xyxzza Re: Muzyka, która doprowadza Was do szału 05.02.10, 12:31 jest tylko jedna taka piosenka, której nie mogę zdzierżyć dłużej niż 10 sekund. zniosę dody feele i bajmy. nie zniosę (specjalnie sprawdziłam jak się to g...o nazywa) karmah just be good to me serdecznie nie polecam: www.youtube.com/watch?v=V6uVfML-MpY Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Muzyka, która doprowadza Was do szału 05.02.10, 12:39 sąsiad, ale jeszcze nie wiem który - u nas sie po bloku niesie jak cholera. Więc ów sąsiad ostatnio trenował do godz. 1 w ncy w tygodniu i tu nie mam pewnosci co - albo gitarę basową, albo perkusję i tak przez półtorej godz. jeden kawałek i od nowa. Dziaisj tez, ale w ciągu dnia więc lajcik. dziwilam sie tylko, że nikt z tych bliższych mieszkańców nic z tym nie zrobił, bo niosło się jak cholera. Wkurza mnie też łup łup łup dochodzące od 7.30 z góry od sąsiadki, ma w dodatku przesterowane basy... Odpowiedz Link Zgłoś
mamba8 Re: Muzyka, która doprowadza Was do szału 05.02.10, 12:45 O, mam tak samo. Jeszcze mnie wkurzają piosenki, które łatwo zapadają w pamięć później mnie meczą i cały czas je nucę. Dzisiaj to! Brrr! www.youtube.com/watch?v=we_bSR3wrgY&feature=fvst Odpowiedz Link Zgłoś
kseniainc Re: Muzyka, która doprowadza Was do szału 05.02.10, 12:54 Pocałuj mnie D....i jak K...poczuj się.... Żałosne teksty przy umpa, umpa.Tego NIENAWIDZA Odpowiedz Link Zgłoś
mamba8 Re: Muzyka, która doprowadza Was do szału 05.02.10, 13:10 no i ja podobnie nie gustuję w takich utworach muzycznych :) Odpowiedz Link Zgłoś
kitty_cat123 Re: Muzyka, która doprowadza Was do szału 05.02.10, 16:27 dym papierosowy (najchetniej wetknelabym takiemu delikwentowi cala paczke do buzi i podpalila - a niech by sie napalil/a) z kregu muzyki: disco polo , techno 'fabryczne' , folklor , skrajne i bardzo ostre odmiany metalu z darciem sie albo depresyjne , kiczowate polskie kultowe piosenki typu bialy mis , nowa chylinska , feel (katastrofa) , kombi - nie trawie takiej muzyki. chamstwo , falsz i egoizm! Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Muzyka, która doprowadza Was do szału 05.02.10, 21:24 najogólniej prawie wszystko co leci w radiu. ludzie tam pracujący po prostu zajeżdżają wszystko.5 utworów na krzyż i co godzina je puszczają tylko że w różnych kolejnościach.a jak do tego mówią,że zaraz puszczą coś fajnego/ładnego/super etc. to mnie już kur-ca trzaska. Odpowiedz Link Zgłoś
kitty_cat123 Re: Muzyka, która doprowadza Was do szału 06.02.10, 01:36 fakt. to tez drazni. Odpowiedz Link Zgłoś
nutka07 Re: Muzyka, która doprowadza Was do szału 05.02.10, 18:27 Do szalu mnie nie doprowadza ale mam objawy takie jak bol glowy albo nagle zdenerwowanie i uczucie niestrawnosci polaczone z nudnosciami. Mam wrazenie jakby ktos atakowal mnie tluczkiem uderzajac w glowe. Nie jestem w stanie sluchac tej muzyki bo cos sie dzieje poprostu z moim organizmem. Jest dla mnie wampirem energetycznym. Nie mam zadnych uprzedzen, nie mam pojecia dlaczego tak sie czuje. Caly metal i cale techno. Odpowiedz Link Zgłoś
nglka Re: Muzyka, która doprowadza Was do szału 05.02.10, 18:31 umcyk umcyk umcyk umcyk umcyk umcyk umcyk umcyk umcyk umcyk umcyk umcyk umcyk umcyk umcyk umcyk umcyk umcyk umcyk umcyk Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Muzyka, która doprowadza Was do szału 05.02.10, 18:50 Niemen- nie trawię go. Odpowiedz Link Zgłoś
zeberdee24 Re: Muzyka, która doprowadza Was do szału 05.02.10, 18:46 Najbardziej mnie wku...a taki dzwonek w komórce - "aj jaj jupi jupi jaj", kiedy słyszę ten dźwięk to oczyma wyobraźni widzę scenę w której duszę posiadaczkę telefonu a sam telefon rozbijam o beton na milion kawałków. Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Muzyka, która doprowadza Was do szału 06.02.10, 14:32 To pewnie "numa numa..." ;) Odpowiedz Link Zgłoś
czarne_wino Re: Muzyka, która doprowadza Was do szału 05.02.10, 18:53 sootball napisała: > Co Was irytuje, drażni, wkurza, doprowadza do białej gorączki? brak tolerancji dla czyjegos gustu,nie tylko muzycznego Odpowiedz Link Zgłoś
real_mayer Re: Muzyka, która doprowadza Was do szału 05.02.10, 19:19 bla bla bla blllllllllaaa bla I tak tego nikt nie przeczyta ble ble bla bla i jeszcze la la też Odpowiedz Link Zgłoś
malwan Re: Muzyka, która doprowadza Was do szału 05.02.10, 19:32 Feel mnie drażni, a już "Anioła głos" to wybitnie. Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: Muzyka, która doprowadza Was do szału 05.02.10, 19:34 > Co Was irytuje, drażni, wkurza, doprowadza do białej gorączki? Przebijające umca-umca ze słuchawek współpasażera. Nie jest ważne czego słucha. Ważne, że słychać i mnie to wkurza! ;P Odpowiedz Link Zgłoś
razlemongrass Valerin mite!!! 05.02.10, 21:13 > > Co Was irytuje, drażni, wkurza, doprowadza do białej gorączki? Do szału doprowadza mnie reklama, którą można często usłyszeć w radio... Nie mogę wytrzymać po prostu, jak ten koleś śpiewa, tekst tej radosnej pieśni, muzyczka...Autentycznie chce się wymiotować! panpanda.wrzuta.pl/audio/3DUId5C6Y14/valerin_reklama_radiowa Dużo jestem w stanie wytrzymac, różny rodzaj muzyki, nawet takie umc-umc, dicho czy rap - z tego można się chociaż pośmiać, a reklama Valerin ma działanie odwrotne! :D Odpowiedz Link Zgłoś
k2i szakira .whenever...forever 05.02.10, 21:19 centralne kiszki mi sie przewracają jak to słyszę:/ Odpowiedz Link Zgłoś
pyton31 Re: Muzyka, która doprowadza Was do szału 05.02.10, 21:20 Każda muza powtarzana pare razy na dzien w top mediach mnie doprowadza do szału Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Muzyka, która doprowadza Was do szału 05.02.10, 21:25 najogólniej prawie wszystko co leci w radiu. ludzie tam pracujący po prostu zajeżdżają wszystko.5 utworów na krzyż i co godzina je puszczają tylko że w różnych kolejnościach.a jak do tego mówią,że zaraz puszczą coś fajnego/ładnego/super etc. to mnie już kur-ca trzaska Odpowiedz Link Zgłoś
lavenda1 Re: Muzyka, która doprowadza Was do szału 05.02.10, 21:25 Hej! Chciałbym spełnić marzenie dziewczyny i zabrać ją w podróż jej marzeń.:) Nie obejdzie się jednak bez waszej pomocy! Bardzo chciałbym jej pokazać z bliska Karaiby naprawdę na to zasługuje!:) Jeżeli chcecie pomóc spełnić marzenie zagłosujcie proszę na stronie >>> karaiby.powerisback.com/#/Galeria <<< na fotkę >>>"Tigerowy ODLOT"<<<. W galerii na stronie 6/8! Z góry wszystkim serdecznie dziękuje. Mam nadzieję że pomożecie Serdecznie pozdrawiam p.s Każdy głosik się liczy no i oczywiście piwko dla każdego:) Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Muzyka, która doprowadza Was do szału 05.02.10, 21:50 kolędy, coś czuję że moje dziecko będzie je śpiewać do wakacji ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: Muzyka, która doprowadza Was do szału 05.02.10, 22:27 Hip hop oraz sama perkusja wydobywająca się z cudzego pseudoosobistego odtwarzacza. Odpowiedz Link Zgłoś
pochodnia_nerona Re: Muzyka, która doprowadza Was do szału 05.02.10, 22:58 Mnie doprowadza do szału: - sieczka - nieważne, czy pop, czy hip-hop-, disco-polo, dance, Rubik, Doda, Feel - wszystko, co w kółko młócone i wszędzie nachalnie odtwarzane. Przy tym zawsze pojawia się u mnie jedna refleksja, kiedy jestem gdzieś i słyszę jakieś radio Bzdet, RmFuck, itp. Dlaczego, u diabła, puszczają oni w kółko to samo? Jakie to ma być radio muzyczne, które ciągle ma tę samą playlistę? Kiedykolwiek bym nie słyszała w jakimś urzędzie czy biurze radyja, leci tam TO SAMO. Do urzygania! I mam też poza tym wrodzoną awersję do metalu, a konkretnie jego najcięższych odmian. Ja po prostu męczę się, kiedy to leci, nie słyszę niczego poza gęstą, czarną, wściekle atakującą uszy masą dźwięków niepoukładanych w jakiś przemyślany sposób - sorry, jeśli kogoś urażam, ale to są moje odczucia. Wystarczy 5 sekund, bym zaczęła chodzić po ścianach i tęsknić za rozbrajająco głupim Białym misiem. Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: Muzyka, która doprowadza Was do szału 05.02.10, 23:02 pochodnia_nerona napisała: Jakie to ma być radio muzyczne, które ciągle ma tę samą playlistę? Oj no musi się tak nazywać, żeby słuchaczy dowartościować. A jak się ma nazywać? Radio "Sieczka dla Mas"? Odpowiedz Link Zgłoś
anus85 Re: Muzyka, która doprowadza Was do szału 06.02.10, 00:27 It's my life-Dr Alban i Jon Bon Jovi a i chyba Gwen Stefani- wszystkie trzy równie ujmujące Feel Bo tutaj jest jak jest...i ty dobrze o tym wiesz... Pink ...i dużo piosenek puszczanych z uporem maniaka przez radio zet i rmf, ktore czesto słysze w miejscach publicznych nie z włąsnego wyboru na szczescie wiecej jest wprawiajacych w dobry nastroj piosenek Odpowiedz Link Zgłoś
ja-27 Re: Muzyka, która doprowadza Was do szału 06.02.10, 00:30 Nie lubię hip hopu, disco (w jakiejkolwiek odmianie), rapu, bardzo mocnego metalu. Ale jest jeden gatunek muzyki, który wzbudza we mnie agresję: jazz... Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Muzyka, która doprowadza Was do szału 06.02.10, 01:32 jak to ktos wspomnial ,nawet nie chodzi o piosenki ktore sa puszczane w radio ale ,ze jest nadawanych na okraglo 5 ,6 piosenek. kiedys caly dzien zmuszona bylam sluchac RMF i non stop to samo.. Odpowiedz Link Zgłoś
martadyna Re: Muzyka, która doprowadza Was do szału 06.02.10, 06:27 mnie do szewskiej pasji doprowadza "muzyka" (?) do sluchania ktorej jestem zmuszana codziennie w autobusie, w drodze do i z- pracy. "Muzyka" z telefonow czy innych tego typu urzadzen z zewnetrznymi glosnikami... PEwnie zupelnie przez przypadek jest tak ze ich wlasciciele sa czarni, no i z reguly jest ich w autobusie co najmniej dwoch, bawiacych sie w gre "ktory ma glosniejsze urzadzenie"... I oczywiscie moga robic co chca, bo jak ktos zwroci uwage to jest "fuc*** racist"... Niestety sytuacji finansowa nie pozwala mi na posiadanie i dojezdzanie do pracy wlasnym autem... Odpowiedz Link Zgłoś
rachela25 Re: Muzyka, która doprowadza Was do szału 06.02.10, 14:49 Feel Markowska Patrycja Dorota Rabczewska Budka Suflera Reni Jusis Lipnicka Anita Norbi Metallica Odpowiedz Link Zgłoś