wacikowa 04.01.10, 07:52 Koniec obijania się i leniuchowania:) Nowy rok się zaczął.Nowe wyzwania.Nowe realizację. U mężczyzn bez znaczenia jak zaczną ważne jak skończą a u nas jak zaczniemy tak skończymy:P Niech moc będzie z Wami:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hermina26 Re: Do pracy rodacy:) 04.01.10, 07:57 Cierpie na asolutny brak mocy, powera, zaangażowania, ochoty, chęci, radochy!Może na wiosne mi się odmieni!Na razie - chrzanię wszystko!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hermina26 Re: kawy.. 04.01.10, 08:05 wacikowa napisała: > Marudy:P To fakt! Przyznaje bez bicia!:) Odpowiedz Link Zgłoś
wacikowa Re: kawy.. 04.01.10, 08:07 Przejdzie Ci tylko musisz zacząć od tego co lubisz najbardziej:) Odpowiedz Link Zgłoś
nglka Re: kawy.. 04.01.10, 08:08 tam zaraz marudy lenie - przed i poświąteczne :) Odpowiedz Link Zgłoś
hermina26 Re: kawy.. 04.01.10, 08:08 Przecież nie pójdę spać w pracy!!!:D No co Ty! Odpowiedz Link Zgłoś
wacikowa Re: kawy.. 04.01.10, 08:17 hahahaha:D No fakt nie wzięłam tego pod uwagę:) Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: Do pracy rodacy:) 04.01.10, 08:22 I z duchem Twoim. I zaraz pierwszego dnia roboczego wk...a mnie zakopianka :) Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: Do pracy rodacy:) 04.01.10, 08:51 Gdzies w polowie drogi jednak cieplo sie usmiechnalem. Oczy ku niebu wznoszac z nadzieja w sercu pojechalem dalej :) Odpowiedz Link Zgłoś
wacikowa Re: Do pracy rodacy:) 04.01.10, 11:09 Szerokiej drogi:) A swoja drogą jak mogłeś nie zabrać mnie ze sobą?:P Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: Do pracy rodacy:) 04.01.10, 11:12 Oj kochanie, juz dawno jestem na miejscu, kota przywitalem, mleczka sie napilem, za komputer zasiadlem i staram sie skupic na pracy :) Jedyna mozliwoscia zabrania Cie ze mna byloby prawdopodobnie tylko uprowadzenie :) Odpowiedz Link Zgłoś
wacikowa Re: Do pracy rodacy:) 04.01.10, 11:19 Niech pomyślę... Piękna zima Jedzonko Kawa do łóżka Kominek Zero pracy Cieplutko Brakuje mi tylko jednego: Czy to porwanie wiąże się również z wykorzystywaniem na wszelakie przyjemne sposoby? Jak tak to UPROWADZAJ:D Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: Do pracy rodacy:) 04.01.10, 11:28 a potem bedzie : -uwiedz -posprzataj po sobie -dokrec tubke z pasta do zebow -opuszczaj deske klozetowa -nie zostawiaj skarpetek obok tapczana... zastanowie sie :) Odpowiedz Link Zgłoś
wacikowa Re: Do pracy rodacy:) 04.01.10, 11:35 Hahahah . Mam kumpele która walczyła ze skarpetkami chłopa. I któregoś pięknego dnia się wkurzyła i do śniadania które robiła mu co rano do pracy zamiast szyneczki wsadziła skarpetki:D Kumple tak lali z niego,że chłopina chcąc nie chcąc nauczył się brudne skarpety odkładać tam gdzie trza:) Z tubką też mam swoje sposoby:P Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: Do pracy rodacy:) 04.01.10, 11:40 Nie wiem czy nadaje sie na doswiadczalnego kroliczka. cenie sobie spokoj i brak wojny plci na codzien. Niepotrzebna strata czasu, energii i zdrowia :) Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: Do pracy rodacy:) 04.01.10, 11:42 Jakie rumakowanie? Czy ja z Toba zerwalem, czy Ty ze mna? Hę? :) Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: Do pracy rodacy:) 04.01.10, 11:51 nowlasnie mowie. Wykazalem inicjatywe, wyszukalem Ciebie, a ty mnie rzucilas :( Nawet nie wiem za co. Za porzucone skarpety pewnie bys mnie oskalpowala :) Odpowiedz Link Zgłoś
wacikowa Re: Do pracy rodacy:) 04.01.10, 11:57 Hhahaha To mnie nie wkurza. Mnie wkurza jak ktoś mówi"Zaraz będę" a później mija dwie,trzy godziny i nie ma:)Wtedy dostaje szału:) Skarpetki i inne mam gdzieś. Jak widzę,że leżą podnoszę i wrzucam do łazienki:) Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: Do pracy rodacy:) 04.01.10, 12:02 jak mowie "zaraz bede" to juz stoje pod drzwiami :) A serio- nie spozniam sie, ale jesli ktos to cwiczy na mnie- to czerwienie sie i zaczynam syczec :) P.S. To Ty burdel w lazience robisz???? :) Odpowiedz Link Zgłoś
wacikowa Re: Do pracy rodacy:) 04.01.10, 12:08 Eee tam burdel:P Celuję do kosza z brudną bielizna:) Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: Do pracy rodacy:) 04.01.10, 12:16 Wiesz, ja tylko w polowie boje sie akurat tych skarpetek. Uwielbiam lazic boso po chalupie :) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Do pracy rodacy:) 04.01.10, 08:33 Niektórzy mężczyźni już kończą, nim kobiety zdążą zacząć. :P Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: Do pracy rodacy:) 04.01.10, 08:36 To swiaczy tylko o ozieblosci kobiet. Z taka gre wstepna trzeba by zelazkiem przeprowadzic :) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Do pracy rodacy:) 04.01.10, 08:46 O oziębłości kobiet? Nawet jeśli takowe istnieją, to nie byłoby ich, gdyby panowie potrafili używać tego swojego... żelazka.:P Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: Do pracy rodacy:) 04.01.10, 08:50 Pewnie ze takie istnieja. Ozieble maja nie tylko wargi, ale i serduszka Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: Do pracy rodacy:) 04.01.10, 09:20 juz powiedzialem, ze nie tylko. Nozki tez. Spia w skarpetkach :) Odpowiedz Link Zgłoś
hermina26 Re: Do pracy rodacy:) 04.01.10, 08:54 menk.a napisała: > O oziębłości kobiet? Nawet jeśli takowe istnieją, to nie byłoby ich, gdyby > panowie potrafili używać tego swojego... żelazka.:P Tak się wtrące! No jasne, ze istnieją "zimne ryby"! I nic żadne żelazka nie pomogą! Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Do pracy rodacy:) 04.01.10, 09:14 Nie. No niemożliwe. Wydaje mi się, że jeśli na jedno żelazko nie reflektują, to prędzej czy później trafi im soę takie, że będą ogniste niczym jalapenos.:P Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: Do pracy rodacy:) 04.01.10, 09:21 Wiesz ile by musialy przedtem wypic? nawet Lezio tyle nie potrafi :) Odpowiedz Link Zgłoś
hermina26 Re: Do pracy rodacy:) 04.01.10, 09:23 menk.a napisała: > Nie. No niemożliwe. Wydaje mi się, że jeśli na jedno żelazko nie reflektują, to > prędzej czy później trafi im soę takie, że będą ogniste niczym jalapenos.:P Jesteś zapewne zepsutą romantyczką!!!:D Mówie Ci, że są takie baby co im żadne żelazka nic nie pomagają! Wredne, złośliwe, zawzięte - które żleazko by takie coś wytrzymało? Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Do pracy rodacy:) 04.01.10, 09:26 hermina26 napisała: > Jesteś zapewne zepsutą romantyczką!!!:D Czy Ty mnie próbujesz obrazić?:DDDD > Mówie Ci, że są takie baby co im żadne żelazka nic nie pomagają! > Wredne, złośliwe, zawzięte - które żleazko by takie coś wytrzymało? > Wredne, złośliwe, zawzięte to od razu i zimne są? Toż takie emocje to wyraz wielkiego temperamentu. :P Odpowiedz Link Zgłoś
hermina26 Re: Do pracy rodacy:) 04.01.10, 09:31 menk.a napisała: > hermina26 napisała: > > > Jesteś zapewne zepsutą romantyczką!!!:D > > Czy Ty mnie próbujesz obrazić?:DDDD Och skądże! Jestes przecież autorką mojego ostatnio ulubionego hasła, które znalzła w Twojej wizytówce w rubryce hobby!:) Domyśliłam się zatem, ze zepsutą romantyczką nie jesteś:) Więc nie chciałam obrazić, raczej podpuścić!:D > > > Mówie Ci, że są takie baby co im żadne żelazka nic nie pomagają! > > Wredne, złośliwe, zawzięte - które żleazko by takie coś wytrzymało? > > > > Wredne, złośliwe, zawzięte to od razu i zimne są? Toż takie emocje to wyraz > wielkiego temperamentu. :P Temperament sexualnym może być odwrotnie proporcjonalny do emocjonalnego! Tak sądze! Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Do pracy rodacy:) 04.01.10, 10:12 Może i masz rację. Bo jak sobie przypomnę wczorajszą rozmowę z moim znajomym... jak to on w oczach swojej połowicy jest zboczeńcem niewyżytym, bo lubi seks w tym oralny...to może ta jego żona to właśnie taka zimna ryba?? (dla naszkicowania sytuacji: 3 lata po ślubie, brak dzieci, ustabilizowana sytuacja materialna, wiek obojga 25-27 lat) Odpowiedz Link Zgłoś
hermina26 Re: Do pracy rodacy:) 04.01.10, 10:29 menk.a napisała: > Może i masz rację. No widzisz No widzisz!!! Jak ja lubię mieć racje!!!:D menk.a napisała: zboczeńcem niewyżytym, bo lubi seks w > tym oralny... Powiadzas, ze lubi sex?! W tym oralny! A fuj! Coś z nim musi być nie tegs, zboczeniec jeden!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Do pracy rodacy:) 04.01.10, 10:35 I co najgorsze takich niewyżytych zboczeńców jest cała masa dookoła.:D Odpowiedz Link Zgłoś
hermina26 Re: Do pracy rodacy:) 04.01.10, 11:01 menk.a napisała: > I co najgorsze takich niewyżytych zboczeńców jest cała masa dookoła.:D W sumie to całe szczęscie:D Odpowiedz Link Zgłoś
wacikowa Re: Do pracy rodacy:) 04.01.10, 11:08 Czy mi się zdaje czy Wy niewyżyte jesteście?:D Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: Do pracy rodacy:) 04.01.10, 11:13 Nie wiem jak Hermina, ale Menka ne pewno nie :) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Do pracy rodacy:) 04.01.10, 11:18 teletoobis napisał: > Nie wiem jak Hermina, ale Menka ne pewno nie :) Tak. Ja jestem niewyżytym zboczeńcem. A co?:P Odpowiedz Link Zgłoś
wacikowa Re: Do pracy rodacy:) 04.01.10, 11:21 Mówi się "Ja jestem marzeniem każdego faceta" :D Odpowiedz Link Zgłoś
hermina26 Re: Do pracy rodacy:) 04.01.10, 11:27 wacikowa napisała: > Mówi się "Ja jestem marzeniem każdego faceta" :D Zamiast "niewyżytym zboczeńcem"? O to pieknie! To co prawda nie do mnie, ale wezmę sobie do serca, jako, ze ja srednio wyżyta, ale i romantyczna!:D Odpowiedz Link Zgłoś
wacikowa Re: Do pracy rodacy:) 04.01.10, 11:29 Weź do serca i macicy a nie opędzisz się od panów:D Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: Do pracy rodacy:) 04.01.10, 11:37 Nie ma to jak wypowiadac sie z pozycji ( nomen omen) doswiadczenia kobiecego :) Odpowiedz Link Zgłoś
wacikowa Re: Do pracy rodacy:) 04.01.10, 11:39 Fajnie brzmi "doświadczenie maciczne":D Ale u mnie na liczniku skromnie w doświadczenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: Do pracy rodacy:) 04.01.10, 11:41 Kazda tak mowi. Pozniej wylazi szydlo z worka :) Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: Do pracy rodacy:) 04.01.10, 12:03 Tym razem sprawa dotyczy kobiet.... Kurde- kazda we wianek sie stroi. Pozniej okazuje sie ze to wianek z zuzytych prezerwatyw :) Odpowiedz Link Zgłoś
wacikowa Re: Do pracy rodacy:) 04.01.10, 12:12 Eee to Wam się wydaję,że to coś złego. Doświadczenie też potrzebne w życiu. Mam jeszcze trochę czasu przed sobą się nauczę :) Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: Do pracy rodacy:) 04.01.10, 12:17 Zastanawiam sie, czy to dobrze, czy zle, ze mnie rzucilas...:) Odpowiedz Link Zgłoś
wacikowa Re: Do pracy rodacy:) 04.01.10, 12:29 No dobra już dobra koniec żartów,bo jeszcze ktoś uwierzy:P A serio to jakbym Cie miała to tak szybko byś się nie uwolnił ja długodystansowiec:)Więc moze i dobrze,ze mnie nie chciałeś:P Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: Do pracy rodacy:) 04.01.10, 12:35 Ja Cie nie chcialem? To Ty zrezygnowalas na wiesc ze startuje tylko w maratonach . Ot i kobieca przewrotniosc. Moze jeszcze raz wszystko przemyslisz. I podanie wyslesz. O zdjecia do podania sie nie martw. Mam. Wyobraznie :) Odpowiedz Link Zgłoś
hermina26 Re: Do pracy rodacy:) 04.01.10, 12:21 teletoobis napisał: Kurde- kazda we wianek sie > stroi. Pozniej okazuje sie ze to wianek z zuzytych prezerwatyw :) Dzizas!!! Ty się ze złymi koietami zadajesz!!! Weź się konkretnie za Ryśke, bo to porządna kobita, i Ci na dodatek znienacka z prezerwatywą na głowie nie wyskoczy! Wybacz Wacikowa, ze tak Cię wciskam, ale się normalnie zdenerwowałam, co ten chłop ma we łebie!:D Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: Do pracy rodacy:) 04.01.10, 12:26 jak juz w nieutulonym zalu zakomunikowalem Wacikowa potraktowala mnie czarna polewka :( Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: Do pracy rodacy:) 04.01.10, 12:33 Gdybys byla moja narzeczona, to kupilbyum Ci wycieraczki do monitorka- takie jak w samochodzie. Ze spryskiwaczem, a to moglo by byc niezlym gadzetem przy ewentualnym cyberku :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
wacikowa Re: Do pracy rodacy:) 04.01.10, 12:50 Hahaha Mogłabym spokojnie tryskać:P Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: Do pracy rodacy:) 04.01.10, 12:55 I powoli zmierzamy ku wyjasnieniu tyle razy omawianego na tym forum zagadnienia kobiecego wytrysku...:) Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: Do pracy rodacy:) 04.01.10, 16:50 Wiesz... ja na razie nie wiem czym Ty tryskasz w chwili uciechy :) P.S. Aniolka tysz dostalem :) Odpowiedz Link Zgłoś
hermina26 Re: Do pracy rodacy:) 04.01.10, 11:22 No Hermina też średnio wyżyta!:( Odpowiedz Link Zgłoś
hermina26 Re: Do pracy rodacy:) 04.01.10, 11:33 teletoobis napisał: > mozna powiedziec "niezyt" :) > Taki zgrzyt, ten nieżyt! Mało poetycko ujete! Nie zgodze się na niezyt!!! Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: Do pracy rodacy:) 04.01.10, 11:36 to i tak lepsze niz wrzod. Na tylku :) Odpowiedz Link Zgłoś
wacikowa Re: Do pracy rodacy:) 04.01.10, 11:37 Dołóżcie do tego jakieś słowo bo tak mało tragicznie jest:D Np. "Nieżyt maciczny" "Jajnikowy nieżytek":D Odpowiedz Link Zgłoś
hermina26 Re: Do pracy rodacy:) 04.01.10, 11:40 Sam nieżyt jest wystarczająco tragiczy w swojeje istocie! A toobis jesze o wrzodze na tyłku! A jak napisze na dupie to ciekawe czy mnie wykropkują, bo kiedyś mi dupę wykropkowano, co mnie bardzo zbulwersowało!!! Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: Do pracy rodacy:) 04.01.10, 11:43 bo dupa w kropki ( piegi) jest nieestetyczna :) Odpowiedz Link Zgłoś
hermina26 Re: Do pracy rodacy:) 04.01.10, 11:44 teletoobis napisał: > bo dupa w kropki ( piegi) jest nieestetyczna :) Moja dupa była ładna, a oni mi ja zepsuli!!! Ale terz można sobie śmiało podupczyć - nie kropkują:) Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: Do pracy rodacy:) 04.01.10, 11:52 no dupczenie z kropkowaniem... hmmm. Napisz to na Forum Spoleczenstwo. Tam adminuje niejaka Kropka :) Odpowiedz Link Zgłoś
flocke Re: Do pracy rodacy:) 04.01.10, 09:52 ja tak skutecznie rozwinęłam lenia, że... wzięłam jeszcze tydzień urlopu:-] i za tydzień będzie masakra z powrotem do pracy:/ zna ktoś sposób na zmotywowanie się?już więcej urlopu nie mogę wziąśc:( Odpowiedz Link Zgłoś
wicehrabia.julian Re: Do pracy rodacy:) 04.01.10, 09:55 wacikowa napisała: > Koniec obijania się i leniuchowania:) to jakieś curiosum, przyszłaś do pracy i od razu na forum. I jeszcze piszesz, żeby inni pracowali :/ gdybym był twoim szefem to już dziś wąchałabyś zaśnieżoną trawę Odpowiedz Link Zgłoś
wacikowa Re: Do pracy rodacy:) 04.01.10, 11:00 Tacy jak Ty trawkę wąchają:) Tacy jak ja są sami sobie szefami i poganiają takich jak Ty leni:] Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: Do pracy rodacy:) 04.01.10, 11:04 ja jestem tak naladowana pozytywną energią, że aż sama się sobie dziwię od tygodnia śnią mi się pogrzeby hehe, wyczytałam, że odchodzą w ten sposób smutne myśli i u mnie się chyba sprawdza :D załatwiłam już dziś dwie sprawy, które przekładałam conajmniej od roku, a dopiero 11 :P Odpowiedz Link Zgłoś
wacikowa Re: Do pracy rodacy:) 04.01.10, 11:07 Idziesz jak burza:) Tak trzymaj:) Jak mnie dopadnie leń to śmignę do Ciebie po kopa:) Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: Do pracy rodacy:) 04.01.10, 11:20 staram się póki mam naładowane akumulatory :) a po kopa w każdej chwili zapraszam :> Odpowiedz Link Zgłoś
wacikowa Re: Do pracy rodacy:) 04.01.10, 11:25 Oby nie był potrzebny:) Ale jak co to bez krępacji wal z obcasa albo glana:) Odpowiedz Link Zgłoś
yoko0202 na razie jest niemoc:) 04.01.10, 18:46 obijam się koncertowo, aż sama się opieprzam co chwilę, nawet połowy rzeczy zaplanowanych na dzisiaj nie zrobiłam. plan na nowy rok jest, a i owszem na piśmie, ino jeszcze sobie może wydrukuję i na lodówce powieszę... ale to już jutro:) Odpowiedz Link Zgłoś