fredzia_ltd 30.01.10, 15:32 Bardzo chce mi się gdzieś wyjechać. Daleko, daleko, gdzie ludzie nie znają śniegu ;) A Wy, dokąd byście teraz wyjechali? (załóżmy, że koszty nie grają roli) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ind-ja Re: Chcę wyjechać!!! 30.01.10, 18:10 najbardziej na swiecie chcialabym wrocic do kraju, ktory tonie pod sniegiem.a zwlaszcza do jednego miasta,no i nie moge cholera,zwyczajnie nie moge ot tak zostawic tego wszystkiego tutaj i wrocic. Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: Chcę wyjechać!!! 30.01.10, 18:16 ind-ja napisała: > no i nie moge cholera,zwyczajnie nie moge ot tak > zostawic tego wszystkiego tutaj i wrocic. oczywiście, że możesz, człowiek często może więcej niż jest sobie w stanie sam wyobrazić :) Odpowiedz Link Zgłoś
ind-ja Re: Chcę wyjechać!!! 30.01.10, 23:32 oczywiscie.Ale w tym wypadku jest to skomplikowane i nie chodzi tu o wybor rzucic ta robote czy nie.Wiem,ze poradzilabym sobie w naszym kraju.nie chce zostawiac dlugodystansowego bojfrenda(tej drugiej polowki),bo to z nim na dobre i na zle.I musze przeczekac to zle,zeby bylo lepiej.Najwazniejsze,ze i tak mamy w planach powrot,jak tylko on zdobedzie tutaj kwalifikacje.Eh duzo by gadac,ksiazki maglabym o swoim zyciu pisac. Odpowiedz Link Zgłoś
wicehrabia.julian Re: Chcę wyjechać!!! 30.01.10, 18:14 fredzia_ltd napisała: > A Wy, dokąd byście teraz wyjechali? nigdzie, zima jest piękna, a ja kocham swój kraj - może nie cały, ale większość jego terytorium ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: Chcę wyjechać!!! 30.01.10, 18:17 Mi tam w Polsce dobrze, jest tyle miejsc w tym kraju których jeszcze nie odwiedziłem, że starczy na wiele, wiele podróży :) Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Meksyk!!! 30.01.10, 18:19 Wypad do Meksyku na miesiąc mi się marzy, a tak tylko w jakieś delegacje mnie wysyłają...ehhh jak ja bym stolicy nie znała;p Odpowiedz Link Zgłoś
marguyu Re: Meksyk!!! 30.01.10, 18:25 Czlowiek to takie zwierze, ze nigdy nie jest zadowolony. Przez dwa lata mieszkalam tam gdzienie ma sniegu, a "zimno jest" juz ponizej 23°c i bardzo czesto marzylo mi sie i snilo ze zmarzlam. Gdy wyjechalismy stamtad minelo kilka dobrych dni zanim przyzwyczailam sie do noszenia normalnych ubran i butow. Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: Meksyk!!! 30.01.10, 18:41 hahaha człowiekowi nie dogodzisz;p wszędzie dobrze gdzie nas nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
ja-27 Re: Meksyk!!! 30.01.10, 18:47 A niekoniecznie, ja już nigdzie nie chcę wyjeżdżać, bo jestem w miejscu, o którym marzyłam i jest tak jak sobie wymarzyłam :) Odpowiedz Link Zgłoś
marguyu Re: Meksyk!!! 30.01.10, 19:24 ja-27 napisała: A niekoniecznie, ja już nigdzie nie chcę wyjeżdżać, bo jestem w miejscu, o którym marzyłam i jest tak jak sobie wymarzyłam :) To gdzie jest tak dobrze? Jednak chetnie wrocilabym na jakies trzy mieciace do Urugwaju i Argentyny. Odpowiedz Link Zgłoś
ja-27 Re: Meksyk!!! 30.01.10, 19:35 Finlandia - i dobrze jest dla mnie, wielu osobom tu by się nie spodobało. Autorka wątku by uciekła od śniegu - no tutaj to trochę trudno :) Odpowiedz Link Zgłoś
marguyu Re: Meksyk!!! 30.01.10, 19:50 ja-27, no to gratuluje, bo kraj piekny i bardzo interesuajcy. Tylko ten jezyk... Odpowiedz Link Zgłoś
ja-27 Re: Meksyk!!! 30.01.10, 19:58 Do nauczenia, tylko trzeba przebrnąć przez podstawy :) A zresztą czego nie robi się dla miłości :) A kraj faktycznie piękny i nie zamieniłabym go na inny. I właściwie mało rzeczy w nim samym bym zmieniła. A co Ciebie tak w meksyku zauroczyło? Odpowiedz Link Zgłoś
marguyu Re: Meksyk!!! 30.01.10, 21:51 Ja to nie Meksyk tylko Urugwaj, bo bylo mi tam jak w bajce :) W koncu to ta sama Ameryka wiec nie ma problemu. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Meksyk!!! 30.01.10, 22:21 > To gdzie jest tak dobrze? > Jednak chetnie wrocilabym na jakies trzy mieciace do Urugwaju i > Argentyny. > tez z checia bym sie przejechala ale boj sie ,ze tam jest niebezpiecznie:( Odpowiedz Link Zgłoś
sundry Re: Chcę wyjechać!!! 30.01.10, 21:55 Kierunek obojętny,byle było cieplej niż 20 stopni. Odpowiedz Link Zgłoś
layale Re: Chcę wyjechać!!! 30.01.10, 22:06 Niewiele brakowało, żebym teraz wylegiwała się na Mauritiusie, bo miałam taką szaloną myśl. Zwłaszcza, że mam teraz przerwę międzysemestralną na uczelni, i to by była jedyna okazja (następna dopiero na koniec czerwca) na dłuższy wypad. Przeważyły 2 kwestie, raz, że dopiero kończę spłacać kartę po październikowym Sharm el Sheikh, a dwa, że zagroziłabym w ten sposób zaplanowanej na czerwiec/lipiec Kenii. Więc zostałam. Cóż, życie jest ciężkie;) Odpowiedz Link Zgłoś
lesialesia Re: Chcę wyjechać!!! 30.01.10, 22:16 hmm bali, wyspy kanaryjskie, dominikana.... marzy mi się sceneria jak z 'niebiańskiej plaży' tylko może bez DiCaprio, bo nie w moim typie jest ;p każdej zimy sobie obiecuje, że jak już przyjdzie wiosna i lato to się nasłonecznie, nagrzeje i naciesze ciepłem na zapas, ale jakoś moja strategia nie działa :( Odpowiedz Link Zgłoś