facettt 23.07.10, 15:26 a wlasciwie w sam biust a zona nie. i ma do mnie o to pretensje. jak sobie z tym poradzic ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
facettt Re: to ty masz żonę ? 23.07.10, 15:38 i po co Ci to bylo, hloopcze? zawsze mowilem, ze lepiej krotko, a dobrze :) Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: to ty masz żonę ? 23.07.10, 15:44 a bo jak bylem mlody (27) to jeszcze bylem idealista :) Odpowiedz Link Zgłoś
izabella9.0 Re: to ty masz żonę ? 23.07.10, 15:43 <OOOOOOOOOOOOOOOOOOO> i co Ty najlepszego uczyniłeś? Odpowiedz Link Zgłoś
facettt Re: to ty masz żonę ? 23.07.10, 23:59 izabella9.0 napisała: > <OOOOOOOOOOOOOOOOOOO> > > i co Ty najlepszego uczyniłeś? najlepsze - to dopiero przede mna. nastepna zona :) Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: wlepiam oczy w dziewczyny z biustem 23.07.10, 15:30 zony maja taka paskudna dolegliwosc :) Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: wlepiam oczy w dziewczyny z biustem 23.07.10, 15:34 wlepiam oczy w dziewczyny z biustem nie tylko w biust ale w całokształt na szczescie nie mam zony :) Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: wlepiam oczy w dziewczyny z biustem 23.07.10, 15:39 Ja sama wlepiam oczy w fajne laski :)) uwielbiam piękne, naturalne i proporcjonalne dziewczyny :) Odpowiedz Link Zgłoś
justysialek Re: wlepiam oczy w dziewczyny z biustem 23.07.10, 15:39 ja też wlepiam gały w dziewczyny z fajnym biustem :D a mąż nie! twierdzi, że to niekulturalne... ... no i co ja mam z tym zrobić?! Odpowiedz Link Zgłoś
nothing.at.all Re: wlepiam oczy w dziewczyny z biustem 23.07.10, 15:41 To wlepiaj:), nie będę broniła. Sama też patrzę na ładne kobiety. Odpowiedz Link Zgłoś
facettt wlepiam oczy w Twoj biust :) 23.07.10, 15:47 nothing.at.all napisała: > To wlepiaj:), nie będę broniła. to dobrze bo na widoku mam tez ten Twoj :) Odpowiedz Link Zgłoś
brusselka Re: wlepiam oczy w dziewczyny z biustem 23.07.10, 15:43 ja też :) jak są ładne to lustruję je z góry do dołu :) i tylko potem jest mi głupio jak taka laska to zauważy i na przykład uniesie brwi zdziwiona :) Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: to juz dawno zalatwione 23.07.10, 15:57 to, że już dawno załatwione, to wiem, rozpisujesz się o tym przy każdej okazji, ale to jak dieta: musisz często ponawiać i jeszcze powiadomić o tym żonę. Odpowiedz Link Zgłoś
a1ma Re: to juz dawno zalatwione 23.07.10, 15:58 Kogo trzeba powiadamiać o diecie?? To ja już wiem, dlaczego moje nie działały... Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: to juz dawno zalatwione 23.07.10, 16:03 Przy każdej diecie jest zalecenie: powiadom o niej swoje otoczenie, by cię wspierało. Nie doczytałaś? Odpowiedz Link Zgłoś
facettt z Toba tez, Aniele. 23.07.10, 16:00 alpepe napisała: > ale to jak dieta: musisz często ponawiać i jeszcze powiadomić o tym żonę. alez wystarczy, ze Ciebie powiadamiam i masz z tego satysfakcje... eehhh... jak ja lubie zadowolone/usatysfakcjonowane kobiety :))) Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: z Toba tez, Aniele. 23.07.10, 16:05 Mnie? Mnie to wali, mówiąc kolokwialnie. Nie moje bagienko. Odpowiedz Link Zgłoś
