hell_ga 18.02.10, 21:33 Dziewczyny,czy któraś z Was stosowała lek "Alli"? czy jest skuteczny? jakieś skutki uboczne? I jaka jest cena/ dawkowanie? dzięki ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
la-bast Re: Odchudzanie z Alli !! 18.02.10, 22:03 w zyciu nie zastosuje Alli, widzialam jak dwie moje kolezanki dostaly rozwolnienia, w tym jedna w centrum handlowym.Nie schudly, tylko sie odwodnily od ciaglego latania do toalety.Cena w zaleznosci od opakowania.Ale akurat do najtanszych te tabletki nie naleza. Ja osobiscie uzywam ziolowych i schudlam juz 8kg Odpowiedz Link Zgłoś
asidoo Re: Odchudzanie z Alli !! 18.02.10, 22:08 Mogłabyś mi napisac na pocztę jak nazywają się twoje tabletki ziołowe? Próbuję schudnąc. Odpowiedz Link Zgłoś
zoofka Re: Odchudzanie z Alli !! 18.02.10, 22:11 nazywają się MJIRS mniej jeść i ruszać się Odpowiedz Link Zgłoś
asidoo Re: Odchudzanie z Alli !! 18.02.10, 22:17 Mam problem tarczycowy i nie sprawdza się MJIRS. Tyję po jadłospisie 2 jajka na twardo, jabłko, 1 kanapka i pół talerza zupy/ dzień. Porcje naprawdę normalne. Może da się jeśc mniej, ale to już raczej anoreksja? Odpowiedz Link Zgłoś
zoofka Re: Odchudzanie z Alli !! 18.02.10, 22:26 przepraszam asidoo. Czasem bywam mało delikatna. wybacz Odpowiedz Link Zgłoś
lewania tabletka nie-cud 19.02.10, 16:10 Niestety nie jest to tabletka cud tylko "wpomagacz" do diety. Efektami ubocznymi sa oleiste gazy i oleiste biegunki, ale to tez nie wszyscy. Tylko ci ktorych posilki maja wiecej niz 15g tluszczu. Ja biore podwojna dawke Orlistatu (tego co jest w Alli) przepisanego przez lekarza. Waze 92 kg i schudlam od maja 2009 3 kg - malo. Nie stosuje zadnych diet (z tego juz wyroslam i katowac sie nie mam zamiaru) ale jem rozsadnie i nie mam skutkow ubocznych. Pojawiaja sie tylko jak raz na miesiac zjemy z mezem chinszczyzne czy pizze. Oczywiscie ruszam sie duzo, chodze na silownie a weekendy wedrowki po okolicach (wiec rady typu zryc mniej i wiecej sie ruszac mnie nie interesuja). Bardziej niz cokolwiek innego to lepiej sie czuje psychicznie, bo wiem, ze sie wspieram farmakologicznie i nawet jak zaszaleje raz od swieta to ze mnie to wyleci ;) Ogolny werdykt - nie warto. Za duzo kasy a za malo efektow. Odpowiedz Link Zgłoś
wicehrabia.julian a po co ci Alli? 19.02.10, 16:13 hell_ga napisała: > I jaka jest cena jedzenie mniej wręcz cię wzbogaci, a sport nic nie kosztuje Odpowiedz Link Zgłoś
phalaenopsis Re: a po co ci Alli? 19.02.10, 18:20 Kosztuje. Wytrenowałam sobie dyskopatię i skręciłam kolano. ;) choć endorfiny - bezcenne. Odpowiedz Link Zgłoś
wicehrabia.julian Re: a po co ci Alli? 19.02.10, 18:27 phalaenopsis napisała: > Kosztuje. Wytrenowałam sobie dyskopatię i skręciłam kolano. > ;) choć endorfiny - bezcenne. trzeba było potruchtać, a nie trenować podnoszenie ciężarów Odpowiedz Link Zgłoś
phalaenopsis Re: a po co ci Alli? 19.02.10, 18:36 Dyć truchtałam, jeno najpierw za dużo, a potem po ciemku ;) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: a po co ci Alli? 19.02.10, 18:48 phalaenopsis napisała: > Dyć truchtałam, jeno najpierw za dużo, a potem po ciemku ;) :DDD Ale ja tak się kiedyś prawie doszykowałam jak z lasu wracałam. Poszłam jakoś później niż zwykle i tak nagle się ściemniło. Wracałam podskakując jak zając żeby uniknąć kontaktu z wystającymi korzeniami:D Odpowiedz Link Zgłoś
wicehrabia.julian Re: a po co ci Alli? 19.02.10, 18:49 phalaenopsis napisała: > Dyć truchtałam, jeno najpierw za dużo, a potem po ciemku ;) no cóż, widocznie jesteś kontuzjogenna, w takim razie pozostaje ci się wtrącić do ciemnicy i siedzieć tam o chlebie i wodzie, może schudniesz Odpowiedz Link Zgłoś
phalaenopsis Re: a po co ci Alli? 19.02.10, 19:23 No way! Najbardziej od chlebka tyję. A od ciemności oczka się psują. Nie mówiąc o depresji i halucynacjach w wyniku deprywacji... Odpowiedz Link Zgłoś
