sid.leniwiec Re: Najlepszy film jaki oglądałyście w życiu to.. 07.03.10, 12:07 Jeden to ciężko wybrać.:) Ale masz moje Top 10: Ojciec Chrzestny Między Słowami Przeminęło z wiatrem Amelia Szósty Zmysł Życie jest piękne Czerwony Smok Żywot Briana Edward Nożycoręki Volver Odpowiedz Link Zgłoś
wieesiolek Re: Najlepszy film jaki oglądałyście w życiu to.. 07.03.10, 12:15 - 21gramów- świtny film i zakonczenie - Volver - Almodovara, fajne tezs "wszystko o mojej matce"tegoz rezysera, wogole filmy Almodovara bardzo lubie - Moje życie beze mnie - Zakochana Jane - Lekcja przerwanej muzyki - grzeszna miłośc- z angelina joli podobnie jak powyzszy - sierota- horror tez zaskakujacy - 33 sceny z zycia- smutny ale wart obejrzenia - ksiezna- z Keirą Knightley - duma i uprzedzenie takze z keira teraz w kinie Alicja w Krainie Czarow podobno dość dobry film:) - kobiety pragna bardziej - SERIAL ktory warto zobaczyc to- sekretny dziennik call girl- o zyciu prostytutki w Londynie, śmieszny, lekki i zabawny:) Jak mi coś jeszcze do głowy wpadnie to napisze:), mam nadzieję, ze trochę pomogłam Odpowiedz Link Zgłoś
wieesiolek Re: Najlepszy film jaki oglądałyście w życiu to.. 07.03.10, 12:20 aha jeszcze "labirynt fauna" i "sierociniec" jednego \z moich ulubionych rezyserów naprawde warte obejrzenia:) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
rachela25 Re: Najlepszy film jaki oglądałyście w życiu to.. 07.03.10, 12:32 ,,sierota,,to thirller a nie horror. Super film,trzyma w napięciu do końca ,,silent hill,, horror , też niezły,fajna ścieżka muzyczna ,,ostatni dom po lewej,, tak mnie trzymał w napięciu że później miałam problemy z zaśnięciem :) ,,nieproszeni goście,, lekki horror o zaskakującym zakończeniu ,,mamma mija,, musical na poprawe humoru ,,bez jej zgody,, z cameron diaz, fajny film ale troche smutny,o dziewczynce która miała raka . ,,slumdog,, mi sie podobał,niektórzy twierdzą (mój chłopak) że nudny, ale ja sie szczerze wzruszyłam,w pewnym momencie nie mogłam opanować łez :( Odpowiedz Link Zgłoś
dr.verte Re: Najlepszy film jaki oglądałyście w życiu to.. 09.03.10, 19:37 wieesiolek napisała: > - Lekcja przerwanej muzyki Chyba Przerwana lekcja muzyki , nie prszestawiaj bo widzisz chyba , żebez sensu to brzmi. > Jak mi coś jeszcze do głowy wpadnie to napisze no koniecznie Odpowiedz Link Zgłoś
elagresto Re: Najlepszy film jaki oglądałyście w życiu to.. 07.03.10, 12:17 rodzice gdzies mają na vhs film jak recytuję wierszyk, miałem jakieś 10 lat. Nic tego filmu nie przebije. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkappp_2 Re: Najlepszy film jaki oglądałyście w życiu to.. 07.03.10, 16:25 polecam ostatni dom po lewej, nieznajomi, plotka - francuska komedia , chłopiec w pasiastej piżamie,wszystko o mojej matce Odpowiedz Link Zgłoś
masher Re: Najlepszy film jaki oglądałyście w życiu to.. 07.03.10, 16:34 najlepszy? ciezko wybrac jeden bo z kazdego gatunku mozna przynajmiej kilka wybrac wybitnych. ale moze jak juz zupelnie jeden... dobry zly i brzydki- jest tam wszystko co moze sie w kinie podobac z ambitniejszych i dobrych nic ci nie polece bo nie wiem co widzialas i co lubisz :P Odpowiedz Link Zgłoś
alessia27 Re: Najlepszy film jaki oglądałyście w życiu to.. 07.03.10, 19:50 ten film sierota to horror czy thriller ? Bo horrorow sie boje spac nie moge potem po nocach.Wlasnie sie zabieram za ogladanie i nie wiem czy sie nie posikam w nocy ze strachu ? Odpowiedz Link Zgłoś
martishia7 Re: Najlepszy film jaki oglądałyście w życiu to.. 09.03.10, 14:53 Naprawdę mężczyźni dzielą się na dwie grupy - tych którzy czczą Ojca chrzestnego i tych którzy czcza Dobrego, złego i brzydkiego. Niesamowite :-D Odpowiedz Link Zgłoś
real_mayer The Bucket List 07.03.10, 22:40 Lśnienie Niebezpieczne Związki Słomiany Wdowiec Milczenie Owiec i wiele innych - nie pamiętam akurat tytułów Nie da się jednego wybrać :/ Odpowiedz Link Zgłoś
singing-in-the-rain Re: Najlepszy film jaki oglądałyście w życiu to.. 09.03.10, 13:37 Teraz przypominają mi się: - Into the wild - Parnassus - Sweeney Todd - Dog day afternoon - Walk the line - Prestiż a z seriali - Twin Peaks Odpowiedz Link Zgłoś
ritsuko Re: Najlepszy film jaki oglądałyście w życiu to.. 09.03.10, 19:01 Za Twin Peaks już Cię lubię :) Odpowiedz Link Zgłoś
sweet_pink Re: Najlepszy film jaki oglądałyście w życiu to.. 09.03.10, 13:52 Mnie w weekend "Alicja w krainie czarów" rozłożyła na łopatki totalnie, chyba długo będzie moim numerem 1. Po za tym to ulubione lub takie które zapadły w pamięć mocno: Niekończąca się opowieść Forest Gump The Truman Show Gwiezdny pył Walc z Baszirem Władca Pierścieni Shrek Grease Secondhand Lions Odpowiedz Link Zgłoś
tarantinka Re: Najlepszy film jaki oglądałyście w życiu to.. 09.03.10, 14:37 mnie Alicja też rozwaliła, ale z przerażenia - jak mając do dyspozycji takie efekty można tak spartolić rewelacyjną historię. A już ta wojna smoków rodem z godzilli - porażka. Byłam tak rozczarowana tym filmem że aż mi smutno. Odpowiedz Link Zgłoś
sootball Re: Najlepszy film jaki oglądałyście w życiu to.. 09.03.10, 15:08 No, szkoda, scenariusz bardzo słaby. Za to wizualnie pięknie. Odpowiedz Link Zgłoś
drwallen Rocco invades Poland 09.03.10, 14:41 Rocco invades Poland - hehe dobry animal trainer Odpowiedz Link Zgłoś
princessjobaggy Re: Najlepszy film jaki oglądałyście w życiu to.. 09.03.10, 17:00 Z ostatnio obejrzanych polecam A Single Man. Oprocz tego 'Wielki blekit' (Francja) i 'I twoja matke tez' (Meksyk). Odpowiedz Link Zgłoś
ebi3 Re: Najlepszy film jaki oglądałyście w życiu to.. 09.03.10, 18:57 Odwrócić przeznaczenie (ang.The air I breathe - nie wiem kto tłumaczy tytuły;/) Krwawy diament Odpowiedz Link Zgłoś
dr.verte Re: Najlepszy film jaki oglądałyście w życiu to.. 09.03.10, 19:40 Nazistowscy Surferzy Muszą Umrzeć Odpowiedz Link Zgłoś
marta_51 Re: Najlepszy film jaki oglądałyście w życiu to.. 09.03.10, 19:49 Jednego sie nie da. Nikt nie wymienil "Dwunastu gniewnych ludzi" ani "Stowarzyszenia umarlych poetow", co troche mnie dziwi, bo obydwa wybitne. Ja lubie wszystkie Almodovara i szwedzkie kryminaly, szczegolnie wg powiesci Henninga Mankella i Stiega Larssona Odpowiedz Link Zgłoś
sol230 Re: Najlepszy film jaki oglądałyście w życiu to.. 09.03.10, 22:49 Benny i Joon Łzy słońca Miasto Aniołów Pod słońcem Toskanii a na poprawę humoru Nic do stracenia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
agaoki Re: Najlepszy film jaki oglądałyście w życiu to.. 10.03.10, 11:34 Amadeusz Niebezpieczne związki Fortepian Firma Adwokat diabła Krwawy diament Odpowiedz Link Zgłoś
pekinska Re: Najlepszy film jaki oglądałyście w życiu to.. 10.03.10, 20:57 Nie jest to może najlepszy film jaki oglądałam w zyciu, ale ubawiłam się setnie oglądając w niedzielę, po raz kolejny (po dłuższym czasie) "Dorwać Harrego" Woody Allena. Bardzo lubię "Ghost Doga" Jima Jarmuscha i "Noc na ziemi" tego reżysera. Fajną historią jest "Dróżnik" Thomasa McCarthy. Polecam "Rok Diabła" Petera Zelenki - to film, który mogę oglądać raz w tygodniu i wcale mi się nie nudzi . A jeśli wolisz mroczną stronę życia to "Amores perros" Alejando Gonzales Innaritu. Odpowiedz Link Zgłoś
ewama797 Re: Najlepszy film jaki oglądałyście w życiu to.. 15.03.10, 22:09 Polecam "Hannibal Rising" (2007). Tego filmu sie nie zapomina (trzecia czesc o Hannibalu Lecterze) Odpowiedz Link Zgłoś
zerwana.z.tapczana Re: Najlepszy film jaki oglądałyście w życiu to.. 16.03.10, 14:00 Ostatni film ktory mi sie spodobal to "Up in the air" (W chmurach) z Clooneyem, choc nie przepadam za tym aktorem. "Alicje w krainie czarow " widzialam w ostatni weekend w 3D, podobal mi sie ale zachwytu nie bylo. Po prostu nie nastawialam sie na jakies arcydzielo a ze lubie filmy Burtona i J. deppa to poszlam. Najbardziej podobala mi sie wielka glowa zlej krolowej,swietnie to wygladalo:) Odpowiedz Link Zgłoś