Dodaj do ulubionych

Lista nienawidzących Pajdy

• rzulw cze Pajda :) 21.01.04, 00:55
      co słychać ?
      Fajne statystyki prowadzisz :D
    • Gość: anai do (nie)skrytych pajdeczkozercow IP: *.hrz.tu / *.hrz.tu-chemnitz.de 21.01.04, 01:00
      troche bez sensu tak od razu mowic o nienawisci. mi sie zawsze
      wydawalo, ze nienawidzic mozna cos, co sie przynajmniej poznalo, ale z
      takiej ideologii wyleczyly mnie osoby trzecie, ktore nie wiedzac nic o mojej
      znajomej, potepily ja od razu, nawet sie nie zainteresowaly na ile plotki
      moga byc prawdziwe, bo to chyba za duzo zachodu jak dla nich bylo. nadal
      jakos mi sie glupie wydaje mowic o nienawisci, kiedy nie ma sie
      wiekszych ku temu podstaw. niby mamy wolnosc slowa, niby mozna sie
      wypowiedziec na kazdy temat, ale jak sie oglasza poglady, ktore nie
      pasuja jakos do szablonu ogolnie przyjetego, jak sie czlowiek nie miesci
      w pewnych ramach przyjetych przez swoje srodowisko, to jakos dziwnie
      na niego sie patrzy. zamiast przyjrzec sie blizej wyrazanym kwestiom, od
      razu sie potepia wszystko, przekresla na dzien dobry, zamiast pomyslec,
      zastanowic sie, moze inni maja racje? gdyby wszyscy mysleli tak samo,
      tkwilibysmy w epoce kamienia lupanego, bo nikt by na nic wiecej nie
      wpadl. zamiast od razu wyciagac argument nienawisci, tworzyc listy kto
      jest za ma, a kto nie, robic podzialy na my i oni, to wezmy gleboki wdech,
      przeczytajmy uwaznie raz jeszcze wypowiedz danej osoby i wtedy
      pomyslmy: zgadzam sie lub nie. i juz. tak mi sie przynajmniej wydaje.

pozdrawiam wszystkich pajdeczkozercow i niepajdeczkozercow, skrytych
      czy nie
      i sama pajdeczke tez pozdrawiam

anai
    • Gość: koszer nie lubie takich przekupek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.04, 01:54
    • army_of_lovers pajda to absolutna porażka intelektualna FK 21.01.04, 02:05
      i zanotowała absolutną porażkę (zresztą czy myślała ze będzie inaczej-naiwna)
      ciekaw jestem czy dotrzyma słowa danego publicznie. Pewnie nie bo tacy ludzie
      nigdy nie dotrzymują słowa, ale może sie mylę, co Pajda?? masz cojones czy nie?
    • jan33 [...] 21.01.04, 03:03
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • wonsz Nie, zebym nienawidzil... 21.01.04, 07:15
      ...ale idz juz sobie.

K.
    • Gość: renia Re: Lista nienawidzących Pajdy IP: *.ath.spark.net.gr 21.01.04, 08:06
      Pajdeczko. Nie, zebym Cie nienawidzila. Lubie Cie, choc mnie draznisz. Wrecz
      mysle, ze jestes mila kobieta dla swojego otoczenia. Masz jednak kilka
      powaznychw ad, ktore na tym forum okropnie obnizaja Twoje notowania. Po
      pierwsze robisz z siebie samozwancza pierwsza dame tego forum. Chcesz byc non
      stop w swietle reflektorow, ale to nie one na ciebie sa kierowane, tylko Ty
      pchasz sie "na chama" w te smuge promieni. Po prostu Twoja krzykliwosc,
      rozglaszanie w niemal kazdym poscie , ze jestes najstarsza, najmadrzejsza,
      najlepsza, wszyscy sa glupsi, bo mlodsi; ostatnio rozbawilas mnie pogardliwym
      w tonie zarzutem do Leny, ze co ona moze o tym (chodzilo o Niemena) wiedziec,
      przeciez za mloda jest jeszcze. Haha, czy wiesz ile Lena ma lat? Powiem Ci, ze
      mniej wiecej tyle co Ty i ocena taka, ze Lena zle gada bo za mloda, dobitnie
      swiadczy, ze oceniasz pochopnie i bez pokrycia. Ten watek to kolejny dowod na
      to, ze jestes kokoszka przekupka. Kto zaklada takie watki, na litosc boska.
      Przeciez nikt Cie nie nienawidzi, nie mozna tez stwierdzic, co czuja do Ciebie
      WSZYSCY< bo po prostu nawet nie wiadomo kto i ile osob to sa WSZYSCY ale kazdy
      jakos tam ocenia, skoro tak bardzo rzucasz sie w oczy. Osoby, ktore zachowuja
      sie tak jak Ty - halasliwie, zaczepnie, klotliwie, ocenia sie tak jak sie
      ocenia. co nie zmienia faktu, ze niejednokrotnie gadasz madrze, do rzeczy,
      potrafisz otworzyc serce na problem innej osoby, madrze doradzic. Po prostu
      pytanie - po co tak bardzo glosno zwracasz na siebie uwage? Przeciez i tak
      jestes tutaj najbardziej charakterystyczna postacia. Zachowaj umiar i wcale
      nie odchodz z tego forum. Pozdrawiam, Renata (ktora wiele glupot narobila,
      ale stara sie wyciagac wnioski)

