milemi27 25.07.10, 19:21 www.kozaczek.pl/plotka.php?id=24577 Bo w życiu piękne są tylko chwile...a najpiękniejsze to te ,których jeszcze nie znamy:):) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marzeka1 Re: Jak można na ślub kościelny wywalać tak cyce? 25.07.10, 19:25 Widać można. Mnie tylko zdumiewa, jak można-pewnie za ciężkie pieniądze- osiągnąć efekt bezy. Odpowiedz Link Zgłoś
grassant Re: Jak można na ślub kościelny wywalać tak cyce? 25.07.10, 19:32 marzeka1 napisała: > Widać można. Mnie tylko zdumiewa, jak można-pewnie za ciężkie > pieniądze- osiągnąć efekt bezy. przede wszystkim geny. geny bezy. Odpowiedz Link Zgłoś
arsmenik Re: Jak można na ślub kościelny wywalać tak cyce? 25.07.10, 19:25 Ty żartujesz - prawda?? Odpowiedz Link Zgłoś
grassant Re: Jak można na ślub kościelny wywalać tak cyce? 25.07.10, 19:33 arsmenik napisał: > Ty żartujesz - prawda?? > TTTM? Odpowiedz Link Zgłoś
arsmenik Re: Jak można na ślub kościelny wywalać tak cyce? 25.07.10, 20:45 EKTP !! :):) Odpowiedz Link Zgłoś
autokrata.fetyszysta Przede wszystkim - jak facet może... 25.07.10, 20:47 ...mieć na imię Ola? ;-> Odpowiedz Link Zgłoś
gr.een super samochody :) 25.07.10, 19:30 ten zielony był fajny :), taki kanciaty w sam raz dla mnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
wicehrabia.julian a co cię to obchodzi kołtunie n/t 25.07.10, 19:32 milemi27 napisała: > Bo w życiu piękne są tylko chwile...a najpiękniejsze to te ,których jeszcze > nie znamy:):) Odpowiedz Link Zgłoś
figgin1 Re: Jak można na ślub kościelny wywalać tak cyce? 25.07.10, 19:33 Ja pie...... Odpowiedz Link Zgłoś
laracroft82 Re: Jak można na ślub kościelny wywalać tak cyce? 25.07.10, 19:34 to jej slub, to co sie tak ekscytujesz.. Odpowiedz Link Zgłoś
baba67 Re: Jak można na ślub kościelny wywalać tak cyce? 25.07.10, 19:39 Ale ladnie schudla... przydaloby sie bolerko, to fakt. Jednakze do kreacji Wegrowskiej a la Beate Uhnse przedstawia do jej bardzo daleko. Odpowiedz Link Zgłoś
laracroft82 Re: Jak można na ślub kościelny wywalać tak cyce? 25.07.10, 19:42 baba67 napisała: > Ale ladnie schudla... przydaloby sie bolerko, to fakt. Jednakze do kreacji > Wegrowskiej a la Beate Uhnse przedstawia do jej bardzo daleko. schudła to fakt, miałam okazje ja widziec ostatnio...na zywo jest sto razy ładniejsza ;] Odpowiedz Link Zgłoś
baltazaragabka Re: Jak można na ślub kościelny wywalać tak cyce? 25.07.10, 19:36 to nie jest wywalenie. TO: ] jest ;] Odpowiedz Link Zgłoś
lonely.stoner Re: Jak można na ślub kościelny wywalać tak cyce? 25.07.10, 19:44 ja tam 'wywalnia cycow' nie widze, raczej kobiete ktora ma po prostu biust i co ma zatem?? wkladac golf zeby nie burzyly sie biedne dewoty?? Odpowiedz Link Zgłoś
adoptowany Re: Jak można na ślub kościelny wywalać tak cyce? 25.07.10, 19:56 ciekawe co bardziej cie razi te piersi? ..a, nie uwazam zeby caly anturaz Joasi byl przesadzony.Czy fakt zamazpojscia za tego bogatego goscia? Zawisc to przykra sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
enith Re: Jak można na ślub kościelny wywalać tak cyce? 25.07.10, 20:05 Stylu sukienki komentować nie będę, bo to kwestia indywidualna, co się komu podoba. Natomiast sposób dopasowania i układania się sukienki, zwłaszcza na biuście i pod pachami, pozostawia wiele do życzenia. Z takimi piersiami nie ma co liczyć na porządne podtrzymanie wyłącznie gorsetem. IMO albo bardziej zabudowana na górze kiecka, albo porządny biustonosz i wyglądałoby to lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
grzeczna_dziewczynka15 Re: Jak można na ślub kościelny wywalać tak cyce? 25.07.10, 20:26 Ja tam się nie znam na sukienkach, wadze tej babki, nie wiem też kim jest, nie wiem ile kasy ma jej mąż, ale wg mnie wygląda ładnie;) Nie wiem o co ten ambaras? Odpowiedz Link Zgłoś
facettt najnormalniej 25.07.10, 20:31 milemi27 napisała: > Bo w życiu piękne są tylko chwile...a najpiękniejsze to te ,których jeszcze nie znamy:):) nie rozumiem skoro ma sie dwa przednie zombki zrobione - to po co zastanawiac sie nad reszta? Odpowiedz Link Zgłoś
linea-4 Re: Jak można na ślub kościelny wywalać tak cyce? 25.07.10, 22:08 a co ciebie to obchodzi,nie twój ślub nie twoje cyce Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: Jak można na ślub kościelny wywalać tak cyce? 25.07.10, 22:15 przyznaję rację to jest w złym guście po prostu, nie chozi o żadną kołtunerię skoro ktoś się zdecydował na slub kościelny, to niech uszanuje święte miejsce - ubiorem również i dodam odrazu, że tak jest we wszystkich religiach - ubiór do kościoła jest wyjątkowy i katolicyzm jest chyba jednym z najmniej radykalnych pod tym względem kościołów a pomijając wątek, że taki dekolt był obrzydliwy w kościele to Liszowska wyglądała okropnie - moim zdaniem fryzura, sukia - podkreślająca jej największe defekty - totalnie do bani jedyne co było fajne, to naturalny makijaż.. Odpowiedz Link Zgłoś
ind-ja Re: Jak można na ślub kościelny wywalać tak cyce? 26.07.10, 00:49 czesc vandikia taa na ten makijaz tez zwrocilam uwage,ale gdyby jakis roz zapodala na powieke,odwrociloby to uwage od piersi,bujnej.Ciekawe na co patrzyl sie ksiadz,na posadzke? Odpowiedz Link Zgłoś