Dodaj do ulubionych

Jak złapać męża

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.02.04, 13:38
Na pewno znacie jakieś sposoby. Mam chłopaka, z którym jestem od 3 lat i
wygląda na to, że nic się nie zmieni.
Obserwuj wątek
    • samowolny Re: Jak złapać męża 25.02.04, 13:40
      musisz wykopać głęboki dół , zamaskowac i czekac w ukryciu a pewno jakiś facet
      da sie w niego "złapać" . Potem wołasz "mój ci on" i juz masz męża:))))
      • Gość: agnes Re: Jak złapać męża IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.02.04, 13:51
        Nie bardzo skuteczne:) . Nie chcę dłużej czekać, równie dobrze mogę czekać
        jeszcze 10 lat, aż facet zrobi się dorosły...
        • samowolny Re: Jak złapać męża 25.02.04, 14:13
          a dlaczego tak bardzo chcesz wyjść za mąż? chcesz sie w ten sposób wyrwać spod
          opieki rodziców? Takie małzeństwa "na siłe" często mają opłakane skutki...
          Poczekaj cierpliwie , nic na siłe
        • pajdeczka Wyjąć spiralę, tabletki oddac kolezance... 25.02.04, 14:17
          ..i współżyć po bożemu. efekt murowany! sprawdziłam to na sobie!
          • samowolny Re: Wyjąć spiralę, tabletki oddac kolezance... 25.02.04, 14:24
            pajdeczka napisała:

> ..i współżyć po bożemu. efekt murowany! sprawdziłam to na sobie!

ale nie każdy facet da sie złapać na dziecko..on tez moze sie zabezpieczyć:)))
            • pajdeczka Re: Wyjąć spiralę, tabletki oddac kolezance... 25.02.04, 14:33
              samowolny napisał:

> pajdeczka napisała:
              >
              > > ..i współżyć po bożemu. efekt murowany! sprawdziłam to na sobie!
              >
              > ale nie każdy facet da sie złapać na dziecko..on tez moze sie zabezpieczyć:)))

niestety, ale nie ma zbyt wielu możliwości, zawsze można zrobić w gumce
              dyskretnie dziurkę:)no, chyba że jest mistrzem w przerywaniu!
          • ruda_szczurka Re: Wyjąć spiralę, tabletki oddac kolezance... 28.02.04, 14:24
            ... oj a myślałam że takie Ciemnogrodzkie sposoby już dawno wymarły razem z
            naszymi praprababkami....
    • Gość: Lena Re: Jak złapać męża IP: 80.48.96.* 25.02.04, 14:13
      Powiedz mu o tym. Powiedz mu czego po nim oczekujesz.
    • blanchet Re: Jak złapać męża 25.02.04, 14:30
      oni często zwracają uwagę na wygląd więc jeśli się chce takiego hodować dobrze
      jest wyglądać powabnie :))))))))))))
    • capa_negra Re: Jak złapać męża 25.02.04, 14:32
      Przestac łapać !!!!! niech on łapie.
      A tak poważnie to własnie postarac się zmienic stosunek do sprawy i lekko
      odsunąc chłopaka.
      Jesli sobie pójdzie - to cóz przynajmniej nie zmarnujesz kolejnego roku.
      Ale jest duza szansa, że dotrze do niego ile traci.
      Może to człowiek , który potrzebuje impulsu do działania.
      Metoda ryzykowna ( ewentualne rozstanie) ale skuteczna i definitywnie
      zalatwiająca sprawe
    • doswiadczony Re: Jak złapać męża 25.02.04, 14:36
      Wszystkie jesteście takie wyemancypowane...

Poproś go o rękę :)
      • pajdeczka Re: Jak złapać męża 25.02.04, 14:37
        doswiadczony napisał:

> Wszystkie jesteście takie wyemancypowane...
        >
        > Poproś go o rękę :)