P.S. Nie pisalabym tego wszystkiego, bo pewnie nie sa to mile dla Ciebie
      slowa, ale skoro sama o ustosunkowanie sie do Twojej osoby poprosilas - to
      prosze bardzo. Mam nadzieje, na obiecany w pierwszym poscie - brak komentarza
      do poyzszej mojej wypowiedzi.

• pajdeczka Warto tu być dla paru osób.... 21.01.04, 08:38
        ...takich, które wykazały się tutaj największą mądrością i obiektywizmem.
        Dzięki Leno i Anai, nawet dzięki Rzulwiowi, z ktrym mam bardzo często "na
        pieńku" (taki kanapkowy melanż?:))))
        A dla całej reszty rada - uczcie się, przed Wami jeszcze długa i kęta droga.
        I do Reni - następnym razem , jak mnie nie będzie na FK przez dłuższy czas nie
        zakładaj rozpaczliwych wątków typu "Co się dzieje z Pajdeczką" i nie dziękuj mi
        w listach do mnie za mój powrót na forum.
        A honor mam, zapewniam. Najbardziej przydaje się on w realu, tutaj jest zabawa,
        nie prawdziwe życie.
        • Gość: renia Paj @ IP: *.ath.spark.net.gr 21.01.04, 09:03
        • Gość: mila Re: Warto tu być dla paru osób.... IP: *.icpnet.pl 21.01.04, 12:33
          no i znowu okazała się najmądrzejsza:))) Kurcze może nas głupków ta Pajda
          wyprowadzi jeszcze na ludzi?
        • Gość: anai Re: Warto tu być dla paru osób.... IP: *.hrz.tu / *.hrz.tu-chemnitz.de 21.01.04, 14:25
          hej Pajdeczko

sorry, ale ja sie za bardzo madra nie uwazam. niby iq mam 180, ale mimo
          to nie wydaje mi sie, ze moge pouczac innych, ze tylko tak jest ok, a kazda
          inna opcja jest niewlasciwa. nie znam Cie, wiec nawet nie moge skreslic
          w kilku slowach jakiejkolwiek charakterystyki. wydaje mi sie (takie glupie
          odczucie), ze za bardzo sie przejelas ta cala krytyka wobec siebie. nie jest
          zle. wychodze z zalozenia, ze nie kazdego musze lubic, a i nie kazdy musi
          lubic mnie. traktuje forum z lekkim przymruzeniem oka, bo przeciez
          rozmawiam nie wiadomo do konca z kim, choc niektore uwagi tu czytane
          daja sporo do myslenia.
          moj obiektywizm wynika z tego, ze na forum najpierw dwa razy pomysle,
          zanim cos napisze.przynajmniej sie staram tak robic. latwo kogos urazic,
          kiedy sie napisze cos z podtekstem, nie kazdy wyczuwa subtelna ironie,
          czasami sie cos palnie.. na cenzurowanym nie jestem tylko wsrod
          przyjaciol. a obiektywizm? ponoc wszystko jest wzgledne. a czlowiek uczy
          sie cale zycie.
          pozdrawiam cieplo
          anai
        • Gość: mm Re: Warto tu być dla paru osób.... IP: *.globsat.net / 217.97.218.* 21.01.04, 19:31
          no ale glupia musiala skomentowac, zesralaby sie jakby nie mogla czegos
          dopisac. jeeezu zabiezcie ja stad
    • jakasik Re: Lista nienawidzących Pajdy 21.01.04, 08:46
      Ja też Cię nie lubię.
    • Gość: padre czyli tak ja myslalem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.04, 09:15
      głupie babsko i jeszcze zupełnie bez honoru. Totalna żenada. Miała nie
      komentowac-komentowała. Miała odejść - nie odejdzie. Absolutne zero.
      • rzulw flaki z olejem 21.01.04, 10:26
        to by było na tym forum, gdyby Pajdeczka odeszła.
        i tyle...
        • j_u Re: flaki z olejem 22.01.04, 00:10
          Zawsze zostaje Triss, ktorej czepialstwo jest stanowczo duzo wyzszych lotow...
          • betty-bt :))))))))))))))))))))))))))))))))))))) 22.01.04, 00:18
            j_u napisała:

