Dodaj do ulubionych

a ja lubie Pajde

20.01.04, 23:48
przylaczam sie do triss i lukrecji i pewnie jeszcze kilku osob - ja lubie
pajde.
pajda byla na forum duuuzo wczesniej niz np hehe.he (chyba, ze byl pod innym
nickiem) i te wypowiedzi, ktore kiedys czytalam sprawily, ze wyrobilam sobie
o niej pozytywne zdanie. a to, ze jest forumowym "krzykaczem" -;) no coz mi
sie to podoba.
na jej usprawiedliwienie mam to, ze wiele osob sie bardzo myli co do niej.
kiedys przeczytalam bardzo smutnego maila - pisala kobieta o swoim "psim
zyciu" (nie pamietam tytulu i jestem zbyt zmeczona na szukanie tego linku).
tekst tej kobiety byl porazajaco smutny - az lzy mi pociekly. w pierwszej
chwili pajda ja "ofuknela" ale pozniej napisala drugi prostujacy mail - taki,
ze az szczena mi opadla. nikt nie umial dac tej kobiecie lepszej odpowiedzi
niz pajda - mysle, ze przynajmniej troche jej pomogla.

a co do problemow - my ludzie mamy ich mase, wiec jesli jakas niedojrzala
emocjonalnie panienka znowu pisze o zajsciu w ciaze przez pepek to i tak
podziwiam pajde, ze w ogole chce jej sie odpowiadac na takie glupie maile -
bo mi absolutnie nie.
a powiedzcie kto z was nie lubi na siebie zwracac uwagi??? hmmmm
ja przyznaje, ze lubie byc zauwazana i jestem pewna, ze wiekszosc z was. to
czemu pajda ma nie lubiec???
Obserwuj wątek
    • Gość: Triss Merigold Re: a ja lubie Pajde IP: *.acn.waw.pl 21.01.04, 00:10
    • Gość: zatroskana kasia Re: a ja lubie Pajde IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.04, 00:16
      swietnie. dzieki tobie triss i lukrecji bedzie miala pretekst by tu zostac
      brawo.
      jej czas sie skonczyl ale mimo ze tyle osob mających jej dosc wpisalo sie ona
      nie bedzie miala honoru by odejsc bo bedzie twierdzic ze skoro 3 osoby ją
      poparly to ona dla nich tu zostanie. na jej miejscu ja wolalabym sie wyniesc
      do madagaskaru po przeczytaniu tego plebiscytu, ktory sama sobie wymyslila.
      • gepart_czester Re: a ja lubie Pajde 21.01.04, 00:19
        mysle, ze powinnas wypowiadac sie w watku z innym tytulem:)))
        bo mojego tytulu chyba nie skumalas:)))))))
        wiec twoja odpowiedz/wypowiedz byla bynajmniej nie na temat

Gość portalu: zatroskana kasia napisał(a):

> swietnie. dzieki tobie triss i lukrecji bedzie miala pretekst by tu zostac
        > brawo.
        > jej czas sie skonczyl ale mimo ze tyle osob mających jej dosc wpisalo sie ona
        > nie bedzie miala honoru by odejsc bo bedzie twierdzic ze skoro 3 osoby ją
        > poparly to ona dla nich tu zostanie. na jej miejscu ja wolalabym sie wyniesc
        > do madagaskaru po przeczytaniu tego plebiscytu, ktory sama sobie wymyslila.
      • pajdeczka Re: a ja lubie Pajde 21.01.04, 08:47
        Gość portalu: zatroskana kasia napisał(a):

> swietnie. dzieki tobie triss i lukrecji bedzie miala pretekst by tu zostac
        > brawo.
        > jej czas sie skonczyl ale mimo ze tyle osob mających jej dosc wpisalo sie ona
        > nie bedzie miala honoru by odejsc bo bedzie twierdzic ze skoro 3 osoby ją
        > poparly to ona dla nich tu zostanie. na jej miejscu ja wolalabym sie wyniesc
        > do madagaskaru po przeczytaniu tego plebiscytu, ktory sama sobie wymyslila.

