rzeka.chaosu 16.07.10, 21:17 dziś (wakacje, piątek, wieczór) przy kompie? Do której planujecie siedzieć na FK i czemu nie out? :P Chciałabym serdecznie pozdrowić ciocię z Sanoka. Dziękuję za uwagę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
real_mayer Re: Kto oprócz mnie zamula… 16.07.10, 21:21 ja trochę pozamulam, bo mam doła, bo mnie już bolą oczy od czytania książki oraz cały dzień spędziłam na podwórku mojej mamy <urlop mam co sobie będę żałowała> ja również pozdrawiam Twoją ciocię z Sanoka Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: Kto oprócz mnie zamula… 16.07.10, 21:30 Tak naprawdę to nie mam cioci w Sanoku, ale bardzo chciałam kogoś pozdrowić he he. Więc niech osoby z Sanoka czują się teges… ;P Odpowiedz Link Zgłoś
mystery.843 Re: Kto oprócz mnie zamula… 17.07.10, 01:45 Ja zamulam, bo od 8 do 21 byłam poza domem wraz z przyjaciólką. Większość czasu spędziłyśmy na świeżym powietrzu, a więc na patelni... I mam dosyć... Odpowiedz Link Zgłoś
autokrata.fetyszysta Nie ryzykuję wyjścia - w radiu podali, że... 16.07.10, 22:17 ...przypływ idzie czy cóś... www.youtube.com/watch?v=66nqhVtq6xo Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: Kto oprócz mnie zamula… 16.07.10, 21:21 Ja ! wróciłam z wojaży i nic misięniechcejuż.... Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: Kto oprócz mnie zamula… 16.07.10, 21:21 ja chyba popracuję, trochę chłodniej jest więc i mózgownica lepiej pracuje, a out planuję na niedzielę :) Nikogo nie chcę pozdrawiać Dziękuję za uwagę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: Kto oprócz mnie zamula… 16.07.10, 21:32 Ty uważaj, bo ja też planuję całodniowy aut w niedzielę, może się w tramwaju zderzymy. :P hehhehe Odpowiedz Link Zgłoś
devilyn Re: Kto oprócz mnie zamula… 16.07.10, 21:21 Ja byłam...wróciłam, gorąc...ale na niedzielkę już zapowiadają tylko 20'C jupiii, a w prognozie długoterminowej na 30 lipca już tylko 15'C... Alleluja i do przodu. Pozdrawiam wujka Stanley'a co po morzu pływa. Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: Kto oprócz mnie zamula… 16.07.10, 21:23 Ja. Bo mam robotę do zrobienia. Oczywiście idzie jak po grudzie, bo na FK zerkam... I dziecko mam pod opieką. No i bez chłopa jestem do jutra, a ja sama szlajać się nie lubię. Pewnie gdyby był, dzieci sąsiadka zaopiekowałaby, a my poszlibyśmy gdzieś na wieczorny spacer, lody, piwo... A tak, siedzę i rąbię w klawiaturę wachlując się od czasu do czasu Światem Nauki :/. Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: Kto oprócz mnie zamula… 16.07.10, 21:24 A out jutro, na zawody konne jedziemy, pofocić trochę chcę... Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: Kto oprócz mnie zamula… 16.07.10, 21:28 Też pracuję dziś cały dzień - zmęczona jestem. :) I też chłop daleko. Dziś do drugiej chyba posiedzę. Maskara jak mawiają głupiutkie blondynki. :) tylko nie mam dziecka pod opieką. :) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Kto oprócz mnie zamula… 16.07.10, 21:24 A ja pozdrawiam rudego właściciela suczki, z którą przed chwilą ganiał mój pies. Znam pańskiego ojca i on wcale nie jest rudy.:P Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: Kto oprócz mnie zamula… 16.07.10, 21:31 hahahaha Mencia przed Tobą nic sie nie ukryje:D Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Kto oprócz mnie zamula… 16.07.10, 21:35 Jego ojca spotkałam raz. A zdążył mi opowiedzieć to i tamto o swojej rodzinie, o dzieciach w tym o swoim synu lat 27. :D Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: Kto oprócz mnie zamula… 16.07.10, 21:37 To chyba i ja sobie psa sprawię, jak takie rewelacje można