> Zawsze zostaje Triss, ktorej czepialstwo jest stanowczo duzo wyzszych lotow...

respekt, j_u! :)))))))
          • hehe.he Re: flaki z olejem 22.01.04, 00:28
            true true j_u

• Gość: Kasia Re: Lista nienawidzących Pajdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.04, 10:21
      • Gość: Kasia To się nie liczy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.04, 10:26
        ... samo się wysłało :))))))))
    • Gość: Kasia Hi, hi, hi, a jednak nie odejdziesz :)))))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.04, 10:23
      Bo ja Cię lubię, więc Hehe.he nie ma racji, że Cię wszyscy
      nienawidzą :)))))))))))
      • pajdeczka Re: Hi, hi, hi, a jednak nie odejdziesz :)))))))) 21.01.04, 14:30
        Gość portalu: Kasia napisał(a):

> Bo ja Cię lubię, więc Hehe.he nie ma racji, że Cię wszyscy
        > nienawidzą :)))))))))))

Bo on myślał, że wszyscy w internecie to cały świat. Nie liczyłam, ale to
        raptem z 50 parę osób.A setki tysięcy siedzi teraz przed kompem, a na FK pewnie
        z kilka tysięcy dziennie zagląda. Marniutko, oj marniutko wypadło linczowanie...
        • Gość: Kasia Re: Hi, hi, hi, a jednak nie odejdziesz :)))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.04, 14:35
          Tak to bywa z argumentami: bo wszyscy..., bo nikt..., :)
          • pajdeczka Re: Hi, hi, hi, a jednak nie odejdziesz :)))))))) 21.01.04, 14:42

> Tak to bywa z argumentami: bo wszyscy..., bo nikt..., :)

Kaśka, jeszcze trochę posiedzę w tym wątku to popadnę w paranoję. To jest
            chore , co ci ludzie wypisują. Jednakże miłość własna nie pozwala mi na to,
            żeby tu co jakiś czas nie zajrzeć i poczytać co o mnie piszą:)))) Kiedyś już
            tłumaczyłam na FK, jak bardzo lubię wątki z moim imieniem w
            tytylu.mmm....rozmarzyłam się.....
            • Gość: Kasia Re: Hi, hi, hi, a jednak nie odejdziesz :)))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.04, 15:47
              Baw się dobrze! :))))
    • Gość: 7:o) Re: Lista nienawidzących Pajdy IP: *.jgora.dialog.net.pl 21.01.04, 13:00
      JA CIEBIE NIE ZNOSZĘ !!!!
      • pajdeczka Re: Lista nienawidzących Pajdy 21.01.04, 14:31
        Gość portalu: 7:o) napisał(a):

> JA CIEBIE NIE ZNOSZĘ !!!!

A JA CIEBIE NIE ZNAM! I co ty na to?
      • pajdeczka Ale wkoło jest wesoło..... 21.01.04, 14:47
        ...człowiek w pracy - małpa w zooooooo!
    • miriammiriam Lista rezerwowa 21.01.04, 13:10
      Przyznaje, że w ogóle nie czytam postów Pajdy. nie wiem jak to sie dzieje, ale
      nawet kiedy czytam wszystkie w danym wątku to Pajde omijam. robie tak chyba
      dlatego, że jest przereklamowana - ilość wątków na temat Pajdy sprawia, że
      samej Pajdy już sie nie chce czytać.

