Dodaj do ulubionych

Jak sprawdzić czy mu na mnie zależy?

26.07.10, 15:12
Rozumeimy się doskonale, to superfacet, ale...
On ma 38 lat, ja dopiero kończę studia.
Żonaty nie jest na pewno. Znaliśmy się wcześniej przez dłuższy czas jako
znajomi, więc niby coś o nim wiem.
Przekonywałam się do niego długo, bo różnica wieku... Nie chciałam niczego
zaczynać z facetem, któemu bliżej do wieku moich rodziców niż mojego. Stało
się, zakochałam się.

Nie chcę być dla niego zabawką a ta różnica wieku sprawia, że się boję.
Kochankiem jest takim, że musiał gdzieś te umiejętności nabyć. A jeśli nadal
je gdzieś nabywa? :( Jak sprawdzić czy mu zależy, czy znalazł sobie ładną
młodą zabawkę?
Obserwuj wątek
    • a1ma Re: Jak sprawdzić czy mu na mnie zależy? 26.07.10, 15:15
      > Kochankiem jest takim, że musiał gdzieś te umiejętności nabyć.

Spodziewałaś się 38-letniego prawiczka?
      • inicniewiem Re: Jak sprawdzić czy mu na mnie zależy? 26.07.10, 15:26
        Nie, ale ta świadomość... jak pomyślę ile miał kobiet, zwłaszcza, że jest
        naprawdę atrakcyjny i widzę jak kobiety na niego reagują to robi mi się słabo.
        • menk.a Re: Jak sprawdzić czy mu na mnie zależy? 26.07.10, 15:29
          Omdlewaj.:P
        • grassant Re: Jak sprawdzić czy mu na mnie zależy? 26.07.10, 18:29
          inicniewiem napisała:

> Nie, ale ta świadomość... jak pomyślę ile miał kobiet,...

pomyśl jeszcze co robił tym lkobietom. zresztą nie myśl - sprawdź.
    • soulshunter Re: Jak sprawdzić czy mu na mnie zależy? 26.07.10, 15:17
      powiedz mu ze twoje przekonania religijne zabraniaja ci seksu wiecej niz 1 raz na rok w Wielkanoc i na dodatek po ukonczeniu 35-go roku zycia. Po jego reakcji przekonasz sie czy mu na tobie zalezy
      • inicniewiem Re: Jak sprawdzić czy mu na mnie zależy? 26.07.10, 15:24
        :D Powiedzieć można wszystko, ale uwiarygodnić moją wersję oblewaniem się
        rumieńcem na jego starania byloby mi trudno.
        • gr.een Re: Jak sprawdzić czy mu na mnie zależy? 26.07.10, 15:30
          ta, zwłaszcza jak wiarygodność zaczeło się od dupy strony
          • gr.een Re: Jak sprawdzić czy mu na mnie zależy? 26.07.10, 15:31
            gr.een napisał:

> ta, zwłaszcza jak wiarygodność zaczeło się od dupy strony
            sprawdzać
    • menk.a Re: Jak sprawdzić czy mu na mnie zależy? 26.07.10, 15:21
      Teraz to trochę trudne. Ale np. zima wciskasz delikwenta pod lód i jeśli
      wytrzyma tam 7 jednostek czasowych (7 wiadomo przynosi szczęście) znaczy godzien
      jest ciebie i twej miłości. A jeśli przestraszy się próby lub padnie w jej
      trakcie, znaczy że nie zmarnowałaś swojego żywota na byle leszcza.
      A tak w ogóle to kosz dziewuszko. Niezgodnie z sygnaturką.:P
      • sumire Re: Jak sprawdzić czy mu na mnie zależy? 26.07.10, 15:26
        teraz można potrzymać go przez parę godzin w pełnym słońcu,
        najlepiej na asfalcie.
        • menk.a Re: Jak sprawdzić czy mu na mnie zależy? 26.07.10, 15:28
          Ha! Dla pewności posmarować miodem i przywiązać do jakiegoś słupka, coby nie
          uciekł za wcześnie.