facettt Re: z Toba tez, Aniele. 23.07.10, 16:09 alpepe napisała: Nie moje bagienko. Twoje , Aniele, skoro jeszcze wczoraj mialas pretensje, ze Cie scigam. Ja tam Cie nie scigam. ja Cie lubie :) PS. Skosisz mi trawe? Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: z Toba tez, Aniele. 23.07.10, 16:48 ja, wczoraj, do ciebie? Jedno z nas za dużo chyba czegoś bierze, ew. na tym forum piszesz również pod drugim nickiem. Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: to juz dawno zalatwione 23.07.10, 16:24 wiec po co ma znow zdradzac, skoro doskonale wie, ze to nie pomaga? Odpowiedz Link Zgłoś
kate-1979 Re: wlepiam oczy w dziewczyny z biustem 23.07.10, 16:09 próbowałeś z cyckami kurzęcymi? :> Takie gładziutkie i przyjazne paniom domu.. Odpowiedz Link Zgłoś
facettt Drobiu 23.07.10, 16:12 kate-1979 napisała: > próbowałeś z cyckami kurzęcymi? :> Drobiu - ponizej 50 kg zywej wagi nie tykam. A jak z tym u Ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
kate-1979 Re: Drobiu 23.07.10, 16:16 Właśnie poszatkowałam trzy parki do marynaty na sałatkę - powiem Ci, że trauma, takiego jędrnego biusta dźgać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
facettt To mnie zawiodlas 23.07.10, 16:22 Jusz myslalem, zes Ty Julia. a Julia padliny nie jada... ehhh... zyzn... Odpowiedz Link Zgłoś
kate-1979 Re: To mnie zawiodlas 23.07.10, 16:25 Cóż ja Ci na to poradzę, już raz mnie z nią myliłeś (przez długi czas zresztą) ;) Bo ja to głównie chudą padlinę, gdybyś jeszcze miał cień wątpliwości ;) Odpowiedz Link Zgłoś
facettt no dobrzi 23.07.10, 16:37 to rozkladam (z tego rozpaczu) glill elektryczny na balkonie. Ty wiesz, co sie bedzie dzialo ? Odpowiedz Link Zgłoś
kate-1979 nie wiem, ale.. 23.07.10, 16:45 doprecyzować chciałam, ze nie ja Ciebie zawiodłam, ale zawiodłeś się ewentualnie sam (na manowce) - cudzych win nie przymierzam, do twarzy mi z osobistymi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
facettt ja wiem, ale.. 23.07.10, 23:55 kate-1979 napisała: > doprecyzować chciałam, ze nie ja Ciebie zawiodłam, ale zawiodłeś się ewentualnie sam ;) Ty mnie zawiodlas. Sam sie zawiesc nie moge, bo mam do siebie pelne zaufanie. Odpowiedz Link Zgłoś
kate-1979 Re: ja wiem, ale.. 24.07.10, 11:11 Koniecznie musisz to zaufanie 'zapdejtować' ;) Bo jednak podstawy są ku odrobinie nieufności.. Odpowiedz Link Zgłoś
facettt wszystko w swoim czasie 24.07.10, 13:35 kate-1979 napisała: > Koniecznie musisz to zaufanie 'zapdejtować' ;) - jeden abdejt juz zrobilem i tera moge butelke Zywca otwierac biez nikakich. Bo jednak podstawy są ku odrobinie nieufności.. - jakies podstawy sa zawsze, poniewaz jednak jestem zwolennikiem dzialalnosci "w pakiecie" - to poczekam, az zbierze sie ich wiecej, niz odrobina. Odpowiedz Link Zgłoś
kate-1979 Re: wszystko w swoim czasie 24.07.10, 21:56 Mówisz, że nie jesteś drobiazgowy? No, masz jakiegoś małego plusika na dobry początek zatem... Odpowiedz Link Zgłoś
alicjann Re: Drobiu 24.07.10, 12:23 facettt napisał: > kate-1979 napisała: > > > próbowałeś z cyckami kurzęcymi? :> > > > Drobiu - ponizej 50 kg zywej wagi nie tykam. > > A jak z tym u Ciebie? Bynajmniej, wbij to do głowy wiecznie odchudzającym się idiotkom :) Odpowiedz Link Zgłoś