przyswoić:D Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Kto oprócz mnie zamula… 16.07.10, 21:44 Tylko rozejrzyj się, kto w Twojej okolicy wychodzi z psami, cobyś na emerytów samych nie trafiła.:D Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: Kto oprócz mnie zamula… 16.07.10, 21:50 Menka no weż już namierzyłam ofiarę w sile wieku i do rzeczy:D tylko psa brak, ale kilka razy jak rano biegałam to go spotkałam;p Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Kto oprócz mnie zamula… 16.07.10, 21:56 Hmmm ciekawe czy ja nadal nie lubię biegać. Muszę ktoregoś wczesnego ranka sprawdzić.:D Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: Kto oprócz mnie zamula… 16.07.10, 22:02 Koniecznie! Nawet nie wiesz jak fajnie biega się razem:D Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Kto oprócz mnie zamula… 16.07.10, 22:04 W ubiegłym stuleciu w czasach liceum ostatnio biegałam i to była dla mnie straszna kara. Mam nadzieję, że przez te lata wszystko się zmieniło. Sprawdzę.:P Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: Kto oprócz mnie zamula… 16.07.10, 22:07 haha Menka zacząć można i od porannego spaceru, nawet z Gutkiem:D Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: Kto oprócz mnie zamula… 16.07.10, 22:15 No i tak trzymać bąble..nigdy nie wiadomo kto się czai w krzakach:D Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Kto oprócz mnie zamula… 16.07.10, 22:18 lolcia-olcia napisała: > No i tak trzymać bąble..nigdy nie wiadomo kto się czai w krzakach:D Takich znaków u mnie nie ma, więc pana z gołymi pisankami nie spodziewam się zastać w krzakach.:D Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: Kto oprócz mnie zamula… 16.07.10, 22:21 hahaha cholera u mnie też nie!!! szkoda...;/ Menka nie masz ochoty na wycieczkę? Tak wiesz sprawdzimy czy z tym znakiem to nie jest ściema?:p Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Kto oprócz mnie zamula… 16.07.10, 22:32 Dobrze. Właśnie zaopatrzyłam się w komplet walizek. Mogę podróżować.:P Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: Kto oprócz mnie zamula… 16.07.10, 22:33 Ty to o wszystkim myślisz:) i nikt nam nie powie, że tylko na forum siedzimy:p Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Kto oprócz mnie zamula… 16.07.10, 23:05 I tu się mylisz. Powiedzą. Inni są najbardziej zorientowani w tym, jak (nie)efektywnie gospodarujesz swoim czasem.:P Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: Kto oprócz mnie zamula… 16.07.10, 22:02 Menia mój były wuefista mawiał, że biegać nie muszą tylko te z dużymi cyckami, żeby sobie oka nie podbiły. Wszystkie inne na testach sprawnościowych musiałyśmy pół godzinki truchtem zasuwać. :D:DD:D Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Kto oprócz mnie zamula… 16.07.10, 22:12 Ja z cyckami musiałam. Nie było przebacz. Ale oczy nadal mam na miejscu.:D:D Jeden z wuefistów z mojego liceum (wieeeelki kałdun od piwska, ale potrafił nieźle zbijać piłki w siatkówce, ten co mówił na koniec roku: kwiatków nie pijam) wrzeszczał do swoich dziewczyn: ruszać się niemoty, ta wasza koszykówka to wszystko przypomina oprócz koszykówki, biegacie jak jałówki, czajnik obudź się, bo w gwizdek oberwiesz piłką.:P Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: Kto oprócz mnie zamula… 16.07.10, 22:19 Ale to ciekawe - w mojej dotychczasowej edukacji wuefiści mięli najlepsze teksty. Nawet mam gdzieś pospisywane. :DD:D: Było coś z wypiekami na boisku - że niby babki wielkanocne i pierniki. No i mnóstwo winnych. Polonez przed studniówką - wuefista do kolegi - nie bujaj się tak - nie prowadzisz lokomotywy/nie jesteś ciuchcia tylko poloneza. W kontekście jego ruchów było to śmieszne. :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Kto oprócz mnie zamula… 16.07.10, 21:46 Matki nie znam i nic o niej nie wiem. Pan opowiadał mi o sobie i swoim synu i córze. :P Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: Kto oprócz mnie zamula… 16.07.10, 21:49 O to mogla być ruda i wredna, więc jej istnienie przemilczał. :D:D:D:D Ech, ten ekshibicjonizm. :D:DD Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Kto oprócz mnie zamula… 16.07.10, 21:55 Pewnie tak.O złych kobietach się nie mówi.:D Odpowiedz Link Zgłoś
hermina1984 Re: Kto oprócz mnie zamula… 16.07.10, 21:25 po 22 przychodzi z pracy mój pracoholik ;) znaczy Miś :P i jadymy do niego sobie :) na razie usiłuje zrobić francuza i nic mi nie wychodzi,ale zaraz zaangażuje babcie :P Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: Kto oprócz mnie zamula… 16.07.10, 21:27 hermina1984 napisała: na razie usiłuje zrobić francuza i nic mi nie wychodzi,ale zaraz zaangażuje > babcie :P LoL :))))))))))))))))))))))) Daj Ty spokój babci ;). Odpowiedz Link Zgłoś
cafem Re: Kto oprócz mnie zamula… 16.07.10, 21:27 Ja. Bo przez ostatnie 9 dni za dom mialam namiot, do tego po ostatnim piciu jestem powaznie kontuzjowana:) Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: Kto oprócz mnie zamula… 16.07.10, 21:36 Cafem a jak było? Pewnie wymęczona jesteś? Odpowiedz Link Zgłoś
cafem Re: Kto oprócz mnie zamula… 16.07.10, 21:42 Fajnie bylo, wymeczona mocno, ale tak naprawde wyprawa to czysta przyjemnosc;) Za to pijacka impreza zakonczyla sie nieco mniej ciekawie... Ale zyje i chyba juz bede zyla;) Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: Kto oprócz mnie zamula… 16.07.10, 21:51 To dobrze, że cała wróciłaś na forum:) Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: Kto oprócz mnie zamula… 16.07.10, 21:36 A będą dziś na FK jakieś atrakcje ? Bo planowałam kanapę i książkę. No i teraz nie wiem. Out jutro. Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: Kto oprócz mnie zamula… 16.07.10, 21:38 Chyba nic specjalnego się nie szykuje. Ja tu tylko z doskoku wpadam, wiec jak coś się zacznie dziec to proszę mi gołębia z wiadomością wysłać. :) Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: Kto oprócz mnie zamula… 16.07.10, 21:45 gołębia powiadasz? tej to tylko ptaki w głowie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: Kto oprócz mnie zamula… 16.07.10, 21:48 No, bo teraz to nawet ani kota ani kanarka nie mam. I nie czepiaj się - ptak fajna "rzecz". :) W zeszłym tygodniu podczas wypadu widziałam bociany w gnieździe - podnieta niesamowita - takie wielkie ptaki na wolności. ;P:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: Kto oprócz mnie zamula… 16.07.10, 21:48 Jedną z dzisiejszych atrakcji mogłaby być na przykład opowieść Jana o jego nowej dziewczynie. Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: Kto oprócz mnie zamula… 16.07.10, 21:51 No Janku, chyba nam tego nie poskąpisz?!?!??! :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: Kto oprócz mnie zamula… 16.07.10, 21:55 owszem poskąpię, taka wredota będę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: Kto oprócz mnie zamula… 16.07.10, 21:57 Dooooobra wredny ty - to zrobimy najazd na ciebie, dopóki nie powiesz. :D:D:D:D No we-eź. :D Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: Kto oprócz mnie zamula… 16.07.10, 22:13 po prostu świat stał się piękniejszy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: Kto oprócz mnie zamula… 16.07.10, 22:20 :D:D:D no to super, ale no powiedz coś więcej. :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: Kto oprócz mnie zamula… 16.07.10, 