• pajdeczka Re: Lista rezerwowa 21.01.04, 14:39
        miriammiriam napisała:

> Przyznaje, że w ogóle nie czytam postów Pajdy. nie wiem jak to sie dzieje,
        ale > nawet kiedy czytam wszystkie w danym wątku to Pajde omijam. robie tak
        chyba> dlatego, że jest przereklamowana - ilość wątków na temat Pajdy sprawia,
        że > samej Pajdy już sie nie chce czytać.
        >

Masz rację. Z tym , że dokonam małej korekty Twojej wypowiedzi "samej Pajdzie
        się nie chce czytać". Ileż razy można czytać w kółko swoje posty! Ale nic na to
        nie poradzę ,że są jedynymi, albo jednymi z nielicznych, które chce się czytać
        więcej niż jeden raz:))))
        Pozdrwienia z VII oddzialu.
    • loginka1 Re: Lista nienawidzących Pajdy 21.01.04, 13:34
      Ja się dopiszę do listy tych, których Pajdeczka wkurza, choć jako, że rzadko
      sie odzywam bezpośrednich zatargów z Pajdą nie miałam. Nie cierpię jednak
      takich nachalnych wszystkowiedźm. Tyle tylko, że nie wierzę w jej definitywne
      odejście. Znowu zmieni sobie nick tak jak to juz kiedyś było i na tym się
      skończy.
      • pajdeczka Re: Lista nienawidzących Pajdy 21.01.04, 14:43
        loginka1 napisał:

> Znowu zmieni sobie nick tak jak to juz kiedyś było i na tym się
        > skończy.

a kiedy to było? możesz przypomnieć kim byłam, zanim zostałam pajdeczką?
        • loginka1 Re: Lista nienawidzących Pajdy 21.01.04, 15:58
          Myślę, że na pytania egzystencjalne: "kim jestem" lub "kim byłam" każdy
          powinien odpowiadać sobie sam.
    • annan_koffan Re: Lista nienawidzących Pajdy 21.01.04, 14:30
      a kim ty jesteś, żebym miał cię nienawidzić, ja, albo ktokolwiek z
      forumowiczów? jesteś mi obojętna jak zeszłoroczny śnieg. a że jesteś mało
      rozgarnięta, robisz style, orty i interpunkty, aaa, to już inna para kaloszy
      • pajdeczka Re: Lista nienawidzących Pajdy 21.01.04, 14:45
        annan_koffan napisał:

> a kim ty jesteś, żebym miał cię nienawidzić, ja, albo ktokolwiek z
        > forumowiczów? jesteś mi obojętna jak zeszłoroczny śnieg. a że jesteś mało
        > rozgarnięta, robisz style, orty i interpunkty, aaa, to już inna para kaloszy

Chwileczkę, z tym że jestem mało rozgarnięta mogę się zgodzić, bo to odczucie
        subiektywne, ale że robię rażące błędy ortograficzne - to już gruba przesada!
        No i zrobiło mi się smutno, bo wolałabym bardziej nienawiść od obojętności.....
        • annan_koffan Re: Lista nienawidzących Pajdy 21.01.04, 14:49
          ano widzisz i tu cie mam, pozerko. robisz orty, robisz, nie sprzeczaj sie i nie
          rzadaj linka bo szkoda mi czasu na szukanie czegos tak malo konstruktywnego
          • owca Re: Lista nienawidzących Pajdy 21.01.04, 14:51

mam propozycję, aby znim ktoś kogoś oskarży o 'przestępstwo' przeciw ortografii
            polskiej sam najpierw sprawdził swoją wypowiedź pod tym względem...

pozdrawiam
            owca

_,,,٢ة إ ة٦,,,_
            • annan_koffan Re: Lista nienawidzących Pajdy 21.01.04, 14:59
              oj, Owco, ubiegłas pajdę....ajajaj...ale jako że jest tu w tej chwili
              nieobecna, szepczę Ci do ucha, abyś spojrzała na mój wpis w wątku o
              ulubieńcach, tam wyjaśniam całe zajście
            • pajdeczka Re: Lista nienawidzących Pajdy 22.01.04, 09:22
              owca napisała:

> > mam propozycję, aby znim ktoś kogoś oskarży o 'przestępstwo' przeciw
              ortografii polskiej sam najpierw sprawdził swoją wypowiedź pod tym względem...
              >
              Przyłączam sie do apelu. O to samo można prosić zanim rzuci ktoś oskarżenie
              drugiej osobie.
          • pajdeczka Re: Lista nienawidzących Pajdy 22.01.04, 09:20
            annan_koffan napisał:

> nie rzadaj linka bo szkoda mi czasu na szukanie czegos tak malo
            konstruktywnego

a co to znaczy "nie rządaj"?
            • Gość: ....... Re: Lista nienawidzących Pajdy IP: *.acn.waw.pl 22.01.04, 09:22
              pajdeczka napisała:

> a co to znaczy "nie rządaj"?

refleks to ty masz, nie ma co
              • pajdeczka Re: Lista nienawidzących Pajdy 22.01.04, 09:35
                Gość portalu: ....... napisał(a):

> pajdeczka napisała:
                >
                > > a co to znaczy "nie rządaj"?
                >
                > refleks to ty masz, nie ma co

Nie siedzę cały czas w internecie. Mam jeszcze coś innego do roboty.
                Jak się chce komuś przyłożyć to znjadzie się zawsze kijek, prawda? Ale mnie nie
                zabolało. Jak się jest kamienowanym to smagnięcie kijkiem traktuje się jak
                pieszczotę:))))
    • Gość: Darkman Pajda,jak mozesz to zrywaj z tego forum :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.04, 17:19
      Ucieszymy sie jak sie juz tu nie pojawisz :))
      • Gość: Kasia Re: Pajda,jak mozesz to zrywaj z tego forum :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.04, 17:21
        My to znaczy kto? Bo ja np nie.
        • Gość: ela 47 Re: Pajda,jak mozesz to zrywaj z tego forum :))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.04, 22:06
          a tobie Pajda płaci czy co? Bo wpisujesz się wszędzie gdzie to możliwe by
          kadzić swojej idolce. Nie musisz już tego dopisywać. Wiemy już że uwielbiasz
          Pajde.
          Ja Pajdy nie znoszę bo ta kobieta kłamie co chwile i wymyśla sobie co chce by
          uzasadnij swój marny byt tutaj.
          Droga Pajdo nie widziałam na żadnym forum nigdy takiego sprzeciwu wobec
          jakiejkolwiek osoby jak wobec ciebie. Gdybys była wystarczająco mądra to
          zniknęłabyś raz na zawsze stąd. I nie jest tak że wpisali się tu niektórzy a
          tysiące cię uwielbiają (to była wręcz z twojej strony komediowa megalomania).
          Zapytałaś o opinię i z tego co widzę każdy kto coś znaczy na tym forum się
          wpisał i oprócz kilku osób cała reszta Cię podeptała. Nie możesz tego nie
          widzieć. Przyjmij to do wiadomości: Praktycznie nikt Cię nie ceni.
          Nie dotrzymując danego słowa i żałośnie się tłumacząc dajesz świadectwo swojej
          mizerii intelektualnej i braku podstawowego poczucia honoru i wagi danego
          słowa. Możesz oczywiście przekręcać kota ogonem, marzyć o tym że cię lubią i
          pisać że to tylko zabawa, ale fakt jest faktem.NIE LUBIĄ CIĘ TO JAK NIKOGO
          INNEGO.
          Nie znasz mnie bo ja jestem z tych którzy przeglądają forum ale się na ogół
          nie wpisują więc jestem niezalogowana. Ale twoich manipulaci tutaj nie mogłam
          ścierpieć
          • pajdeczka TO JEST POWAŻNE OSKARŻENIE 22.01.04, 09:27
            I to się nadaje do admina. Możesz mnie nie znosić, ale nie masz prawa zarzucać
            mi kłamstw. Brzydzę się kłamstwami, zarówno w internecie, jak i w realu. Jeśli
            udowodnisz chociażby jedno kłamstwo, to przyznam Ci rację. Nie pozwolę sobie,
            żeby ktoś wycierał sobie twarz moją osobą.

Gość portalu: ela 47 napisał(a):

>
            > Ja Pajdy nie znoszę bo ta kobieta kłamie co chwile i wymyśla sobie co chce by
            > uzasadnij swój marny byt tutaj.
            > Droga Pajdo nie widziałam na żadnym forum nigdy takiego sprzeciwu wobec
            > jakiejkolwiek osoby jak wobec ciebie. Gdybys była wystarczająco mądra to
            > zniknęłabyś raz na zawsze stąd. I nie jest tak że wpisali się tu niektórzy a
            > tysiące cię uwielbiają (to była wręcz z twojej strony komediowa megalomania).
            > Zapytałaś o opinię i z tego co widzę każdy kto coś znaczy na tym forum się
            > wpisał i oprócz kilku osób cała reszta Cię podeptała. Nie możesz tego nie
            > widzieć. Przyjmij to do wiadomości: Praktycznie nikt Cię nie ceni.
            > Nie dotrzymując danego słowa i żałośnie się tłumacząc dajesz świadectwo
            swojej
            > mizerii intelektualnej i braku podstawowego poczucia honoru i wagi danego
            > słowa. Możesz oczywiście przekręcać kota ogonem, marzyć o tym że cię lubią i
            > pisać że to tylko zabawa, ale fakt jest faktem.NIE LUBIĄ CIĘ TO JAK NIKOGO
            > INNEGO.
            > Nie znasz mnie bo ja jestem z tych którzy przeglądają forum ale się na ogół
            > nie wpisują więc jestem niezalogowana. Ale twoich manipulaci tutaj nie mogłam
            > ścierpieć
          • Gość: Kasia Re: Pajda,jak mozesz to zrywaj z tego forum :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.04, 09:44
            Cóż, wykłady z logiki najwyraźniej Ci nie odpowiadały. Zdanie logiczne mówi:
            Nikt Cię nie lubi. Jest to teza, którą należy udowodnić (a wierz mi, że to
            bardzo trudne zadanie) i właśnie tę tezę obaliłam wpisując, że to nieprawda,
            ponieważ ja Pajdeczkę lubię, mało z tym, jest tu także parę osób, które także
            ją lubią. Dlatego też ten kto postawił tezę, że Pajdeczka musi odejść, bo nikt
            jej nie lubi, niestety nie wytrzymał konfrontacji.
            • pajdeczka Re: Pajda,jak mozesz to zrywaj z tego forum :))) 22.01.04, 09:47

> Cóż, wykłady z logiki najwyraźniej Ci nie odpowiadały. Zdanie logiczne mówi:
              > Nikt Cię nie lubi. Jest to teza, którą należy udowodnić (a wierz mi, że to
              > bardzo trudne zadanie) i właśnie tę tezę obaliłam wpisując, że to nieprawda,
              > ponieważ ja Pajdeczkę lubię, mało z tym, jest tu także parę osób, które także
              > ją lubią. Dlatego też ten kto postawił tezę, że Pajdeczka musi odejść, bo
              nikt
              > jej nie lubi, niestety nie wytrzymał konfrontacji.

Każdy musi kiedyś odejść. I to jest jedyna sprawiedliwa rzecz na tym świecie:)))
              • Gość: Kasia Re: Pajda,jak mozesz to zrywaj z tego forum :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.04, 09:50
                Bo tak jest świat urządzony. Ale tu nie o tym odejściu mowa :)
      • pajdeczka Re: Pajda,jak mozesz to zrywaj z tego forum :))) 22.01.04, 09:23
        Gość portalu: Darkman napisał(a):

> Ucieszymy sie jak sie juz tu nie pojawisz :))

Powiedz to nowemu adminowi:)))
    • Gość: lessie zostań! IP: *.intertel.net.pl 21.01.04, 21:38
      To margines niewyżytych i sfrustrowanych tu wyzwałaś ,żeby się ujawnili...tzw.
      mob Pajdeczko!
      Hehehe...ja bym się tego bał.Ty natomiast nie boisz się.Wiem o tym.Jesteś
      twarda.
      Tysiace cię czytają codziennie z dużym zaciekawieniem nawet jak się nie
      zgadzają z tobą , bo twoje opinie zawsze są warte kliknięcia.
      Każdego kto wychyli się postarają się sprowadzić zaraz na ziemię(a to Polska
      włąśnie!)
      Twoje surowe riposty...dowcipne komentarze...prowokujace pytania drażnią
      niejednego.Może dlatego,że wielu chciałoby a nie może - dlatego sa tacy
      agresywni.
      Zrozum ich i wybacz!
      Ale nie odchodź!
      • pajdeczka Re: zostań! 22.01.04, 09:29
        Dziękuję. Mam nadzieję, że admin-kobieta załatwi to za mnie.
        Niech wreszcie Forum Kobieta będzie prawdziwym forum dla prawdziwych kobiet, a
        nie dla niewyżytych dzieciaków.

Gość portalu: lessie napisał(a):

> To margines niewyżytych i sfrustrowanych tu wyzwałaś ,żeby się
        ujawnili...tzw.
        > mob Pajdeczko!
        > Hehehe...ja bym się tego bał.Ty natomiast nie boisz się.Wiem o tym.Jesteś
        > twarda.
        > Tysiace cię czytają codziennie z dużym zaciekawieniem nawet jak się nie
        > zgadzają z tobą , bo twoje opinie zawsze są warte kliknięcia.
        > Każdego kto wychyli się postarają się sprowadzić zaraz na ziemię(a to Polska
        > włąśnie!)
        > Twoje surowe riposty...dowcipne komentarze...prowokujace pytania drażnią
        > niejednego.Może dlatego,że wielu chciałoby a nie może - dlatego sa tacy
        > agresywni.
        > Zrozum ich i wybacz!
        > Ale nie odchodź!
      • pajdeczka Kliknęłam na "Super wątek" 22.01.04, 09:34
        Ten wątek świadczy o tym, jak chore jest nasze społeczeństwo. Wprawdzie te
        kilkadziesiąt młodych osób, które się tu wpisały to zaledwie mikron, ale daje
        przerażający obraz nietolerancji, skrytej agresji i nienawiści do odmienności,
        inności, różnicy poglądów. Ci ludzie za parę lat będą mieli własne dzieci. Na
        kogo je wychowają?
    • Gość: rusałka Re: Lista nienawidzących Pajdy IP: *.pl / *.one.pl 22.01.04, 01:51
      nienawidzę? za duzo powiedziane. nie przepadam, bo konwencjonalnie przynudzasz
      • pajdeczka Re: Lista nienawidzących Pajdy 22.01.04, 09:36
        Gość portalu: rusałka napisał(a):

> nienawidzę? za duzo powiedziane. nie przepadam, bo konwencjonalnie przynudzasz

Jak mnie ktoś nudzi to go nie czytam i z nim nie rozmawiam. Tobie też polecam
        tę metodę.
    • capa_negra Pajdeczko miej litość 22.01.04, 07:43
      I przestań dopisywac sie i odpowiadac w tym watku bo czytając niektóre teksty
      twoich adwersarzy chronicznej czkawki mozna sie nabawic, a wpołaczeniu z
      atakami smiechu to bardzo niezdrowie dla zycia i zdrowia :-)

Ach... zapomniałam pogratulowac pomysłu :-) - pieknie "wypuściłas" towarzystwo -
      jeszcze chwila, a wybije sie samo :-)
      • pajdeczka Re: Pajdeczko miej litość 22.01.04, 09:38
        capa_negra napisała:

> I przestań dopisywac sie i odpowiadac w tym watku bo czytając niektóre teksty
        > twoich adwersarzy chronicznej czkawki mozna sie nabawic, a wpołaczeniu z
        > atakami smiechu to bardzo niezdrowie dla zycia i zdrowia :-)
        > > Ach... zapomniałam pogratulowac pomysłu :-) - pieknie "wypuściłas"
        towarzystwo > jeszcze chwila, a wybije sie samo :-)

Dzięki Capa. Ciekawa jestem, co na to nowy admin? Mam nadzieję, że to całe
        towarzystwo złoży zbiorową petycję o usunięcie mnie z forum? Ciekawa jestem ich
        argumentacji?
        • capa_negra Re: Pajdeczko miej litość 22.01.04, 10:34
          Ta..a adminka na pewno o niczym innym nie marzy :-))))
          Sądzę, że to mądra kobita i że esmisja z forum ci nie grozi, ale sa tu i tacy
          co faktycznie powinni sie bać :-)
          Ale to juz nie nasz problem :-)
          3maj sie :-)
    • swietny_mikolaj prrrryyy! łosie... 22.01.04, 09:58
      Hej Pajda... zostało mi trochę rózg(grzeczne były dzieciary),
      trzymaj i rozgoń to towarzystwo :)
      --
      ps
      do mikołajowej (przy okazji):
      już nie chleję :)
      • pajdeczka Re: prrrryyy! łosie... 22.01.04, 10:17
        swietny_mikolaj napisał:

> Hej Pajda... zostało mi trochę rózg(grzeczne były dzieciary),
        > trzymaj i rozgoń to towarzystwo :)
        > --ps
        > do mikołajowej (przy okazji):
        > już nie chleję :)

A od kiedy tyś taki dobry dla mnie?! Ho, ho, coś mi się wydaje, ale Mikołaj
        chyba jednak jest wypiwszy! Na trzeźwo byś tak nie gadał.
    • Gość: padre kłamiesz czy nie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.04, 10:38
      a ja mogę udowodnić że kłamiesz i to w tym wątku

Autor: pajdeczka
      Data: 20.01.2004 15:19
      >Proszę się uprzejmie wpisywać, nie będę komentowała

i co ?
      • pajdeczka Re: kłamiesz czy nie? 22.01.04, 12:47
        Gość portalu: padre napisał(a):

> a ja mogę udowodnić że kłamiesz i to w tym wątku
        >
        > Autor: pajdeczka
        > Data: 20.01.2004 15:19
        > >Proszę się uprzejmie wpisywać, nie będę komentowała
        >
        > i co ?