U mnie dzisiaj pada.;)
      • maly.jasio leszcz i koniak 26.07.10, 16:12
        menk.a napisała:
        że nie zmarnowałaś swojego żywota na byle leszcza.

no ja tez nie marnuje.
        kupilem wlasnie leszcza (wedzonego - w ruskim sklepie - mamy tu taki)
        zapilem armenskim koniakiem i swiat jest w najlepszym porzadku

az zywota szkoda (ze nie trwa wiecznie) :)
    • avital84 Re: Jak sprawdzić czy mu na mnie zależy? 26.07.10, 15:29
      Jak Ty kończysz studia, więc masz ok. 24 lat, a on ma lat 38 to nie
      jest to taka duża różnica.

Z tego, że jest dobrym kochankiem należy się tylko cieszyć. W tym
      wieku powinien już mieć doświadczenie. ;) To jest plus starszych
      facerów. Wiedzą już co i jak. ;)

Nie ma co sprawdzać. Po prostu trzeba spróbować.
      • soulshunter Re: Jak sprawdzić czy mu na mnie zależy? 26.07.10, 15:32
        oczywiscie dobrze by bylo gdyby byl egipcjaninem, bo oni od razu kochaja z calego serca i chca sie zenic.
        • salma75 Re: Jak sprawdzić czy mu na mnie zależy? 26.07.10, 15:37
          soulshunter napisał:

> oczywiscie dobrze by bylo gdyby byl egipcjaninem, bo oni od razu kochaja z cale
          > go serca i chca sie zenic.

Nie nie nie! Nie tak! Musi być starszym ŻONATYM Egipcjaninem.
          ;)
          • avital84 Re: Jak sprawdzić czy mu na mnie zależy? 26.07.10, 17:20
            Ciemnota.
            • salma75 Re: Jak sprawdzić czy mu na mnie zależy? 26.07.10, 17:26
              avital84 napisała:

> Ciemnota.

Wiemy avi, wiemy, nie musisz tak bez ogródek się przyznawać ;).
              • avital84 Re: Jak sprawdzić czy mu na mnie zależy? 26.07.10, 17:31
                Dla mnie jesteście zaściankowymi rasistami. Mentalne średniowiecze,
                ale oczywiście większość deklarując, że głosuje na PO uważa się za
                ludzi o światłych poglądach, tolerancyjnych, nowoczesnych itp.

Możecie się nabijać ile chcecie. Ciekawe tylko ile kompleksów,
                niezadowolenia z własnego życia, nudy za tym stoi.
                • salma75 Re: Jak sprawdzić czy mu na mnie zależy? 26.07.10, 17:36
                  avital84 napisała:

> Dla mnie jesteście zaściankowymi rasistami. Mentalne średniowiecze,
                  > ale oczywiście większość deklarując, że głosuje na PO uważa się za
                  > ludzi o światłych poglądach, tolerancyjnych, nowoczesnych itp.
                  >
                  > Możecie się nabijać ile chcecie. Ciekawe tylko ile kompleksów,
                  > niezadowolenia z własnego życia, nudy za tym stoi.

Avi, ziele Ci się skończyło czy jak ;)??
                  Nie poznaję Cię, cóżeś taka wkur..? Z kim tym razem nie wyszło? ;)
                  • avital84 Re: Jak sprawdzić czy mu na mnie zależy? 26.07.10, 17:41
                    Zniżając się do Twojego poziomu co nie wyszło w Twoim życiu, że
                    sprawia Ci przyjemność nabijanie się z anonimowych ludzi w necie
                    niczym w przedszkolu? Tego typu odzywki i komentarze przechodziły
                    jeszcze w pierwszysch latach podstawówki. Ciekawa jestem czy w realu
                    też jesteście tak odważni w ocenianiu swoich znajomych, przyjaciół,
                    rodziny i czy wyrażacie swoje opinie wprost czy tylko potraficie
                    obśmiewać wirutalne postacie.
                    • salma75 Re: Jak sprawdzić czy mu na mnie zależy? 26.07.10, 17:45
                      avital84 napisała:

> Zniżając się do Twojego poziomu co nie wyszło w Twoim życiu, że
                      > sprawia Ci przyjemność nabijanie się z anonimowych ludzi w necie
                      > niczym w przedszkolu? Tego typu odzywki i komentarze przechodziły
                      > jeszcze w pierwszysch latach podstawówki. Ciekawa jestem czy w realu
                      > też jesteście tak odważni w ocenianiu swoich znajomych, przyjaciół,
                      > rodziny i czy wyrażacie swoje opinie wprost czy tylko potraficie
                      > obśmiewać wirutalne postacie.

Ups! Bez kija nie podchodź ;). It's a bad day ;).
                      • avital84 Re: Jak sprawdzić czy mu na mnie zależy? 26.07.10, 17:49
                        Jesteś zajebiście zabawna. ;)
                        • salma75 Re: Jak sprawdzić czy mu na mnie zależy? 26.07.10, 17:51
                          avital84 napisała:

> Jesteś zajebiście zabawna. ;)

Zajebiście się cieszę ;).
                • kombinerki_pinocheta Re: Jak sprawdzić czy mu na mnie zależy? 26.07.10, 17:38
                  Czy Twoj byly facet glosowal na PO ?
                  • avital84 Re: Jak sprawdzić czy mu na mnie zależy? 26.07.10, 17:47
                    Nie, głosował na al-I'tilāf al-`Irāqī al-Muwaad.
                    • kombinerki_pinocheta Re: Jak sprawdzić czy mu na mnie zależy? 26.07.10, 17:57
                      Zapewne sa w jakis sposob powiazani z PO. Tusk-->dziadek-->wehrmacht-->holocaust-->nienawisc w stosunku do Zydow--> asdasdudj iraki al muwat

Jedno Tuskowi sie udalo, mianowicie atrakcyjna corka. :)
                      • avital84 Re: Jak sprawdzić czy mu na mnie zależy? 26.07.10, 18:08
                        Tusk stoi za atakiem na World Trade Center. To wszystko jest jeden
                        wielki spisek antyżydowski. A mój były też był dziwny tak jak ja, bo
                        mimo, że głosował na tę partię to sam był Żydem. Nie chciał się
                        jednak pogodzić z tym faktem, ponieważ został adoptowany przez
                        faszystowską rodzinę, która nienawidzi żydów. Generalnie farbuje
                        sobie nawet włosy łonowe na blond i prostuje je prostownicą. Ze mną
                        zerwał, ponieważ mam semickie rysy twarzy i potajemnie w nocy
                        czytałam psalmy w języku hebrajskim. Nienawidził też mojego ojca
                        homoseksualisty, który oddał swoje nasienie do banku spermy i w ten
                        sposób połączył się z moją matką, która nie mogła zajść w ciąże po
                        wcześniejszych licznych aborcjach. Samo życie.
                        • kombinerki_pinocheta Re: Jak sprawdzić czy mu na mnie zależy? 26.07.10, 18:20
                          https://blog.pharmalive.com/wp-content/uploads/2008/06/o_rly.jpg

Ja tam do Zydow nic nie mam. Wyjatkiem sa osobniki, ktorzy maja lewicowe poglady, sa muzulmanami, a o to raczej trudno, sluchaja techno, sa glupi i bez wyobrazni. :)
                          • avital84 Re: Jak sprawdzić czy mu na mnie zależy? 26.07.10, 18:29
                            Ja też do Żydów nic nie mam, dopóki taki nie będzie chciał ożenić
                            się z moją córką. Żydzi mogą być, ale póki siedzą u siebie w Izraelu
                            i wybijają tych brudasów Arabów. Lewicowych muzułmanów też
                            nienawidzę. To heterycy jacyś. A już najgorsi są tacy, którzy
                            słuchają techno. Amerykańscy naukowcy udowodnili bowiem, że istnieje
                            dodatnia korelacja pomiędzy słuchaniem muzyki techno a niskim IQ.
                            Ciekawe co powiedziałaby na ten temat Doda. Jej też nie lubię, bo
                            ona też jest Żydówką i w dodatku spotyka się z długowłosymi
                            satanistami.
                            • avital84 Re: Jak sprawdzić czy mu na mnie zależy? 26.07.10, 18:30
                              Satanistami, ktorzy zjadają koty.
                              • kombinerki_pinocheta Re: Jak sprawdzić czy mu na mnie zależy? 26.07.10, 18:39
                                To jeszcze chcialbym sie dowiedziec co sadzisz o czarnym zydzie homoseksualiscie, polaku zlodzieju niemieckich aut i czeskiej fryzurze, czyli krotko z przodu dlugo z tylu.
                                • avital84 Re: Jak sprawdzić czy mu na mnie zależy? 26.07.10, 18:48
                                  Czarny Żyd homoseksualista mi się podoba, bo ma dużą pałę cytując
                                  Ciebie i jest obrzezany, a to też lubię. Do teg lubi sesk analny.
                                  Ideał.