22:34 cenię sobie swoją prywatność, więc nic z tego ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: Kto oprócz mnie zamula… 16.07.10, 22:44 Oj dobra dobra :D:D:D, jak już się z nią oswoisz to coś tam ci się wymsknie. I muszę Bijatykę zmartwić - no myślałam, że coś z ciebie wyciągnę. Nie będzie gwoździa wieczoru. :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: Kto oprócz mnie zamula… 16.07.10, 23:04 już się oswoiłem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: Kto oprócz mnie zamula… 16.07.10, 23:07 Hahah dobra treserka. Mnie to trza było z rok oswajać. :DD::D No to teraz już będziesz miły dla wszystkich, tak? :D::D:D Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: Kto oprócz mnie zamula… 16.07.10, 23:20 nie wiem czy dla wszystkich, ale mogę spróbować ;) Odpowiedz Link Zgłoś
stary_prawiczek Re: Kto oprócz mnie zamula… 16.07.10, 21:47 Ja zamulam i chyba zasnę przed komputerem z przemęczenia. Ta pogoda mnie dobija Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: Kto oprócz mnie zamula… 16.07.10, 21:49 Prysznic co godzinę pomaga. Zimny. I kawa mrożona z lodem. :) Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: Kto oprócz mnie zamula… 16.07.10, 21:53 rzeka.chaosu napisała: > Prysznic co godzinę pomaga. Zimny. I kawa mrożona z lodem. :) Loda robić po kawie czy przed raczej? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: Kto oprócz mnie zamula… 16.07.10, 21:55 W trakcie robienia loda popijasz kawą - chłodny języczek koi w taki upał. :P:D:D:DD:D Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: Kto oprócz mnie zamula… 16.07.10, 22:09 rzeka.chaosu napisała: > W trakcie robienia loda popijasz kawą - chłodny języczek koi w taki upał. > :P:D:D:DD:D Ty, coś w tym jest ;). Mój lubi lodzika zaraz po tym jak umyję zęby mocno miętową pastą :D. Odpowiedz Link Zgłoś
stary_prawiczek Re: Kto oprócz mnie zamula… 16.07.10, 22:23 A ja bym chciał jakiegokolwiek lodzika :( Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: Kto oprócz mnie zamula… 16.07.10, 22:25 Hhehehe :D No to sprawdź z kawą teraz. :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: Kto oprócz mnie zamula… 16.07.10, 22:32 rzeka.chaosu napisała: > Hhehehe :D No to sprawdź z kawą teraz. :D:D:D Eee... Po kawie to ja mam pikawę ;). Może lepiej kostkę lodu wziąć do ust i wtedy podziałać? ;) Tylko kurna nie wiem jak toto zareaguje, jest chyba ryzyko, że tak jak na zimną wodę, co? ;) W sumie lodzik z lodem w buzi... Nie próbowałam ;). Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: Kto oprócz mnie zamula… 16.07.10, 22:35 > Tylko kurna nie wiem jak toto zareaguje, jest chyba ryzyko, że tak jak na zimną wodę, co? ;) E to może lepiej nie, bo zamiast lodzika to będzie kupa śmiechu. :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: Kto oprócz mnie zamula… 16.07.10, 22:59 rzeka.chaosu napisała: > > Tylko kurna nie wiem jak toto zareaguje, jest chyba ryzyko, że tak jak > na > zimną wodę, co? ;) > > E to może lepiej nie, bo zamiast lodzika to będzie kupa śmiechu. :D:D:D > > Apropos kupy śmiechu przy lodziku, przypomniała mi sie ta fota ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: Kto oprócz mnie zamula… 16.07.10, 23:03 Łomatko tego nie widziałam. Dobre. :D:D:D:D Niech prawiczek sobie to na tapecie ustawi D:D:D:D - - Odpowiedz Link Zgłoś
stary_prawiczek Re: Kto oprócz mnie zamula… 16.07.10, 22:44 A mi żadna nigdy loda nie zrobiła :( Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: Kto oprócz mnie zamula… 16.07.10, 22:46 Spróbuj z rybką - kiedyś miałam taka książeczkę z dowcipami, na okładce rycka robiła jakiemuś panu loda. Dowcipy były oczywiście o seksie. :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
stary_prawiczek Re: Kto oprócz mnie zamula… 16.07.10, 22:54 Dowcipy dowcipami, ale nie już o seksie nie rajcują dowcipy, ja chcę realnie w włożyć do cipy! :D Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: Kto oprócz mnie zamula… 16.07.10, 23:01 ja chcę realnie w włożyć do cipy! :D Piękne :D:D:D:D To napisz na rybce "cipka" - nawet się rymuje. D::D:D Odpowiedz Link Zgłoś
stary_prawiczek Re: Kto oprócz mnie zamula… 16.07.10, 23:06 Jestem tak napalony, że jak poznam dziewczynę to będę na anal nalegał z tego niewyżycia :D Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: Kto oprócz mnie zamula… 16.07.10, 23:10 Hhehehe ale uważaj żeby nie podziękowała - jak będzie niedoświadczona to może uciec. :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
stary_prawiczek Re: Kto oprócz mnie zamula… 16.07.10, 23:15 Jak będzie mnie kochać, to się poświęci dla mnie :P Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: Kto oprócz mnie zamula… 16.07.10, 23:24 Nie wiem czy się zakocha jeśli od razu będziesz jej się w tyłek pakował :P Odpowiedz Link Zgłoś
facettt przeciez masz wybor 16.07.10, 23:09 pub, lub agencja towarzyska gdzie problem? Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: ty tez przeciez masz wybor 16.07.10, 23:26 Bo ja wiem czy rozdziewiczanie jest takie fajne. :P Odpowiedz Link Zgłoś
facettt ze bede bezczelny 16.07.10, 23:39 samo rozdziewiczanie podobno nie (nie wiem, nie znam) ale swiadomosc tego - z pewnoscia tak. Odpowiedz Link Zgłoś
stary_prawiczek Re: ty tez przeciez masz wybor 16.07.10, 23:44 Ale jako prawiczek chyba lepiej bym się czuł z kobietą bez przeszłości ;) Odpowiedz Link Zgłoś
facettt Mysl o Oskarze Wilde. 16.07.10, 23:58 stary_prawiczek napisał: > Ale jako prawiczek chyba lepiej bym się czuł z kobietą bez przeszłości ;) i bylbys w bledzie, _______________________________________________ Wilde byl zapodal: Lubie kobiety z przeszloscia a mezczyzn z przyszloscia. Odpowiedz Link Zgłoś
stary_prawiczek Re: Mysl o Oskarze Wilde. 17.07.10, 00:04 Kobietę z przeszłością łatwiej przełknąć facetowi, który sam swoje również nagrzeszył :P Odpowiedz Link Zgłoś
stary_prawiczek Re: przeciez masz wybor 16.07.10, 23:16 Niekoniecznie ;) Ale też nie taką po wielu partnerach :P Odpowiedz Link Zgłoś
stary_prawiczek Re: przeciez masz wybor 16.07.10, 23:15 W pubie trzeba być przystojniakiem z bajerą, żeby jakąś poderwać Odpowiedz Link Zgłoś
facettt no to 16.07.10, 23:17 jak sie nim nie jest - wali sie do biura matrymonialnego. Odpowiedz Link Zgłoś
devilyn Re: Kto oprócz mnie zamula… 16.07.10, 21:55 ;-) podejrzewam, że najpierw kawa by się obódzić potem lód ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
stary_prawiczek Re: Kto oprócz mnie zamula… 16.07.10, 21:55 Prysznic swoje kosztuje :P A pocić się mogę do woli - nie mam dziewczyny i mogę śmierdzieć nawet jak bezdomny ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: Kto oprócz mnie zamula… 16.07.10, 21:58 No co ty p- szybki prysznic dla ochłody - nawet mydła/żelu nie musisz używać. :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
stary_prawiczek Re: Kto oprócz mnie zamula… 16.07.10, 22:24 Wiele to by nie dało :P Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: Kto oprócz mnie zamula… 16.07.10, 22:26 Nieprawda - mnie zmoczenie moich włosów daje dużo - chłodek na co najmniej pół godziny, puki nie wyschną. :D:D:D No chyba, ze masz na myśli inne działanie - na inne problemy. :D Odpowiedz Link Zgłoś
kiira_korpi Re: Kto oprócz mnie zamula… 16.07.10, 22:30 Ja zamierzam siedzieć cały weekend na FK, bo nie miałabym siły ruszyć się z domu;). Ani z kanapy, bo mój termometr pokazuje 29 stopni wewnątrz! Biedny kot rozkłada się na płytkach w kuchni, a ja dojrzewam do tego, aby go ogolić. Nie mogę patrzeć na to jak cierpi. A wracając do wakacji, to w tym roku byłam już 2x na urlopie, jeszcze dwa dni temu leżałam sobie w cudownie schlodzonym basenie, a mój MNM próbował mnie utopić, bo uparł się, że nie ma takiego człowieka, którego nie dałoby się nauczyć pływać;). A za dwa tygodnie jadę na trzecie wakacje. Tylko, że tam będzie na pewno zimno, będzie wiało od Atlantyku, bo to Maroko i na pewno wrócę przeziębiona i z zapaleniem ucha;). Ale i tak życie jest piękne:-). Odpowiedz Link Zgłoś
rumak.hrabiny Re: Kto oprócz mnie zamula… 16.07.10, 23:48 pozamulałem się kilka minut i wracam na dwór. jest super. aż nie chce się w domu siedzieć Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: Kto oprócz mnie zamula… 17.07.10, 00:00 Ja akurat przyszedlem zza GSu :) Posiedze z kilka minut i ide spac. Z ranca trza doic :) Odpowiedz Link Zgłoś
autokrata.fetyszysta Re: akurat przyszedlem zza GSu 17.07.10, 00:07 Zołza sprzedała ostatnią flaszkę Mamrota - i zamkła?... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: Kto oprócz mnie zamula… 17.07.10, 00:09 O co chodzi z tym GS? Jakiś tajemniczy skrót? Kurcze albo coś przegapiłam albo durna jestem. :) Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: Kto oprócz mnie zamula… 17.07.10, 00:10 rzeka.chaosu napisała: > O co chodzi z tym GS? Jakiś tajemniczy skrót? Kurcze albo coś przegapiłam albo > durna jestem. :) Miastowa jesteś to nie kumasz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: Kto oprócz mnie zamula… 17.07.10, 00:19 Aaaa no i po co tam łazisz? :DD:D:D:D Zajmowały się również skupem żywca oraz przetwórstwem spożywczym, prowadząc piekarnie, rzeźnie, masarnie, rozlewnie piwa*, wytwórnie wód gazowanych, restauracje i bary. * piwo tam rozlewacie? :D Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: Kto oprócz mnie zamula… 17.07.10, 00:24 Za GS em mamy laweczki i stol. Zamawiamy zestawi i je konsumujemy omawiajac przy okazji wydarzenia dnia :) Odpowiedz Link Zgłoś
autokrata.fetyszysta Re: Zamawiamy i konsumujemy omawiajac wydarzenia 17.07.10, 00:30 Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: Zamawiamy i konsumujemy omawiajac wydarzenia 17.07.10, 00:32 Nie tak oficjalnie. Nasze laweczki sa na uboczu. Coby cepry nie przeszkadzaly :) Odpowiedz Link Zgłoś
autokrata.fetyszysta Re: "Zajmowały się również skupem żywca oraz..." 17.07.10, 00:25 Rzeka zaczęła wykopaliska ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: Kto oprócz mnie zamula… 17.07.10, 00:17 Nawet guglałam. Dobrze, że Tubiś nie wkleił "Ja pie..." :D:D::DD:D Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: Kto oprócz mnie zamula… 17.07.10, 00:19 Za mloda jestes by znac takie skroty, wiec bylem wyrozumialy :) Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: Kto oprócz mnie zamula… 17.07.10, 00:21 Nazwę już kojarzę tylko nie kumałam, że można chodzić za Gminną Spółdzielnię. :D:D:D Ale już oczywiście rozumiem o co chodzi. :) Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: Kto oprócz mnie zamula… 17.07.10, 00:25 No tak.... braki w znajomosci folkloru goralskiego :) Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: Kto oprócz mnie zamula… 17.07.10, 00:29 Eee... tam, góralskiego! Na Pomorzu, na obecnych terenach popegeerowskich drzewiej tez za GS chadzano ;). Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: Kto oprócz mnie zamula… 17.07.10, 00:31 Drzewiej.... u nas tradycja nie ginie :) Chlopaki ze strazy zima nawet koksiaka rozstawiaja :) Odpowiedz Link Zgłoś