shimamoto_san 20.04.10, 19:37 co mozna ze soba zrobic od godz. 5 do 7.30 w warszawie w srodku tygodnia, w okolicach centralnego? gdzie mozna ten czas bezpiecznie spedzic? siedzenie na dworcu srednio mi sie usmiecha :/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lolcia-olcia Re: one night in warsaw 20.04.10, 19:40 Pogrzebać w koszach, pogadać z menelami, odwiedzić Marylkę z posterunku na centralnym ...jest wiele możliwości:D Odpowiedz Link Zgłoś
shimamoto_san Re: one night in warsaw 20.04.10, 19:43 ale ja nie pytam o to jak ty spedzasz wolny czas. Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: one night in warsaw 20.04.10, 21:15 Ona nie napisała jak spędza czas tylko odp na Twoje pytanie kulturalny człowiek dziękuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
hermina25 Re: one night in warsaw 20.04.10, 19:48 uwaga Lolcia,dopuściłaś się wielkiej obrazy majestatu :D ale akurat dla autorki wątku adekwatne zajęcia :) Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: one night in warsaw 20.04.10, 19:53 hahaha znaczy się, że mam się bać;D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: one night in warsaw 20.04.10, 19:48 no to nie night, tylko poranek. Nie poszalejesz. Złote Tarasy o tej porze chyba (?) zamknięte. Jest Cofee Haeven na dworcu, tam można bezpiecznie wypić kawę. Reszta, to ewentualnie wycieczka pod pałac kultury. Możesz też się przejechać metrem ! Odpowiedz Link Zgłoś
shimamoto_san Re: one night in warsaw 20.04.10, 19:55 o, coffee heaven, nie pomyslalam. ale czy oni calodobowi sa? Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: one night in warsaw 20.04.10, 19:57 Raczej na pewno. może w necie gdzieś wiszą informacje. Ja tam na pewno byłam któregoś razu bardzo wcześnie ! Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: one night in warsaw 20.04.10, 19:59 Może śniadanie w Marriottcie ? Tam chyba można wejść na samo śniadanie... Odpowiedz Link Zgłoś
grassant Re: one night in warsaw 20.04.10, 20:05 bijatyka napisała: > Może śniadanie w Marriottcie ? Tam chyba można wejść na samo śniadanie... chyba można wejść w każdym hotelu. Po uiszczeniu. Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: one night in warsaw 20.04.10, 19:52 Wczesny ranek. Centrum już się budzi. Przez 2.5 godziny wiele nie da rady. Polazłabym gdzieś na kawę i już. Albo wybierz się spacerkiem do Parku Saskiego, zaraz potem masz Grób Nieznanego Żołnierza i pl. Piłsudskiego. Możesz wybrać się tramwajem zobaczyć budowę stadionu narodowego a po drodze palmę.:P Masz jakąś przesiadkę? Odpowiedz Link Zgłoś
shimamoto_san Re: one night in warsaw 20.04.10, 19:56 mam spotkanie ok 8 w centrum i mam tylko taki dojazd :( nie chce zadnych spacerow, bo i tak bede ledwo zywa :P Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: one night in warsaw 20.04.10, 19:58 To co się pytasz, co masz robić o takim poranku?:P Siadaj na (_._)ie w kawiarni i czekaj.:P Odpowiedz Link Zgłoś
shimamoto_san Re: one night in warsaw 20.04.10, 20:03 no dobra, to chodzilo mi o to, gdzie mam na (_._) usiasc, zeby byla w miare bezpieczna :P Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: one night in warsaw 20.04.10, 20:13 A skąd Ty jedziesz? Nie lepiej zaparkować na noc w Warszawie? I wyspaną iść na spotkanie?;) Odpowiedz Link Zgłoś
shimamoto_san Re: one night in warsaw 20.04.10, 20:17 wszystko by bylo lepiej, gdyby nie to, ze nie mam innego dojazdu. ryli. jade z 3city. i tak sie nie wyspie, gdyz spotkanie bedzie stresujace i juz mnie stresuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: one night in warsaw 20.04.10, 20:47 Współczuję 2,5-godzinnego czekania na stresujące spotkanie ! To może weź ze sobą meliskę do tego coffe haeven ! Odpowiedz Link Zgłoś
margie Re: one night in warsaw 20.04.10, 20:53 nie gadaj glupot, ze jedyny pociag z 3city wyjezdza o 24 z gdanska!!!! Mozesz pojechac wieczornym expresem i zanocowac w stolicy. Ja bym chyba tak zribila, majac w perspektywie stresujace spotkanie , bylabym zdechla po calonocnej podrozy. Odpowiedz Link Zgłoś
shimamoto_san Re: one night in warsaw 20.04.10, 20:59 Mozesz > pojechac wieczornym expresem i zanocowac w stolicy. wlasnie o to chodzi, ze nie moge :( Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: one night in warsaw 20.04.10, 21:32 Możesz. Kilka hoteli tu mamy. Gdybym Cię znała, służyłabym gościną. Ale nie znam Cię forumowo.;) Odpowiedz Link Zgłoś
shimamoto_san Re: one night in warsaw 20.04.10, 21:51 nie moge, gdyz moge wyjechac dopiero po 21 :( chooociaz natchnelyscie mnie dziewczyny i stwierdzilam, ze wezme UŻ i pojade w dzien i zanocuje, ale wszystkie hostele, ktore znam maja pelna zajetosc :/ sama nie wiem co robic. chyba jeszcze jutro sprobuje cos znalezc do spania Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: one night in warsaw 20.04.10, 21:59 Godzinę policyjną masz czy co??:) Odpowiedz Link Zgłoś
shimamoto_san Re: one night in warsaw 20.04.10, 22:02 z fabryki mnie wczesniej nie wypuszcza :) Odpowiedz Link Zgłoś
ritsuko Re: one night in warsaw 20.04.10, 22:14 Kebab cholercia sieciowy ze dwa w podziemiach są, w jednym po nocnym punktowaniu przesiedziałam pół godziny- miły pan do falafla chciał herbatkę mi podać :). Bezpiecznie na pewno, bo tam też wpadali policjanci jak zgłodnieli, ale to 4 lata temu było Odpowiedz Link Zgłoś
venettina Re: one night in warsaw 20.04.10, 19:58 Kilka knajpek w Srodmiesciu jest o tej porze otwartych, np. Cafe Lemon na Sienkiewicza. To 10-15 min od dworca spokojnym krokiem. Poza tym od 6-tej lub 6.30 w kazdej hotelowej restauracji mozna zjesc sniadanie, takze jesli nie jestes gosciem hotelu. Niektore sniadania sa rewelacyjne. Odpowiedz Link Zgłoś
shimamoto_san Re: one night in warsaw 20.04.10, 20:01 pomysl ze sniadaniem mi sie podoba :) dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś
grassant Re: one night in warsaw 20.04.10, 20:08 imamoto_san napisała: > pomysl ze sniadaniem mi sie podoba :) dzieki. co z tym śniadaniem? umiesz robić? Odpowiedz Link Zgłoś
grassant Re: one night in warsaw 20.04.10, 20:13 himamoto_san napisała: > umiem spozywac. może coś jeszcze potrafisz z rana?? Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: one night in warsaw 20.04.10, 20:03 standardowy punkt śniadaniowy każdego imprezowicza :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
grassant Re: one night in warsaw 20.04.10, 20:06 5 do 7.30 w warszawie w srodku tygodnia można kija zamoczyć w wiśle... Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: one night in warsaw 20.04.10, 21:22 jak się chcesz odstresować, to na jakiś after w centrum wejdziesz tyle czy wyjść będziesz chciała, to nie wiem a na poważnie 1,5 to mało, jeszcze jakies opóźnienie może pociągu, zanim się wygrzebiesz, ja bym spacerem poszła na miejsce spotkania, centralny jest małoprzyjemny o tej porze Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: one night in warsaw 20.04.10, 21:23 ok 2,5 h. to chyba jednak książka i kawiarnia. Odpowiedz Link Zgłoś