poecia1 11.01.10, 11:17 Tyle schudłam w dwa miesiące, z 38 na 34. Nie wiem jakim cudem. Chyba sprawdziło się, że najlepszą dietą pod słońcem jest MŻ. Dziękuję za uwagę :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a1ma Re: Dwa rozmiary 11.01.10, 11:24 Albo nadczynność tarczycy. Przebadaj się lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
poecia1 Re: Dwa rozmiary 11.01.10, 11:38 Na tasiemca nie wpadłam, ale o tej tarczycy to mi myśl przemknęła. Odpowiedz Link Zgłoś
ramka2 Re: Dwa rozmiary 11.01.10, 12:57 To nie cud. Jest to jak nabardziej możliwe. Ja też w dwa miesiące schudłam dwa rozmiary. Gratuluje CI. Odpowiedz Link Zgłoś
stara-a-naiwna Re: Dwa rozmiary 11.01.10, 19:24 gratulujesz? czego? nie potrafię sobie wyobrazić, zeby ktoś kto ma rozmiar ubrań 34 wygladał dobrze! coś pomiędzy dzieckiem a wysuszonym wrakiem człowieka :-( Odpowiedz Link Zgłoś
poecia1 Re: Dwa rozmiary 11.01.10, 19:26 Ja i w 38 i w 34 wyglądam świetnie, ale dziękuję za troskę :) Odpowiedz Link Zgłoś
wrrrredota Re: Dwa rozmiary 11.01.10, 19:31 Bez przesady. Wiele zależy od typu budowy- jedni będą dobrze wyglądać w rozmiarze 40, inni w 34, inni w obu będą wyglądać nieźle. Poeciu, jeżeli mogę spytać, ile ważyłaś wcześniej, ile teraz? I ile masz wzrostu? Odpowiedz Link Zgłoś
poecia1 Re: Dwa rozmiary 11.01.10, 20:36 Wzrostu mam 166, wcześniej ważyłam 55-56, teraz nie wiem, bo jeszcze nie dorobiłam się wagi, jak będę u mamy to się z ciekawości zważę. Przede wszystkim po ubraniach zauważyłam, że coś jest nie tak, tu wisi tu się marszczy. A wcześniej wszystko było opięte i dopasowane. No i wczoraj na zakupach szok, bez problemu wchodzę w 34. zaznaczam, że figurę mam kobiecą, szerokie biodra i spore wcięcie w talii. Odpowiedz Link Zgłoś
wrrrredota Re: Dwa rozmiary 11.01.10, 20:58 No to powinno być okej :) Gdybyś zeszła przy Twoim wzroście na jakieś 40 kilo można byłoby zacząć się martwić, ale tak jest w porządku. Odpowiedz Link Zgłoś
takajatysia Re: Dwa rozmiary 12.01.10, 09:59 no to szczupluteńka musisz być, ale chyba jeszcze z figurą więc fajnie :) Ja miałam 36 (172 cm) do niedawna, czyli chyba podobnie na grubość i było ładnie. Odpowiedz Link Zgłoś
a1ma Re: Dwa rozmiary 12.01.10, 10:40 E, na zakupach to się nie liczy, producentowi mogło się omsknąć. Ja w jednym i tym samym sklepie wchodzę w ciuchy w przedziale 38-42 przy 176 cm wzrostu, a raczej nie tracę dwóch rozmiarów w 3 sekundy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hermina25 Re: Dwa rozmiary 11.01.10, 19:58 ejże,ja noszę obecnie 34...i wcale nie wyglądam jak anorektyczka.Owszem jestem szczupła,ale do zasuszonego wraka mi brakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
margie Re: Dwa rozmiary 11.01.10, 19:54 2 rozmiary to jakies 8cm , czyli 8 kg. W 2 miesiace to jak najbardziej realne, ale sprawdz tarczyce... Odpowiedz Link Zgłoś
princess_yo_yo Re: Dwa rozmiary 11.01.10, 20:16 i dobrze!!! jest to realne ale niekoniecznie latwe :) Odpowiedz Link Zgłoś
wyssana.z.palca Re: Dwa rozmiary 11.01.10, 20:32 czyli jak? co to jest MŻ bo ja chyba nie w temacie? Odpowiedz Link Zgłoś
rosa_de_vratislavia Re: Dwa rozmiary 11.01.10, 20:44 poecia1 napisała: > Tyle schudłam w dwa miesiące, z 38 na 34. Nie wiem jakim cudem. > Chyba sprawdziło się, że najlepszą dietą pod słońcem jest MŻ. Mniej Żreć? Pewnie tak...jak do tego sołożysz stres/przepracowanie lub zakochanie - bardzo prawdopodobne. Gdybyś jednak chudła dalej - idź do lekarza, bo czasem przyczyny chudnięcia są średnio wesołe. Lepiejw ogóle nie chudnąć gwałtownie, bo to rozregulowuje organizm i UWAGA!!!! jest mniej zdrowe niż lekka ale stała nadwaga. (Jest o tym artykuł na głównej stronie Gazeta.pl ) > > Odpowiedz Link Zgłoś
poecia1 Re: Dwa rozmiary 11.01.10, 20:52 U mnie na pewno doszedl i stres i przepracowanie. Zaczęłam pracę, przeprowadziłam się, zmieniłam tryb życia i nawyki żywieniowe. No i w sumie ruchu też mam więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
rosa_de_vratislavia Re: Dwa rozmiary 11.01.10, 21:05 poecia1 napisała: > U mnie na pewno doszedl i stres i przepracowanie. Zaczęłam pracę, > przeprowadziłam się, zmieniłam tryb życia i nawyki żywieniowe. Tylko pilnuj,żebyś się nie dorobiła niedoborów, bo za kilka miesiecy będziesz pytać, czemu sypią Ci się włosy,a za 20 lat złamiesz sobie główkę kości udowej (osteoporoza), bo niedokarmiony organizm pobiera wapń z kości...nie chudnij już więcej po prostu:) > Odpowiedz Link Zgłoś