oposka Re: wlepiam oczy w dziewczyny z biustem 23.07.10, 21:00 to nie jestes osamotniony w tym wlepianiu ...bo ja jeszcze wlepaiam oczy w długie i zgrabne nogi ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
facettt Re: wlepiam oczy w dziewczyny z biustem 23.07.10, 23:57 oposka napisała: > to nie jestes osamotniony w tym wlepianiu ...bo ja jeszcze wlepaiam oczy w długie i zgrabne nogi ;-) wiedzialem, ze kobiety zawsze potrafia wiecej, szybciej i lepiej. mnie juz na nogi nie starcza czasu, bo jak zawiesze oko na biuscie, to jego posiadaczka najdalej po paru minutach zabiera go ze soba w sina dal. Odpowiedz Link Zgłoś
oposka Re: wlepiam oczy w dziewczyny z biustem 24.07.10, 00:40 facettt napisał: > wiedzialem, ze kobiety zawsze potrafia wiecej, szybciej i lepiej. > mnie juz na nogi nie starcza czasu, bo jak zawiesze oko na biuscie, to jego pos > iadaczka najdalej po paru minutach zabiera go ze soba > w sina dal. pech skarbie ... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
nie_poskromiona Re: wlepiam oczy w dziewczyny z biustem 23.07.10, 21:28 zakładaj ciemne okulary;) Odpowiedz Link Zgłoś
deela Re: wlepiam oczy w dziewczyny z biustem 24.07.10, 00:43 faceci wlepiają oczy w mój biust a ich kobiety nie i kobiety mają do mnie pretensje jak sobie z tym poradzić? wdupiemieć! Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: wlepiam oczy w dziewczyny z biustem 24.07.10, 08:56 Metodą małych kroków oswajają ją z widokiem piersi...zacznij od małych obiektów badawczych by płynnie przejść do najokazalszych :) Odpowiedz Link Zgłoś
grzeszna_marta Re: wlepiam oczy w dziewczyny z biustem 24.07.10, 10:13 ostatnio jakiś 'dureń' na działce (u sąsiadów) napastował moją prywatność bo jak sobie już wlepiał maślane oczy w mój biust to niech mu będzie ale jak już komórką zaczął robić zjęcia to mało go nie pobiłam .Nie rozumim tego zupełnie ? to już na własnej działce nie można chodzić sobie w bikini ... ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
fuks0 Re: wlepiam oczy w dziewczyny z biustem 24.07.10, 12:28 A to zabronił Ci ktoś w jakiś sposób? Odpowiedz Link Zgłoś
alicjann Re:a propos drobiu 24.07.10, 12:24 facettt napisał: > kate-1979 napisała: > > > próbowałeś z cyckami kurzęcymi? :> > > > Drobiu - ponizej 50 kg zywej wagi nie tykam. > > A jak z tym u Ciebie? Bynajmniej, wbij to do głowy wiecznie odchudzającym się idiotkom :) Odpowiedz Link Zgłoś
sokoll1 Re: wlepiam oczy w dziewczyny z biustem 26.07.10, 21:39 ja sama zerkam na ładne duże biusty... z westchnieniem:) raz wpadłam na pobocze... ale nie jestem aktywistką Love Parade, słowo! rób to dyskretniej. ja nie wyobrażam sobie, żeby na widok ładnego biustu facet wzrok odwracał. jako kobietę mojego mężczyzny, zaczęło by mnie to autentycznie niepokoić!!! :) zwłaszcza, jeśli byłby dopiero materiałem na 'mojego' ;) normalne, byleby dyskretnie i z klasą. bo jak oczy Ci sie robia jak 5 złotych, oglądasz sie i potykasz o własne nogi... no to żona nie ma pretensji o fakt, ale o formę :):):) odrobinę kultury, Facettt! :) Odpowiedz Link Zgłoś
grzeszna_marta Re: wlepiam oczy w dziewczyny z biustem 27.07.10, 14:30 jak sobie powiesi plakat odpowiednich rozmiarów nad łożem małżeńskim to pewnie forme od razu będzie miał a i zona zadowolona też będzie :D Odpowiedz Link Zgłoś