alpepe 25.01.10, 23:56 iść do kuchni i napić się sprite'a na noc, czy nie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
coralina1982 Re: mam dylemat 26.01.10, 00:07 Lepiej nie, bo później będziesz miała dylemat, czy iść siku czy nie, już nie wspomnę o myciu ząbków :D Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: mam dylemat 26.01.10, 00:09 ząbki i tak czekają jeszcze na ostateczne pucowanie, ale te bąbelki i nocne siku mnie przerażają. Dzięki, więc jednak nie. Odpowiedz Link Zgłoś
grassant Re: mam dylemat 26.01.10, 00:13 alpepe napisała: > iść do kuchni i napić się sprite'a na noc, czy nie. strzel sobie lufkę, albo zrób drina, posiedź. wcześnie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: mam dylemat 26.01.10, 00:21 Może i wcześnie, ale zapowiada mi się ciężki tydzień, sądząc po poniedziałku, lufki nie strzelę, a i alku na noc nie będę piła, bo jutro obudzę się jakaś taka opuchnięta :-D Odpowiedz Link Zgłoś
nglka Re: mam dylemat 26.01.10, 00:15 E tam, dylemat. Ja zawsze piję colę późnym wieczorem. Swoją drogą bardziej od nocnego sikania męczy mnie nocne gaszenie pragnienia. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: mam dylemat 26.01.10, 00:22 Nigdy nie piję w nocy, jeśli już jestem w łóżku i mam spać. Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczynka.z.zapalniczka Re: mam dylemat 26.01.10, 00:20 Masz jakąś monetę pod ręką? Niech orzeł oznacza "pić", reszka "nie pić". W ten sposób masz na kogo przerzucić winę- na los. Względnie na monetę. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: mam dylemat 26.01.10, 00:23 nie mam, i właściwie już po dylemacie, rano się napiję :) Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczynka.z.zapalniczka Re: mam dylemat 26.01.10, 00:28 To pij na zdrowie! Ale monetę pod ręką warto mieć, zawsze można jakieś dylematy rozstrzygnąć. A kilka monet? Ile to stwarza możliwości wyboru, zwłaszcza, gdy uwzględnimy też fakt, że moneta może stanąć na kancie. Odpowiedz Link Zgłoś