ulotna_chwila_ona 13.02.10, 22:00 Dzisiaj są moje urodzinki (już 32) a mój mężuś wysłał mi tylko rano smska z życzeniami a teraz się do mnie nie odzywa bo musiałam dłużej zostać w pracy. Super mam święto!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hermina26 Re: mam doła 13.02.10, 22:04 Nie smuć się Słonko! Pewnie jak wróci to Ci złoży życzenia! Odemnie masz buziaka i sto lat!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: mam doła 13.02.10, 22:04 w sensie, ze sie obrazil? moze sama zagdaj, zaproponuj cos? ciesz sie, ze masz maza ja po 1,5 roku bycia ponizana zdecydowalam, ze wole byc sama niz skrajnie cierpiec, a wiem, ze czeka mnie samotnosc, wczensiej 3,5 roku bylam sama... Odpowiedz Link Zgłoś
pendzacy_krolik Re: mam doła 13.02.10, 22:08 zawsze wiesz wszystko najlepiej? znajdziesz sobie jeszcze faceta, tylko nie szukaj na sile,sam sie anpatoczy.tak bylo z moim 20 lat temu,a teraz ciesze sie,kiedy tylko mi znika z oczu. mahadeva napisała: > w sensie, ze sie obrazil? > moze sama zagdaj, zaproponuj cos? > ciesz sie, ze masz maza > ja po 1,5 roku bycia ponizana zdecydowalam, ze wole byc sama niz skrajnie > cierpiec, a wiem, ze czeka mnie samotnosc, wczensiej 3,5 roku bylam sama... Odpowiedz Link Zgłoś
kseniainc Re: mam doła 13.02.10, 22:08 e-tam, większego doła niż ja dziś nie ma nikt!! Czyli i tak masz lepiej;-)Pociesza Cię to choć trochę? Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: mam doła 13.02.10, 22:12 ja mam najwiekszego :) Misia nie bylo 2 tygodnie bez przerwy, jutro wpada o 21 i znow spada na tydzien - codziennie snily mi sie koszmary, jak sie nade mna zneca - mam dosc, znow jestem wolna! Odpowiedz Link Zgłoś
ulotna_chwila_ona Re: mam doła 13.02.10, 22:11 No obraził się. Siedzi obok mnie, laptop na kolanach i cisza... Odpowiedz Link Zgłoś
ulotna_chwila_ona Re: mam doła 13.02.10, 22:18 Już zaczęłam się przytulać wcześniej, ale skoki oglądał:( Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: mam doła 13.02.10, 23:22 no i co się dziwisz, urodziny ok no ale mam dziwne wrażenie, że czujesz się pępkiem świata, trzeba było się poprzytulać po skokach olimpiada na której pewniakami są 2 sportowcy, jeden startuje, konkurs trwa ok 1,5 h i akurat wtedy musisz się przytulać? Odpowiedz Link Zgłoś
hermina25 Re: mam doła 13.02.10, 22:11 Wszystkiego naj! A mąż za głupie wochy winien Ci dobrze dziś w nocy zrobić :D Odpowiedz Link Zgłoś
alienka20 Re: mam doła 13.02.10, 22:32 Nie wiesz, taki dżołk (mój nick właśnie krzyczy i macha łapkami do Ciebie) ;) Odpowiedz Link Zgłoś
alienka20 Re: mam doła 13.02.10, 23:07 Ty masz dziś - mi ślubowała wierność po grób i nie chce odpuścić ;) Odpowiedz Link Zgłoś
arsmenik Re: mam doła 13.02.10, 22:14 wiekszego jak ja to nikt nie ma. Pamiętliwoć mi sie włączyła i znowu zemste planuję. A bardzo tego nie chce, a jak nie zrobie to ni ebede miał satysfakcji z niszczenia. I tak w kólko reakcja łańcuchowa Odpowiedz Link Zgłoś
wisia78 Re: mam doła 13.02.10, 22:24 Mam nadzieje, ze z mezem w koncu jakos sie ulozylo, a dla Ciebie wszystkiego dobrego :-)))) Tylko prosze nie zdrabniaj juz tak.. urodzinki, esemesik.. ech. 32 lata skonczylas, mowic trzeba normanie, nie jak mae dziecko! Odpowiedz Link Zgłoś
ulotna_chwila_ona Re: mam doła 13.02.10, 22:28 Mówić moge jak chce. W końcu mam 32 lata. Odpowiedz Link Zgłoś
sophie04 Re: mam doła 13.02.10, 23:15 wiem co to znaczy ,przykro .Bylam kiedys sama ale pozniej 4 lata w zwiazku skonczylo sie bardzo zle .zazdroszcze kobietom ktore maja kochanka bo ci przynajmniej zabiegaja. wszystkiego najlepszego Odpowiedz Link Zgłoś
ulotna_chwila_ona Re: mam doła 13.02.10, 23:19 Z tego powodu coś się właśnie zaczęło z tym trzecim. Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: mam doła 13.02.10, 23:24 najpierw się mówi papa mężowi, a później zaczyna z kimś innym Odpowiedz Link Zgłoś
ulotna_chwila_ona Re: mam doła 13.02.10, 23:27 Niekoniecznie. Ten trzeci to świetny kumpel. Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: mam doła 13.02.10, 23:29 ale napisałaś w kontekście kochanka więc albo mąż be i trzeba się z nim rozstać albo powiedzieć, że ma się ochotę na kumpla i dlatego mąż be Odpowiedz Link Zgłoś