wicehrabia.julian Re: a po co ci Alli? 19.02.10, 20:13 phalaenopsis napisała: > No way! Najbardziej od chlebka tyję. A od ciemności oczka się psują. > Nie mówiąc o depresji i halucynacjach w wyniku deprywacji... to na pustynię, o ryżu i wodzie Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: a po co ci Alli? 19.02.10, 20:22 wicehrabia.julian napisał: > o ryżu tylko nie białego bo za dużo węglowodanów:P Odpowiedz Link Zgłoś
wicehrabia.julian Re: a po co ci Alli? 19.02.10, 21:51 izabellaz1 napisała: > tylko nie białego bo za dużo węglowodanów:P to kisiel będziecie żarły! bez cukru! Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Odchudzanie z Alli !! 19.02.10, 18:44 Jak słyszę te asekuranckie hasełka, to reklama tylko mnie rozśmiesza:) "Z alli stosując DIETĘ i ĆWICZĄC MOŻESZ schudnąć dodatkowy kilogram"...czyli możesz ale nie musisz, a jeśli ćwiczysz i stosujesz dobrą dietę, to i tak schudniesz. To czy schudniesz dodatkowy kilogram to czysta hipoteza. Ergo - jeden wielki bełkot i naciągactwo:) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Odchudzanie z Alli !! 19.02.10, 18:46 Aha, jeśli zamiast wyrzucać kasę na alli dokupisz sobie do diety i ćwiczeń l-karnitynę to wróżę większe efekty (zwłaszcza taką silnie skoncentrowaną w płynie, w zeszłym roku kupiłam 1 litr za około 90zł - starczył na baaardzo długo bo jest wydajny) Odpowiedz Link Zgłoś
phalaenopsis Re: Odchudzanie z Alli !! 19.02.10, 19:29 Potwierdzam karnitynę. Zaiste, podobne mamy doświadczenia ... metaboliczne :) Zaraz mnie ktoś zgwałci za marketing szeptany. Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Odchudzanie z Alli !! 19.02.10, 20:03 phalaenopsis napisała: > Potwierdzam karnitynę. Zaiste, podobne mamy doświadczenia ... > metaboliczne :) > Zaraz mnie ktoś zgwałci za marketing szeptany. Aj tam. Ja stosowałam tą: TREC L-KARNITYNA GOLD W PŁYNIE 946ml 1500mg/10ml SUPER JEST:) Odpowiedz Link Zgłoś
jane-bond007 Re: Odchudzanie z Alli !! 19.02.10, 19:23 o rany, myślałam że Hotally szuka kompanek Odpowiedz Link Zgłoś
malgostar1 Re: Odchudzanie z Alli !! 19.02.10, 21:24 La-bast wyslij mi nazwę tych tabletek ziołowych na pocztę.Od jakiegoś czasu przytyłam po sterydach i nie moge tego zgubić.Z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
qw994 Re: Odchudzanie z Alli !! 20.02.10, 09:26 Czytałam o tym, i jak doszłam do oleistych gazów i oleistych biegunek, to mi się niedobrze zrobiło. Nie wiem, jak bardzo trzeba być zdesperowanym, żeby się na to zdecydować na przyjmowanie tego specyfiku. Ja jestem fanką metody Montignaca, tylko dzięki takiemu odżywianiu się zdołałam się odchudzić. Odpowiedz Link Zgłoś
zawszezabulinka Re: Odchudzanie z Alli !! 20.02.10, 10:25 kolega mowi ze te apteczne l-karnityny to szkoda kasy. sa oczywiscie prawdziwe spalacze tluszczu ale kosztuja duzo. posluchalam jego rady i nie kupilam zadnego dziadostwa, a na te profecjonalne nie mam narazie kasy :) jak narazie cwicze na silowni (jeden dzien dol, drugi gora) + po kazdym cwiczeniu rowerek (od 30 minut, kazdy tydzien zwiekszam o 5 minut) :) - 5 razy w tygodniu (sroda i ndz wolne - bo silka jest tylko do 17) jem bialko (piersi, twarogi, jajka)/ ryby, warzywa, normalne obiady - zalezy jeszcze co; mam w domu ryz brazowy i makaron razowy,chleb mieszany (ktory przypomina razowy) - ale czasem go jem :) i to jest moje jedzenie :) Odpowiedz Link Zgłoś
imbirimbi Re: Odchudzanie z Alli !! 20.02.10, 10:57 Czy ja wiem, czy na l-karnitynę szkoda kasy... Ja jestem innego zdania;) Od dłuższego czasu stosuję l-karnitynę w proszku (Direct, paczka ok. 20zł) i akurat w moim przypadku w połączeniu z ćwiczeniami efekty są naprawdę dobre! Także ja polecam;) Odpowiedz Link Zgłoś
ewagrab39 Re: Odchudzanie z Alli !! 20.02.10, 10:27 Dziewczyny, a ja polecam BIO CLA z zielona herbata. To cudo+ ruch+ dieta pomogly mi w ciagu roku zrzucic 12 kologramow :) BioCla (90 tabletek) kosztuje okolo 70 zl. Naprawde polecam! Odpowiedz Link Zgłoś