Komentarz to coś, co zostaje bez odpowiedzi adwersarza, a ja otrzymywałam
        odpowiedzi, więc nie można tego, co odpisywalam, nazwać komnetowaniem, raczej
        dyskusją:))
        No, a jeśli Cię ta odpowiedź nie satysfakcjonuje, to raczej nazwałabym moje
        zachowanie niedotrzymaniem słowa niż kłamstwem, a to zasadnicza różnica.
        I co?
        • Gość: padre Re: kłamiesz czy nie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.04, 13:04
          daj sobie spokój.
          to jak ty to bedziesz nazywała nie ma znaczenia.
          Fakty są miażdżące dla ciebie w każdym aspekcie.
          Ale ty osiągnęłaś mistrzostwo w obracaniu kota ogonem i kłamstwie tak że chyba
          sama w to wierzysz i to jest najlepsze.
          Np. to Z Niemenem gdy napisalas ze juz czas na niego,
          a potem napisałaś że chodziło Ci o podanie statystyki umieralności.
          Myślałem że klęknę jak tą bzdurę zobaczyłem.
          Masz nas za idiotów wszystkich albo sama jesteś głupia jeśli myślisz że ktoś
          mógł w to uwierzyć(oczywiście oprócz Kasi która wierzy w kazde twe słowo)
          • pajdeczka Re: kłamiesz czy nie? 22.01.04, 13:58
            Gość portalu: padre napisał(a):

> daj sobie spokój.
            > to jak ty to bedziesz nazywała nie ma znaczenia.
            > Fakty są miażdżące dla ciebie w każdym aspekcie.
            > Ale ty osiągnęłaś mistrzostwo w obracaniu kota ogonem i kłamstwie tak że
            chyba
            > sama w to wierzysz i to jest najlepsze.
            > Np. to Z Niemenem gdy napisalas ze juz czas na niego,
            > a potem napisałaś że chodziło Ci o podanie statystyki umieralności.
            > Myślałem że klęknę jak tą bzdurę zobaczyłem.
            > Masz nas za idiotów wszystkich albo sama jesteś głupia jeśli myślisz że ktoś
            > mógł w to uwierzyć(oczywiście oprócz Kasi która wierzy w kazde twe słowo)

Pogadamy na poważnie, jak się zalogujesz, ok? Wtedy będziesz mógł mnie obrażać,
            ale już nie bezkarnie.
    • Gość: Kasia Re: Lista nienawidzących Pajdy IP: *.aster.pl / *.acn.pl 22.01.04, 11:18
      Nie znoszę Cię.
      • redakcja_bravo_odpowiada Droga Kasiu 22.01.04, 12:06
        Jako że nasza redakcja akurat przygotowywuje materiał na temat zawieranych
        przyjażni w internecie, jak równiez na temat drugiej strony medalu czyli
        dlaczego kogos nie lubimy, bylibysmy ci niezmiernie wdzięczni gdybys zechciała
        rozwinąć swoja wypowiedź.
        Takie było nie było marne "nie znosze Cię" niestety nic do sprawy nie wnosi
        • pajdeczka Re: Droga Kasiu 22.01.04, 12:49
          redakcja_bravo_odpowiada napisała:

> Jako że nasza redakcja akurat przygotowywuje materiał na temat zawieranych
          > przyjażni w internecie, jak równiez na temat drugiej strony medalu czyli
          > dlaczego kogos nie lubimy, bylibysmy ci niezmiernie wdzięczni gdybys
          zechciała
          > rozwinąć swoja wypowiedź.
          > Takie było nie było marne "nie znosze Cię" niestety nic do sprawy nie
          wnosi

Ha,ha! A kto normalny szuka przyjaciela w internecie? Ty wiesz, kto to jest
          PRZYJACIEL?
    • sklonowana40 E tam..... 22.01.04, 12:37
      od razu nienawisc:-), nie pochlebiaj sobie. U mnie nie wzbudzasz specjalnie
      goracych emocji, moze dlatego, ze wyroslam juz z tego.
      Ale chyba dotrzymasz slowa?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka