lillivalley 30.05.10, 22:41 witam, obraził mnie czymś mój facet, nie pamiętam nawet czym, nazwałam go skur*ysynem, po czym uderzył mnie w twarz, twierdząc, że obraża to jego matkę(chyba jest maminsynkiem, nie jestem pewna...). Co o tym myślicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miss.yossarian Re: uderzył... 30.05.10, 22:42 lillivalley napisała: > witam, obraził mnie czymś mój facet, nie pamiętam nawet czym, nazwałam go skur* > ysynem, po czym uderzył mnie w twarz, twierdząc, że obraża to jego matkę(chyba > jest maminsynkiem, nie jestem pewna...). Co o tym myślicie? że pewnie nie chciał Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: uderzył... 30.05.10, 22:43 myślimy, że jesteś idiotką a on rzeczywiście skur*ysynem czyli pasujecie do siebie... Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.barry.kent Re: uderzył... 30.05.10, 22:44 chcial cie przytulic ale zle sile dobral, ty sie ruszylas i przypadkiem cie musnal. czepiasz sie. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.barry.kent Re: uderzył... 30.05.10, 22:47 To tez ma sens :D uderzyla go twarza w otwarta reke, wyciagnieta na zgode! powinna sie wstydzic. Odpowiedz Link Zgłoś
masher Re: uderzył... 30.05.10, 22:48 i jeszcze pewnie mu zakrwawila koszule! kazdy wie jak krew sie trudno spiera! to zla i wredna kobieta lol Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: uderzył... 30.05.10, 22:50 Zawsze twierdzilem, ze baby to chuje som :) Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.barry.kent Re: uderzył... 30.05.10, 22:51 Powinien ja zostawic. Taka agresywna kobieta, kto by pomyslal. Zrobila to raz to na pewno bedzie nastepny. Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: uderzył... 30.05.10, 22:54 i pewnie dzieci molestuje suka jedna :) Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: uderzył... 30.05.10, 22:58 jesteście okropni, gdzie się podziała wasza empatia? :D Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: uderzył... 30.05.10, 23:03 ja trzymam swoją w skarpetce na czarną godzinę :) Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: uderzył... 30.05.10, 23:04 Naiwny! Naprawde myslisz ze jakas sie na to zlapie? :) Odpowiedz Link Zgłoś
masher Re: uderzył... 30.05.10, 23:15 na skarpete czy na czarna godzine? :D taka skarpeta moze byc lepsza niz maczuga ;) czarna godzina to nie wiem, pewnie jak czarna dziura wsysa i nihuhuuuuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
hukop Re: uderzył... 30.05.10, 22:45 To że tak na niego powiedziałas jak najbardziej można tak odebrać, obraziłaś jego matkę: skurwy - syn! Ale nie miał prawa cie uderzyć. Skoro ma takie zapędy to napewno kiedys zrobi to poraz kolejny. Odpowiedz Link Zgłoś
masher Re: uderzył... 30.05.10, 22:47 to ze brak ci klepek, nie jednej ale wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: uderzył... 30.05.10, 22:48 myślę, że jesteście siebie warci nie wyobrażam sobie nazwac osoby, którą kocham skurwysynem w sumie też bym Ci dała w papę za taką odzywkę, tak raz z odchylonej żebyś wiedziała że nie można człowieka obrażać od tak sobie, nie po to żeby Cię zmasakrować Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: uderzył... 30.05.10, 22:49 Ja już bym nie myślała. Od razu bym działała = pa pa. Odpowiedz Link Zgłoś
matka.frustratka Re: uderzył... 30.05.10, 22:49 mój stary mnie leje regularnie, wie że to lubię, jak bije znaczy że kocha Odpowiedz Link Zgłoś
marzeka1 Re: uderzył... 30.05.10, 22:54 Nadstaw drugi policzek, to pewnie było z miłości. Trolica. Odpowiedz Link Zgłoś
berta-live Re: uderzył... 30.05.10, 23:22 Jesteś trollem? Bo jak nie, to myślimy, że powinnaś od niego odejść. Zanim ci coś gorszego zrobi. Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka_beauty Re: uderzył... 31.05.10, 00:18 lillivalley napisała: > witam, obraził mnie czymś mój facet, nie pamiętam nawet czym, nazwałam go skur* > ysynem, po czym uderzył mnie w twarz, twierdząc, że obraża to jego matkę(chyba > jest maminsynkiem, nie jestem pewna...). Co o tym myślicie? bierz tylek w troki i uciekaj!! Odpowiedz Link Zgłoś
adrenalina120 Re: uderzył... 31.05.10, 01:05 Za nazwanie matki "kurwą" niejedna z was powinna dostać w pysk. Mamy pecha ze żyjemy w kraju gdzie kobietom wydaje sie ze sa czym lepszym niz faceci.Na szczescie swiat zmierza do rownouprawnienia ktore kiedys wam bokiem wyjdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
berta-live Re: uderzył... 31.05.10, 01:58 Słowo skurwysyn znaczy tyle co podły drań i w takim kontekście jest używane. Doszukiwanie się jakichkolwiek podtekstów świadczy zazwyczaj o paranoi i czepieniu się doszukującego. Chociaż z drugiej strony dosłowne rozumienie tego słowa też może być całkiem prawidłowe. Używa się go do określenia totalnej szumowiny, której postępowanie świadczy o tym, że nie mogła zostać wychowana w dobrym domu przez porządną matkę. Swoim zachowaniem człowiek daje jasne świadectwo swojego pochodzenia. Nie bez powodu do niektórych osób nawet własne matki nie chcą się przyznawać. Odpowiedz Link Zgłoś