hotally 14.01.10, 20:28 Ha! :) Za 50 lat będę wzdychać "ale jestem zajebista! nic się nie zmieniłam" :)))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamba8 Re: zrobiłam Sobie sesję rozbieraną :) 14.01.10, 20:30 Wooooooooow :D też chciałam sobie zrobić kiedyś. A fotograf to znajomy? Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: zrobiłam Sobie sesję rozbieraną :) 14.01.10, 20:50 znajomy Fotograf profesjonalista :) Odpowiedz Link Zgłoś
mamba8 Re: zrobiłam Sobie sesję rozbieraną :) 14.01.10, 20:56 jej, ja to się zawsze wstydzę. Fajnie, że miałaś odwagę. Brawo :)) Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: zrobiłam Sobie sesję rozbieraną :) 14.01.10, 21:46 w koncu sie zdecydowałam :)) Odpowiedz Link Zgłoś
the_last_guardian_angel Re: zrobiłam Sobie sesję rozbieraną :) 15.01.10, 12:17 hotally napisała: > znajomy Fotograf profesjonalista :) To jest jakaś nowa wersja polskiego z dodatkiem niemieckiego? Że rzeczowniki wielką literą? W. Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: zrobiłam Sobie sesję rozbieraną :) 20.01.10, 09:31 the_last_guardian_angel napisał: > hotally napisała: > > > znajomy Fotograf profesjonalista :) > > To jest jakaś nowa wersja polskiego z dodatkiem niemieckiego? Że rzeczowniki > wielką literą? > > W. ona także pisze "ja, mnie, sobie, itp" duża literą, więc nie wiem czy to >>jakaś nowa wersja polskiego z dodatkiem niemieckiego<< czy zbyt wielkie mniemanie o sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: wklej jakąś fotkę 14.01.10, 20:50 a co? patrzenie w lustro Cie przygnębia? Odpowiedz Link Zgłoś
mysz_polna_swawolna Cierpliwości - prędzej czy później... 14.01.10, 21:27 ...fotograf wklei ;D Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: zrobiłam Sobie sesję rozbieraną :) 14.01.10, 20:33 to nieekologiczne. mogłaś się chociaż owinąć tym szarym papierem toaletowym;) Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: zrobiłam Sobie sesję rozbieraną :) 14.01.10, 20:51 Na niektórych wolałam owinąć się w futerko z króliczkow ;] Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: zrobiłam Sobie sesję rozbieraną :) 14.01.10, 20:58 hotally napisała: > Na niektórych wolałam owinąć się w futerko z króliczkow ;] no wiesz, ekologiczna Ally owinięta w futerko z króliczków, co za nie takt ;) Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: zrobiłam Sobie sesję rozbieraną :) 14.01.10, 21:03 powiedz to króliczkom:) Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: zrobiłam Sobie sesję rozbieraną :) 14.01.10, 22:14 nie żal Ci było biednych króliczków hodowanych w fatalnych warunkach i uśmiercanych po to by jakaś zarozumiała lala robiła sobie w ich sierści fotki?? Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: zrobiłam Sobie sesję rozbieraną :) 14.01.10, 20:34 dobra, dobra, a teraz zapodaj foty ;) Odpowiedz Link Zgłoś
real_mayer Re: zrobiłam Sobie sesję rozbieraną :) 14.01.10, 20:38 nieśmiało krzyknę "POKAŻ CYCKI!!" Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: zrobiłam Sobie sesję rozbieraną :) 14.01.10, 20:52 jeszcze ich nie dostałam :) Odpowiedz Link Zgłoś
real_mayer Re: zrobiłam Sobie sesję rozbieraną :) 14.01.10, 21:16 jak dostaniesz to pokażesz? Możesz zamalować co-nie-co :) Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: zrobiłam Sobie sesję rozbieraną :) 14.01.10, 21:32 pozwalam Ci wyobrazic sobie ten cudowny widok ;) Odpowiedz Link Zgłoś
real_mayer Re: zrobiłam Sobie sesję rozbieraną :) 14.01.10, 21:40 Wyobraźnię mam nieograniczoną, ale nie zawsze zmierza w określonym kierunku. Wolę jednak zobaczyć w tym wypadku :) Odpowiedz Link Zgłoś
real_mayer Re: zrobiłam Sobie sesję rozbieraną :) 14.01.10, 21:40 Albo w tym przypadku... sama już nie wiem :/ Odpowiedz Link Zgłoś
jedenpro.cent NK 14.01.10, 20:41 Koniecznie wrzuć na naszą klasę. Tam są takie standardy, na wielbłądzie, na łodzi w diving-masce, na tle piramid też wskazane, no i basznia Ejfieljewa kanieczno. Odpowiedz Link Zgłoś
skarpetka_szara Re: zrobiłam Sobie sesję rozbieraną :) 14.01.10, 20:57 gratuluje odwagi. Odpowiedz Link Zgłoś
fuks0 Re: zrobiłam Sobie sesję rozbieraną :) 14.01.10, 21:20 a co ma do tego odwaga? Odpowiedz Link Zgłoś
