guinevere.5 26.03.10, 18:17 Pytanie z gatunku idiotycznych. Podoba mi się pewien kolega. Dzisiaj powiedział mi, że wyglądam niewinnie, jeżeli chodzi o doświadczenia seksualne :) Pozamiatane, czy jeszcze widzi we mnie kobietę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ultraviolet6 Re: Głupie pytanie 26.03.10, 19:22 To zależy jakim tonem i z jakim wyrazem twarzy to powiedział :) Odpowiedz Link Zgłoś
marguyu Re: Głupie pytanie 26.03.10, 19:28 Moze tak powiedzial, bo ma chec cie podszkolic? Spytaj go. Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: Głupie pytanie 26.03.10, 19:28 > Pytanie z gatunku idiotycznych. Podoba mi się pewien kolega. > Dzisiaj powiedział mi, że wyglądam niewinnie, jeżeli chodzi o > doświadczenia seksualne :) Pozamiatane, czy jeszcze widzi we mnie > kobietę? Ej no... Powiedz jak zareagowałaś? Bo nie trzeba być geniuszem żeby zrozumieć że kolega Cię zaczepiał, sprawdzał poniekąd. Więc jaka była Twoja reakcja? Spłoniłaś(fajne słowo, prawda :) ) się, czy też odpowiedziałaś coś w stylu "A co, chcesz mi pomóc w nabraniu doświadczeń", lub "Dobrze się maskuję, ale nie musisz wierzyć na słowo"? Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: Głupie pytanie 26.03.10, 19:44 Chyba dla niektórych to giga plus, szczególnie jeśli myślą o poważniejszym związku. Nawet jak nie, to chyba milej jest z taką nierozjechaną ;) No nie wiem, nie znam się na męskich gustach (mam na myśli gusta wszystkich mężczyzn, nie mojego). Na pewno nie jest pozamiatane ;D A przy jakiej okazji ci to powiedział? ;D Odpowiedz Link Zgłoś
la-bast Re: Głupie pytanie 26.03.10, 20:13 Faceci chca sie hajtac z dziewicami, ale przed tym chca miec doswiadczenia seksualne i chetnie oddaja incjatywe doswiadczonym paniom w lozku, takze czesto sie tez i z nimi hajtaja:-Dodpowiem wiec, kto go tam k...a wie:-D Odpowiedz Link Zgłoś
guinevere.5 Re: Głupie pytanie 26.03.10, 22:16 Dzięki za komentarze. Wstyd mi samej przed sobą, że siedzę i rozważam co poeta miał na myśli. Trochę żenua, zwłaszcza, że młódką już nie jestem. Chyba to dlatego, że naprawdę od ogromnie długiego czasu nie podobał mi się nikt tak bardzo jak on. Strasznie mnie pociąga, rozmawia nam się wspaniale. Myślę, że on mnie lubi. Niestety, ja faktycznie mogę sprawiać wrażenie osoby lekko wycofanej, bo choć marzę o czymś więcej, nie jestem w stanie przełamać strachu przed odrzuceniem. Boję się, że się ośmieszę itd. Traktuję go tylko jako kolegę i uciekam przed rozmowami i sytuacjami z podtekstem. Tak, nie mam wielkiego doświadczenia, bo byłam tak naprawdę w jednym długim związku. Czy to źle? Aha, chyba nie jestem desperatką, bo niekogo nie szukałam, mam swoje sprawy i na razie odpuściłam facetów. Ten jednak przyszedł i zawrócił mi w głowie. Grrrr.... Odpowiedz Link Zgłoś
guinevere.5 Re: Głupie pytanie 26.03.10, 22:26 Jeszcze dopiszę,że nie udaję pierwszej naiwnej, bo swoje lata mam, on zresztą wie, że byłam z kimś masę czasu. Masz babo placek... Po prostu zrobiło mi się dziwnie smutno jak to usłyszałam, bo pomyslałam sobie, że może brak mi seksapilu itd. Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: Głupie pytanie 26.03.10, 22:35 > Dzięki za komentarze. Wstyd mi samej przed sobą, że siedzę i > rozważam co poeta miał na myśli. bla bla bla. Czyli co zrobiłaś jak rzucił taka uwagą? Zarumieniłaś się, zaśmiałaś z przekorą? Związki związkami, marzenia marzeniami, wycofanie wycofaniem ale... Młódką nie jesteś więc rozumiesz że po to spotykamy się z osobami płci przeciwnej żeby uprawiać seks, tak samo jak to że do pracy chodzimy żeby zarabiać, a na wakacje jeździmy żeby wypocząć. Normalna sprawa. Jak będziesz się zachowywać jakby seks to było dla Ciebie coś obcego i nieznanego, no to facet, mimo innych Twoich atutów może zrezygnować. Nie mówię jednocześnie żebyś tyłek z miejsca wypinała, ale wypadałoby pokazać że wiesz w co grasz. Tak, nie mam wielkiego doświadczenia, bo byłam tak > naprawdę w jednym długim związku. A co to ma do rzeczy?? Seksu nie uprawiałaś? Nie rozmawialiście o tym? Pod względem "technicznym" możesz mieć wręcz przewagę nad wieloma singlami. Odpowiedz Link Zgłoś
guinevere.5 Re: Głupie pytanie 26.03.10, 22:58 Zaśmiałam się, ale chyba zawstydziłam z lekka też :) Mamy podobne hobby, więc zażartowałam, że ono jest lepsze od seksu, po czym rozpoczęliśmy wyliczankę dlaczego. Niestety, nie spotykamy się. Pracujemy razem, jeździmy razem do pracy i wtedy rozmawiamy. Tak, pewnie technicznie u mnie nienajgorzej;), umiem żartować z facetami na tamat seksu, choć bez przegięć, ale z nim mam jakieś zahamowania, oblewam się rumieńcem i w ogóle... On myśli chyba, że jestem dośc drętwa. Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: Głupie pytanie 26.03.10, 22:06 widzi w Tobie świeże mięso na przerób co to za tekst w ogóle? patrzy na Ciebie przez pryzmat prawie nietkniętej błony czy jak? Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: Głupie pytanie 26.03.10, 22:07 Nie co Ty... widzi w Tobie laskę do bzykania i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś