buzkashi 14.12.09, 22:30 nie lubie, kiedy ktos robi ze mnie idiotke, sama potrafie to zrobic. tez tak macie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blekit.nieba Re: idiotka 14.12.09, 22:32 O! mnie to dzisiaj jedna chciala zrobic. Probowala mi sprzedac cos,co w sklepie o 30% jest tansze. I sama na idiotke wyszla hehe... Odpowiedz Link Zgłoś
lentivia Re: idiotka 14.12.09, 22:47 najgorsza jest kumulacja zidiocenia, gdy się zejdzie dwóch idiotów, lub dwie kretynki , lub trzech głupków, wszyscy siebie warci, to już jest mega idiotyzm :P Odpowiedz Link Zgłoś
kasanouva Re: idiotka 14.12.09, 22:49 lentivia napisała: > najgorsza jest kumulacja zidiocenia, gdy się zejdzie dwóch idiotów, lub dwie > kretynki , lub trzech głupków, wszyscy siebie warci, to już jest mega idiotyzm > :P jeszcze czwarty debil na doczepkę i super kwartet gotowy :) Odpowiedz Link Zgłoś
buzkashi Re: idiotka 14.12.09, 22:53 ale kazdemu z osobna wydaje sie ,ze tylko on nie jest idiota i to jest najlepsze:) Odpowiedz Link Zgłoś