hukop 16.03.10, 00:45 Wczoraj umarł mój kot, dzisiaj pies, czy jutro chomik też umrze? Miałyście tak? :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
uleczka_k Re: smierć :( 16.03.10, 07:39 Jak mu dasz to samo do jedzenia co kotu i psu, to możliwe, że tak. Ale możliwe jest też, że to chomik załatwił tamte zwierzaki. To kto tam jeszcze został w domu? Odpowiedz Link Zgłoś
alienka20 Re: smierć :( 16.03.10, 14:09 Wy tu od trolli wyzywacie, a tak może się naprawdę zdarzyć. Mojej siostrze swego czasu w niedziele zdechł chomik, a w środę zaraz po nim nasz Ukochany pies :(. Chomik na raka, a pies to nie wiem, od czego, ale żołądek mu na starość przestał pracować. Tydzień wcześniej nic się nie zapowiadało na to, że tak nagle odejdzie :(. Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: smierć :( 16.03.10, 14:11 Skad wiesz, ze na raka? tak malych zwierzat sie tak dokladnie nie diagnozuje przeciez? Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: smierć :( 16.03.10, 08:07 mój pies nie umarł być może przyczyną jest to, że go nie mam ale nie jestem pewna Odpowiedz Link Zgłoś
jeza_bell Re: smierć :( 16.03.10, 08:27 Jeżeli mieszkaliście w 4, to na chomiku się nie skończy. Odpowiedz Link Zgłoś
reniatoja Re: smierć :( 16.03.10, 14:11 ta, na razie umierają orły. I to tak tragicznie, że rozbijaja się na szybie i natychmiast do niej się przyklejają, ze trzeba zeskrobywać. Motkobosko, co to traole nie wymyślą, żeby błysnąć. Jutro spodziewam się martwej krowy w oborze. Odpowiedz Link Zgłoś
niebieski_lisek Re: smierć :( 16.03.10, 14:30 > Wczoraj umarł mój kot, dzisiaj pies, Na twoim miejscu zaczęłabym się martwić o siebie :D Odpowiedz Link Zgłoś
des4 sprawdź czy wszy jeszcz żyją... 16.03.10, 14:36 jeśli nie, to przygotuj się na najgorsze... Odpowiedz Link Zgłoś
green-chmurka Re: smierć :( 16.03.10, 20:27 Nie umarl, tylko zdechl, umiera czlowiek. Odpowiedz Link Zgłoś