Dodaj do ulubionych

Mąż wlepił gały w dziewczynę z super biustem :(

22.07.10, 23:06
Byliśmy dzisiaj nad jeziorkiem. Mój małż tak się zapatrzył na dziewuchę
(17-18l.) z pięknym, wielkim biustem...mało gały mu nie wylazły na wierzch.
Było mi baaardzo przykro, bo:
1. mój wiek - lat 36 :(
2. biust sfatygowany po dwu ciążach i długotrwałych karmieniach piersią (69/80)
3. tabletki anty-, prowadzenie domu i praca zawodowa - to chyba przyczyny
mojej nadmiernej wieczornej senności...

Czuję się nieatrakcyjna, brzydka, pomarszczona. Nie wiem, czy rozbiorę się
przed nim po tym, jak zobaczyłam te jego wytrzeszczone ślepia pełne zachwytu...
Obserwuj wątek
    • maitresse.d.un.francais Re: Mąż wlepił gały w dziewczynę z super biustem 22.07.10, 23:09
      trzeba było męża pzypadkiem wepchnąć do jeziorka
    • menk.a Re: Mąż wlepił gały w dziewczynę z super biustem 22.07.10, 23:09
      Baranek pomoże. A póki co koszyk.;)
      • wiarusik Re: Mąż wlepił gały w dziewczynę z super biustem 22.07.10, 23:12
        nie wolno cenzurować prawdy.wzrok często kieruje się w stronę dorodnych świnek;)
        • maitresse.d.un.francais Re: Mąż wlepił gały w dziewczynę z super biustem 22.07.10, 23:15

wzrok często kieruje się w stronę dorodnych świnek;)

https://c.wrzuta.pl/wm40/9aceac8e001abd124739ee76/0/dzika%20swinia

• wiarusik Re: Mąż wlepił gały w dziewczynę z super biustem 22.07.10, 23:20
            no prawie,ale idziesz w dobrym kierunku;)
        • menk.a Re: Mąż wlepił gały w dziewczynę z super biustem 22.07.10, 23:15
          Wiarus, goń się ode mnie z takim słownictwem.:>
          • maitresse.d.un.francais Re: Mąż wlepił gały w dziewczynę z super biustem 22.07.10, 23:18

menk.a napisała:

> Wiarus, goń się ode mnie z takim słownictwem.:>

Menia, tak trzymaj! Tak trzymaj! I świnie mu wklejaj!
            • menk.a Re: Mąż wlepił gały w dziewczynę z super biustem 22.07.10, 23:22
              Ta co wkleiłaś to niezła elegantka. :D Usiłuję znaleźć jakąś w cekinach ale ni
              ma. :|
              • maitresse.d.un.francais Re: Mąż wlepił gały w dziewczynę z super biustem 22.07.10, 23:23
                menk.a napisała:

> Ta co wkleiłaś to niezła elegantka. :D Usiłuję znaleźć jakąś w cekinach ale ni
                > ma. :|

Za to egzotyczna. Wklej mu ojczystą świnię. ;-)
          • berta-live Re: Mąż wlepił gały w dziewczynę z super biustem 22.07.10, 23:18
            Nie gnęb Wiarusa. Mówi tak jak potrafi.
            • menk.a Re: Mąż wlepił gały w dziewczynę z super biustem 22.07.10, 23:20
              berta-live napisała:

> Nie gnęb Wiarusa. Mówi tak jak potrafi.

To w takim razie z daleka ode mnie. :P
              • maitresse.d.un.francais Re: Mąż wlepił gały w dziewczynę z super biustem 22.07.10, 23:22
                menk.a napisała:

> berta-live napisała:
                >
                > > Nie gnęb Wiarusa. Mówi tak jak potrafi.
                >
                > To w takim razie z daleka ode mnie. :P

Z daleka od Meni wiarus mówi jak potrafi. Hehe.
              • wiarusik Re: Mąż wlepił gały w dziewczynę z super biustem 22.07.10, 23:23
                obiecuję,że będę się pilnował.przy Tobie;)
            • wiarusik Re: Mąż wlepił gały w dziewczynę z super biustem 22.07.10, 23:21
              otóż to.wychodzą luki w edukacji,ale tego już nie nadgonię chyba;)
              • maitresse.d.un.francais Re: Mąż wlepił gały w dziewczynę z super biustem 22.07.10, 23:24
                wiarusik napisała:

> otóż to.wychodzą luki w edukacji,ale tego już nie nadgonię chyba;)

wszystko można nadgonić, nawet niemycie pach, wiarus.
            • maitresse.d.un.francais Re: Mąż wlepił gały w dziewczynę z super biustem 22.07.10, 23:21

berta-live napisała:

> Nie gnęb Wiarusa. Mówi tak jak potrafi.

Skoro nauczył się korzystać z toalety zamiast walić w pieluchę, może się nauczyć
              mówić inaczej.
              • berta-live Re: Mąż wlepił gały w dziewczynę z super biustem 22.07.10, 23:26
                > Skoro nauczył się korzystać z toalety zamiast walić w pieluchę

Skąd wiesz, że się nauczył?
                • maitresse.d.un.francais Re: Mąż wlepił gały w dziewczynę z super biustem 22.07.10, 23:27

>
                  > Skąd wiesz, że się nauczył?

Myślisz, że siedzi przed kompem i wali w pampersa?
                  • berta-live Re: Mąż wlepił gały w dziewczynę z super biustem 22.07.10, 23:29
                    A co, mało prawdopodobne?
                    • maitresse.d.un.francais Re: Mąż wlepił gały w dziewczynę z super biustem 22.07.10, 23:32
                      aberta-live napisała:

> A co, mało prawdopodobne?

A jak wychodzi z domu, to jak sobie radzi?
          • wiarusik Re: Mąż wlepił gały w dziewczynę z super biustem 22.07.10, 23:19
            ok,już się poprawiam;)
            ślinka cieknie gdy widzi się takie chrupiące pork kotleciki;)
            • maitresse.d.un.francais Re: Mąż wlepił gały w dziewczynę z super biustem 22.07.10, 23:22
              wiarusik napisała:

> ok,już się poprawiam;)
              > ślinka cieknie gdy widzi się takie chrupiące pork kotleciki;)

Kobieta, czyli chrupiący kotlecik?
              • wiarusik Re: Mąż wlepił gały w dziewczynę z super biustem 22.07.10, 23:24
                a czemu nie?obie te rzeczy się konsumuje;)
                • maitresse.d.un.francais Re: Mąż wlepił gały w dziewczynę z super biustem 22.07.10, 23:27
                  wiarusik napisała:

> a czemu nie?obie te rzeczy się konsumuje;)
                  • wiarusik Re: Mąż wlepił gały w dziewczynę z super biustem 22.07.10, 23:33
                    nie popełniłem błędu ortograficznego,tego mi nie udowodnisz;)
                    • maitresse.d.un.francais Re: Mąż wlepił gały w dziewczynę z super biustem 22.07.10, 23:34
                      wiarusik napisała:

> nie popełniłem błędu ortograficznego,tego mi nie udowodnisz;)

tego ci nie udowadniam, mój post miał inny cel
            • menk.a Re: Mąż wlepił gały w dziewczynę z super biustem 22.07.10, 23:23
              Nudzisz, oj nudzisz.
              • maitresse.d.un.francais Re: Mąż wlepił gały w dziewczynę z super biustem 22.07.10, 23:25
                menk.a napisała:

> Nudzisz, oj nudzisz.

Ja czy wiarus?
                • menk.a Re: Mąż wlepił gały w dziewczynę z super biustem 22.07.10, 23:27
                  Wiarus. To było do niego, pod jego postem.;)
              • wiarusik Re: Mąż wlepił gały w dziewczynę z super biustem 22.07.10, 23:27
                no dobrze...młode kotlety są be,ale dojrzała pieczeń to co innego;)
                • maitresse.d.un.francais Re: Mąż wlepił gały w dziewczynę z super biustem 22.07.10, 23:29
                  [wiarusik napisała:

> no dobrze...młode kotlety są be,ale dojrzała pieczeń to co innego;)

Wiarus, jakie masz wykształcenie? I jaki zawód?
                  • berta-live Re: Mąż wlepił gały w dziewczynę z super biustem 22.07.10, 23:30
                    Z tego co pamiętam to swojego czasu uczył się na kucharza.
                    • maitresse.d.un.francais Re: Mąż wlepił gały w dziewczynę z super biustem 22.07.10, 23:31
                      berta-live napisała:

> Z tego co pamiętam to swojego czasu uczył się na kucharza.

I nie nauczył się? a to pacan
                  • wiarusik Re: Mąż wlepił gały w dziewczynę z super biustem 22.07.10, 23:33
                    tajemnica;)
                    • berta-live Re: Mąż wlepił gały w dziewczynę z super biustem 22.07.10, 23:36
                      Nie zajmujesz się już kulinariami?
                      • wiarusik Re: Mąż wlepił gały w dziewczynę z super biustem 22.07.10, 23:37
                        to czym się zajmuję to moja,osobista sprawa;)
                • menk.a Re: Mąż wlepił gały w dziewczynę z super biustem 22.07.10, 23:30
                  Tak? No to ignor. ;)
                  • wiarusik Re: Mąż wlepił gały w dziewczynę z super biustem 22.07.10, 23:35
                    zaraz,zaraz chwilę...MŁODE DZIEWCZYNY(błech:PPP)
                    • maitresse.d.un.francais Re: Mąż wlepił gały w dziewczynę z super biustem 22.07.10, 23:37
                      wiarusik napisała:

> zaraz,zaraz chwilę...MŁODE DZIEWCZYNY(błech:PPP)

widzisz wiarus? umiesz! i teraz jak masz na myśli "młode dziewczyny" piszesz
                      "młode dziewczyny". proste.

