asche_zu_asche 18.04.10, 19:30 wrzesień 2001 - już zawsze właśnie to: www.youtube.com/watch?v=DfvSKgrjHqE będzie mi się z tamtym kojarzyć (obciach, ale wryty w pamięć). Zastanawiam się, czy stworzymy (kto?) odpowiednik tego kawałka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jan_hus_na_stosie Re: muzyczne tło 18.04.10, 19:33 teledysk, nic wyjątkowego, nie powala ani nie porusza Odpowiedz Link Zgłoś
asche_zu_asche Re: muzyczne tło 18.04.10, 19:36 jan_hus_na_stosie napisał: > teledysk, nic wyjątkowego, nie powala ani nie porusza > > > ale to nie teledysk, tylko wolna twórczość jakiegoś "wrażliwego" internauty. Chodziło mi o samego Bruce'a Odpowiedz Link Zgłoś
gr.een Re: muzyczne tło 18.04.10, 19:37 a jeśli już sobie mówimy o muzycznym tle, to może to mało hm własciwe, ale muzyka podczas wyprowadzania trumien z samolotów była niesamowita. Wie ktoś co to było? Odpowiedz Link Zgłoś
gr.een Re: muzyczne tło 18.04.10, 19:43 ale inna aranżacja - ja się na tym za grosz nie znam, tamta wersja jest lepsza Odpowiedz Link Zgłoś
ja-27 Re: muzyczne tło 18.04.10, 19:49 To niestety ja już nie pomogę. Ale może gdzieś na YouTube wynajdziesz w innej wersji. Odpowiedz Link Zgłoś
annjen Re: muzyczne tło 18.04.10, 19:47 mnie właśnie z tym marszem będzie się kojarzyć wspomnienie tragedii pod Smoleńskiem. co prawda faktycznie wykonanie orkiestry wojskowej jest bardziej przejmujące... jak do tej pory gdy to słyszę nie mogę powstrzymać łez... Odpowiedz Link Zgłoś
jane-bond007 Re: muzyczne tło 18.04.10, 21:30 myślałam ze będzie to wątek o oprawie muzycznej dzisiejszej uroczystosci - przyznam ze nie slyszalam tak pięknych wykonań polksich pieśni mszalnych... nie mogłam powstrzymać łez Odpowiedz Link Zgłoś
annjen Re: muzyczne tło 18.04.10, 22:17 też podziwiałam oprawę mszy, coś wspaniałego. dodam, że w kontekście tej tragedii zupełnie inaczej odbieram pieśni wielkanocne, śpiewane podczas wczorajszych i dzisiejszych uroczystości - jakoś tak przedziwnie dopełniają całość... Odpowiedz Link Zgłoś