skarpetka_szara Re: zrobiłam Sobie sesję rozbieraną :) 14.01.10, 21:32 Nie wiem jak u ciebie, ale ja sie cykam rozebrac sie przed, w sumie obcym facetem, a jeszcze gorzej: znajomym - i jeszcze w dodatku byc naturalna, swobodna, lerzec/stac w roznych pozycjiach itd... aby zdjecia wyszly dobrze. I wcale nie jestem pruderyjna. Odpowiedz Link Zgłoś
fuks0 Re: zrobiłam Sobie sesję rozbieraną :) 14.01.10, 21:57 No ale co to ma wspólnego ze strachiem? "Cykasz" się, ponieważ...? Tutaj chodzi o podejście do nagości, a pośrednio (a być może i bezpośrednio) także o zwykłą próżność. Odpowiedz Link Zgłoś
fuks0 Re: zrobiłam Sobie sesję rozbieraną :) 14.01.10, 21:58 * strachem oczywiście Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: zrobiłam Sobie sesję rozbieraną :) 14.01.10, 21:09 Sama sobie??? To współczuję, bo mnie nie dość, że ma kto robić, to jeszcze ma kto wzdychać "Jaka jesteś zajebista!" :P Odpowiedz Link Zgłoś
jedenpro.cent Re: zrobiłam Sobie sesję rozbieraną :) 14.01.10, 21:17 Zajebista, to dobre słowo, aczkolwiek nieco nieparlamentarne. Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: zrobiłam Sobie sesję rozbieraną :) 14.01.10, 23:15 jedenpro.cent napisał: > Zajebista, to dobre słowo, aczkolwiek nieco nieparlamentarne. To był cytat...autorka zastosowała:) Odpowiedz Link Zgłoś
samiec.omega Re: zrobiłam Sobie sesję rozbieraną :) 14.01.10, 21:12 Daj jakieś fotki. Odpowiedz Link Zgłoś
jedenpro.cent Re: zrobiłam Sobie sesję rozbieraną :) 14.01.10, 21:15 Są na Redtube. Oglądalność marna :( Odpowiedz Link Zgłoś
takajatysia Re: zrobiłam Sobie sesję rozbieraną :) 14.01.10, 21:12 ano właśnie jedna kumpela zrobiła sobie całkiem niedrogo a efekt jest super. A ja się wybieram tak nieśmiało i długo, że chyba zdążę się zestarzeć.. Odpowiedz Link Zgłoś
catthe Re: zrobiłam Sobie sesję rozbieraną :) 14.01.10, 21:16 Zawsze jak słyszę o sesjach rozbieranych to mi się przypomina akcja z seksu w wielkim mieście jak samanta poszła strzelić sobie takie foty. Fotograf wraz z asystentem zapodali jakąś fajną muzyczkę, żeby laska się rozkręciła...ale nie znali samanty;), ktora zrobiła pełen rozrok do pierwsego ujęcia twierdząc, że to będzie jej rozgrzewka:D Mina asystenta piękna;) Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: zrobiłam Sobie sesję rozbieraną :) 14.01.10, 21:33 ahahahahahaha nie widzialam tego odcinka :( Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: Hotally, a ile masz lat? 14.01.10, 21:39 a jak myslisz?:) (zaraz Ci odpowiem) Odpowiedz Link Zgłoś
skarpetka_szara Re: Hotally, a ile masz lat? 14.01.10, 22:00 No nie wiem ile masz lat. Odpowiedz Link Zgłoś
skarpetka_szara Re: Hotally, a ile masz lat? 14.01.10, 22:20 to najlepszy wiek aby to zrobic. Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: Hotally, a ile masz lat? 15.01.10, 11:02 skarpetka_szara napisała: > to najlepszy wiek aby to zrobic. no to przegapiłem swoją szansę :/ Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.suf suflet/ off 14.01.10, 21:40 chcesz przepis na choc suflet, ktory wyrasta i ogolnie jest idealny? Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.suf Re: suflet/ off 14.01.10, 22:01 na jakies 6 - 7 sufletow: 100g dobrej czekolady ( 70% zawartosci kakao) 100g masla ( moze byc solone) 50g drobnego cukru 2 jajka 2 zlotka 20g maki jajka, zoltka i cukier miksowac az beda jasne i puszyste ( to od tego - i od piekarnika - w najwiekszym stopniu zalezy czy suflet wyrosnie). w miedzyczasie, jesli uzywasz maszyny, stopic czekolade i maslo ( na parze, umieszczajac je w misce nad garnkiem z gotujaca sie na malym ogniu woda). powoli i stale mieszajac wlewac czekolade z maslem do kogla mogla. mieszac az sie wymiesza ;] na to przesiac make i delikatnie ja do tego wmieszac. wstawic do lodowki az stezeje - moze byc na noc. foremki wysmarowac maslem, nalozyc jakies 1, 5 - 2 lyzki miksu, tak troche wiecej niz do polowy foremki. postawic to na dodatkowej tacce i do piekarnika ok 180 stopni na ok 10 minut. jesli nadal z wierzchu wydaja sie plynne - wstaw pod grill albo potraktuj palnikiem gazowym. ogolnie mozesz po prostu poprobowac piec po jednym suflecie dwie minuty dluzej lub krocej albo zmieniac temperature. a ja i tak najbardziej lubie ten suflet na surowo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: suflet/ off 14.01.10, 22:10 Dziękuję bardzo, jestem Twoją dłużniczką :) teraz pytania: 1. moze byc czekolada 90%? 2. brązowy cukier? 3. do miksowania mam tylko blender z jedna ostrą końcówką, może byc? reszta jasna :) Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.suf Re: suflet/ off 14.01.10, 22:35 ad.1 pewnie moze :) ad2 nie wiem, zawsze uzywalam drobnego bialego. brazowy zdaje mi sie lepszy do ciast kleistych. ad3. potrzebujesz trzepaczki do piany. czegos takiego tyle ze do maszyny. smacznego :) karmel sobie tez do nich zrob ! lody waniliowe/ smietankowe i truskawki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jedenpro.cent zrobiłaś sesję i co? 14.01.10, 21:45 Nie kumam. Do Playboya wyślesz? Niezamówionych nie przyjmują. Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: zrobiłaś sesję i co? 14.01.10, 21:53 Czego nie kumasz? Że będę się masturbować za 50 lat i cieszyć się, że nadal jestem zajebista?:) Sesje dla playboya/ckm Mnie nie interesują. Kiedyś dostałam taką propozycję, ale odmówiłam :) Odpowiedz Link Zgłoś
razlemongrass Re: zrobiłaś sesję i co? 14.01.10, 22:12 > Sesje dla playboya/ckm Mnie nie interesują. Kiedyś dostałam taką propozycję, al > e > odmówiłam :) Chyba poniosła cie fantazja :D Odpowiedz Link Zgłoś
jedenpro.cent Re: zrobiłaś sesję i co? 14.01.10, 22:14 Jakaś celebrytka się pęta po FK :))) Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: zrobiłaś sesję i co? 14.01.10, 22:26 Dostałam kiedyś taka propozycję zrobienia po Mistrzostwach, jako najsłynniejsza polska kibicka. Odpowiedz Link Zgłoś
shimamoto_san Re: zrobiłaś sesję i co? 15.01.10, 14:46 hotally napisała: > Dostałam kiedyś taka propozycję zrobienia po Mistrzostwach, jako najsłynniejsza > polska kibicka. a to nie bylo przypadkiem po tej imprezie co ty wszystkim zgromadzonym kolegom tentego? czego ponoc sie nie wstydziszi nie zalujesz:) Odpowiedz Link Zgłoś
laracroft82 Re: zrobiłaś sesję i co? 14.01.10, 22:57 razlemongrass napisała: > > Sesje dla playboya/ckm Mnie nie interesują. Kiedyś dostałam taką propozyc > ję, al > > e > > odmówiłam :) > > > Chyba poniosła cie fantazja :D hehe no wiesz w dobie photoshopa nawet z ally zrobiliby ładna laske ;]ale fantazja dobra rzecz... Odpowiedz Link Zgłoś
razlemongrass Re: zrobiłaś sesję i co? 15.01.10, 00:02 laracroft82 napisała: > razlemongrass napisała: > > > > Sesje dla playboya/ckm Mnie nie interesują. Kiedyś dostałam taką pr > opozyc > > ję, al > > > e > > > odmówiłam :) > > > > > > Chyba poniosła cie fantazja :D > > > hehe no wiesz w dobie photoshopa nawet z ally zrobiliby ładna laske ;]ale > fantazja dobra rzecz... :D W sumie racja, jak mogłam nie pomysleć o tym cudzie, photoshopie!! :D Tylko, że niektórych rzeczy nie zmieni się nawet photoshopem.... Ally, masz na pocieszenie: goniar7.wrzuta.pl/audio/2FlXiGsGpmG/ :D Odpowiedz Link Zgłoś
laracroft82 Re: zrobiłaś sesję i co? 15.01.10, 10:09 > > > razlemongrass napisała: > > > > > :D W sumie racja, jak mogłam nie pomysleć o tym cudzie, photoshopie!! :D Tylko, > że niektórych rzeczy nie zmieni się nawet photoshopem.... > > Ally, masz na pocieszenie: > goniar7.wrzuta.pl/audio/2FlXiGsGpmG/ > :D w sumie co fakt to fakt ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: zrobiłaś sesję i co? 14.01.10, 22:15 teraz ja nie czaję, będziesz się masturbować do swoich zdjęć? jak będziesz taka ekstra to lustro starczy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: zrobiłaś sesję i co? 14.01.10, 22:23 jestem narcyzem, kochanej siebie nigdy dość :) Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: zrobiłaś sesję i co? 14.01.10, 22:36 ale do tego wystarczy czy lustro bo jak sama napisałaś: za 50 lat i cieszyć się, że nadal jestem zajebista?:) Odpowiedz Link Zgłoś
jedenpro.cent Re: zrobiłaś sesję i co? 14.01.10, 22:39 hotally napisała: > jestem narcyzem, kochanej siebie nigdy dość :) Smutne dość. Odpowiedz Link Zgłoś