Polak złodziej niemieckich aut zazwyczaj zapomina się wykąpać,
                                  zakrapia to perfumami, a w wolnym czasie przesiaduje na forach
                                  powtarzając mądrości wyczytane elitarnej gazecie Fakt.

Czeska fryzura? Ale, w którym miejscu ciała?
                                  • kombinerki_pinocheta Re: Jak sprawdzić czy mu na mnie zależy? 26.07.10, 18:57
                                    >i jest obrzezany

Myslalem o tym. Co mozesz mi doradzic? Ciebie bolalo?

> Ideał.

Jak na faceta to niezle masz pragnienia.

> Polak złodziej niemieckich aut zazwyczaj zapomina się wykąpać,
                                    > zakrapia to perfumami

Do tego okropne wasy, biale skarpetki do sandalow i brud pod paznokciami. Fujjj. I jeszcze zapewne 2 razy dziennie zeby myje, swinia.

> Czeska fryzura? Ale, w którym miejscu ciała?

Twojego czy mojego?
                                    • avital84 Re: Jak sprawdzić czy mu na mnie zależy? 26.07.10, 19:01
                                      Obrzezanie kobiet nie jest tematem do żartów. Teraz naprawdę mnie
                                      wkur...
                                      • kombinerki_pinocheta Re: Jak sprawdzić czy mu na mnie zależy? 26.07.10, 19:09
                                        mnie tez
                                        ogladalem kiedys "tahur" barbarzynstwo
                                        ale specjalnie, jakbys nie zauwazyla, w poprzednim poscie potraktowalem Cie jak faceta :)
                                        dodatkowo, troche glupio to brzmi to "nie jest tematem do zartow" z Twoich "ust", poniewaz wczesniej wspominalas cos o swoich rodzicach :)
                                        • avital84 Re: Jak sprawdzić czy mu na mnie zależy? 26.07.10, 20:24
                                          Moi rodzice mają do siebie dystans większy niż Wy wszyscy razem
                                          wzięci. I jestem pewna, że nie uraziłam ich uczuć, ale przepraszam
                                          jeśli uraziłam przez to Twoje uczucia.
                                          • kombinerki_pinocheta Re: Jak sprawdzić czy mu na mnie zależy? 26.07.10, 20:51
                                            mnie mozesz obrazac
                                            chcialbym tylko zebys czytala ze zrozumieniem, nie mialem zamiaru nasmiewac sie z obrzezania kobiet, zle to odczytalas, po prostu niechec do mojej osoby przeslania Ci prawdziwy obraz moich postow
                                            :PP
                                            • avital84 Re: Jak sprawdzić czy mu na mnie zależy? 26.07.10, 20:53
                                              Nie wiem czy nie zauważyłeś, że moje powyższe posty są pisane z
                                              przymrużeniem oka. ;)Ale widocznie nie nadajemy na tych samych
                                              falach. Nie spodziewałam się w sumie niczego innego. ;)
                                              • kombinerki_pinocheta Re: Jak sprawdzić czy mu na mnie zależy? 26.07.10, 21:00
                                                > Nie wiem czy nie zauważyłeś, że moje powyższe posty są pisane z
                                                > przymrużeniem oka. ;)

W zyciu bym sie nie domyslil. :)

Ale w to, iz post dotyczacy Twojego wku...enia na moje rzekome nasmiewanie sie z obrzezania kobiet byl tez zartem, nie uwierze. Przyznaj sie, ze sie niepotrzebnie unioslas.

I co z ta czeska fryzura?

>Ale widocznie nie nadajemy na tych samych
                                                > falach.

W 100% slusznosc. Ciezko mi spotkac osobe o zblizonym poczuciu humoru do mojego. :)
                                                • avital84 Re: Jak sprawdzić czy mu na mnie zależy? 26.07.10, 21:53
                                                  No właśnie to też była mała dawka czarnego humoru.
                                • menk.a Re: Jak sprawdzić czy mu na mnie zależy? 26.07.10, 18:50
                                  kombinerki_pinocheta napisał:

> i czeskiej fryzurze, czyli krotko z przodu
                                  > dlugo z tylu.
                                  >

Czeska? U mnie o tej fryzurze mówią a'la eNeRDowski piłkarz.:D
                • soulshunter Re: Jak sprawdzić czy mu na mnie zależy? 26.07.10, 19:25
                  > ale oczywiście większość deklarując, że głosuje na PO uważa się za

aaaa wypraszam sobie. Ja glosowalem na PiS i to z calkowita swiadomoscia i pelnym wyrachowaniem.
                  • avital84 Re: Jak sprawdzić czy mu na mnie zależy? 26.07.10, 20:40
                    Wyobraź sobie, że mój Egipcjanin też popierał Kaczyńskiego w
                    wyborach prezydenckich.
                    • soulshunter Re: Jak sprawdzić czy mu na mnie zależy? 26.07.10, 21:21
                      ale ja nie jestem egipcjaninem :)
                    • fiigo-fago wybory 27.07.10, 10:46
                      To w Egipcie Kaczyńskie też startował w wyborach? :o Ten to się
                      wszędzie wepcha... Kampanie pewnie miał pod hasłem – „plagi egipskie
                      to wina PO!”. ;)))
          • kombinerki_pinocheta Re: Jak sprawdzić czy mu na mnie zależy? 26.07.10, 17:31
            Chyba za mocno po niej jezdzicie. Troche mi jej szkoda, ale tylko troche. :p
            • avital84 Re: Jak sprawdzić czy mu na mnie zależy? 26.07.10, 17:32
              Niech Ci nie będzie szkoda. Mam fajne życie poza realem. A co do Was
              tylko mogę się domyślać.
              • avital84 Re: Jak sprawdzić czy mu na mnie zależy? 26.07.10, 17:33
                * poza wirtualnym światem chciałam rzec ;)
              • kombinerki_pinocheta Re: Jak sprawdzić czy mu na mnie zależy? 26.07.10, 17:40
                > Niech Ci nie będzie szkoda. Mam fajne życie

Ze mna moze byc tylko lepiej. :)
        • avital84 Re: Jak sprawdzić czy mu na mnie zależy? 26.07.10, 18:40
          soulshunter napisał:

> oczywiscie dobrze by bylo gdyby byl egipcjaninem, bo oni od razu
          kochaja z cale
          > go serca i chca sie zenic.

Rozdrażniłeś lwa. ;)

Nie lepiej gdyby był takim starym Tobą, który tak naprzyksza się
          niektórym forumowiczką, że muszą zmieniać nicki. Zapewne taki
          naprzykrzający się dziad musi być bardzo ciekawy i o wiele bardziej
          wartościowy od jakiegoś tam brudasa z Egiptu.
          • avital84 Re: Jak sprawdzić czy mu na mnie zależy? 26.07.10, 18:43
            *forumowiczkom
      • mumia_ramzesa Re: Jak sprawdzić czy mu na mnie zależy? 26.07.10, 15:34
        Avital, starszego tez juz zaliczylas? Musze poczytac o tych Twoich wyczynach. ;-D
        • avital84 Re: Jak sprawdzić czy mu na mnie zależy? 26.07.10, 17:21
          Mój pierwszy facet był o wiele lat starszy.
          Generalnie nigdy nie byłam z młodszym ani równolatkiem.
          • kombinerki_pinocheta Re: Jak sprawdzić czy mu na mnie zależy? 26.07.10, 17:29
            Ja ze starsza tez nie mialem przyjemnosci. Moze sobie wzajemnie pomozemy? :)
            • avital84 Re: Jak sprawdzić czy mu na mnie zależy? 26.07.10, 17:33
              Nie potrzebuję pomocy.
      • sumire Re: Jak sprawdzić czy mu na mnie zależy? 26.07.10, 16:17
        nie jestem pewna, czy 14 lat to nie taka duża różnica... :)

cieszyć się można, o ile nie jest się zazdrosną o poprzednie
        dokonania kochanka i o ile nie jest się święcie przekonaną, że przy
        nas na pewno będzie bardziej grzeczny i zacznie myśleć o ślubie, a
        może i dzieci zapragnie. wtedy fakt, można się dobrze bawić. ale
        jeśli zakłada się takie wątki, to raczej nie wróży dobrze ;)
        • alpepe Re: Jak sprawdzić czy mu na mnie zależy? 26.07.10, 17:08
          avital jest dziwna, sama to przyznała, więc jej zdaniem się nie sugeruj.
        • avital84 Re: Jak sprawdzić czy mu na mnie zależy? 26.07.10, 17:28
          Między moimi rodzicami jest podobna różnica wieku i są idealną parą.