Zatroskana Kasiu,
        jeśli ten rozpaczliwy nick spowodowany był troską o moją kondycję to doprawdy,
        szkoda Twojego zdrowia. Zatroszcz się może o kogoś bardziej Ci bliskiego?
        No i oczywiście trafiłaś w samo sedno z tym 3-osobowym poparciem. Lepiej mieć
        jednego pewnego przyjaciela na całe życie niż kilku znajomych.
    • Gość: Triss Merigold Ja też IP: *.acn.waw.pl 21.01.04, 00:16
      Od forum nie oczekuję pocieszania więc postawa Pajdy mi odpowiada. Nie
      psychologizuje, bagatelizuje to co banalne, potrafi udzielić sensownych i
      wyważonych odpowiedzi. Bywa okrutna, złośliwa i bezpośrednia ale to akutrat
      cenię. Cenię twardość chociaż domyślam się, że nieraz nie ma w życiu lekko.
      Czasem w jej postach rozpoznaję siebie, taka zewnętrzna twardość i brak
      sentymentalizmu nie bierze się znikąd. Chciaż oczywiście tu mogę się mylić.
      Ścięcia z nią nigdy nie miałam, to też o czymś świadczy, chociaż obie bywamy
      dość kontrowersyjne albo nudno upierdliwe jak wolą niektórzy.
      • Gość: stały bywalec Jestem bardzo zawiedziony, Triss... IP: *.chello.pl 21.01.04, 01:22
        Miałem Cię za jedną z najinteligentniejszych forumowiczek, a Tobie podoba się
        styl tej bazarowej przekupy... Zawiodłem się, co prawda penie nie pierwszy i
        nie ostatni raz, ale tym razem dosyć mocno...
        • lukrecja8 Re: Jestem bardzo zawiedziony, Triss... 21.01.04, 10:32
          rozumiem z twojej wypowiedzi, że jedna opinia Triss sprawiła, że ubyło jej
          inteligencji?
          • lolyta Re: Jestem bardzo zawiedziony, Triss... 21.01.04, 15:57
            A na czym ta rzekoma najwieksza na forum inteligencja Triss ma polegac, moze
            mnie ktos oswieci? Bo jesli mam byc szczera to jakkolwiek Pajdeczka bywa chamska
            i niesprawiedliwa, ostatnio nawet za czesto, to na pewno jest znacznie ciekawsza
            i blyskotliwsza od Triss - nie glupiej, ale do bolu przewidywalnej.
            Hmmmm.... wysylac? nie wysylac? A wysle, nudno tu....
    • hehe.he Re: a ja... 21.01.04, 00:45
      gepart_czester napisała:

> przylaczam sie do triss i lukrecji i pewnie jeszcze kilku osob - ja lubie
      > pajde.
      > pajda byla na forum duuuzo wczesniej niz np hehe.he (chyba, ze byl pod innym

a ja ze zdziwieniem zauwazam ze powoli zaczyna sie z tego robic jakas niby
      rozgrywka hehe vs pajdeczka
      jedni pisza hehe inni pajda. ja nie chce zeby to tak zostalo odebrane. Owszem
      wkurzylem sie bo bezsensownie zaczela mnie obrazac i innych ale poza tym nie
      mam zamiaru w tym mlynie uczestniczyc jako podmiot. moją domeną jest raczej
      komedia niz thriller hehe:)
      to nie ma byc plebiscyt typu kto lepszy hehe czy pajda. ja sie o to nie
      prosilem
      niestety po tych jej wpisach stracilem do niej jakakolwiek sympatie
    • Gość: koszer a ja nie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.04, 01:51
      • jan33 admirator 21.01.04, 02:59
        Pajda ma lepsze i gorsze okresy, ale nie schodzi ponizej pewnego poziomu. To
        jest wazne.
        jan33
        • pajdeczka Re: admirator 21.01.04, 08:49
          jan33 napisał:

> Pajda ma lepsze i gorsze okresy, ale nie schodzi ponizej pewnego poziomu. To
          > jest wazne.
          > jan33

Dzisiaj właśnie mam okres:))))
    • Gość: kalina Re: a ja lubie Pajde IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.04, 08:01
      Co za komunistyczne podejście "...bo pajda jest tu dłużej". Przyznaj jej
      wysługę lat.
      • pajdeczka Re: a ja lubie Pajde 21.01.04, 08:50
        Gość portalu: kalina napisał(a):

> Co za komunistyczne podejście "...bo pajda jest tu dłużej". Przyznaj jej
        > wysługę lat.