Dobry pomysł! Podobno można 29 lutego, bo to jest rok przestępny!
        • mrgmyrek Re: Jak złapać męża 25.02.04, 14:43
          Sztuczki nie mają sensu.......... chyba lepsza normalna, szczera rozmowa. Po
          trzech latach chyba stac was na nia.
          • Gość: robert Re: Jak złapać męża IP: *.net.autocom.pl 25.02.04, 15:06
            Łapać to można muchy.
            Męża się nie łapie, za męża się wychodzi.
            A jak sobie go wychodzisz to będzie złapany.
    • samotny_1972 Re: Jak złapać męża 26.02.04, 07:24
      ja jestem do zlapania :)
      • Gość: agnes Re: Jak złapać męża IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.02.04, 12:21
        Dziekuje wszystkim :) Chyba jednak nie zastosuje sposobu pajdeczki, on mnie
        pilnuje w tym wzgledzie, a nie bardzo chce oszukiwac... Nie wiem jak zaczac
        rozmowe na temat "Dlaczego sie ze mna nie ozenisz?". Myslalam ze sa jakies
        wyrafinowane sposoby.
        • Gość: jk Re: Jak złapać męża IP: *.net 26.02.04, 12:55
          Kiedy się pobierzemy lepiej brzmi,np. w rozmowie o przyszłosci.
          • Gość: agnes Re: Jak złapać męża IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.02.04, 13:28
            Ale jak to wyglada żeby kobieta zaczynala taką rozmowę. Chłopak jest mało
            dorosły, mimo, że jest w przedziale 25 - 30. Przestraszy się i ucieknie. Moja
            koleżanka zaszła nieprzypadkowo w ciążę z chłopakiem lat 25 i on ani myślał się
            z nią ożenić.
      • Gość: Samotna_1972 Re: Jak złapać męża IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.04, 13:29
        .......i ja szukam........
    • Gość: Triss Merigold Co Wy, normalnie zapytać nie umiecie IP: *.acn.waw.pl 26.02.04, 13:45
      Zapytać. Postawić sprawę jasno: jesteśmy razem x czasu, zależy mi na rodzinie,
      dzieciach i małżeństwie, kiedy planujesz/czy planujesz coś w tej kwestii.

Jeśli gentelman powie: nic, jeszcze nie teraz (kiedy?), nie czuję się dojrzały,
      slub nic nie zmieni to zastanowić się poważnie i odejść z godnością.
      To naprawdę proste i wiele się wyjaśnia.
      • Gość: agnes Do Triss IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.02.04, 00:25
        Nawet jeśli Tobie udało się tak wymusić oświadczyny partnera to ja nie będę tak
        robić, a odejść mogę bez takiego zapytania.
        • Gość: Triss Merigold Och jak się panienka godnością uniosła... IP: *.acn.waw.pl 28.02.04, 08:58
          Wg. mnie to jest uczciwe postawienie sprawy. Określam na czym mi zależy i
          uzyskuję jasną odpowiedź. Odpowiedź niekoniecznie musi zachwycić. Nie widzę w
          tym wymuszania.
          Jeśli nie pasuje Ci szczerość (tchórz jesteś bo boisz się, że gentelman
          przyparty do muru spłynie) to kombinuj: ciąża, podchody pod rodziców kochasia,
          namówienie znajomych by pytali "a kiedy Wy?", podczas zakupów wspólnych
          zatrzymywanie się i maniakalne wpatrywanie w każdą wystawę z kieckami
          ślubnymi.
          Gdyby kobiety nie były takie tchórzliwe i miały więcej szacunku dla samych
          siebie to by nie było aż tylu podobnych dylematów jw.
          • Gość: agnes Re: Och jak się panienka godnością uniosła... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.02.04, 21:42
            Być może po osiągnięciu 30 nie pozostaje nic innego jak oświadczyć się
            partnerowi, niemniej jednak uważam, że damy tak nie postępują.
            • Gość: Triss Merigold Jest różnica IP: *.acn.waw.pl 28.02.04, 21:48
              między jasnym zapytaniem i czekaniem na odpowiedź (konkretną, bez ściem) a
              oświadczynami. Damy, moja droga, nie wybierają sobie gówniarzy za partnerów
              tylko odpowiedzialnych mężczyzn.
            • Gość: Richelieu* tak agnes, święta racja IP: 217.98.107.* 28.02.04, 21:52
              damy tak nie postępują. Lepiej szczeznąć niźli dać po sobie poznać, że nam
              zależy. A jeśli nie doczekamy się to obrażeni na siebie o głupstwo rozejdziemy
              się na wieki. Krzyż, który Pan nasz nałożył na nasze ramiona nieść musimy
              godnie i z honorem albowiem napisane jest, że panna, która rozmawia z mężczyną
              o małżeństwie, seksie, dzieciach, pieniądzach, sposobie na życie,
              zainteresowaniach przeklęta jest przez szanowne matrony, opiekunki rodowego
              ogniska. Damy wychodzą za człówieka, o którym wiedzą tylko tyle, że umie
              wydeklamować, że jej oczy są jak gwiazdy, a matuś poparła bo konto w baku ma
              duże.
              Tak agnes, nikt nas, damy, nie rozumie. Dzisiejsze czasy zeszły na dziady
              ach, och, och, moje sole trzeźwiące zabubiły były się i jestem przerażona
    • bukfa Re: Jak złapać męża 28.02.04, 00:50
      A czemu TY sie nie oswiadczysz?
    • hamamelis Re: Jak złapać męża 28.02.04, 09:02
      A to zależy - jak szybko biega.

h.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka