kochanica.francuza 10.01.04, 17:29 Oglaszam konkurs na najbardziej bezdusznego, podlego i olewczego ojca. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: AniaWarszawa Re: Konkurs Kotki Odwróconej Ogonem IP: *.acn.pl 10.01.04, 17:34 Zgłaszam kandydaturę swojego :-) A tak naprawdę,chociaż nie jest idealny to nie nazwałabym go bezdusznym i podłym.Dlatego mimo jego wad - olewactwo - jestem chyba szczęściarą. Pozdrawiam,Tato. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Triss Merigold Re: Konkurs Kotki Odwróconej Ogonem IP: *.acn.waw.pl 10.01.04, 17:39 Facet, którego znam (nie kolega): czwórka dzieci, dwie ex-żony. Teraz ma dziecko (to czwarte) z młodą dziewczyną. Z dziećmi nie utrzymuje kontaktów, nie płaci, siedział za alimenty. Alkoholik, damski bokser, ma 30 lat i czaruje panny o 10 lat młodsze. Pasożyt do odstrzału. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AniaWarszawa Re: Konkurs Kotki Odwróconej Ogonem IP: *.acn.pl 10.01.04, 17:44 Triss...a cóż to za nastrój snajpera? Już dwie osoby chciałaś dziś zlikwidować :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: Konkurs Kotki Odwróconej Ogonem 10.01.04, 17:48 Gość portalu: AniaWarszawa napisał(a): > Triss...a cóż to za nastrój snajpera? Już dwie osoby chciałaś dziś > zlikwidować :-) Nie wszyscy maja takiego Tate jak Twój. Latwo Ci mowic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AniaWarszawa Re: Konkurs Kotki Odwróconej Ogonem IP: *.acn.pl 10.01.04, 18:08 kochanica.francuza napisała: >Latwo Ci mowic. Niełatwo.Wychowywałam się z mamą,a ojca widywałam okazjonalnie.A układy między nami nie były idealne.Mój ojciec krytykował moje zachowania,uważając że sam ma lepsze metody i pomysły wychowawcze.Zwracał się do mnie Magda,bo takie imię nadano mi na chrzcie jako drugie - to był jego pomysł.A ja jako czterolatka musiałam tłumaczyć mu,że "Mam na imię Ania".Gdy dzwonił zadawał zawsze te same pytania...nawet w tej samej kolejności: "Co słychać? Jak szkoła? A dentysta? A taniec?". Teraz jest lepiej.Bo jestem starsza i zamiast cierpieć z powodu braku akceptacji i bliskości,do pewnych zreczy po prostu się przyzwyczaiłam.A dla wad taty stałam się bardziej tolerancyjna.Jednak najlepszym dowodem na to,że między nami nie było różowo jest fakt,że lepsze relacje mam z jego żoną niż z nim. Ale wiem też,że moje dzieciństwo było lepsze tylko z mamą,niż mając oboje rodziców,którzy ciągle by się kłócili.Poza tym nigdy nie byłam bita,poniżana... Jest długa lista złych rzeczy,które mnie nie spotkały ze strony ojca.Dlatego mimo wszystko uważam się za szczęściarę.Bo ciągle mówię "Mój ojciec" a nie "Ten potwór". Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Triss Merigold Re: Konkurs Kotki Odwróconej Ogonem IP: *.acn.waw.pl 10.01.04, 17:50 Mnie by nie wadziło gdyby połowa ludzkości zniknęła :) Co do opisanego gościa to uważam, że jest wyłącznie szkodliwy. Młody jest jeszcze więc ma spore szanse zawrócić w głowach i d.. jeszcze paru kobietom i zafundować im dzieci. Dzieci bez szans na normalnego (biologicznego bo przyszłości kobiet nie jestem w stanie przewidzieć) ojca. Wątek jest o dennych ojcach, facet wydaje mi się idealnym antytypem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Francuz Re: ależ ty jesteś kompletnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.04, 19:50 walnięta pisząc publicznie o swoim ojcu ! Jednak dobrze zrobiłem skreślając z listy kochanek ... p.s.: chociaż francuza robisz siuper, nawet bajdziej niż siuper :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ojcowie Re: Konkurs Kotki Odwróconej Ogonem IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 11.01.04, 00:01 W ramach Konrapunktu ;) Ogłaszamy II edycję Konkursu o Nagrodę Kota Odwróconego Ogonem za najbardziej niesprawiedliwe, dyskryminujące, bulwersujące i absurdalne postanowienie sądowe w minionym roku 2003 w kategorii sądownictwa rodzinnego w Polsce: Nominacje za rok 2003: www.tata.pl/wk2003.htm 1. SR w Słubicach: Mariola Marczek: www.tata.pl/bismarck.htm 2. SR w Krakowie: Monika Krzyżanowska: www.tata.pl/zawszepo21.htm 3. SR w Cieszynie: Jolanta Jacko: www.tata.pl/salomon.htm Regulamin konkursu: Głosujemy poprzez wysłanie na adres e-mail: webadmin@tata.pl wiadomości o tytule "glosuję na x", gdzie x oznacza numer propozycji. Z każdego konta mailowego uznany będzie tylko jeden (pierwszy) głos. Zwycięzca konkursu (przewodniczący składu orzekającego) otrzyma pocztą ufundowany przez nas egzemplarz Konstytucji RP. Na głosy czekamy do końca stycznia 2004 roku. Zwycięzca zostanie ogłoszony na stronie: <www.tata.pl>. Zapraszamy do głosowania bez względu na płeć! Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Konkurs Kotki Odwróconej Ogonem 12.01.04, 04:50 Tu sie mowi o relacjach dzieci z ojcami a nie o wyrokach sadowych. Ogladalam kilka procesow o odebranie praw rodzicielskich - w wiekszosci byli malzonkowie mszcza sie na sobie za pomoca dzieci. Nie mylmy stosunkow ojciec- dzieci z ojciec-byla zona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Konkurs Kotki Odwróconej Ogonem IP: 111.111.26.* / 212.14.50.* 12.01.04, 11:26 Jeżeli "Tu sie mowi o relacjach dzieci z ojcami", to polecam uwadze to co mną właśnie wstrząsnęło: www.tata.pl/wk2003.htm Źródło: users.nethit.pl/forum/forum/tata/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ojciec Re: Konkurs Kotki Odwróconej Ogonem IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 11.01.04, 18:32 A co można wygrać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lena Re: Konkurs Kotki Odwróconej Ogonem IP: 80.48.96.* 12.01.04, 08:11 Znam takiego ojca /na szczęście nie jest to mój/ - do małej córki zostawiając ją u swojej matki bo on sam wyjeżdżał na narty mówił, że ma prawo od niej odpocząć. Często ma prawo odpoczywać od własnego dziecka np. przed telewizorem. Zabierając ze sobą gdziekolwiek dziecko wymagał by córka była wdzięczna za samo to, że ją zabrali i ma obowiązek okazywać tą wdzięczność. Na samo wspomnienie dziecka,że chciałaby lody, picie słyszała, że inne bachory siedzą w domu a ona powinna być wdzięczna, że jedzie gdziekolwiek. Gdy przynosiła czwórkę - padało pytanie dlaczego nie piątka, gdy piątkę - dlaczego nie szóstka, a gdy szóstkę słyszała, że pewnie wszyscy dostali szóstki lub że odpisała. Od dziecka słyszy, że nic nie potrafi, niczego się nie nauczy, jest głupia. Wypominane ma nawet zakupy książek do szkoły choć ojciec pracuje na wysokim dyrektorskim stanowisku i pieniędzy ma sporo. Dzisiaj, studentka trzeciego roku informatyki, normalna, fajna dziewczyna - myślę, że dlatego, że matkę ma ok na na nią zawsze może liczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ojcowie Re: Konkurs Kotki Odwróconej Ogonem IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.01.04, 00:12 ... normalna, fajna dziewczyna ... Ciekawe jaki dalej potoczą się jej losy? Polecamy uwadze: www.wstroneojca.ngo.pl/statystyki.htm Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedziczka Re: Konkurs Kotki Odwróconej Ogonem 13.01.04, 10:21 A ja znam taką mamę. Bardzo często odpoczywa od dziecka, zwłaszcza jak jest chore, wtedy na 100% należy go szukac u babci. To samo w weekendy. Tata odwozi dziecko do dziadków, "bo mama sprząta i dziecko jej przeszkadza". Kiedy dziecko miało 1 m-c życia (słownie 1 m-c) stwierdziła, że miało szczęście, że się poczęło akurat wtedy, kiedy się poczęło, bo inaczej by je wyskrobała. Ot, kochająca mamusia. Dziecko na pewno jest szczęśliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lena Re: Konkurs Kotki Odwróconej Ogonem IP: 80.48.96.* 13.01.04, 12:46 Wierzę, że są takie matki jak opisałaś. Gdy patrzę jak ta, o której napisałam miota się między utrzymanie małżeństwa z tym palantem /na którego moim zdaniem nie da się liczyć/ a byciem dobrą matką, zarabianiem sporych pieniędzy by dziecku dureń nie wypominał a prowadzeniem domu to nie wiem jak jej się to udaje. Chyba w tym kieracie nie zauważyła, że może być o niebo lepiej bez tego faceta. Odpowiedz Link Zgłoś
diab.lica Re: Konkurs Kotki Odwróconej Ogonem 13.01.04, 00:24 zglaszam swojego. zony 3, dzieci 3. z dwoma doroslymi nie ma kontaktu tylko z mala, bo z nia mieszka. alimenty placil groszowe i domagal sie w zwiazku z tym wdziecznosci oraz prawa ingerowania w moje zycie, wybierania mi kierunku studiow, mezczyzny itd. gdy bylam w szpitalu, pojechal na wakacje z owczesna kochanka a potem oboje mieli pretensje, ze w specjalnie mialam operacje akurat wtedy, gdy oni zaplanowali wakacje (bo chcialam im je zepsuc). podobnych przykladow moglabym mnozyc. na szczescie mam bardzo madra matke, dzieki ktorej przez to wszystko przeszlam. Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: Konkurs Kotki Odwróconej Ogonem 13.01.04, 09:25 kochanica.francuza napisała: > Oglaszam konkurs na najbardziej bezdusznego, podlego i olewczego ojca. no cóż, nie mogę się przyłączyć, bo mam jak najbardziej dusznego, w ogóle niepodłego i nieolewczego Ojca. I tak powinno zawsze być. Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ojcowie Re: Konkurs Kotki Odwróconej Ogonem IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 09.02.04, 00:31 Zwycięzcą II edycji Konkursu o Nagrodę Kota Odwróconego Ogonem za najbardziej dyskryminujące i absurdalne postanowienie sądowe w roku 2003 w kategorii sądownictwa rodzinnego została: MONIKA KRZYŻANOWSKA - Sędzia Sądu Rejonowego w Krakowie Podgórzu: www.tata.pl/zawszepo21.htm Odpowiedz Link Zgłoś