Gość: ulehome IP: *.chello.pl 05.03.04, 15:25 ja uważam, że nie, ale niektórzy podobno myślą całkiem inaczej... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lech nie piwo Re: seks z ex? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.04, 20:21 Jak to z Tobą jest.Studiujesz na trzech kierunkach zmieniasz facetów jak rekawicziki a masz takie ortodoksyjne poglądy. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
envi Re: seks z ex? 05.03.04, 20:30 nie polecam.kiedyś taki związek sexowy z ex ciągnął się mi z dobry rok,nikomu nie chciało się tego kończyć bo było wygodnie.drażniło mnie jednak to że nie mam faktycznie faceta,nie tylko na sex. może jest to dobre jednorazowo,ale zazwyczaj na jednym razie się nie kończy. Odpowiedz Link Zgłoś
inaja Re: Jak to z Toba jest? 05.03.04, 20:43 Gość portalu: Lech nie piwo napisał(a): > Jak to z Tobą jest.Studiujesz na trzech kierunkach zmieniasz facetów jak > rekawicziki a masz takie ortodoksyjne poglądy. Pozdrawiam. Dolaczam sie do powyzszego: jak to z Toba jest? Dopiero, co pognalas na kolokwium, widac, ze wrocilas i juz kolejny problem sex z ex??? Czy Twoja doba sklada sie z 48h:)))))? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulehome Re: Jak to z Toba jest? IP: *.chello.pl 06.03.04, 14:00 inaja napisała: > Dopiero, co pognalas na kolokwium, widac, ze wrocilas i juz kolejny problem sex > > z ex??? > Czy Twoja doba sklada sie z 48h:)))))? nie chciało mi sie jednak pognać:-( doba? czasem nawet z 50-ciu(...) Gość portalu: Lech nie piwo napisał(a): > > > Jak to z Tobą jest.Studiujesz na trzech kierunkach zmieniasz facetów jak > > rekawicziki a masz takie ortodoksyjne poglądy. Pozdrawiam. cóż... nie tyle konserwatywna, co szanująca się, mimo wszystko, ze mnie kobieta jest Odpowiedz Link Zgłoś