mason_i_cyklista 13.06.10, 23:27 Uwaga prezentuję nową sygnaturkę: Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mason_i_cyklista Re: Yes, we can! 13.06.10, 23:31 o właśnie zapomniałem dodać że ukradłem szaro idę się wstydzić do kąta w ogóle mam dla Ciebie newsa roku, tylko nie wiem czy nie jesteś obrażona Odpowiedz Link Zgłoś
2szarozielone Re: Yes, we can! 13.06.10, 23:34 jaaaaa? ja się nigdy nie obrażam, dawaj newsa :) Odpowiedz Link Zgłoś
mason_i_cyklista Re: Yes, we can! 13.06.10, 23:36 ale to taki news nie na internet jak się zobaczymy:) Odpowiedz Link Zgłoś
autokrata.fetyszysta Re: ihi hi hihiii ihiiii 13.06.10, 23:35 Na mieście mówią, że mam konika ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
grzeczna_dziewczynka15 Re: ihi hi hihiii ihiiii 14.06.10, 01:00 Nie każdy wie, kto to A.L.:) Odpowiedz Link Zgłoś
grzeczna_dziewczynka15 Re: ihi hi hihiii ihiiii 14.06.10, 23:52 Życiem nie netowym ostatnio, ale, o dziwo, w realu;> Odpowiedz Link Zgłoś
grzeczna_dziewczynka15 Re: ihi hi hihiii ihiiii 15.06.10, 00:07 Pracowicie:) Miło mam nadzieję, będzie niebawem. Słodkie wakacje nadchodzą;) Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: ihi hi hihiii ihiiii 15.06.10, 00:10 dla kogo słodkie to słodkie :) dla mnie dość pracowite. A na nic miłego u mnie w najbliższym czasie się nie zanosi :/ Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: Yes, we can! 13.06.10, 23:31 zrobię szybko screen-shota, zanim admini wyrzucą ! Odpowiedz Link Zgłoś
wrr2 Re: Yes, we can! 13.06.10, 23:48 A po co? Obrazek krąży po necie już od dłuższego czasu i powinnaś go bez problemu znaleźć. Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: Yes, we can! 13.06.10, 23:52 Domyślam się, ale Masona dziś wywalili za relację z debaty, więc przyjmuję, że niedopuszczalne są wycieczki polityczne użytkowników ! Odpowiedz Link Zgłoś
potworski Hahaha! 14.06.10, 09:17 Mason czy to nie ty czasem pouczałeś mnie ostatnio, że liczy się jakość wątków a nie ilość? Odpowiedz Link Zgłoś
mason_i_cyklista Re: Hahaha! 14.06.10, 09:23 uuu widzę duma obrażona wybacz, juz nie będę pouczał. wszystkie wątki są fajne. Odpowiedz Link Zgłoś
potworski Re: Hahaha! 14.06.10, 09:58 mason_i_cyklista napisał: > uuu widzę Oparłeś się łokciem o klawisz "u" czy miałeś napisać "ch...a", ale się rozmyśliłeś? Bo biorąc pod uwagę to ile faktycznie widzisz to druga odpowiedź jest wg mnie bliższa prawdy. Odpowiedz Link Zgłoś
potworski Re: Hahaha! 14.06.10, 10:36 alpepe napisała: > o, to ty jeszcze żyjesz? Nie wiem o kim mówisz. Ja mam na imię Ula i jak wczoraj chciałam napisać coś na forum kobieta w kafejce internetowej w Rzeszowie to przeglądarka z automatu podpowiedziała mi nick "potworski" i hasło. No to po co mam zakładać swoje konto skoro mogę pisać pod tym? Odpowiedz Link Zgłoś
mason_i_cyklista Re: Hahaha! 14.06.10, 10:57 ha ha ha ale mi pojechałeś masz coś jeszcze w zanadrzu? Odpowiedz Link Zgłoś
potworski Re: Hahaha! 14.06.10, 11:24 mason_i_cyklista napisał: > ha ha ha > ale mi pojechałeś > > masz coś jeszcze w zanadrzu? Krawat w kształcie latawca. Reflektujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
rubia88 Re: Hahaha! 14.06.10, 18:12 potworski, może umówisz się mną? jestem młoda, inteligentna i mam fajne cycki! Odpowiedz Link Zgłoś
potworski Re: Hahaha! 14.06.10, 21:46 rubia88 napisała: > potworski, może umówisz się mną? jestem młoda, inteligentna i mam fajne cycki! Rubia takich jak ty to stoi do mnie kolejka, więc najpierw musisz się dopchać, albo zaimponować mi czymś oryginalnym zaimponować=np kolekcją wypchanych drapieżników prehistorycznych albo umiejętnością zrobienia fortepianu Steinway'a z origami. Odpowiedz Link Zgłoś
rubia88 Re: Hahaha! 15.06.10, 00:09 niestety nie posiadam żadnych umiejętności, ale za to posiadam niezłą brykę, moglibyśmy jeździć nad zalew na grilla: www.gizmodo.com/gadgets/images/HelloKittyTRFinalsm.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
potworski Re: Hahaha! 15.06.10, 09:21 rubia88 napisała: > niestety nie posiadam żadnych umiejętności, ale za to posiadam niezłą brykę, > moglibyśmy jeździć nad zalew na grilla: Bryka niezła. A jest wersja z Wilkiem i Zającem? Odpowiedz Link Zgłoś
rubia88 Re: Hahaha! 15.06.10, 15:19 samochodu nie ma, ale za to jest fajna pościel, w sam raz do małżeńskiego łoża: Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu A czemu taka mina jak u Stalina? :D 14.06.10, 10:03 Przecież wujek Bronek ostatnio nawet zaczął się uśmiechać. ;) Odpowiedz Link Zgłoś