare wyjadaczki, jak widza małego penisa to gotowe się rozesmiac, maja wymagania i do tego są wyszczekane. Lepiej jednak zostań przy starszych nastolatkach. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: 30 letnie kobieta 10.09.09, 15:23 no i pytanie, czy jest też dziewicą oralną i analną, bo mogła mieć przeciez wielu facetów, którzy, ach, niech każdy sam sobie dopowie. Odpowiedz Link Zgłoś
1rape1 Re: 30 letnie kobieta 10.09.09, 15:27 alpepe napisała: > no i pytanie, czy jest też dziewicą oralną i analną, bo mogła mieć przeciez > wielu facetów, którzy, ach, niech każdy sam sobie dopowie. To moze być plus ,seks analny z doświadczoną 30-stką ,takiej nie trzeba uczyć ani szkolić Odpowiedz Link Zgłoś
1rape1 Re: 30 letnie kobieta 10.09.09, 15:26 twojabogini napisała: > 1rape1 napisał: > > > > Za stara. Następne pytanie. > > Obserwuję ostatnio wysyp samotnych 30 -stek i stąd te pytanie. > > Gdzie ty prowadzisz te obserwacje? > A i jeszcze jedno - jak jest dziewicą niepalącą, to mozesz brać pod > uwagę. Jak pali to mozesz próbowac oduczyc, na dziewictwo sa > specjalne zabiegi. Tylko niestety nie odmłodzisz, 30 to juz stare > wyjadaczki, jak widza małego penisa to gotowe się rozesmiac, maja > wymagania i do tego są wyszczekane. Lepiej jednak zostań przy > starszych nastolatkach. To prawda takiej to już nie rozdziewiczę :( I takie kobiety mają spory przebieg ,a ja jeszcze dobrze się nie wyszumiałem i chciałbym poużywać życia :) . A one tylko związek związek ,a miały z 12 partnerów ! Czyli mój target to jednak młodsze ,tak podejrzewałem :) Odpowiedz Link Zgłoś
nanai11 Re: 30 letnie kobieta 10.09.09, 19:12 Tak, jeśli masz małe doświadczenie i małego penisa, to zostań przy małolatach. Zadowalają sie byle czym. Odpowiedz Link Zgłoś
1rape1 Re: 30 letnie kobieta 11.09.09, 08:47 nanai11 napisała: > Tak, jeśli masz małe doświadczenie i małego penisa, to zostań przy małolatach. > Zadowalają sie byle czym. Ale mam dobry czerwony samochód :) Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Potworski, gdzie twój polot? 10.09.09, 20:37 bo widzę tylko jad wobec trzydziestek? Odpowiedz Link Zgłoś
potworski Re: Potworski, gdzie twój polot? 10.09.09, 20:39 maitresse.d.un.francais napisała: > bo widzę tylko jad wobec trzydziestek? Gdzie widzisz ten jad? Wskaż konkretnie. Odpowiedz Link Zgłoś
wojakpl Re: Potworski, gdzie twój polot? 10.09.09, 20:43 trzydziestolakta jest dobra dla 50letniego goscia bez kasy, bo tez z kasa wezmie sobie 20letnia galerianke Odpowiedz Link Zgłoś
cloclo80 Re: 30 letnie kobieta 10.09.09, 22:00 Za stara. Mentalnie jest już koło 40-tki. Odpowiedz Link Zgłoś
deodyma Re: 30 letnie kobieta 11.09.09, 09:54 jak za mloda, to wez sobie 50 latke. jak za stara, wez sobie 18-stke:D ale problem. Odpowiedz Link Zgłoś