monikinha 10.12.09, 22:22 Czy po zrobieniu sobie odpowiedniego silikonu zaczyna się robić prawdziwą karierę medialną? Jak myślicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
six_a Re: sztuczne cycki 10.12.09, 22:50 ja myślę baaaaaaaardzo poważnie o napchaniu silikonu do klawiatury bo chcem zostać pisarkom Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: sztuczne cycki 10.12.09, 23:06 książka ma być siekierą na zamarzniętym morzu, więc może lepiej siekiera w klawiaturę? Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: sztuczne cycki 10.12.09, 23:09 nieno, nie będę se niszczyć mienia. alpepe, co ty masz w tej sygnaturce, cytat z ally-fon-boskiej? Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: sztuczne cycki 10.12.09, 23:10 nie, to Biblia, nie pamiętam dokładnie, czy Mądrości, czy c0oś z Psalmów i to nie o mnie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: sztuczne cycki 10.12.09, 23:23 no nareszcie wiem, skąd pisownia Moje i Ja;) Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: sztuczne cycki 10.12.09, 23:25 nie, no, six_a, na megalomanię nie cierpię :) Leniwa jestem, nie chce mi się zaglądać i podawać źródła, cytat z pamięci. Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: sztuczne cycki 10.12.09, 23:27 alpepe, no przesz nie u Ciebie, tylko u fonboskiej. to żarcik taki był, cytat też znam:) Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: sztuczne cycki 10.12.09, 23:32 No właśnie się ostro zdziwiłam, ale tu piszę, a tu oglądam jakiś show tego niemieckiego geja, co się zawsze z Polaków śmiał, więc jarzenie w trybie oszczędnym :D Zresztą idę już spać, jutro będzie ciężki dzień, jakby już dziś nie był. Odpowiedz Link Zgłoś
grassant Re: sztuczne cycki 11.12.09, 11:40 alpepe napisała: > nie, to Biblia, nie pamiętam dokładnie, czy Mądrości, czy c0oś z Psalmów i to > nie o mnie :-) Stary Testament, Ks.Izajasza 55,8-9 w odwrotnej kolejności Odpowiedz Link Zgłoś
ziereal Re: sztuczne cycki 10.12.09, 22:58 monikinha napisała: > Czy po zrobieniu sobie odpowiedniego silikonu zaczyna się robić prawdziwą > karierę medialną? Jak myślicie? oczywiście. ale pamiętaj, że odpowiedni to tak minimum 500ml do jednej piersi. Odpowiedz Link Zgłoś
tytus_flawiusz sztuczne, nie sztuczne kogo to obchodzi 10.12.09, 23:01 jak cycki są fajne, zgrabne, jędrne i wyposażone w reagujące suty, to mogą być i modyfikowane genetycznie czy z recyclingu. Czy gdy się maca fajną laskę, to komuś jest potrzebna analiza DNA jej rodziców ? Cyc jest cyc, ma budzić pożądanie i być źródłem przyjemności, a nie ku&wa refleksji Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: sztuczne, nie sztuczne kogo to obchodzi 10.12.09, 23:10 śline se wytrzyj, bo pociekło na krawat. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: sztuczne, nie sztuczne kogo to obchodzi 10.12.09, 23:13 Klient z krawatem mniej awanturujący się, więc on nie ma krawata. Odpowiedz Link Zgłoś
ziereal Re: sztuczne, nie sztuczne kogo to obchodzi 10.12.09, 23:10 tytus_flawiusz napisał: > jak cycki są fajne, zgrabne, jędrne i wyposażone w reagujące suty, to mogą być > i > modyfikowane genetycznie czy z recyclingu. > > Czy gdy się maca fajną laskę, to komuś jest potrzebna analiza DNA jej rodziców > ? > > Cyc jest cyc, ma budzić pożądanie i być źródłem przyjemności, a nie ku&wa refle > ksji te z "wszczepem" często gorzej reagują.. ale nie powiem, biust to fajna sprawa. Gdybym była mężczyzną, bardzo by mi go brakowało.. Odpowiedz Link Zgłoś
tytus_flawiusz Re: sztuczne, nie sztuczne kogo to obchodzi 10.12.09, 23:16 > te z "wszczepem" często gorzej reagują.. niemniej nie są beznadziejnym przypadkiem, a wyzwań nie należy się bać Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: sztuczne, nie sztuczne kogo to obchodzi 10.12.09, 23:26 >Gdybym była mężczyzną, bardzo by mi go brakowało.. noale pomyśl, wtedy miałabyś teoretyczny dostęp do różnych wersji, a tak tylko do jednej, no ew. można zrobić upgrade silikonem albo rozszerzyć orientację dla urozmaicenia. Odpowiedz Link Zgłoś
ziereal Re: sztuczne, nie sztuczne kogo to obchodzi 10.12.09, 23:30 six_a napisała: > >Gdybym była mężczyzną, bardzo by mi go > brakowało.. > noale pomyśl, wtedy miałabyś teoretyczny dostęp do różnych wersji, a tak tylko > do jednej, no ew. można zrobić upgrade silikonem albo rozszerzyć orientację dla > urozmaicenia. > no dobra. fakt, nie mam za bardzo szerokiego wachlarzu możliwości, jeśli chodzi o macanie. Ale oglądanie, owszem - 3 x w tygodniu (sauna) widuję różne modele. Więc tutaj już lepiej niż niejeden samiec.. ;) Aa, silikony miałam "przyjemność" dotykać. Odpowiedz Link Zgłoś
tytus_flawiusz Re: sztuczne, nie sztuczne kogo to obchodzi 10.12.09, 23:36 > Aa, silikony miałam "przyjemność" dotykać. sorry Laska, ale to twoje macanko nie jest miarodajne w kwestii przyjemności. Bo Ty do tego tak podchodzisz, jak ja umycia kumplowi pleców w rzece, całkowity brak wieź emocjonalnej i przejęcia doniosłością chwili. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: sztuczne, nie sztuczne kogo to obchodzi 10.12.09, 23:37 e, no, może syczała przy tym: ściśnij cycki, suko, bo nic nie czuję. Odpowiedz Link Zgłoś
tytus_flawiusz Re: sztuczne, nie sztuczne kogo to obchodzi 10.12.09, 23:40 alpepe napisała: > e, no, może syczała przy tym: ściśnij cycki, suko, bo nic nie czuję. ech te twoje fakultety, jak Ty mało o życiu wiesz. Nie, oczywiście, rozumiem, są różne gusta, masz pełne prawo lubić jak Ci stary cycki w imadło wkręca ale uwierz to nie jest powszechne Odpowiedz Link Zgłoś
ziereal Re: sztuczne, nie sztuczne kogo to obchodzi 10.12.09, 23:44 phii! Ależ była więź emocjonalna, bo to moja koleżanka, no i doniosłość chwili.., to że nie było nic "po", ani nic "przed"..czy to jednoznacznie sprawia, że ma opinia nie jest miarodajna?! ranisz mnie! :) Odpowiedz Link Zgłoś
monikinha Re: sztuczne, nie sztuczne kogo to obchodzi 11.12.09, 07:35 Tak Tytus, pewnie taka chwila jest równie doniosła, jak dotykanie członka naładowanego tłuszczem w celu osiągnięcia pokaźnych rozmiarów. Nie ważna funkcjonalność (ponoć nie działa), liczy się więź emocjonalna, masz rację ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tytus_flawiusz Re: sztuczne, nie sztuczne kogo to obchodzi 11.12.09, 08:17 > Nie ważna funkcjonalność (ponoć nie działa), liczy się więź emocjonalna, masz rację ;) < współczuję partnera, może miał dobre intencje, chciał poprawić jakość waszego współżycia, nie przewidział twej obojętnej reakcji. Ale masz rację - liczy się wieź emocjonalna (i nie ważne że z niego drwisz) :-) Odpowiedz Link Zgłoś
monikinha Re: sztuczne, nie sztuczne kogo to obchodzi 11.12.09, 09:43 Ależ Tytusie, ja doceniam Twoje starania, tylko wiesz...ta więź to trochę mało, mimo wszystko. I wcale z Ciebie nie drwię ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tytus_flawiusz Re: sztuczne, nie sztuczne kogo to obchodzi 11.12.09, 09:53 > I wcale z Ciebie nie drwię ;) nie mówię o mnie, tylko o tym szczęśliwcu, który zaznał swego dotyku na swym "naładowanym członku" (sic!) w czasie tej opisywanej przez ciebie doniosłej chwili Odpowiedz Link Zgłoś
monikinha Re: sztuczne, nie sztuczne kogo to obchodzi 11.12.09, 09:59 Oj, Tytus, przecież wszyscy wiedzą, że to o Tobie, no daj spokój, jesteśmy dorośli, wszystko jest dla ludzi. Zbłądziłeś trochę z tym zabiegiem, ale więź emocjonalna pozostaje przecież. Odpowiedz Link Zgłoś
tytus_flawiusz Re: sztuczne, nie sztuczne kogo to obchodzi 11.12.09, 10:08 > Oj, Tytus, przecież wszyscy wiedzą, że to o Tobie, no daj spokój, jesteśmy > dorośli, wszystko jest dla ludzi. Zbłądziłeś trochę z tym zabiegiem, ale więź > emocjonalna pozostaje przecież. naprawdę nie stać Cię na droczenie się wyższych lotów niż z poziomu gimnazjalistki pojechać ad personam "a ty masz małego i ci nie stoi" ? No chyba, że to ma być taka prowokacja małej dziewczynki, która nie wie jak się załapać na bolca w kroku. Poszukaj na onecie, tam pełno 12-latków lubiących "flirtować" się na tym poziomie. Odpowiedz Link Zgłoś
monikinha Re: sztuczne, nie sztuczne kogo to obchodzi 11.12.09, 10:39 Ojejku, nie czuj się urażony, nie chciałam, idę na onet do rówieśników, może nie będą tacy drażliwi. Papa Odpowiedz Link Zgłoś
tytus_flawiusz Re: sztuczne, nie sztuczne kogo to obchodzi 11.12.09, 10:45 powodzenia. Jakbyś potrzebowała wsparcia przy aranżacji jaskini, wal jak w dym Odpowiedz Link Zgłoś
monikinha Re: sztuczne, nie sztuczne kogo to obchodzi 11.12.09, 11:06 A co, masz jakieś doświadczenie w tych sprawach? Bo ja coś czuję, że u mnie ten czas jaskini jest coraz bliżej, chyba muszę się przygotować. Odpowiedz Link Zgłoś
tytus_flawiusz Re: sztuczne, nie sztuczne kogo to obchodzi 11.12.09, 11:13 > A co, masz jakieś doświadczenie w tych sprawach? nie, ale jednym z moich marzeń jest zaciągnąć jakąś pyskatą babę do jaskini i zawalić wejście jakimś 300 kilogramowym głazem. (oczywiście najpierw wyjść na zewnątrz, żebyś nie miała jakichś kosmatych myśli i nie oblewała się rumieńcem) Odpowiedz Link Zgłoś
monikinha Re: sztuczne, nie sztuczne kogo to obchodzi 11.12.09, 11:15 No tak. Już wiesz, że nie jestem piękna, więc chcesz mnie tak załatwić. No trudno. Jakoś sobie sama poradzę. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: sztuczne, nie sztuczne kogo to obchodzi 10.12.09, 23:12 wiesz, jak to jest, krowy, które dużo muczą, mało mleka dają, nie lepiej zająć się praktyką, a nie tylko na forum teoretyzować? Odpowiedz Link Zgłoś
tytus_flawiusz Re: sztuczne, nie sztuczne kogo to obchodzi 10.12.09, 23:15 > wiesz, jak to jest, krowy, które dużo muczą, mało mleka dają, nie lepiej zająć > się praktyką, a nie tylko na forum teoretyzować? spoko, grafik praktyk na okres przedświąteczny mam w miarę pełny, ale nie należy przesadzać z częstotliwością, bo się paniom jakieś skrzydlate robactwo po brzuchach lęgnie Odpowiedz Link Zgłoś
emma_ja Re: sztuczne, nie sztuczne kogo to obchodzi 10.12.09, 23:32 nie rouzmiem tej niecheci i krytyki sztucznego biustu i innych czesci ciala jak ladny to jakie ma znaczenie sztuczny czy nie? jakby mial mi wisiec albo zle wygladac-to tez bym sobie zrobila(gdybym miala odwage ;) jakem kobieta-podziwiam piekne sztuczne biusty Odpowiedz Link Zgłoś
ziereal Re: sztuczne, nie sztuczne kogo to obchodzi 10.12.09, 23:41 emma_ja napisała: > nie rouzmiem tej niecheci i krytyki sztucznego biustu i innych czesci ciala > jak ladny to jakie ma znaczenie sztuczny czy nie? > > jakby mial mi wisiec albo zle wygladac-to tez bym sobie zrobila(gdybym miala > odwage ;) > jakem kobieta-podziwiam piekne sztuczne biusty tyle, że mało tych pięknych sztucznych biustów. większość zrobiona tak jak u Dody, okrągłe piłeczki. dobrze zrobione cycki, moim zdaniem to np tu : tinyurl.com/yc4eu32 Odpowiedz Link Zgłoś
tytus_flawiusz Re: sztuczne, nie sztuczne kogo to obchodzi 10.12.09, 23:46 > dobrze zrobione cycki, moim zdaniem to np tu : może i twoim zdaniem, ale to nie wy, Kochanie, stanowicie target tej całej zabawy a Doda, wiadomo brzydaaalll, Urbańska...... brzydaaaalllll, tak głupie sztuczne i brzydkie, ale żaden kolo z łóżka by ich nie wygonił.. Odpowiedz Link Zgłoś
ziereal Re: sztuczne, nie sztuczne kogo to obchodzi 10.12.09, 23:51 tytus_flawiusz napisał: > > dobrze zrobione cycki, moim zdaniem to np tu : > > może i twoim zdaniem, ale to nie wy, Kochanie, stanowicie target tej całej zaba > wy > > a Doda, wiadomo brzydaaalll, Urbańska...... brzydaaaalllll, tak głupie sztuczne > i brzydkie, ale żaden kolo z łóżka by ich nie wygonił.. > Urbańska to piękna kobieta, Doda też potrafi być apetyczna - sama bym pewnie z łóżka nie wygoniła.. (gdybym miała zapędy:)] Dita von Teese może się nie podobać, bo ma kontrowersyjną urodę(bądź sposób jej eksponowania), ale biust ma fajny. tinyurl.com/yab8gum Tobie się nie podoba? Odpowiedz Link Zgłoś
tytus_flawiusz Re: sztuczne, nie sztuczne kogo to obchodzi 10.12.09, 23:54 > tinyurl.com/yab8gum > Tobie się nie podoba? bardzo apetyczny, bardzo (nawet pomimo ograniczonej widoczności, a tym samym utrudnionej oceny) Odpowiedz Link Zgłoś
grassant Re: sztuczne, nie sztuczne kogo to obchodzi 11.12.09, 11:48 ziereal napisała: > dobrze zrobione cycki, moim zdaniem to np tu : > fakt, w tej pozycji nie widać blizn na fotce. pshop? Odpowiedz Link Zgłoś
matyjanat Doda - czyli klasyka - zobacz ! 10.12.09, 23:38 Oto przykład kariery silikonowych cycków: TU Odpowiedz Link Zgłoś
musam Re: Doda - czyli klasyka - zobacz ! 10.12.09, 23:48 mojs przyjaciolka zrobila, bez przesady, ma super dekolté....po 3 dzieci, 40-stka. niejedna 20 moze jej figury inkl. biustu poazdroscic :) jezeli jest zrobione profesionalnie, czemu nie... Odpowiedz Link Zgłoś
monikinha Re: sztuczne cycki 11.12.09, 07:20 Hmmm...Patrzę na karierę ostatniej gwiazdy telewizji (no nie mam wyboru, dziewczę jest wszędzie dosłownie) i mam wrażenie, że poza odsysaniem tłuszczu, do którego gdzieś tam się przyznała, na 99% zrobiła sobie biust - bo jaki miała wcześniej, to akurat pamiętam. A jak wiadomo chudnięcie biustu nie poprawia. I teraz wszyscy się zachwycają, jaka to ona piękna :DDD i zdolna :D i chcą ją oglądać :D Odpowiedz Link Zgłoś
monikinha Re: sztuczne cycki 11.12.09, 07:32 A akurat w jej kontekście jest to o tyle zabawne, że wcześniej bardzo się podśmiewała z takich lasek, z takich programów, który akurat ją wypromował, no i z takiego poprawiania wyglądu. Czego się nie zrobi dla swoich pięciu minut.... Odpowiedz Link Zgłoś
aniolek03 Re: sztuczne cycki 11.12.09, 09:05 mowisz o Musze?:))no nie zastanawialam sie wczesniej ale faktycznie jak na to spojrzec-tu schudla a w cyckach przybylo-to posiadla jakis magiczny eliksir chyba bo zazwyczaj cycki leca pierwsze przy odchudzaniu:P co do silikonow-tyle aktorek,modelek i zwyklych kobiet tez niemalo to ma-ze juz sie przejadlo gadanie o tym.nic nie mam do takich biustow,potrafia pieknie wygladac niektore[bywaja tez takie co sztucznoscia bija na kilometr ale to chyba sprawa umiejetnosci badz nie ,chirurga] wolalabym ladny sztuczny niz naturalny wiszacy jak uszy jamnika Odpowiedz Link Zgłoś
monikinha Re: sztuczne cycki 11.12.09, 09:53 A ja przyznam szczerze, że jeśli mi biust obwiśnie jak uszy jamnika, to wolę raczej zamieszkać z jaskini i jeść korzonki, niż się dostosować i walczyć o akceptację społeczną poprzez wszczepianie silikonów ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sundry Re: sztuczne cycki 11.12.09, 10:21 Powątpiewam,czy sztuczne cycki jak magiczna różdżka zapewniają akceptację społeczną:) to by było za piękne:) Odpowiedz Link Zgłoś
tytus_flawiusz Re: sztuczne cycki 11.12.09, 10:23 akceptacje może i nie, ale ostracyzm ze pewnej grupy na pewno :-) Odpowiedz Link Zgłoś
sundry Re: sztuczne cycki 11.12.09, 11:40 Nigdy się wszystkich nie zadowoli, jak juz cycki będą zrobione,to może komuś tam coś innego się nie podobać, aż się dojdzie do " wady" której i tona silikonu nie załatwi i co wtedy? Nie dajmy się zwariować:) Odpowiedz Link Zgłoś
aniolek03 Re: sztuczne cycki 11.12.09, 20:22 no akurat tym facetom co znam to takie zwisy sie nie podobaja;( kurcze,sa brzydkie naturalne cycki ,nie raz widzialam ,co ze np duze jak nieksztaltne,nieforemne-i ja bym wtedy wolala je poprawic ,ale kazdy ma swoje zdanie Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: sztuczne cycki 11.12.09, 10:31 Po co sztuczne jak mam swoje takie zaje***te :) kobiety nie nakręcajcie się i nie wpędzajcie w kompleksy, no chyba, że piersi wiszą wam do pasa..to już problem macie:p Odpowiedz Link Zgłoś
ziereal Re: sztuczne cycki 11.12.09, 10:43 a kto się nakręca? a co do Muchy, to nie powiększała biustu, najlepiej widać na takich fotkach : www.kozaczek.pl/img/2maj/1911.jpg jak nie ma odpowiedniego, eksponującego stanika etc. Odpowiedz Link Zgłoś
tytus_flawiusz Re: sztuczne cycki 11.12.09, 10:52 bogowie, Mucha, nie przy jedzeniu... i ktoś tam się czepił Dody. brakuje jeszcze chyba tylko Jolki R. Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: sztuczne cycki 11.12.09, 10:54 Akurat innych lasek cycki mnie obchodzą:) na swoich się skupiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
ziereal Re: sztuczne cycki 11.12.09, 10:58 lolcia-olcia napisała: > Akurat innych lasek cycki mnie obchodzą:) na swoich się skupiam:) ha!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: sztuczne cycki 11.12.09, 11:01 czytanie ze zrozumieniem i całej wypowiedzi nadaje jej sens, słowa wyrwane z kontekstu niestety wywołują takie właśnie reakcje:) Odpowiedz Link Zgłoś
ziereal Re: sztuczne cycki 11.12.09, 11:05 lolcia-olcia napisała: > czytanie ze zrozumieniem i całej wypowiedzi nadaje jej sens, słowa wyrwane z > kontekstu niestety wywołują takie właśnie reakcje:) jesoo, przecież wiem, że to było "phi, już MIĘE tam cycki innych lasek obchodzą". wyluzuj:P Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: sztuczne cycki 11.12.09, 11:08 No forumie różne przypadki ułomnośći się spotyka, dla jednych nie znaczy tak więc pro forma wyjaśniam:) Odpowiedz Link Zgłoś
monikinha Re: sztuczne cycki 11.12.09, 11:05 A co do Muchy to swego czasu (na wiosnę) trafiłam na stronę instytutu kosmetyki plastycznej w Wawie, który reklamował się, że jego klientką była A.Mucha ze zdjęciami przed i po przerobieniu. Teraz tam zajrzałam, i oczywiście ani śladu po zdjęciach dumnego personelu z przerobioną "gwiazdą". Więc swoją opinię na temat jej naturalnej przemiany przemilczę. Uprzedzając ewentualne komentarze - nie byłam na tych stronach w celu powiększenia sobie biustu. Ja wybieram jaskinię. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
drwallen Sztuczne = lepsze 11.12.09, 12:29 Po zrobieniu sobie prawdziwych silikonowych piersi kobieta wygląda jak kobieta w każdej pozycji. Odpowiedz Link Zgłoś