• wiarusik Re: Mąż wlepił gały w dziewczynę z super biustem 22.07.10, 23:38
                        ciekawe czy ty będziesz tak o nich mówić,kiedy twój fagas zanurzy wzrok w ich
                        stringi?;)
                        • maitresse.d.un.francais Re: Mąż wlepił gały w dziewczynę z super biustem 22.07.10, 23:44
                          wiarusik napisała:

> ciekawe czy ty będziesz tak o nich mówić,kiedy twój fagas zanurzy wzrok w ich
                          > stringi?;)

nie można zanurzyć wzroku w stringi, logicznie rzecz biorąc.

a jak będę mówić? z pewnością inaczej niż ty, zanim cię Menia postraszyła ignorem
    • berta-live Re: Mąż wlepił gały w dziewczynę z super biustem 22.07.10, 23:10
      Nie przejmuj się, pomyśl, że kobieta, która zobaczyła swojego męża jak się
      wgapia na plaży w wielkiego penisa jakiegoś 18-latka w stringach, czuje się
      jeszcze gorzej.
      • pompeja Re: Mąż wlepił gały w dziewczynę z super biustem 22.07.10, 23:14
        Wywołałaś cudowny uśmiech na mej twarzy :)
    • soulshunter Re: Mąż wlepił gały w dziewczynę z super biustem 22.07.10, 23:11
      a gdyby sie zagaaaaaaaapil na cadillaca escalade wsiadajac do matiza to co bys zrobila?
      • green-ania Re: Mąż wlepił gały w dziewczynę z super biustem 22.07.10, 23:16
        soulshunter napisał:

> a gdyby sie zagaaaaaaaapil na cadillaca escalade wsiadajac do matiza to co bys
        > zrobila?

hm, dziękuję za łopatologiczne wyjaśnienie. Rozumiem, że ja jestem tym
        matizem...Fajnie :(
        • soulshunter Re: Mąż wlepił gały w dziewczynę z super biustem 22.07.10, 23:20
          pewnie widzi w tobie to czego inni nie widza
        • grassant Re: Mąż wlepił gały w dziewczynę z super biustem 23.07.10, 10:15

> hm, dziękuję za łopatologiczne wyjaśnienie. Rozumiem, że ja jestem
          tym matizem...Fajnie :(

ciasny(?), ale własny ;)
    • lonely.stoner Re: Mąż wlepił gały w dziewczynę z super biustem 22.07.10, 23:11
      hm, spoko, nawet jak sie zabierze za ciebie to i tak przed oczami bedzie mial
      biust tej laski.
    • princessjobaggy Re: Mąż wlepił gały w dziewczynę z super biustem 22.07.10, 23:14
      A Ty skad wiesz na co sie zagapil? Mam Cie! Sama na jej biust
      musialas najpierw spojrzec ;) Jak duzy i ladny to chyba naturalne,
      ze sie rozni ludzie, w tym Twoj maz, spogladali.
    • potworski Ja wiem 22.07.10, 23:16
      Możesz to sobie tak wytłumaczyć, że tamta dziewczyna owszem-biust może i miała
      fajny, ale np może mieć permanentne kłopoty z gazami i wali bomby taktyczne przy
      każdej okazji psując np romantyczny nastrój przy kolacji=i nie pomaga głośne
      kichanie albo szuranie krzesłem=wszyscy wiedzą, że to ona i potem starają się
      unikać, przez co nie ma przyjaciół, męża ani dwójki dzieci.

green-ania napisała:

> Byliśmy dzisiaj nad jeziorkiem. Mój małż tak się zapatrzył na dziewuchę
      > (17-18l.) z pięknym, wielkim biustem...mało gały mu nie wylazły na wierzch.
      > Było mi baaardzo przykro, bo:
      > 1. mój wiek - lat 36 :(
      > 2. biust sfatygowany po dwu ciążach i długotrwałych karmieniach piersią (69/80)
      > 3. tabletki anty-, prowadzenie domu i praca zawodowa - to chyba przyczyny
      > mojej nadmiernej wieczornej senności...
      >
      > Czuję się nieatrakcyjna, brzydka, pomarszczona. Nie wiem, czy rozbiorę się
      > przed nim po tym, jak zobaczyłam te jego wytrzeszczone ślepia pełne
      zachwytu...
      • nie_poskromiona potworski 23.07.10, 10:21
        obawiam się,że by to temu mężowi nie przeszkadzało ba a nawet by nie zauważył
        ponieważ nam kobietom wmawia się ,że w momencie największej fascynacji kobietą,
        faceci nie zauważają naszego cellulitu co dla nas kobiet jest największym tabu;)
        co tam jakiś bąk, który wiater rozwieje...
    • bijatyka Re: Mąż wlepił gały w dziewczynę z super biustem 22.07.10, 23:16
      Powiedz mu, że ona jest oziębła w łóżku.
      • pompeja Re: Mąż wlepił gały w dziewczynę z super biustem 22.07.10, 23:21
        Kiedy to autorka przyznała, że jest często bardzo senna ;/
        • bijatyka Re: Mąż wlepił gały w dziewczynę z super biustem 22.07.10, 23:23
          Powiek nie będziemy odcinać. Musi się dziołcha wziąć za męża(węża)
          • pompeja Re: Mąż wlepił gały w dziewczynę z super biustem 22.07.10, 23:25
            Wpierw za siebie i zmienić nastawienie, bo ciula zdziała.
            Tyż ideałem nie jestem, ale mam ssanie jak odkurzacz przemysłowy :D:D:D
            • bijatyka Re: Mąż wlepił gały w dziewczynę z super biustem 22.07.10, 23:28
              Cycków sobie nie zmieni :) ale może się np dobrze pogimnastykować. I do Romeo na
              rurkę marsz ! Ale swoją drogą, to pewnie z tego powodu wzrok mu uciekł do tej
              panny.
              • pompeja Re: Mąż wlepił gały w dziewczynę z super biustem 22.07.10, 23:34
                Tak naprawdę to nie widzę problemu w tym, że mężczyzna patrzy na piękne kobiety.
                Ja też je oglądam. To normalna reakcja na coś, co sprawia przyjemność. Co
                innego, jakby przestał słuchać, co się do niego mówi, przewrócił się lub poszedł
                za nią.

