Gość: Kasia IP: 62.233.185.* 18.01.04, 20:59 Mam problem czy moze ktos doradzic mi co kupic mężowi na 40 lat.Kazda propozycja mile widziana. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rechot Re: Prosze o porade IP: *.dialsprint.net 18.01.04, 21:39 "....po czterdziestce to sie ma troche z osla a troche z lwa...." Keep an eye on him. Kup mu puzle heheheh Odpowiedz Link Zgłoś
kot_slawomira_mrozka Re: Prosze o porade 18.01.04, 21:55 Gość portalu: rechot napisał(a): > "....po czterdziestce to sie ma troche z osla a troche z lwa...." "po czterdziestce człowiek ma trochę z osła, trochę z lwa na kobietach tak się zna jak na graczu karta zła" jak już coś. a prezent... hmm. przychodzą mi do głowy same destrukcyjne. pali? ozdobna srebrna papierośnica z grawerowaną dedykacją. lubi od czasu do czasu alkohol? pięciolitrowa butelka jasia wędrowniczka na "żurawiu". chciałby spróbować czegoś nowego? popytaj wśród znajomych, może skręt umili wieczór. lubi słodycze? itd... w ostateczności zawsze pozostaje: krawat, kalendarz albo kapcie :) i stooo laaat, stooo laaat! :) Odpowiedz Link Zgłoś