alpepe 10.06.10, 22:18 Normalnie uwielbiam swoją obcisłą dżinsową kieckę i koturny. Nie ma chu.ja we wsi, który by dziś na mój widok nie stanął. WTTM? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wicehrabia.julian Re: Gott, ich bin so scharf 10.06.10, 22:20 alpepe napisała: > Normalnie uwielbiam swoją obcisłą dżinsową kieckę i koturny. > Nie ma chu.ja we wsi, który by dziś na mój widok nie stanął. > WTTM? daj fotkę to się przekonamy, mam co do tego uzasadnione wątpliwości Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Gott, ich bin so scharf 10.06.10, 22:27 Czep się. Aczkolwiek idea niezła, pomyślę o tym. Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: Gott, ich bin so scharf 10.06.10, 22:22 my nie mamy tego ;) Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Gott, ich bin so scharf 10.06.10, 22:26 narcyzm uzasadniony nie jest niczym innym jak stwierdzeniem faktu :-) Odpowiedz Link Zgłoś
pompeja Re: Gott, ich bin so scharf 10.06.10, 22:23 Ile masz numerów telefonów? Podziel się :D Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Gott, ich bin so scharf 10.06.10, 22:29 no cio ty, ja nie szłam na podryw :-). Odpowiedz Link Zgłoś
pompeja Re: Gott, ich bin so scharf 10.06.10, 22:34 Nic nie myślisz kobieto. Miałabyś mechanika, hydraulika, masażystę, tragarza i tapicera. Po dłuższej selekcji i w razie konieczności ograniczenia, mogłabyś odnaleźć złotą rączkę - bez podtekstów. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Gott, ich bin so scharf 10.06.10, 22:39 ja nie jestem wyrachowana :-P, ale dobrze mówisz. Piwo dla tej pani! Odpowiedz Link Zgłoś
hermina1984 Re: Gott, ich bin so scharf 10.06.10, 22:27 Nie ma chu.ja we wsi, który by dziś na mój widok nie stanął. który czy któremu :D niach niach Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Gott, ich bin so scharf 10.06.10, 22:32 Dżinsową to nie, ale taką fajną, kusą, militarną owszem :) Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Gott, ich bin so scharf 10.06.10, 22:33 so baby you know what I mean. Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Gott, ich bin so scharf 10.06.10, 22:38 alpepe napisała: > so baby you know what I mean. Wiem, wiem:) Dzisiaj pan w aucie obok prawie wlepił nos w szybę gapiąc mi się na uda...ale ja to w ogóle mam farta do jakiegoś podrywania jak siedzę za kierownicą - a zawsze mi się wydaje, że wyglądam wyjątkowo antypatycznie :D Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Gott, ich bin so scharf 10.06.10, 22:41 no, kitek napisał, że mężczyźni lubią zołzy :-) Ja niestety wyglądam zwykle sympatycznie, szczególnie jak idę z młodszą córką. Roztaczam wtedy czar pod tytułem: "seksowna młoda mamuśka". Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Gott, ich bin so scharf 10.06.10, 22:54 alpepe napisała: > no, kitek napisał, że mężczyźni lubią zołzy :-) No niczym te biedne ćmy ciągną do ognia;) > Ja niestety wyglądam zwykle sympatycznie, szczególnie jak idę z młodszą córką. > Roztaczam wtedy czar pod tytułem: "seksowna młoda mamuśka". Mnie ciężko określić co roztaczam nawet jak idę z córką...w każdym razie na jednej z pierwszych randek mój mąż widząc mnie jak nadchodzę pomyślał: "o cholera, jest nieźle wkurzona"...a ja tylko słuchawki na uszach miałam i ostra muza leciała :D Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Gott, ich bin so scharf 10.06.10, 23:08 izabellaz1 napisała: w każdym razie na > jednej z pierwszych randek mój mąż widząc mnie jak nadchodzę pomyślał: "o cholera, jest nieźle wkurzona"...a ja tylko słuchawki na uszach miałam i ostra muza leciała :D No widzisz, ale nie zwiał :-) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Gott, ich bin so scharf 10.06.10, 23:16 alpepe napisała: > No widzisz, ale nie zwiał :-) Podobno zacisnął zęby i poczekał aż się odezwę :) Odpowiedz Link Zgłoś
brzydal-is-me Re: Gott, ich bin so scharf 11.06.10, 14:27 Może dawno nie widział tak obrzydliwych? Wziełaś to pod uwagę? Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Gott, ich bin so scharf 10.06.10, 22:44 Przypominam Ci, że jesteś w Niemczech. :D Tu byś się nie wyróżniała. :D Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Gott, ich bin so scharf 10.06.10, 22:46 DOJCZLAND DOJCZLANDuuuuber a-alles! Odpowiedz Link Zgłoś
green-chmurka Re: Gott, ich bin so scharf 10.06.10, 22:48 Co kuzwa, konkurencje mi robisz::))) Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Gott, ich bin so scharf 10.06.10, 22:52 Ich etwa? Nööö, ich lebe doch in Berlin :-) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Gott, ich bin so scharf 10.06.10, 22:54 ich habe grube babe gedupcyś;) Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Gott, ich bin so scharf 10.06.10, 22:56 wiarusik napisała Wiarusik jesteś shemale ostatnio? Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Gott, ich bin so scharf 10.06.10, 22:57 od dawna.to poszerza horyzonty;) Odpowiedz Link Zgłoś
green-chmurka Re: Gott, ich bin so scharf 10.06.10, 22:56 No to masz szczescie ze nie na moim terenie jestes. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Gott, ich bin so scharf 10.06.10, 22:51 Tak sobie to tłumacz, tu gdzie mieszkam jest dużo pięknych Bałkanek i Rosjanek, więc konkurencja też jest :-) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Gott, ich bin so scharf 10.06.10, 22:53 nicht kaput,nicht kapitulieren Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Gott, ich bin so scharf 10.06.10, 22:53 Ja sobie niczego nie tłumaczę. Tylko Tobie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Gott, ich bin so scharf 10.06.10, 22:50 alpepe napisała: > Normalnie uwielbiam swoją obcisłą dżinsową kieckę i koturny. > Nie ma chu.ja we wsi, który by dziś na mój widok nie stanął. > WTTM? > > Jak to się tu pisze? Aha... Zapodaj fotkę to ocenimy.:P Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Gott, ich bin so scharf 10.06.10, 22:54 kurczę, no muszę skombinować aparat, niech wnuki wiedzą, jaką miały babcię, w końcu może mi się coś stać z językiem na starość i się sama nie pochwalę :-). Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Gott, ich bin so scharf 10.06.10, 23:02 Sama widzisz, że te foty są konieczne.;)) Swoją drogą jestem ciekawa jak wyglądasz.;) Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Gott, ich bin so scharf 10.06.10, 23:09 Nie nazwałaś psa Cyrylem to nie wiem, jak to będzie! Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Gott, ich bin so scharf 10.06.10, 23:12 Hahhaahha takie mściwe babsko jesteś?:D hahahah :D Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Gott, ich bin so scharf 10.06.10, 23:13 To była forma przekupstwa nie poszłaś na to, to nie! Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Gott, ich bin so scharf 10.06.10, 23:29 Następnym razem będę uległa.:D Odpowiedz Link Zgłoś
green-chmurka Re: Gott, ich bin so scharf 10.06.10, 23:02 No i nie kombinuje w tej kiecce na moj teren wjechac, bo sie wsciekne. Tu ja jestem najpiekniejsza. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Gott, ich bin so scharf 10.06.10, 23:04 Ale gramy w innej lidze :-) Ja jestem trochę jak lizak za szybą. Odpowiedz Link Zgłoś
green-chmurka Re: Gott, ich bin so scharf 10.06.10, 23:08 E to do dupy jak za szyba, ja tam wole przed szyba. Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: Gott, ich bin so scharf 10.06.10, 22:50 Uuu ja ani dżinsowej kiecki ani koturnów nie mam. Za to dziś chodziłam po mieszkaniu prawie goła - tak gorąco było. :) :) :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Gott, ich bin so scharf 10.06.10, 22:52 rzeka.chaosu napisała: > Uuu ja ani dżinsowej kiecki ani koturnów nie mam. Za to dziś chodziłam po miesz > kaniu prawie goła - tak gorąco było. :) :) :) :) Ja nadal łażę goła. Właśnie skakałam po biurku, by ubić komara. Zabiłam dziada jednym ruchem. Nie podskoczył nawet.:D Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Gott, ich bin so scharf 10.06.10, 22:54 > Ja nadal łażę goła. Jesó, jak możesz się tak znęcać nad Wiarusem. :P Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Gott, ich bin so scharf 10.06.10, 22:57 proszę,jaki społeczny adwokat;) Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: Gott, ich bin so scharf 10.06.10, 22:57 Gdyby mi jakiś drań do mieszkania wleciał to bym zabiła - dezodorantem bym spsiukała. O! :) :) :) A ocet nawet pomógł - już się nie drapie. :) :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Gott, ich bin so scharf 10.06.10, 22:53 po mieszkaniu to i ja goła chodzę, no teraz to w majtałach :-) Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: Gott, ich bin so scharf 10.06.10, 22:59 Ja goła nie mogę - mam świadków. :) :) :) I cudze dziecko - chłopiec na dodatek. :) :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Gott, ich bin so scharf 10.06.10, 23:02 alpepe napisała: > po mieszkaniu to i ja goła chodzę, no teraz to w majtałach :-) Ja chodziłam w majtach i koszulce, to mię dziecko zapytało: "Mamo, dlaczego pokazujesz mi pupę?"...wyłożyłam jej subtelną różnicę: "Ja nie pokazuję...to Ty widzisz" :D ...po czym założyłam spodenki, bo poczułam się jak zbok :D Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Gott, ich bin so scharf 10.06.10, 23:05 Moje obie córki z golizną obeznane i moją i męża, więc nie zwracają uwagi. Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Gott, ich bin so scharf 10.06.10, 23:17 alpepe napisała: > Moje obie córki z golizną obeznane i moją i męża, więc nie zwracają uwagi. Moja niby z moją też (męża już nie tak bardzo;)) ale czasem coś jej odpala :) Odpowiedz Link Zgłoś
green-chmurka Re: Gott, ich bin so scharf 10.06.10, 22:57 ale nie mial sie kto za toba ogladac, chyba ze otworzylas drzwi z gola dupa listonoszowi:) Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Gott, ich bin so scharf 10.06.10, 23:03 Ja kiedyś otworzyłam listonoszowi, bo się dobijał z poleconym. Musiał się odwrócić, bo nijak nie mogłam podpisać potwierdzeń podtrzymując ręcznik :-), a dziś mi też z daleka już machał :-) Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: Gott, ich bin so scharf 10.06.10, 23:03 nie poznaję koleżanki odrazu mowie, ze odnosze się do 1 wpisu, innych jeszcze nie czytalam w kazdym razje JTTM, tyle ze wystarczy sukienka przed kolano, taka normalna, głupieją może to ta pora roku czy jak Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Gott, ich bin so scharf 10.06.10, 23:10 Owulację pewnie mam :-), stąd ten wysyp endorfin. Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: Gott, ich bin so scharf 10.06.10, 23:16 :) generalnie zdrowo jak u was pogoda? tez taka ciezka? no, to dobranoc w sumie Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Gott, ich bin so scharf 10.06.10, 23:22 piękna, miały być burze, ale pewnie będą jutro. Jutro ma być jeszcze cieplej, więc pewnie znów będę zdychać w ciągu dnia i odżyję dopiero wieczorem, jak dziś. Odpowiedz Link Zgłoś
kiira_korpi Re: Gott, ich bin so scharf 10.06.10, 23:17 ich bin auch ziemlich scharf, muss ich zugeben;), zumindest in Warschau, weil hier mein Revier ist. Co ciekawe, biegałam dziś jak kot z pęcherzem, bo roboty w cholerę, a jeszcze trzeba było zawieźć samochód do serwisu, który na dodatek jest bez klimy. Więc biegam taka spocona, z rozwianym włosem, myśląc sobie, że wyglądam jak kupka nieszczęścia, a tymczasem otrzymuję wyraźne oznaki zainteresowania z męskiej strony. Dziwne. Umówili się, czy co? No ale ja to też miła dziewczynka, nie zołza;( Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Gott, bestraffe sie 11.06.10, 00:34 od kiedy to obcisła sukienka na cieniuśkich ramiączkach jest kurtką? Odpowiedz Link Zgłoś
nstemi Tylko ich nie pokalecz 11.06.10, 00:42 Tych wsiowych. Bo wiesz to so scharf to może też być z lekka niebezpieczne dla zainteresowanych. Odpowiedz Link Zgłoś
dzikoozka Re: Gott, ich bin so scharf 11.06.10, 13:09 zazdraszczam :) Ja raczej z tych "mild" przyślij fotę :) Odpowiedz Link Zgłoś