Też swego ciała w idealne nie zmienię, jednak sztuką jest wykorzystać swoje
                warunki, a minusy obrócić w plus. Tego jednak trzeba samemu chcieć, nikt za nas
                się nie zmieni.
                • bijatyka Re: Mąż wlepił gały w dziewczynę z super biustem 22.07.10, 23:37
                  Miejmy nadzieję, pomopa, że autorka nie walnęła całkowitego focha i przeczyta
                  to, co napisałaś. Też tak mam :) Wysyłam Ci aniołka, gdziekolwiek jesteś !
                  • pompeja Re: Mąż wlepił gały w dziewczynę z super biustem 22.07.10, 23:52
                    Jestem tu, przed monitorem ;) Cmok w krok :D
                    • bijatyka Re: Mąż wlepił gały w dziewczynę z super biustem 22.07.10, 23:55
                      Znam takie rymy, ale jak ostatnio pisałam na forum, co można sobie wsadzić, to
                      mi wontek wywalili. Nie skusisz mnie ! :)
                      • pompeja Re: Mąż wlepił gały w dziewczynę z super biustem 22.07.10, 23:56
                        Hyhyhy :D Uciekam, bo się rombanko szykuje :D
                        Ajjjj gdybym miała siuśka to by mi stanął :D:D:D
    • l.george.l Re: Mąż wlepił gały w dziewczynę z super biustem 22.07.10, 23:20
      A czy dostrzegłaś, by dziewucha z pięknym biustem odwzajemniła spojrzenie i
      wywaliła gały na Twojego męża - pewnie dziada ok. czterdziestki z oponą wokół
      brzucha, z przerzedzoną czupryną, chrapiącego w nocy, z siusiakiem wymagającym
      szczególnych zabiegów, by zamienił się w przyrząd nadający się do czegokolwiek?
      Możesz być całkiem spokojna. A jeśli po dniu spędzonym nad jeziorem mąż zabiegał
      o Twoje względy, to znaczy że dziewucha podziałała jak afrodyzjak. No i co w tym
      złego. Przecież to Ciebie pieści a nie ją, o niej może jedynie pomarzyć.
      • potworski Re: Mąż wlepił gały w dziewczynę z super biustem 22.07.10, 23:26
        l.george.l napisał:

> A czy dostrzegłaś, by dziewucha z pięknym biustem odwzajemniła spojrzenie i
        > wywaliła gały na Twojego męża - pewnie dziada ok. czterdziestki z oponą wokół
        > brzucha, z przerzedzoną czupryną, chrapiącego w nocy, z siusiakiem wymagającym
        > szczególnych zabiegów, by zamienił się w przyrząd nadający się do
        czegokolwiek?

Widzę, że george potrafi spomiędzy wierszy posta autorki wątku wyczytać dane
        techniczne jej męża=to cenna umiejętność. Fajnie by było gdybyś poszedł odrobinę
        dalej i spomiędzy napisu "Sklep Mięsny" w twoim mieście wyczytał zwycięzcę
        sobotniej gonitwy na Stegnach.
      • maitresse.d.un.francais Re: Mąż wlepił gały w dziewczynę z super biustem 22.07.10, 23:26

Przecież to Ciebie pieści a nie ją

Ten wyżej opisany dziad?

To już wolę żyć w celibacie.
        • l.george.l Re: Mąż wlepił gały w dziewczynę z super biustem 23.07.10, 00:14
          maitresse.d.un.francais napisała:

[...]
          > Ten wyżej opisany dziad?
          > To już wolę żyć w celibacie.
          [...]

Jak to mówią... lepszy wróbel w garści niż...
    • wicehrabia.julian co w tym dziwnego? 22.07.10, 23:24
      green-ania napisała:

> Byliśmy dzisiaj nad jeziorkiem. Mój małż tak się zapatrzył na dziewuchę
      > (17-18l.) z pięknym, wielkim biustem...mało gały mu nie wylazły na
      > 2. biust sfatygowany po dwu ciążach i długotrwałych karmieniach piersią

każdy facet woli popatrzeć na wielkie i jędrne balony
      • pompeja Re: co w tym dziwnego? 22.07.10, 23:27
        Nie każdy. Niektórzy lubują w małych i jędrnych ;)
        • wicehrabia.julian Re: co w tym dziwnego? 22.07.10, 23:43
          pompeja napisała:

> Nie każdy. Niektórzy lubują w małych i jędrnych ;)

nie w tym rzecz, jak mam do wyboru cycki ładne i brzydkie (niezależnie od
          kalibru) to będę się gapił na ładne, czy to takie trudne do pojęcia?
          • pompeja Re: co w tym dziwnego? 22.07.10, 23:53
            Dla mnie nie. Jak mam do wyboru ładne nylony lub grube rajty wybieram nylonki ;)
          • ziereal Re: co w tym dziwnego? 22.07.10, 23:53
            wicehrabia.julian napisał:

> pompeja napisała:
            >
            > > Nie każdy. Niektórzy lubują w małych i jędrnych ;)
            >
            > nie w tym rzecz, jak mam do wyboru cycki ładne i brzydkie (niezależnie od
            > kalibru) to będę się gapił na ładne, czy to takie trudne do pojęcia?
            >

bosz, precież to działa u obojga płci.

ładny, brzydki , gruby, cienki portfel, i tak dalej.

*
      • nie_poskromiona Re: co w tym dziwnego? 23.07.10, 10:27
        dokładnie, to zdrowy objaw, tylko jedni robią to dyskretniej i potrafią szczękę
        utrzymać w zawiasach dla dobra żony
      • baba67 Re: co w tym dziwnego? 23.07.10, 15:20
        Przeciez nie zrobil tego specjalnie... a zaprzeczanie faktu ze faceci lubia
        popatrzec bo sa wzrokowcami chyba glupie jest.
        Pomysl z "przypadkowym "wepchnieciem do jeziora jednak mi sie podoba:-)
    • green-ania Re: Mąż wlepił gały w dziewczynę z super biustem 22.07.10, 23:27
      Liczyłam na słowa wsparcia, pocieszenia. Widzę jednak, że wybrałam niewłaściwe
      forum, mimo, że nazwa jego jest jednoznaczna. Przykro mi, gdy czytam, jak
      wspaniale się bawicie moim kosztem.
      • maitresse.d.un.francais Re: Mąż wlepił gały w dziewczynę z super biustem 22.07.10, 23:30
        green-ania napisała:

> Liczyłam na słowa wsparcia, pocieszenia. Widzę jednak, że wybrałam niewłaściwe
        > forum, mimo, że nazwa jego jest jednoznaczna. Przykro mi, gdy czytam, jak
        > wspaniale się bawicie moim kosztem.

kto się bawi, ten się bawi

ja walczę z wiarusem o język, a poza tym jak się gapił, to jak ci mamy pomóc? ja
        bym się zemściła, przez np. wspomniane wepchnięcie męża do jeziorka
      • potworski Re: Mąż wlepił gały w dziewczynę z super biustem 22.07.10, 23:31
        Masz na pożegnanie=

https://ai24.pl/shop_image/product/44/19644.jpg

Tylko nie pomyl się=to jest na otarcie łez a nie na wpychanie sobie w biustonosz.

green-ania napisała:

> Liczyłam na słowa wsparcia, pocieszenia. Widzę jednak, że wybrałam niewłaściwe
        > forum, mimo, że nazwa jego jest jednoznaczna. Przykro mi, gdy czytam, jak
        > wspaniale się bawicie moim kosztem.
        • maitresse.d.un.francais Re: Mąż wlepił gały w dziewczynę z super biustem 22.07.10, 23:33
          Idź się, potwór, goń.
        • bijatyka Re: Mąż wlepił gały w dziewczynę z super biustem 22.07.10, 23:33
          podły !
          • potworski Re: Mąż wlepił gały w dziewczynę z super biustem 22.07.10, 23:38
            bijatyka napisała:

> podły !

No fakt=jak mogłem być tak okrutny wobec tak potwornej tragedii jak spojrzenie
            męża na inną kobietę=lecę opuścić całą suszącą się na zewnątrz bieliznę do
            połowy masztu a jutro w ramach żałoby zjem na obiad tylko kaszę i suchary.
            • bijatyka Re: Mąż wlepił gały w dziewczynę z super biustem 22.07.10, 23:40
              Podpowiedziałbyś lepiej koleżance kilka fajnych trików do łóżka, po których mąż
              na żadną nie spojrzy !
              • potworski Re: Mąż wlepił gały w dziewczynę z super biustem 22.07.10, 23:45
                Można mu wykłuć oczy śrubokrętem, ale po co łóżko do tego?

bijatyka napisała:

> Podpowiedziałbyś lepiej koleżance kilka fajnych trików do łóżka, po których mąż
                > na żadną nie spojrzy !
        • razlemongrass Re: Mąż wlepił gały w dziewczynę z super biustem 22.07.10, 23:44
          :D Hahaha Potworski dobry jesteś:D
      • pompeja Re: Mąż wlepił gały w dziewczynę z super biustem 22.07.10, 23:36
        Zastanów się, czy czasem te uszczypliwe uwagi nie przyniosą pozytywnych zmian.
        Masz wybór: popłakać się i zdołować lub wyciągnąć wnioski i działać.
        • soulshunter Re: Mąż wlepił gały w dziewczynę z super biustem 22.07.10, 23:40
          pompka, bo jeszcze poleci i obetnie cyce tej lasce
          • pompeja Re: Mąż wlepił gały w dziewczynę z super biustem 22.07.10, 23:55
            Nie no nie o to mi chodziło :)
            Bardziej "nie mam fajnych cyców, ale tyłek ciasny" czy coś.
            • soulshunter Re: Mąż wlepił gały w dziewczynę z super biustem 23.07.10, 00:05
              tylek ciasny po 2 porodach? Pompk, proszem ciem...no chyba ze po cesarkach to wtedy tak.
              • ziereal Re: Mąż wlepił gały w dziewczynę z super biustem 23.07.10, 00:09
                soulshunter napisał:

> tylek ciasny po 2 porodach? Pompk, proszem ciem...no chyba ze po cesarkach to w
                > tedy tak.

zara zara..
                od kiedy to się dupą rodzi ?:)
                • bijatyka Re: Mąż wlepił gały w dziewczynę z super biustem 23.07.10, 00:12
                  Mamulko, ile to się można na forum pouczyć !
                • soulshunter Re: Mąż wlepił gały w dziewczynę z super biustem 23.07.10, 00:13
                  bo ja myslalem ze dzieci to przychodza na swiat ta sama dziurka ktora weszly do mamusi. A to nie tak?
                  • ziereal Re: Mąż wlepił gały w dziewczynę z super biustem 23.07.10, 00:19
                    soulshunter napisał:

> bo ja myslalem ze dzieci to przychodza na swiat ta sama dziurka ktora weszly do
                    > mamusi. A to nie tak?

ja słyszałam, że wychodzą buzią.
                    • fomica Re: Mąż wlepił gały w dziewczynę z super biustem 23.07.10, 14:15
                      Ja słyszałam że wychodzą z kapusty.
    • ziereal Re: Mąż wlepił gały w dziewczynę z super biustem 22.07.10, 23:33
      green-ania napisała:

> Czuję się nieatrakcyjna, brzydka, pomarszczona. Nie wiem, czy rozbiorę się
      > przed nim po tym, jak zobaczyłam te jego wytrzeszczone ślepia pełne zachwytu...

wyluzuj, ja sama lubię sobie popatrzeć na biusty innych kobiet. Generalnie na
      ładne rzeczy...

nie bierz tego tak do siebie. no!!
      • bijatyka Re: Mąż wlepił gały w dziewczynę z super biustem 22.07.10, 23:34
        Ja bym się zdziwiła, gdyby Romeo się nie obejrzał... On tak sobie oczka
        przykrywa, coś tak przekrzywia głowę i się jopi ! :)
    • cloclo80 Re: Mąż wlepił gały w dziewczynę z super biustem 22.07.10, 23:58
      Bez specjalnego kombinowania można założyć, że jeśli da się facetowi do wyboru
      dwie babki, wybierze tę która ma większy biust.
      Rób zatem wszystko, bo twój men nie miał cię do kogo porównywać.
      • ziereal Re: Mąż wlepił gały w dziewczynę z super biustem 22.07.10, 23:59
        cloclo80 napisał:

> Bez specjalnego kombinowania można założyć, że jeśli da się facetowi do wyboru
        > dwie babki, wybierze tę która ma większy biust.
        > Rób zatem wszystko, bo twój men nie miał cię do kogo porównywać.

racja.
        niech wybije wszystkie babki z dużym biustem.

takim od C +.

:)
    • rozczochrany_jelonek Re: Mąż wlepił gały w dziewczynę z super biustem 22.07.10, 23:59
      wolałabyś aby zerkał na np zgrabne tyłeczki mężczyzn ? :)
      • green-ania Re: Mąż wlepił gały w dziewczynę z super biustem 23.07.10, 00:03
        rozczochrany_jelonek napisał:

> wolałabyś aby zerkał na np zgrabne tyłeczki mężczyzn ? :)
        >

tak
        • ziereal Re: Mąż wlepił gały w dziewczynę z super biustem 23.07.10, 00:06
          green-ania napisała:

> rozczochrany_jelonek napisał:
          >
          > > wolałabyś aby zerkał na np zgrabne tyłeczki mężczyzn ? :)
          > >
          >
          > tak

jeżeli stan Twojego biustu wprawia Cię w kompleksy, i tak dalej - to może warto
          pomyśleć o interwencji chirurgicznej?
    • bijatyka Re: Mąż wlepił gały w dziewczynę z super biustem 23.07.10, 00:04
      Ania, tak na przyszłość. Wylataj z takimi wątkami tak około wtorku południa. W
      poniedziałek żiri ospałe, nie chce im się pomyśleć. Czwartek wieczór,
      szczególnie upalny to najgorszy moment.
      • green-ania Re: Mąż wlepił gały w dziewczynę z super biustem 23.07.10, 00:11
        bijatyka napisała:

> Ania, tak na przyszłość. Wylataj z takimi wątkami tak około wtorku południa. W
        > poniedziałek żiri ospałe, nie chce im się pomyśleć. Czwartek wieczór,
        > szczególnie upalny to najgorszy moment.

Dzisiaj mam urodziny - 36. Wszystkim złośliwym życzę, aby Wasze miłości były
        czyste, namiętne i bezinteresowne, wolne od zazdrości, zdrad i poniżeń.
        Ooo, niemożliwe?
        • bijatyka Re: Mąż wlepił gały w dziewczynę z super biustem 23.07.10, 00:15
          Aniu, wszystkiego najlepszego. Ode mnie to :
          www.youtube.com/watch?v=--LBI2PLjc0
          Ja też sobie życzę tych słodkości, o których piszesz, ale jeśli czegoś nie mam,
          to nie wyję. Ania, luzuj !!!!
    • s.p.7 Re: Mąż wlepił gały w dziewczynę z super biustem 23.07.10, 00:11
      ale za to masz wiele innych atutów któych ta 18-a nie ma, prawda?
      Po co ci wiec wyglad...
      pozatym... jednak odchowalas 2ke dzieci wiec... powinien byc ci za to wdzieczny
      a ze ma ochotę na mlodosc? Czemu ci by mialo to szkodzic?
      Twoja funkcj prokreacjyna zostal spelniona w stopniu podstawowym, daj szanse innym
      • green-ania Re: Mąż wlepił gały w dziewczynę z super biustem 23.07.10, 00:38
        kurczę, coraz fajniej...
        Pa. Jesteście żałośni.
        • samentu Re: Mąż wlepił gały w dziewczynę z super biustem 23.07.10, 00:51
          przepraszam bardzo
          ale czego oczekujesz?
          interwencji plastycznej po kablu?
          że któraś z forumek zajmie się "wężem Twego męża" bo Ty akurat spiąca jesteś?
          że cofniemy czas i zamiast 36 urodzin będą 16?
        • enith Re: Mąż wlepił gały w dziewczynę z super biustem 23.07.10, 00:51
          Czego się spodziewasz? Że ktoś z forum wydłubie twojemu mężowi oczy, żeby się nie lampił? A może wybije wszystkie ładne nastki z fajnym biustem? Powiedziałaś chociaż mężowi, żeby przestał sie ślinić, bo nie dla psa kiełbasa? Tudzież wepchnęła do jeziora na ochłodę?
        • green-ania Re: Mąż wlepił gały w dziewczynę z super biustem 23.07.10, 00:52
          Bijatyko, dziękuję :)
          • bijatyka Re: Mąż wlepił gały w dziewczynę z super biustem 23.07.10, 00:57
            Za życzenia ? Za seksownych chłopaków ??? Nie dziwię się. Też chętnie popatrzę
            na fajne kaloryferki. pozdro.
      • mumia_ramzesa Re: Mąż wlepił gały w dziewczynę z super biustem 25.07.10, 21:53
        s.p.7 napisał:
        > Twoja funkcj prokreacjyna zostal spelniona w stopniu podstawowym, daj szanse innym

Znalazles juz te nosicielke fajnych genow? Tylko nie zapomnij sprawdzic
        dokladnie owych genow! I uprzedz ja, ze jak spelni swoja funkcje prokreacyjna to
        ja wymienisz na nowszy model!
        A jestes pewien, ze Ty masz dobre geny?
        Jestes pewien, ze maz tej kobiety jest jeszcze zdolny do prokreacji?
      • mumia_ramzesa Re: Mąż wlepił gały w dziewczynę z super biustem 27.07.10, 14:03
        Myslalam, ze sie odezwiesz, bo chetnie bym sie dowiedziala jak rozpoznajesz te
        fajne geny. Moze bym sie czegos nauczyla.
        Jak myslisz, jaki kolor oczu moga miec dzieci rodzicow o oczach brazowych?
        Powinienes pamietac ze szkoly. To najprostszy przypadek.

Masz juz dzieci czy nie? Spiesz sie, bo Twoj najlepszy czas mija!
        Musze Ci uswiadomic, ze z kazdym rokiem, miesiacem, tygodniem... jakosc Twoich
        komorek rozrodczych spada i nie masz na to wplywu. Kazda zywa komorka oddycha, a
        w wyniku tego procesu powstaja wolne rodniki, bedace podstawowymi naturalnymi
        mutagenami.
        wolne rodniki -> uszkodzenia DNA -> mutacje
        Jak sadzisz, jakie mutacje sa czestsze: pozytywne czy negatywne?
        Zywotnosc plemnikow sobie sprawdziles?
        A uszkodzenia DNA w kom. rozrodczych?
        A geny markery na choroby uwarunkowane genetycznie?
        Zrob sobie komplet badan, bo przyszla wybranka moze, a nawet powinna ich
        zazadac. W koncu trzeba dbac o dobry material rozplodowy, prawda?
        • s.p.7 Re: Mąż wlepił gały w dziewczynę z super biustem 27.07.10, 15:25
          ile masz lat kobieto i o co ci chodzi?
          • mumia_ramzesa Re: Mąż wlepił gały w dziewczynę z super biustem 27.07.10, 15:37
            Skad wiesz, ze jestem kobieta?
            Po co Ci moj wiek?
            Chyba napisalam jasno o co mi chodzi. Przeczytaj ze zrozumieniem moje
            wypowiedzi. Zadalam Ci kilka pytan. Badz laskaw na nie odpowiedziec.
            I nie irytuj sie tak, to powoduje zwiekszona produkcje wolnych rodnikow.
    • facettt Mój małż nie pisze sie. - pisze sie monsz. 23.07.10, 01:00
      ja tez wlepiam
      i bende.
    • illogic Re: Mąż wlepił gały w dziewczynę z super biustem 23.07.10, 08:44
      Słaby gracz z tego męża. Doświadczenia nie nabrał przez lata żadnego.

Jedną z technik jest naśmiewanie się wspólnie z żoną z wielkich
      cycków 18stki. Wtedy można się gapić ile wlezie na legalu i za wiedzą
      małżonki.
    • gobi05 Re: Mąż wlepił gały w dziewczynę z super biustem 23.07.10, 09:35
      Faceci tak mają, że gapią się na ładne kobiety. Skoro spodobałaś się
      swojemu eks-narzeczonemu, to zapewne byłaś podobna do tamtej dziewczyny.
      I bądź pewna, że on wciąż widzi cię taką, jaka byłaś x lat temu,
      a w każdym razie taką cię pamięta.

Kiedyś pewna kobieta powiedziała (chociaż nie wiem, czy to nie było
      tylko z powodu scenariusza ;-) "dopóki jego kochanki są młodsze
      i ładniejsze ode mnie, to jestem spokojna o trwałość mojego małżeństwa".

Piosenka ze specjalną dedykacją dla ciebie (gdybym mogła
      schowałabym twoje oczy do mojej...)
      www.youtube.com/watch?v=fTUa3qP76wk
    • jack20 Re: Mąż wlepił gały w dziewczynę z super biustem 23.07.10, 09:47
      jak tylko galy mu staly to nie powinnas sie obawiac.
    • kalam07 do green-ania 23.07.10, 09:49
      skoro masz z tym problem, to dlaczego sobie cycków nie zrobisz ?

nie rozumiem.
    • troll_5 Re: Mąż wlepił gały w dziewczynę z super biustem 23.07.10, 09:52
      Byliśmy dzisiaj nad jeziorkiem. Mój małż tak się zapatrzył na dziewuchę
      (17-18l.) z pięknym, wielkim biustem...
      ------------------
      mój wiek - lat 36
      biust sfatygowany po dwu ciążach i długotrwałych karmieniach piersią
      --------------------

nie rozumiem, powinnaś być dumna z męża - jeszcze zachował trzeźwą głowę i
      prawidłowe odbieranie estetyki.

• grassant Re: Mąż wlepił gały w dziewczynę z super biustem 23.07.10, 10:19
      Było mi baaardzo przykro, bo:
      > 1. mój wiek - lat 36 :(
      > 2. biust sfatygowany po dwu ciążach i długotrwałych karmieniach
      piersią (69/80)
      >
      Czuję się nieatrakcyjna, brzydka, pomarszczona. Nie wiem, czy
      rozbiorę się przed nim po tym, jak zobaczyłam te jego wytrzeszczone
      ślepia pełne zachwytu...

wrzuć fotę. własnymi ślepiami ocenimy do jakiego samopoczucia możesz
      pretendować. :)
    • grassant Re: Mąż wlepił gały w dziewczynę z super biustem 23.07.10, 10:34
      green-ania napisała:

> Byliśmy dzisiaj nad jeziorkiem. Mój małż tak się zapatrzył na
      dziewuchę 17-18l.)

rozejrzyj się, moze Ciebie też jakiś 17, 18 latek chciałby dmuchać?
      nad jakim to było jeziorkiem?
      • 83kimi Re: Mąż wlepił gały w dziewczynę z super biustem 23.07.10, 14:26
        Twoim problemem są kompleksy. Musisz popracować nad sobą, jak nie dajesz rady
        sama, to może psycholog??? do tego aerobik czy basen, kosmetyczka, fryzjer, nowy
        ciuch, a na sobotni wieczór opiekunka do dzieci, a Wy myk z mężem na romantyczną
        kolację :-)

P.S. Nie obejrzałabyś się za przystojnym facetem?
        • alessia27 Re: Mąż wlepił gały w dziewczynę z super biustem 23.07.10, 15:25
          dobrze ze na kobiete a nie faceta sie gapil.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka