green-chmurka 11.11.09, 00:39 www.youtube.com/watch?v=XdP4SPuNfDo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
0ffka Re: Zgwalcilabym go.... 11.11.09, 00:52 Fajne ciacho, kiedyś takie mogłam mieć, ale olałam :) Dziś myślę o gwałceniu tylko mojego ciasteczka. Odpowiedz Link Zgłoś
kuku-lka Re: brzydal n/t 11.11.09, 14:20 obrzydlwiy i aseksualny. taki typ ciotowaty:) Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: Zgwalcilabym go.... 11.11.09, 21:51 tknąć bym się nie dała brrrrrrrrrrrrrrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais co to jest ciapaty? 11.11.09, 22:12 na razie JEDNA autorka wyraziła uznanie dla wyglądu tego pana, NIE PLANUJĄC spędzenia z nim nocy POZOSTAŁE forumowiczki wyraziły się o nim niechętnie tak że twój wniosek jest groteskowy Odpowiedz Link Zgłoś
wicehrabia.julian Re: co to jest ciapaty? 11.11.09, 22:16 maitresse.d.un.francais napisała: > tak że twój wniosek jest groteskowy ależ nie, wystarczy jedna by poszła fama Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: co to jest ciapaty? 11.11.09, 22:35 wicehrabia.julian napisał: > maitresse.d.un.francais napisała: > > > tak że twój wniosek jest groteskowy ależ nie wystarczy co to jest ciapaty > > ależ nie, wystarczy jedna by poszła fama\ Odpowiedz Link Zgłoś
wicehrabia.julian Re: co to jest ciapaty? 11.11.09, 22:39 maitresse.d.un.francais napisała: > co to jest ciapaty nie co, a kto www.miejski.pl/slowo-Ciapaty Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: co to jest ciapaty? 11.11.09, 22:45 wicehrabia.julian napisał: > maitresse.d.un.francais napisała: > > > co to jest ciapaty > > nie co, a kto > > www.miejski.pl/slowo-Ciapaty Najczęściej wyraża zawiść bądź przekonanie o nienajwyższych możliwościach intelektualnych określanych tym słowem. Odpowiedz Link Zgłoś
puma_z_gminy_biala Re: Zgwalcilabym go.... 11.11.09, 22:18 Rasistką nie jestem ale bałabym sie nawet rękę mu podać :/ Odpowiedz Link Zgłoś
green-chmurka Re: Zgwalcilabym go.... 11.11.09, 22:59 puma_z_gminy_biala napisała: > Rasistką nie jestem ale bałabym sie nawet rękę mu podać :/ Taki sam czlowiek jak kazdy inny, a my latamy do solarium zeby sie przybrazowic, oni ni musza. Ja bym mu reke podala. Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: a potem idzie fama 11.11.09, 22:26 Czy według Ciebie przespanie się z Arabem to coś gorszego niż przespanie się z Czechem? Odpowiedz Link Zgłoś
wicehrabia.julian Re: a potem idzie fama 11.11.09, 22:32 kitek_maly napisała: > > Czy według Ciebie przespanie się z Arabem to coś gorszego niż przespanie się z > Czechem? według mnie każdy sypia z kim chce, niektórzy pałają nawet chęcią do zwierząt wyobraź sobie, to kwestia klasy, tak myślę Odpowiedz Link Zgłoś
0ffka Re: a potem idzie fama 11.11.09, 22:34 wicehrabia.julian napisał: > > według mnie każdy sypia z kim chce, niektórzy pałają nawet chęcią do zwierząt > wyobraź sobie, to kwestia klasy, tak myślę ale rzecz jasna twierdzisz, że nie jesteś rasistą ;] Odpowiedz Link Zgłoś
wicehrabia.julian Re: a potem idzie fama 11.11.09, 22:35 0ffka napisała: > ale rzecz jasna twierdzisz, że nie jesteś rasistą ;] to nie ma nic wspólnego z rasą, to kwestia smaku Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: a potem idzie fama 11.11.09, 22:41 > to nie ma nic wspólnego z rasą, to kwestia smaku Możesz rozwinąć? A Czech/Niemiec/Francuz to też kwestia smaku? No chyba że dla ciebie kwestia smaku wygląda tak: Polak - cacy, nie-Polak- be. Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: a potem idzie fama 11.11.09, 23:43 wicehrabia.julian to chyba jakas nowa wersja mario2? Odpowiedz Link Zgłoś
nsc23 Re: a potem idzie fama 12.11.09, 00:21 Znaczy sie kolor partnera swiadczy o klasie kobiety? Tos mnie zaskoczyl. Chrzanic maniery, wyksztalcenie i takie tam inne pierdoly - od dzis klase kobiety ocenia sie po kolorze jej meza. Dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: a potem idzie fama 12.11.09, 00:29 nsc23 napisała: > Znaczy sie kolor partnera swiadczy o klasie kobiety? > Tos mnie zaskoczyl. > Chrzanic maniery, wyksztalcenie i takie tam inne pierdoly - od dzis klase > kobiety ocenia sie po kolorze jej meza. Dobre. No pewnie! Idąc tym tropem, polski menel jest wart więcej od cesarza Hirohito. Zatem polski menel nie musi się wysilać. Zatem dowolny Polak nie musi się wysilać. I o to chodziło! Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: a potem idzie fama 12.11.09, 00:41 > według mnie każdy sypia z kim chce To czego jęczysz? Odpowiedz Link Zgłoś
nsc23 Re: a potem idzie fama 12.11.09, 00:20 Dlaczego moderator(ka) tego forum nigdy nie reaguje na posty odnoszace sie z pogarda do innych nacji/ras? Odpowiedz Link Zgłoś
nsc23 Re: Zgwalcilabym go.... 12.11.09, 00:22 To idz sie doksztalc od tym jak sie HIVem mozna zarazic. Dotkniecie kogos, nie jest jednym ze sposobow na zarazenie sie HIVem. Odpowiedz Link Zgłoś
zahukana_sowa Re: a potem idzie fama 12.11.09, 07:59 Przez takie mądrości moja koleżanka nie może spokojnie wyjść na ulicę z mężem bo zaraz jakiś mądry się przyp... czy nie mogła sobie białego znaleźć... a to i tak jedno z lżejszych odezwań. Jakieś kompleksy polskich chłopów wyłażą? Odpowiedz Link Zgłoś