Wysługę nie, ale trochę szacunku dla starszej pani by się należało. A ty ile
        masz lat?
        • Gość: kalina Re: a ja lubie Pajde IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.04, 09:27
          Czasy komunizmu się skończyły. Teraz stary, wysłużony pracownik nie oznacza
          lepszy.
          Co do starszej pani i ten argument nie przemawia do mnie.Internet to medium w
          pełni demokratyczne nie liczy się kolor skóry,płeć, wiek. Tu nie dostaniesz
          dodatkowych punktów za pochodzenie.
          Co do mnie ,może rozmawiasz z babcią, a może z uczennicą szkoły podstawowej
          która na skutek infekcji nie poszła na zajęcia. Ale to nieistotne , tu to się
          nie liczy.
          • pajdeczka Re: a ja lubie Pajde 21.01.04, 09:36

> Czasy komunizmu się skończyły. Teraz stary, wysłużony pracownik nie oznacza
            > lepszy.
            > Co do starszej pani i ten argument nie przemawia do mnie.Internet to medium w
            > pełni demokratyczne nie liczy się kolor skóry,płeć, wiek. Tu nie dostaniesz
            > dodatkowych punktów za pochodzenie.
            > Co do mnie ,może rozmawiasz z babcią, a może z uczennicą szkoły podstawowej
            > która na skutek infekcji nie poszła na zajęcia. Ale to nieistotne , tu to się
            > nie liczy.

Dzięki, że mnie uświadomiłaś. Bo ja, wiesz, taka tępa jestem, że nie rozumiem,
            co się naprawdę liczy w internecie.
            • Gość: kalina Re: a ja lubie Pajde IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.04, 09:48
              Tak mi się wydawało. Liczyłaś na względy tylko przez kilka zmarszczek i siwe
              włosy.
              • pajdeczka Re: a ja lubie Pajde 21.01.04, 09:51

> Tak mi się wydawało. Liczyłaś na względy tylko przez kilka zmarszczek i siwe
                > włosy.

A skąd wiesz jak wyglądam? Masz moje zdjęcie? A jeśli tylko mnie sobie
                wyobrażasz, to może ja opiszę ci , co mi podpowiada wyobraźnia na temat Twoejgo
                wyglądu?
                • Gość: kalina Re: a ja lubie Pajde IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.04, 09:58
                  Nie chcę Cię sobie wyobrażać.
                  Musisz jednak przyznać, że użyte przez Ciebie sformuowanie "starsza pani"
                  narzuca pewne skojarzenia.
    • Gość: renia Re: a ja lubie Pajde IP: *.ath.spark.net.gr 21.01.04, 08:11
      Ja tez lubie Pajde. Chociaz niejednokrotnie mnie drazni okrutnie, ale to tylko
      jedna z licznych Jej cech charakterystycznych, generalnie Pajda jest ok i
      potrafi bardzo szeroko otworzyc serce na drugiego czlowieka, gdy ja cos
      naprawde poruszy. Poza tym Pajda prywatnie, a Pajda na FK to jakby dwie rozne
      postacie, nie wiem czemu przybrala tutaj taka role. Widocznie taka Jej pasuje.
    • rzulw Pajda jest OK ntx 21.01.04, 08:19

• pajdeczka Dzięki Gepardzie 21.01.04, 08:43
      Dzięki, tym bardziej, że czasami ty też mi działasz na nerwy:))))
      A co do wątków dziewczyn , które "zaszły przez pępek" to wcale mi się nie chce
      odpowiadać na takie wątki, przynajmniej na poważnie i stąd się biorą
      moje "kłopoty".
      Ps. Ale ty masz pamięc!!

gepart_czester napisała:

> przylaczam sie do triss i lukrecji i pewnie jeszcze kilku osob - ja lubie
      > pajde.
      > pajda byla na forum duuuzo wczesniej niz np hehe.he (chyba, ze byl pod innym
      > nickiem) i te wypowiedzi, ktore kiedys czytalam sprawily, ze wyrobilam sobie
      > o niej pozytywne zdanie. a to, ze jest forumowym "krzykaczem" -;) no coz mi
      > sie to podoba.
      > na jej usprawiedliwienie mam to, ze wiele osob sie bardzo myli co do niej.
      > kiedys przeczytalam bardzo smutnego maila - pisala kobieta o swoim "psim
      > zyciu" (nie pamietam tytulu i jestem zbyt zmeczona na szukanie tego linku).
      > tekst tej kobiety byl porazajaco smutny - az lzy mi pociekly. w pierwszej
      > chwili pajda ja "ofuknela" ale pozniej napisala drugi prostujacy mail - taki,
      > ze az szczena mi opadla. nikt nie umial dac tej kobiecie lepszej odpowiedzi
      > niz pajda - mysle, ze przynajmniej troche jej pomogla.
      >
      > a co do problemow - my ludzie mamy ich mase, wiec jesli jakas niedojrzala
      > emocjonalnie panienka znowu pisze o zajsciu w ciaze przez pepek to i tak
      > podziwiam pajde, ze w ogole chce jej sie odpowiadac na takie glupie maile -
      > bo mi absolutnie nie.
      > a powiedzcie kto z was nie lubi na siebie zwracac uwagi??? hmmmm
      > ja przyznaje, ze lubie byc zauwazana i jestem pewna, ze wiekszosc z was. to
      > czemu pajda ma nie lubiec???
    • Gość: kasia.lomanczyk Re: a ja lubie Pajde IP: 213.199.221.* 21.01.04, 09:08
      Ja tez lubie Pajde. Wcale nie uwazam, ze jest klotliwa i agresywna. Gdyby byla
      facetem, wszyscy twierdziliby ze jest blyskotliwa, konkretna, bezposrednia
      itepe. Powszechnie wiadomo, ze gdy kobieta mowi lub robi cos niewygodnego, to
      najlatwiej jest zgnebic ja twierdzac, ze jest sfrustrowanym zlosliwym babskiem,
      ze powinna sie leczyc, ze ma klimakterium etc. Natomiast kiedy to samo mowi
      facet, to nikt mu nie powie ze jest starym zezgredzialym palantem i ze to
      andropauza. Pajda sie temu nie poddaje, mowi co mysli i za to ja lubie, bo
      generalnie lubie takich ludzi. Podsumowujac - Pajdeczka czasami mnie irytuje,
      ale nawet mimo irytacji - daje do myslenia. Poza tym - lubie kobiety, ktore
      maja odwage byc otwarcie wredne :)
      • pajdeczka Re: a ja lubie Pajde 21.01.04, 09:38
        Gość portalu: kasia.lomanczyk napisał(a):

> Ja tez lubie Pajde. Wcale nie uwazam, ze jest klotliwa i agresywna. Gdyby
        byla
        > facetem, wszyscy twierdziliby ze jest blyskotliwa, konkretna, bezposrednia
        > itepe. Powszechnie wiadomo, ze gdy kobieta mowi lub robi cos niewygodnego, to
        > najlatwiej jest zgnebic ja twierdzac, ze jest sfrustrowanym zlosliwym
        babskiem,
        >
        > ze powinna sie leczyc, ze ma klimakterium etc. Natomiast kiedy to samo mowi
        > facet, to nikt mu nie powie ze jest starym zezgredzialym palantem i ze to
        > andropauza. Pajda sie temu nie poddaje, mowi co mysli i za to ja lubie, bo
        > generalnie lubie takich ludzi. Podsumowujac - Pajdeczka czasami mnie irytuje,
        > ale nawet mimo irytacji - daje do myslenia. Poza tym - lubie kobiety, ktore
        > maja odwage byc otwarcie wredne :)

Ale ja nie muszę mieć do tego odwagi, ja taka po prostu jestem!
        I za to jestem dyskryminowana, za cechy charakteru!
        • Gość: jim Re: a ja lubie Pajde IP: *.il.waw.pl / *.il.waw.pl 21.01.04, 10:05
          Pajdo zostań! A hehe.he, no cóż, nowa miotła zawsze dobrze zamiata.
    • Gość: Kasia Ja treż, choć... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.04, 10:00
      ...czasem nie zgadzam się z jej poglądami. Ale przecież w realu też przyjaźnię
      się z ludźmi, którzy nie mają identycznych poglądów jak ja. I mogę tylko
      powiedzieć jeszcze, że kilka razy zdażyło mi się nie zgodzić z Pajdeczką. I
      otrzymałam od niej odpowiedź BEZ INWEKTYW, POGARDY. Jest tylko jedno ale. W
      swoich wypowiedziach nigdy nie atakoweałam jej jako osoby (bo Ty to...), ale
      zawsze polemizowałam z konkretnym punktem widzenia. Myślę, że tu jest pies
      pogrzebany.
      • lukrecja8 Re: Ja treż, choć... 21.01.04, 10:05
        myślę że Kasia ma sporo racji. Niektórzy forumowicze nie potrafią napisać sądu
        krytycznego o czyjejś wypowiedzi, ale od razu o autorze + obrażanie, czyli
        jawny atak. Wielu na to reaguje "wet za wet" (nie mylić z zespołem wet wet
        wet :)). I wtedy się nakręca. A ponieważ cios Pajdeczki jest niejednokrotnie
        silniejszy od tego, który jej zadano, to agresor w płacz, że to on/ona jest
        biedną ofiarą. Kto mieczem wojuje...
        • Gość: kalina Re: Ja treż, choć... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.04, 10:11
          Macie rację pajda nie obrzuca inwektywami, ona daje do zrozumienia. Gdzieś
          między jej literkami widać jesteś gorsza, głupia. A ludzie to czują, stąd
          niechęć.
          • Gość: Kasia Re: Ja treż, choć... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.04, 10:18
            A wiesz, że ja nigdy nie wyczytałam tego jesteś gorsza, głupia! Nie wiem, może
            to raczej kwestia nastawienia, że jeśli Pajdeczka odpowiedziała to z góry
            zakładam, że mnie ofuknie i tak można zinterpretować sporo odpowiedzi. Może
            warto czasami zamiast natychmiastowej odpowiedzi, przeczytać tekst jeszcze raz,
            zamknąć i wrócić do niego po chwili, po to aby spokojnie zastanowić się nad
            intencją. Wiesz, często tak robię, zwłaszcza gdy ktoś na mnie jawnie napada. I
            rezultat jest taki, że odpowiadam zdecydowanie spokojniej niż gdybym to zrobiła
            od razu.
            • Gość: kalina Re: Ja treż, choć... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.04, 10:22
              Kasiu, a może to kwestia nie nastawienia a wrażliwości?
              • Gość: Kasia Re: Ja treż, choć... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.04, 10:30
                A to cyba niekoniecznie, bo ja nie jestem typem psychicznym nosorożca, wręcz
                odwrotnie :).
              • lukrecja8 Re: Ja treż, choć... 21.01.04, 10:30
                ja jestem bardzo wrażliwa, a wypowiedzi Pajdeczki raczej mnie bawią niż bolą!
            • lukrecja8 Re: Ja treż, choć... 21.01.04, 10:23
              nie chcę być nudna, ale ponownie się zgadzam :)
              myślę że zbyt często wypowiedzi Pajdeczki są brane za bardzo wprost,gdy
              tymczasem trzeba się chwilę zastanowić, jaki efekt ona chciała w ten sposób
              osiągnąć oraz jakie były jej intencje.
              • Gość: Kasia :)))))))))) n/t Lukrecjo! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.04, 10:31
                • Gość: kalina Re: :)))))))))) n/t Lukrecjo! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.04, 10:45
                  A może to ona powinna zastanowić się co pisze, a nie my co miała na myśli?
                  W ten sposób unikniemy nieporozumień. Ja nie wiem czy pajdeczka żartuje, czy
                  nie. W realu słyszysz ton głosu, widzisz mimikę twarzy i w ten sposób możesz
                  odczytać intencje mówiącego, tu nie.
                  • Gość: Kasia Re: :)))))))))) n/t Lukrecjo! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.04, 10:48
                    I właśnie dlatego KAŻDY post (nie tylko Pajdeczki), z którym się nie zgadzasz
                    proponuję czytać dwa, trzy razy i przez chwilę pomyśleć nad własną odpowiedzią
                    To pomaga :). Proponuję także czytać własną odpowiedź przed wysłaniem i
                    zastanowić się czy jasno wyraziłam swoją opinię, czy nie będę źle zrozumiana.
                    • Gość: kalina Re: :)))))))))) n/t Lukrecjo! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.04, 10:51
                      Tak właśnie robię czytam, zastanawiam się i poprawiam literówki, czego i
                      pajdzie życzę. Przynajmniej tego zastanawiania się. Pozdrawiam
                      • Gość: Kasia Re: :)))))))))) n/t Lukrecjo! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.04, 10:57
                        Kiedyś psycholog mi powiedział, że rozwiązania szuka ten, kto ma problem.
                        Myślę, że akurat Pajdeczka nie ma tego problemu, więc i nie musi szukać
                        rozwiązania. Problem i to gigant mają Ci wszyscy, którzy chcą aby zniknęła z
                        tego forum (patrz wątek o nienawidzących Pajdę). Tak się składa niestety, że
                        nie jesteśmy w stanie zmienić ludzi dopóki oni sami tego nie chcą. Możemy
                        wyłącznie nauczyć się żyć obok nich tak aby nam jak najmniej przeszkadzali
                        (oczywiście jeśli do tej pory nam przeszkadzali)
                        • Gość: kalina Re: :)))))))))) n/t Lukrecjo! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.04, 11:06
                          Ci, którzy tak wyrażają niechęć do opisywanej tu osoby to ludzie w dużej części
                          urażeni.Ja też się do nich zaliczam. Kiedyś, dawno temu gdy miałam problem
                          pajdeczka zarzuciła mi brak godności. Tak po prostu po kilku zdaniach tekstu.
                          Nie wnikając w szczegóły , motywy. Szybko, jak zwykle bez wyczucia i bezmyślnie.
                          • Gość: Kasia Re: :)))))))))) n/t Lukrecjo! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.04, 11:20
                            I z tego powodu po dziś dzień nie tolerujesz żadnej jej wypowiedzi? Tą metodą
                            powinnam walczyć z całym stadem uczestników forum.
                            • Gość: kalina Re: :)))))))))) n/t Lukrecjo! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.04, 12:04

Gość portalu: Kasia napisał(a):

> I z tego powodu po dziś dzień nie tolerujesz żadnej jej wypowiedzi? Tą metodą
                              > powinnam walczyć z całym stadem uczestników forum.

A czy zauważyłaś moje wypowiedzi które wdają się w polemiki z pajdą? Nie. Raz
                              mam podobne zdanie innym razem nie. Czytam i obserwuję to co pisze w/w osoba i
                              zabrałam głos dopiero podczas dyskusji dlaczego pajda budzi niechęć. Toleruję
                              każdą jej wypowidź. Parafrazując słowa piosenki "pisać każdy może, troche
                              lepiej, lub trochę gorzej" . Odnosi sie to też do osób które zastanawiają się ,
                              czy mogą zajść w ciążę przez pempek. Mogą się zastanawiać, nie trzeba ich od
                              razu wyśmiewać jak pajda. Jeśli mi wątek wydaje się głupi, lub po prostu jest
                              żartem, nie odpowiadam.
                              • lukrecja8 Re: :)))))))))) n/t Lukrecjo! 21.01.04, 12:08
                                no i bardzo ładnie z twojej strony. ale pajdeczka ma inny temperament i
                                odpowiada. taka różnica.
                                • Gość: kalina Re: :)))))))))) n/t Lukrecjo! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.04, 12:12
                                  Nie zrozumiałyście mnie. Odpowiadać ma jak najbardziej prawo, ale nie obrażać
                                  ludzi. Jeśli jednak to robi musi się liczyć z taką ,a nie inną reakcją i
                                  odczuciami co do własnej osoby.
                              • Gość: Kasia Re: :)))))))))) n/t Lukrecjo! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.04, 12:09
                                I MASZ ABSOLUTNĄ RACJĘ!!!!!!!!
                  • pajdeczka Re: :)))))))))) n/t Lukrecjo! 21.01.04, 15:19

> A może to ona powinna zastanowić się co pisze, a nie my co miała na myśli?
                    > W ten sposób unikniemy nieporozumień. Ja nie wiem czy pajdeczka żartuje, czy
                    > nie. W realu słyszysz ton głosu, widzisz mimikę twarzy i w ten sposób możesz
                    > odczytać intencje mówiącego, tu nie.

ZARĘCZAM CI ŻE NIE ŻARTUJĘ, WSZYSTKO PISZĘ NA POWAŻNIE!
                    • p.a.d.a.l.c.o.w.a lubię !! 21.01.04, 15:39
                      o wiele bardziej lubię - niz nie lubie. Czuje, ze jest osoba na której mozna
                      ufać. Jest sprawiedliwa i jest w większości swych ripost błyskotliwa. Ma
                      nietuzinkowe poczucie chumoru.
          • pajdeczka Re: Ja treż, choć... 21.01.04, 15:02

> Macie rację pajda nie obrzuca inwektywami, ona daje do zrozumienia. Gdzieś
            > między jej literkami widać jesteś gorsza, głupia. A ludzie to czują, stąd
            > niechęć.

Są też inne moje wypowiedzi, gdzie pomiędzy wierszami można
            wyczytać "współczuję ci, jestem z tobą itp.". No, ale każdy pamięta to, co chce
            zapamiętać. Nieliczni tylko zauwazają moje wypowiedzi w innym, niz napastliwy,
            stylu. Ty do nich niestety, nie należysz.
        • pajdeczka Re: Ja treż, choć... 21.01.04, 14:59
          lukrecja8 napisała:

> myślę że Kasia ma sporo racji. Niektórzy forumowicze nie potrafią napisać
          sądu
          > krytycznego o czyjejś wypowiedzi, ale od razu o autorze + obrażanie, czyli
          > jawny atak. Wielu na to reaguje "wet za wet" (nie mylić z zespołem wet wet
          > wet :)). I wtedy się nakręca. A ponieważ cios Pajdeczki jest niejednokrotnie
          > silniejszy od tego, który jej zadano, to agresor w płacz, że to on/ona jest
          > biedną ofiarą. Kto mieczem wojuje...

Trafiłas w samo sedno. Czasem się zastanawiam, czy nie powinnam być spod znaku
          Skorpiona... Taka jest we mnie moc rażenia:))))
    • inka.7 Re: a ja lubie Pajde 21.01.04, 10:57
      ja sie przyłaczam, bo też lubię.
      Ma kobieta ostry czasem język i humor, ale takich własnie ludzi cenię, a nie
      masę "wazeliniarzy" którzy napisza to co sie chce przeczytac, zeby tylko zdobyc
      większą przychylność czytających.
      Miło się z Pajda dyskutuje, zmusza do myslenia, tak, zdecydowanie lubię
      Pajdeczkę
    • Gość: padre do Kasi i Lukrecji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.04, 11:04
      czy wy jestescie takie slepe czy udajecie???
      Pajda nikogo nie obraza tylko daje do zrozumienia?????? buachacha
      Z ostatnich dwoch dni inwektywy i jad z jej ust plynely jak woda rzeki Jangcy
      barany durnie chamy itp. itd. I tak jest zawsze!
      Wrzuccie sobie Pajdeczka do wyszukiwarki i czytajcie.
      Jedna wielka ordynarna pyskowka i hipokryzja wam wyjdzie.
      Dziewczyny opanujcie się. Wszystkie zadymy na forum ona rozpoczynala bo ma
      mentalnosc kłotliwego babska z targu i poziom zresztą tez.
      Troche obiektywizmu
      • Gość: Kasia Re: do Kasi i Lukrecji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.04, 11:17
        Obiektywnie rzecz ujmując, to podobne wrażeniaodniosłam czytając także Twojke
        wypowierdzi. Natomiast odnośnie dawania do zrozumienia to były to akurat słowa
        Kaliny. Proponuję uważne czytanie postów i ich autorów.
      • lukrecja8 Re: do Kasi i Lukrecji 21.01.04, 11:26
        przyłączam się do apelu o uważne czytanie.
        do twojej wypowiedzi:
        jeśli ktoś porusza się w kanale informacyjnym zawierającym inwektywy, to żeby
        się z nim dobrze porozumieć, trzeba się, niestety, w ten sam kanał zapuścić.
      • Gość: Triss Merigold Re: do Kasi i Lukrecji IP: *.acn.waw.pl 21.01.04, 11:32
        Takie rzeczy można ignorować. Nie bawi Cię pyskówka to się w nią nie wdawaj.
        Jakoś nigdy starcia z Pajdą nie miałam nie dlatego, że zawsze i w 100% się
        zgadzamy tylko dlatego, że sobie nie dowalamy personalnie (co zresztą nie
        wynika z jakiejś umowy). Podaj mi proszę powód dla którego nie można nazwać
        kretyna - kretynem a chama - chamem, bo ja takowego nie widzę.
        Ps. to co robi Pajda wobec niektórych wypowiedzi i np. nowych forumowiczów to
        małe miki w porównaniu z tym co wyczynia Oleńka na f.psychologia. ajrzyj a
        zobaczysz wszechobecność doskonałą i przez 24 godziny na dobę. Tam dopiero nie
        da się pisać.
    • pajdeczka Re: a ja lubie Pajde 21.01.04, 14:56
      fajny wątek to se podciągnęłam:)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka