lotus.g 04.02.10, 18:08 Potrzebuję się nieszczęśliwie zakochać, to mi zawsze dobrze robiło na figurę, a, że od kilku dni ciągle coś jem i przestać nie mogę... więc jakby ktoś był przy kim kilka kilo zrzucę do wiosny byłoby idealnie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
menk.a Re: Kobiece problemy 04.02.10, 18:21 Na mnie nieszczęśliwe miłości nie działają. Bo gdyby działały, to byłabym nitką. A tu proszę. Jak jest każdy widzi.:D Odpowiedz Link Zgłoś
lotus.g Re: Kobiece problemy 04.02.10, 18:31 No widzisz, ja jak się szczęśliwie zakocham, to tak fajnie się zaokrąglam tam gdzie trzeba :PPP , a teraz z powodu ostrej zimy mam napad obżarstwa i zaokrągliłam się tam gdzie nie trzeba, a pamiętam, że jak jeszcze mi się chciało zakochiwać i się solidnie a nieszczęśliwie zakochałam to od razu apetyt traciłam i ciuchy rozmiar mniejsze kupowałam. Więc pilnie potrzebuję nieszczęśliwej miłości! Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Kobiece problemy 04.02.10, 18:37 Zatem tak. Popatrzmy na kandydatów. Pita Brata nie polecam, bo rozstał się ponoć z Andżelina, więc jest szansa, że w Waszym przypadku skończyłoby się happy endem. I 4 cm więcej jak w banku. Ale może niejaki Rupert Everett? Woli panów, więc na szczęście nie masz co liczyć.:P Tu go lubię Odpowiedz Link Zgłoś
pyton31 Re: Kobiece problemy 04.02.10, 18:45 Zakochaj sie we mnie a ja Cie kopne w d... zgadzasz sie? Odpowiedz Link Zgłoś
lotus.g Re: Kobiece problemy 04.02.10, 19:06 błe, w chamidłach się nie zakochuję co do zasady. jeśli sie nie potrafisz rozstać jak dzentalmen to nie masz szans! Odpowiedz Link Zgłoś
poprostu_basia Re: Kobiece problemy 04.02.10, 18:46 Dżonny!! Na wszelki wypadek np z Wrogów publicznych bo tam ginie albo z jakiegoś filmu gdzie ma babę:) Odpowiedz Link Zgłoś
lotus.g Re: Kobiece problemy 04.02.10, 19:08 nooo...wczuwam się, już niewiele brakuje, jeszcze z kilkanaście minut na youtube :))) Odpowiedz Link Zgłoś
zeberdee24 Re: Kobiece problemy 04.02.10, 18:49 Zakochaj się w Jarosławie Kaczyńskim, on ci na pewno nie odwzajemni uczucia:) Odpowiedz Link Zgłoś
lotus.g Re: Kobiece problemy 04.02.10, 19:07 to jest myśl. A nawet jak odwzajemni to zostanę nadal nieszczęśliwie zakochana :)D:) Odpowiedz Link Zgłoś
alienka20 Re: Kobiece problemy 04.02.10, 23:52 Kolejna Jola Szczypińska? Boże miej nas w swojej opiece xD Odpowiedz Link Zgłoś
mamba8 Re: Kobiece problemy 04.02.10, 23:27 Paradoks. Zazwyczaj tak jest kiedy się szczęśliwie ktoś zakochuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
blue.chaczapuri Re: Kobiece problemy 04.02.10, 23:56 och nieeee! u mnie zwykle własnie na odwrót. taka euforia i ekscytacja jakoś odbierają mi chęć zasiadania przy stole, a neiszczęścia wszelakie pozostają bez wpływu na ilość spożywanego jedzenia Odpowiedz Link Zgłoś