wicehrabia.julian Re: zrobiłaś sesję i co? 15.01.10, 15:24 hotally napisała: > Sesje dla playboya/ckm Mnie nie interesują. Kiedyś dostałam taką propozycję, al > e > odmówiłam :) litości, mogłabyś zachować przynajmniej pozory realizmu w tym wątku Odpowiedz Link Zgłoś
joana.mz Re: zrobiłam Sobie sesję rozbieraną :) 14.01.10, 22:18 bardzo fajny pomysł. Jestem ciekawa ile taka sesja u profesjonalisty kosztuje. Odpowiedz Link Zgłoś
jedenpro.cent Re: zrobiłam Sobie sesję rozbieraną :) 14.01.10, 22:22 Tyle ile kilka, kilkanaście wycieczek do Egiptu. Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: zrobiłam Sobie sesję rozbieraną :) 14.01.10, 22:28 Roznie, zalezy od fotografa, wynajęcia studia, wizazystki, srednio 1000-2000zl Odpowiedz Link Zgłoś
jedenpro.cent Re: zrobiłam Sobie sesję rozbieraną :) 14.01.10, 22:32 hotally napisała: > Roznie, zalezy od fotografa, wynajęcia studia, wizazystki, srednio 1000-2000zl Plus wielbłąd. Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: Fotograf-desperat? 14.01.10, 22:48 I słychać było jeno chlupot jej ego wylewającego się uszami ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Fotograf-desperat? 15.01.10, 00:09 powiedz od razu że chcesz dołączyć do tego bezdusznego grona ;) Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: Fotograf-desperat? 15.01.10, 11:19 Ależ ja mam duszę na ramieniu, a serce na dłoni :D Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Fotograf-desperat? 15.01.10, 14:39 Poprawka: Jesteście bezduszne. Ale macie rację. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dzikoozka Re: zrobiłam Sobie sesję rozbieraną :) 15.01.10, 10:21 Wszyscy czekamy na fotki :) Odpowiedz Link Zgłoś
lonely.stoner Re: zrobiłam Sobie sesję rozbieraną :) 15.01.10, 10:49 super, tez bym chciala sobie keidys zrobic ale brak mi odwagi, chociaz widzialam kiedys twoje zdjecie (hotally) i wiem ze z wygladu to dosc przecietna jestes, wiec skoro takie dziewczyny sobie sesje robia to w sumie czemu ja mialabym kiedys nie zrobic sobie jakis ekstra fot??? hmmm, dobry plan:)na starosc bedzie co wspominac:)) Odpowiedz Link Zgłoś
catthe Re: zrobiłam Sobie sesję rozbieraną :) 15.01.10, 10:58 Wklej swoją fotę. Taką w ubraniu. Ocenimy jak bardzo jesteś ponad przeciętność. Odpowiedz Link Zgłoś
jedenpro.cent Re: zrobiłam Sobie sesję rozbieraną :) 15.01.10, 11:03 catthe napisała: > Wklej swoją fotę. Taką w ubraniu. Ocenimy jak bardzo jesteś ponad > przeciętność. Przecież podała we wstępniaku aluh.fotolog.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
catthe Re: zrobiłam Sobie sesję rozbieraną :) 15.01.10, 11:11 jedenpro.cent napisał: > > > Przecież podała we wstępniaku aluh.fotolog.pl/ Jak wygląda ally to ja wiem. Pisałam do tej laski, która rzekła, że ally jest dość przeciętna. Odpowiedz Link Zgłoś
jedenpro.cent Re: zrobiłam Sobie sesję rozbieraną :) 15.01.10, 11:15 Boska Ally ma fatalne nogi. Mam nadzieje, że tego nie przeczyta :/ Z drugiej strony, to ona chyba lubi jak ją pobiczują. Po co taki bzdurny wątek założyła? Wiadomo jakie będą komentarze. Odpowiedz Link Zgłoś
catthe Re: zrobiłam Sobie sesję rozbieraną :) 15.01.10, 11:20 jedenpro.cent napisał: > Boska Ally ma fatalne nogi. Mam nadzieje, że tego nie przeczyta :/ Zapewne przeczyta i będzie miała głęboko gdzieś. Budować poczucie własnej wartości na podstawie wpisu jakiegoś obcego kolesia z forum dla kobiet to brak zdrowego rozsądku. > Z drugiej strony, to ona chyba lubi jak ją pobiczują. Po co taki bzdurny wątek > założyła? Wiadomo jakie będą komentarze. Wątek nie jest bzdurny. I nie wszyscy przyszli tu po to, żeby ją biczować. A że niektórzy lubią? Trudno, dla takich też jest miejsce w społeczeństwie;) Odpowiedz Link Zgłoś
sundry Re: zrobiłam Sobie sesję rozbieraną :) 15.01.10, 11:04 Wejdź sobie na fotobloga ally-jest w jej sygnaturce.Nie jest "ponad przeciętność". Odpowiedz Link Zgłoś
catthe Re: zrobiłam Sobie sesję rozbieraną :) 15.01.10, 11:09 Mnie nie chodzi o ally ale o tę dziewczynkę, która sobie nie mogła darować i napisała, że ally jest dość przeciętna. Odpowiedz Link Zgłoś
catthe Re: zrobiłam Sobie sesję rozbieraną :) 15.01.10, 11:49 To pewnie zależy dla kogo. Bo obiektywnej prawdy w kwestii czyjejś urody nie ma. Angelina Jolie też dla jednych jest piękna, dla innych przeciętna a dlajeszcze innych brzydka. Odpowiedz Link Zgłoś
garraretka trafilas jak kula w plot z porownaniem 15.01.10, 14:24 catthe napisała: > To pewnie zależy dla kogo. Bo obiektywnej prawdy w kwestii czyjejś > urody nie ma. Angelina Jolie też dla jednych jest piękna, dla innych > przeciętna a dlajeszcze innych brzydka. Co jak co ale o Angelinie Jolie mozna powiedziec, ze jest albo piekna albo niepiekna - o tak charakterytycznej urodzie tylko glupiec powie 'przecietna'. Odpowiedz Link Zgłoś
kolonistka Re: zrobiłam Sobie sesję rozbieraną :) 15.01.10, 11:59 lonely.stoner napisała: > super, tez bym chciala sobie keidys zrobic ale brak mi odwagi, > chociaz widzialam kiedys twoje zdjecie (hotally) i wiem ze z wygladu > to dosc przecietna jestes, wiec skoro takie dziewczyny sobie sesje > robia to w sumie czemu ja mialabym kiedys nie zrobic sobie jakis > ekstra fot??? hmmm, dobry plan:)na starosc bedzie co wspominac:)) <kula sie ze smiechu> teraz to chyba naszej "narcyzce" dokopalas :) Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: zrobiłam Sobie sesję rozbieraną :) 15.01.10, 12:14 Czy uważasz, że przejmuję się opinią BYLE KOGO?:) Dokopała tylko SOBIE i wzbudziła aplauz wśród takich SZARAKÓW jak Ty :) Odpowiedz Link Zgłoś
jedenpro.cent Re: zrobiłam Sobie sesję rozbieraną :) 15.01.10, 11:01 dzikoozka napisała: > Wszyscy czekamy na fotki :) Nie wszyscy, wypraszam sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
betsy1977 Re: zrobiłam Sobie sesję rozbieraną :) 15.01.10, 11:04 ani nie masz wzrostu by pretendowac na modelke, ani twarzy zbyt rezprezetatywej. Brzydka nie jestes ale ladna tez nie, taka nijaka. Po co ci to bylo? Odpowiedz Link Zgłoś
jedenpro.cent protest 15.01.10, 11:18 Muszę zaprotestować. Boska Ally ładnie się uśmiecha. Odpowiedz Link Zgłoś
a1ma Re: zrobiłam Sobie sesję rozbieraną :) 15.01.10, 11:19 Ally nie pisała chyba nigdzie, że chce to publikować, sprzedawać, itp. Wyraźnie napisała, że to na pamiątkę, dla niej samej. Ktoś sobie robi zdjęcie pod palmą, ktoś inny na skórze niedźwiedziej, jaki problem? Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: zrobiłam Sobie sesję rozbieraną :) 15.01.10, 12:17 Widzę, że o modelingu masz lotne pojęcie :) Odpowiedz Link Zgłoś
self-inflicted Re: zrobiłam Sobie sesję rozbieraną :) 16.01.10, 19:50 nie ma czegoś takiego, jak 'lotne pojęcie' Odpowiedz Link Zgłoś
green-chmurka Re: zrobiłam Sobie sesję rozbieraną :) 15.01.10, 11:15 Ja bym tez sobie zrobila, ale jestem za stara. Odpowiedz Link Zgłoś
jedenpro.cent Re: zrobiłam Sobie sesję rozbieraną :) 15.01.10, 11:20 green-chmurka napisała: > Ja bym tez sobie zrobila, ale jestem za stara. Do 55 można śmiało. Odpowiedz Link Zgłoś
green-chmurka Re: zrobiłam Sobie sesję rozbieraną :) 15.01.10, 12:18 jedenpro.cent napisał: > green-chmurka napisała: > > > Ja bym tez sobie zrobila, ale jestem za stara. > > Do 55 można śmiało. -------- Jak tak uwazasz, to jeszcze mi troche do 55 zostalo, czyli mam zaczac szukac fotografa. Odpowiedz Link Zgłoś
jedenpro.cent "Biegnąca z Wilkami" 15.01.10, 12:25 green-chmurka napisała: > Jak tak uwazasz, to jeszcze mi troche do 55 zostalo, czyli mam zaczac szukac > fotografa. Poczytaj rozdział "Potęga bioder" z książki C.P. Estes "Biegnąca z wilkami". Odpowiedz Link Zgłoś
green-chmurka Re: "Biegnąca z Wilkami" 16.01.10, 00:04 jedenpro.cent napisał: > green-chmurka napisała: > > > Jak tak uwazasz, to jeszcze mi troche do 55 zostalo, czyli mam zaczac szu > kac > > fotografa. > > Poczytaj rozdział "Potęga bioder" z książki C.P. Estes "Biegnąca z wilkami". > > > ----------- A co tam pisze bo mi sie nie chce czytac? Odpowiedz Link Zgłoś
jedenpro.cent Re: "Biegnąca z Wilkami" 16.01.10, 00:15 A komu się chce o północy czytać. Odpowiedz Link Zgłoś
green-chmurka Re: "Biegnąca z Wilkami" 16.01.10, 00:32 jedenpro.cent napisał: ----> A komu się chce o północy czytać. --------------- Mnie sie nie chce tez rano i w poludnie tez nie czytam. Len jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
jedenpro.cent Re: "Biegnąca z Wilkami" 16.01.10, 13:23 green-chmurka napisała: > Mnie sie nie chce tez rano i w poludnie tez nie czytam. Len jestem. Żujesz pszczoły, to dlatego. Odpowiedz Link Zgłoś
baba_jaga_100 ale ty za ladna nie jestes 18.01.10, 20:16 i taka blada jakas nijaka, to ja wiem czy tu jest sie czym chwalic z ta sesja?opal sie troche dziewczyno!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
marciasek Re: ale ty za ladna nie jestes 19.01.10, 15:28 > opal sie troche dziewczyno!!!!!!!!!! ee tam, opalenizna już jest niemodna Odpowiedz Link Zgłoś
baba_jaga_100 opalenizna moze i niemodna, ale 19.01.10, 16:45 za to wyglada sie o niebo lepiej. Niewazne czy cos jest modne, wazny jest efekt:) teraz modne sa spodnie jakbys sie zesrala w gacie, i co? dobrze to wyglada? nie. nie powiesz mi ze komukolwiek podoba sie bardziej blada niewydymka np Nicole Kidman niz opalona i wspaniala np Carmen Elecktra? Mowie o mezczyznach, wiadomo ze kobiety maja DOKLADNIE ODWROTNY gust. Odpowiedz Link Zgłoś
laracroft82 Re: opalenizna moze i niemodna, ale 19.01.10, 18:33 baba_jaga_100 napisała: > za to wyglada sie o niebo lepiej. Niewazne czy cos jest modne, wazny jest efekt > :) > teraz modne sa spodnie jakbys sie zesrala w gacie, i co? dobrze to wyglada? nie > . > nie powiesz mi ze komukolwiek podoba sie bardziej blada niewydymka np Nicole > Kidman niz opalona i wspaniala np Carmen Elecktra? Mowie o mezczyznach, wiadomo > ze kobiety maja DOKLADNIE ODWROTNY gust. To zes przykładem rzuciła, ze skrajnosci w skrajnosc..Carmen Electra wygląda paskudnie z ta przesadzona opalenizna, co dodaje jej od razu jakies 10 lat...co innego delikatna i nie solaryjna... Odpowiedz Link Zgłoś
hotally LOL :)) 19.01.10, 21:47 "opal sie troche dziewczyno!!!!!!!!!!" nie, dzięki :D Moje ciało jest zbyt ładne, aby je niszczyć opalaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: LOL :)) 19.01.10, 21:56 oczywiscie, jestem subiektywna i uwazam, ze celowe postarzanie się na słońcu to kretynizm. Ale co kto lubi. Ja lubie arystokratyczna bladość. Przynajmniej nie muszę się martwić o zmarszczki, przebarwienia itp. Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: LOL :)) 19.01.10, 21:58 o widzę że dorobiłaś sobie teorię do wyglądu który kiedyś charakteryzował gruźlików ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: LOL :)) 19.01.10, 22:03 na marginesie o dobroczynnym działaniu promieni słonecznych nie słyszałaś? Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: LOL :)) 19.01.10, 22:12 Nie słyszałam o dobroczynnych skutkach opalania. Gdyby nie słońce, pierwsze zmarszczki pojawiłyby się w wieku 60 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: LOL :)) 19.01.10, 22:16 już wiem skąd ta twoja ideologia pewnie opalasz się na czerwono ;) pisałam o pozytywnym działaniu promieni słonecznych (choćby wytwarzanie wit D) a nie opalania :) Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: LOL :)) 19.01.10, 22:28 Gdybym się opalała opaliłabym sie na brzostwinkę. ZAWSZE stosuję wysokie filtry, nawet gdy wychodzę do sklepu. Do pozytywnych działan słońca zaliczamy wpływ na Nasze samopoczucie, działa antydepresyjnie. Wystarczy, że świeci, nie trzeba się opalać. O opalaniu, szkodliwym działaniu słońca wiem WSZYSTKO, bo mam "obsesje" na tym punkcie. A propos wit D- najnowsze badania dowiodły, że potrzebna jest ona dzieciom i starcom (i zeby ją uaktywnić wystarczy dziennie kilkuminutowy spacer). Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: LOL :)) 19.01.10, 22:30 skąd wiesz skoro się nie opalasz ;) a o melatoninie słyszałaś? Odpowiedz Link Zgłoś
zuzann-a Re: LOL :)) 19.01.10, 22:21 lacido napisała: > na marginesie o dobroczynnym działaniu promieni słonecznych nie słyszałaś? Nie wymagaj od niej za wiele:-) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzann-a Re: LOL :)) 19.01.10, 22:35 hotally napisała: > Poćwicz lepiej riposty. > Hę?? Czy ja coś do ciebie pisałam bo nie przypominam sobie? Odpowiedz Link Zgłoś
zuzann-a Re: LOL :)) 19.01.10, 22:40 hotally napisała: > nie pisz do Mnie ani o Mnie. A to mnie niunia rozbawiłaś:-) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzann-a Re: LOL :)) 20.01.10, 08:58 hotally napisała: > no widzisz, jaka jestes glupiutka. > Wow, rozumiem, że tak powinna wyglądać wyćwiczona riposta? Jestem pod wrażeniem o boska. Odpowiedz Link Zgłoś
ejdika Re: zrobiłam Sobie sesję rozbieraną :) 15.01.10, 12:00 Kobieca próżność nie zna granic Odpowiedz Link Zgłoś
jedenpro.cent za 50 lat 15.01.10, 12:21 hotally napisała: > Ha! :) Za 50 lat będę wzdychać "ale jestem zajebista! nic się nie zmieniłam" :) > ))) Za 50 lat, to będziesz pytała "a kto to jest na tym zdjęciu?". A wnuczek ci odpowie "to Alzheimer babciu". Odpowiedz Link Zgłoś
marguyu Re: za 50 lat 15.01.10, 13:50 Za 50 lat bedzie sie zastanawiala kim jest ta banalna dziewczyna na zdjeciu i dlaczego tak dlugo trzyma fotki tak pospolitych ludzi. U hotally, wbrew temu co jej sie wydaje, wszystko jest banalne do obrzydzenia. Za wyjatkiem naprawde niebanalnego dazenia do wypromowania (w jakim celu) swej banalnej osoby i osobowosci. Odpowiedz Link Zgłoś
samentu Re: zrobiłam Sobie sesję rozbieraną :) 15.01.10, 15:04 jedna zrobiła sobie przyjemność a cała reszta zawistnych i zakompleksionych zazdrośnic rzuciła się na nią by zadeptać ech kobietki, kobietki..... Odpowiedz Link Zgłoś
catthe Re: zrobiłam Sobie sesję rozbieraną :) 15.01.10, 15:06 Bądź obiektywny. Nie cała reszta. Kawałek całości. Odpowiedz Link Zgłoś
lonely.stoner Re: zrobiłam Sobie sesję rozbieraną :) 15.01.10, 16:25 o dzizas, dajcie mi spokoj, napisalam ze hotally przecietna jest bo widzialam jej zdjecie ktore wrzucila gdzies na jakims forum i tyle. Ok, zabrzmialo to moze troche niewygodnie, kajam sie wiec za to :) Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: zrobiłam Sobie sesję rozbieraną :) 15.01.10, 21:10 samentu napisał: > jedna zrobiła sobie przyjemność a cała reszta zawistnych i zakompleksionych zazdrośnic o jasnowidz na forum :D Odpowiedz Link Zgłoś
oposka Re: zrobiłam Sobie sesję rozbieraną :) 15.01.10, 21:21 super zazdroszczę troszkę ;-) zbieram się i jakoś nie moge się zebrać -> rozebrać całkowicie od 2 lat :( a latka lecą :/ Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: zrobiłam Sobie sesję rozbieraną :) 15.01.10, 23:33 czepiacie sie Ally a ona sie calkiem sympatyczna wydaje i na zdjeciach z bloga jest ok, taka swoja dziewczyna z sasiedztwa. jedyne co mi cisnienie podnosi jak czytam jej posty to Ja, Mi, Sobie etc. Straszny egocentryzm i narcyzm ale w koncu sama do tego sie przyznaje... I za to ja lubie. Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: zrobiłam Sobie sesję rozbieraną :) 16.01.10, 16:29 no nie wiem w jakim Ty sąsiedztwie mieszkasz ale u mnie takich nie nie ma :D Odpowiedz Link Zgłoś
pyzz Re: zrobiłam Sobie sesję rozbieraną :) 16.01.10, 22:51 Wiecie, jakby która z okolic Warszawy chciała, to ja chętnie. Nie jestem zawodowcem, więc termin może być dość długi, ale zawsze. pyzz.plfoto.com Odpowiedz Link Zgłoś
leptosom Re: zrobiłam Sobie sesję rozbieraną :) 16.01.10, 00:09 hotally napisała: > Ha! :) Za 50 lat będę wzdychać "ale jestem zajebista! nic się nie zmieniłam" :) > ))) mnie wystarczy w lustro rzucić okiem. jestem zajebisty!! Odpowiedz Link Zgłoś
jedenpro.cent Re: zrobiłam Sobie sesję rozbieraną :) 16.01.10, 00:16 Zajebiecie sie razem. Odpowiedz Link Zgłoś
anastazyia Akt - obraz lub plakat 16.01.10, 00:35 Kilka lat temu też zrobiłam sobie sesję zdjęciową, i ostatnio koleżanka dała mi link do strony jej znajomego gdzie gość oferuje obrazy tworzone ze zdjęcia zamawiającego obraz. Z tego co widziałam nawet ładnie mu to wychodzi, i nie wiem czy się nie skusić na taki obraz z tej sesji, ale jakiś taki z tych co niewiele widać, by mógł mój M. powiesić sobie go na ścianie, tak by nie myślał o innych kobietach. ;)))) Oto link: www.obrazy.net23.net/ Z drugiej strony myślę czy by nie zrobić duuużej odbitki, takiej formatu plakatu i dać go M., bo szkoda zmarnować takie zdjęcia, by się kurzyły w szufladzie, choć sama nie wiem co byłoby lepsze... Autorce gratuluje odwagi, i nie przejmuj się innymi! :) Odpowiedz Link Zgłoś
jedenpro.cent malarze holenderscy 16.01.10, 20:16 "Malarze holenderscy malowali ludzi starych i pokurczonych. Nie ukrywali brzydoty swoich modeli" Teraz młode, brzydkie kobiety każą się fotografować i malować. Piękno nie jest powszechne. Te pożal się boże akty są na allegro po 98zł www.allegro.pl/item876149480.html Odpowiedz Link Zgłoś
marguyu Re: malarze holenderscy 16.01.10, 22:24 Zeby nie bylo, ze zarzucam hotally jej banalnosc, dorzuce, ze jedyne co jest w niej niebanalne, to prymitywny rasizm. W tym jest naprawde dobra. Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: malarze holenderscy 16.01.10, 22:35 > co jest w niej niebanalne, to prymitywny rasizm. powaliło mnie to zestawienie słów ;) Odpowiedz Link Zgłoś
anastazyia Re: malarze holenderscy 19.01.10, 15:21 Znaczy mam poczekać aż się zestarzeję i dopiero wtedy dać sobie namalować obraz? To może w ogóle najlepiej zrobić sobie portret pośmiertny? Na pewno będzie to kręciło mojego M., znaczy będzie się od tego w grobie przewracał... ;))))))) Do tego ja nie widzę problemu że gość sprzedaje inne akty po 98 zł, bo cena nie jest wyznacznikiem wartości, chyba że dla pustych ludzi, a mojego aktu przecież nie będzie sprzedawać bo zapewnia dyskrecję, z tego co pisze. A znów walory artystyczne to rzecz gustu, mnie się podoba właśnie taki styl, choć komuś innemu grube i stare babsztyle Rubensa, i może jest to związane z tym co widzimy w lustrze i co nam jest bliskie... ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
marinellla Re: Akt - obraz lub plakat 18.01.10, 17:01 Te obrazy za 89 zł to są, um, śliczne inaczej. Jak chcesz uszczęśliwić swojego mężczyznę, daj mu ładne zdjęcie. Przecież te "dzieła" to nadruk olejny na płótnie, i tak będzie doskonale widać kto na nim jest :P Odpowiedz Link Zgłoś
anastazyia golizna 19.01.10, 15:24 Kurczę, a mnie akurat się podobają, i faktycznie jest to nadruk z tego co gość pisze, tyle że nie czystego zdjęcia ale dzieła stworzonego w programie malarskim. Ja tam nie jestem tradycjonalistką i na ścianie nie wieszam tylko olejne jelenie na rykowisku czy święte obrazki. ;))) Z tego co gość mi napisał – „tworzy nową formę wyrazu w sztuce, i adoptuję ją do sztuki użytkowej”. Ja tam się specjalnie nie znam na tym, ale jak dla mnie wygląda to dobrze, a to chyba najważniejsze by mnie zadowolić... ;))) Co do tego że będzie widać że to ja, to źle się wyraziłam wcześniej, bo chodziło mi o to że chcę taki obraz z aktu na którym tej golizny nie ma aż tyle (czyli nie widać bikini i biustu), tak by można było to powiesić na ścianie na widoku publicznym. ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
miss_enwi Re: Akt - obraz lub plakat 21.01.10, 01:20 nie zauważyłaś, ze technika wykonania to DRUK na płótnie? to nie ma NIC wspólnego z malarstwem, no może poza werniksem. Słowem - wielka ściema. Nie ma co sie dziwić, że "nawet ładnie mu to wychodzi", haha :D Więc czy swojemu M. podarujesz odbitke zdjęcia, czy wydruk zdjęcia na płótnie, to nie ma różnicy. Poza tym - nikt nie zrobiły takiego obrazu za takie grosze. Odpowiedz Link Zgłoś
anastazyia Re: Akt - obraz lub plakat 21.01.10, 16:11 "> Więc czy swojemu M. podarujesz odbitke zdjęcia, czy wydruk zdjęcia na płótnie, to nie ma różnicy." Wprawdzie mam odrobinkę wady wzroku, ale kompletnie ślepa nie jestem i potrafię odróżnić jak coś jest czystym zdjęciem wydrukowanym, a jak jest stworzone jednak przy użyciu pewnych umiejętności plastycznych. Oto przykład z tej strony takiego obrazu: www.obrazy.net23.net/sacre-ze-zdjecia-duzy.jpg A to zdjęcie z którego zostało to stworzone: www.obrazy.net23.net/sacre-orginal.jpg Więc jak dla mnie różnica jest, jeśli nawet technika wykonania jest w końcowej fazie wydrukiem, ale wcześniej człowiek musiał się napracować, i ta właśnie praca mnie się spodobała, jak i jej efekt. Do tego przecież w opisie na stronie wyraźnie jest napisane w „technice wykonania” że to jest wydruk na płótnie, więc jaka znów ściema? A może po prostu piszesz na temat nawet nie przejrzawszy strony o której pisałam? : www.obrazy.net23.net/obrazy-ze- zdjecia.html Do tego obrazy na zamówienie nie są za grosze, bo to 190 zł, za grosze są już gotowe jakieś tam akty, które mnie nie interesują, bo chcę swojemu M. podarować mój własny. :))) Odpowiedz Link Zgłoś