Zazdrość o przeszłość? Jeśli ma się do tego skłonności to będzie się
          zazdrosnym nawet o licealną miłość.

Co do bycia grzecznym i myślenia o ślubie. Nie wiemy jaką facet ma
          przeszłość. Niektórym się po prostu nie układa. Rozstają się na
          przykład z partnerem po wieloletnim związku na kocią łapę (niektórym
          kobietom też nie zależy na ślubie). Może miał rodzinę, jest
          rozwodnikiem itp.

Poza tym nie każdy chce od razu ślubu i dzieci. Może autorka jeszcze
          nie myśli o zobowiązaniach. Z drugiej strony facet w tym wieku może
          już właśnie w końcu wiedzieć czego chce.

Przede wszystkim niech z nim porozmawia o tym jakie ma plany,
          marzenia. Jak wyobraża sobie wspólne życie razem i niech zastanowi
          się czego sama chce.
          • ckm1 Re: Jak sprawdzić czy mu na mnie zależy? 26.07.10, 18:47
            avital84 napisała:

> ... Z drugiej strony facet w tym wieku może
            > już właśnie w końcu wiedzieć czego chce.

Łał !!! :)))) Lepszego dowcipu dawno nie słyszałam. To chyba
            taka "urban legend" widziana oczami małolaty w ciele niby dorosłej
            metrykalnie kobiety. Dziś to mnie naprawdę mocno ubawiłaś.
            • avital84 Re: Jak sprawdzić czy mu na mnie zależy? 26.07.10, 18:51
              Tylko się nie udław podczas tej śmiechawki.
              • ckm1 Re: Jak sprawdzić czy mu na mnie zależy? 26.07.10, 18:57
                Nie zaprzątaj sobie mną ładnej główki, Ty lepiej się martw o siebie
                i o swojego egipskiego absztyfikanta. :)
          • sumire Re: Jak sprawdzić czy mu na mnie zależy? 27.07.10, 08:53
            o tak, w wieku 38 lat na pewno wie, czego chce. albo raczej - czego
            nie chce. poza tym od zachwytu starszym, atrakcyjnym mężczyzną,
            który do tego jest świetnym kochankiem, do wspólnego życia razem
            droga jest bardzo daleka.
            • inicniewiem Re: Jak sprawdzić czy mu na mnie zależy? 27.07.10, 09:04
              Sumire, jesteś mądrą babką :)
              Ale w tym przypadku to nie był zachwyt starszym atrakcyjnym mężczyzną. Znałam go naprawdę długo, to nie było głupie zadurzenie.
              Jego wiek w moim zainteresowaniu nie odgrywał żadnej roli.
              Wątek, jak napisałam niżej nie ma już sensu, rozstrzygnęło się wcześniej niż mogłam przypuszczać :)
              I chyba powinnam czuć się źle, potraktowana przedmiotowo, nie mam tego (tylko mam nadzieję, że prezerwatywa była ok). Nie mam w zwyczaju one-night stand, to był mój 1 raz w życiu.
              Z drugiej strony, patrząc z jego strony, został dla mnie wibratorem a to też jest dosyć przedmiotowe, nie? Mówiąc wprost: zaspokoił mnie a potem sobie poszłam. Dobra, wracam do pracy, udanego dnia.
              • kombinerki_pinocheta Re: Jak sprawdzić czy mu na mnie zależy? 27.07.10, 09:18
                > Z drugiej strony, patrząc z jego strony, został dla mnie wibratorem a to też je
                > st dosyć przedmiotowe, nie? Mówiąc wprost: zaspokoił mnie a potem sobie poszłam

Hahahah, tak sobie tlumacz. Wczesniej piszesz, ze sie zakochalas, a teraz zeby wyjsc z twarza z calej sytuacji, by nie miec "kacyka" wmawiasz sobie, ze go wykorzystalas jak wibrator.
                Jeszcze wczoraj go kochala, a dzisiaj jest juz dla niej wibratorem (chcialaby zeby tak bylo).
                Milosc hahahah
                • avital84 Re: Jak sprawdzić czy mu na mnie zależy? 27.07.10, 09:24
                  Zejdź z dziewczyny. Czujesz się fajniej sam ze sobą, kiedy możesz
                  kogoś dobić. Zastanów się trochę nad tym co piszesz. Jeśli
                  rzeczywiście dziewczyna była zakochana i nie traktowała faceta tylko
                  jak wibrator to na pewno pomagają jej takie komentarze jak Twój.
                  • kombinerki_pinocheta Re: Jak sprawdzić czy mu na mnie zależy? 27.07.10, 09:32
                    Po cholere takie glupie tlumaczenie? To, ze mnie oszukuje to jeszcze pol biedy, ale po co robi to sobie? Zeby sie poczuc lepiej?

Do tego niech dorosnie. Dziwne jest, ze dojrzala kobieta po jednym numerku z kolesiem, z ktorym nic ja praktycznie nie laczylo - poza seksem - wmawia sobie, ze to prawdziwa milosc. Sama sobie krzywde wyrzadza.
                    Po raz kolejny dochodze do wniosku, ze do milosci kobietom wystarczy dobry seks. Niech tak bedzie, mnie to smieszy i bede takie sytuacje komentowal na swoj sposob.
                    • avital84 Re: Jak sprawdzić czy mu na mnie zależy? 27.07.10, 09:40
                      Odpowiedź na Twoje pytanie zamieściłam w sumie poniżej.
                      To jest naturalna, chemiczna, biologiczna reakcja, która
                      wykształciła się w drodze ewolucji. Ma na celu jak zawsze
                      podtrzymanie gatunku. To akurat jest udowodnione naukowo, że kobieta
                      po seksie z mężczyzną pod wpływem różnych dziwnych substancji
                      chemicznych, które wytwarzają się w jej organizmie zaczyna się
                      przywiązywać.

Dużą rolę odgrywa także postawa mężczyzn, kórzy zamiast otwarcie
                      mówić, że to tylko seks pokazują zdjęcia swoich bliskich.
                      • kombinerki_pinocheta Re: Jak sprawdzić czy mu na mnie zależy? 27.07.10, 09:49
                        To sie chyba oksytocyna nazywa.

Zreszta nie o to chodzi. Umniejszanie wartosci faceta, ktorego sie "kochalo", z ktorym sie bylo blisko swiadczy tylko zle o takiej kobiecie. Rozumiem, ze jest to naturalna reakcja obronna kobiet, proba tlumaczenia sobie, ze przeciez tak naprawde dla tego osobnika nie warto bylo sie poswiecac i lokowac w nim swoich uczuc. A moze jeszcze dalej - oszukal mnie (akurat nie odnosi sie do watku, ale czesto spotykane). Strasznie to mialkie.

Ale zaraz zaraz. Czy Ty czasami takze nie punktowalas swojego bylego prawnika na forum? :)
                        • avital84 Re: Jak sprawdzić czy mu na mnie zależy? 27.07.10, 09:58
                          Nie znasz mojej sytuacji z moim byłym. Związek z planami na
                          przyszłość, wspólne mieszkanie, troszczenie się o siebie to coś
                          innego niż pierwsze randki.

Jeżeli człowiek potraktuje Cię niefajnie, nieważne czy to jest
                          kobieta czy mężczyzna to trudno potem żyć złudzeniami o tym jaki był
                          idealny. Poza tym właśnie należy się ogarnąć, chociażby poprzez
                          uświadomienie sobie jego wad i tego, że nie zawsze był taki cudowny
                          jak się wydawało. Inaczej całe życie wzdychało by się do kogoś kto
                          już dobrze bawi się bez Ciebie.

To nie jest reakcja obronna. To jest ocena nowej rzeczywistości w
                          jakiej się znalazło. Ludzie się zmieniają, plany się zmieniają,
                          nasze oceny się zmieniają.

Tak jak w moim przypadku. Miłość była i przez długi czas czułam się
                          w tym związku super. Ale ten stan nie trwał wiecznie. Czy żona
                          alkoholika też nie powinna źle mówić o mężu, dlatego, że kiedyś go
                          kochała?
                          • kombinerki_pinocheta Re: Jak sprawdzić czy mu na mnie zależy? 27.07.10, 10:07
                            Co innego zdrada, alkoholizm, nieczyste zagrywki, znecanie psychiczne, fizyczne, a wyczerpanie sie uczucia i z tego powodu obsmarowywanie bylego.
                            • avital84 Re: Jak sprawdzić czy mu na mnie zależy? 27.07.10, 10:08
                              Pisałam Ci już. Nie znasz mojej sytuacji. Wśród rzeczy, które
                              wymieniłeś była przynajmniej jedna. Pozwól, że nie będe wskazywać,
                              która.
                              • avital84 Re: Jak sprawdzić czy mu na mnie zależy? 27.07.10, 10:19
                                Poza tym z moim byłym poznaliśmy się przez to forum. Doskonale wiem,
                                że wszystko czyta. Także to co teraz piszemy w tym wątku. Wiem, bo
                                sam mi to powiedział. Myślę, że gdyby miał jakieś ale do tego co
                                pisałam to by się wypowiedział. Poprosił mnie tylko o to by nie
                                wyciągać naszych brudów. Ostatnio chyba tego nie robię. Wyjątek
                                stanowią sytuacje, w których inni forumowicze bez sensu wracają do
                                sprawy sprzed 9 miesięcy.
                                • kombinerki_pinocheta Re: Jak sprawdzić czy mu na mnie zależy? 27.07.10, 10:52
                                  > Poza tym z moim byłym poznaliśmy się przez to forum

Brawa za odwage. :)

>Doskonale wiem,
                                  > że wszystko czyta

Pozdrawiamy Pana Bylego.

> stanowią sytuacje, w których inni forumowicze bez sensu wracają do
                                  > sprawy sprzed 9 miesięcy

Taki juz moj "urok".
                        • mumia_ramzesa Re: Jak sprawdzić czy mu na mnie zależy? 27.07.10, 10:14
                          > Umniejszanie wartosci faceta, ktorego sie "kochalo"

A jakby Ci ukradli samochod to co bys powiedzial?
                          "E, juz byl stary, ciagle sie psul. I tak trzeba bylo go wymienic. I w dodatku
                          nie mial klimatyzacji. Kupie sobie lepszy".
                • inicniewiem Re: Jak sprawdzić czy mu na mnie zależy? 27.07.10, 09:28
                  Byłam nim zauroczona :) Miłość do dla mnie więcej.

Od początku plan był taki, że chcę się z nim kochać i tyle, bo nie rozmowa nam
                  nie wychodzi, ale jest ślicnzy :)
                  Dopiero potem zaczęłam sobie wmaiwać, że właściwie nad rozmową możemy popracować...
                  On zaczął pieprzyć o swojej rodzinie, pokazywać mi zdjęcia, pytać czy na pewno
                  jestem sama... Pomyślałam, facet chce więcej, bo jeśli nie to po co ta szopka?

Tobie też, człowieku, który wie co czuję lepiej niż ja, udanego dnia.

Dzisiaj jestem umówiona z równie przystojnym (i młodszym) facetem, właśnie
                  dostałam smsa. Więc właściwie nie mam szansy opłakiwać tamtego zbyt długo,
                  chociaż... Ma naprawdę fajny język :) Będę tęskniła za jego językiem :)
                  • avital84 Re: Jak sprawdzić czy mu na mnie zależy? 27.07.10, 09:36
                    Bo to tak jest, że jak kobieta nawet instrumentalnie traktuje faceta
                    to jak się z nim prześpi w jej mózgu zaczynają się wydzielać jakieś
                    dziwne substancje chemiczne, które sprawiają, że myśli, że jest
                    zakochana.

• sumire Re: Jak sprawdzić czy mu na mnie zależy? 27.07.10, 09:41
                      to nie jest regułą, zapewniam. można sypiać z kimś i nie czuć do
                      niego zupełnie nic. inna rzecz, że wtedy to sypianie jest nudne jak
                      flaki z olejem.
                    • inicniewiem Re: Jak sprawdzić czy mu na mnie zależy? 27.07.10, 09:49
                      Prawdopodobnie tak jest. Więc między naszym pierwszym i drugim razem (bo aż 2
                      były) coś takiego mi się wyzwoliło :)
                      Tylko widzisz, gdyby od początku zaproponował mi tylko seks to pewnie bym na to
                      poszła. Znaliśmy się kilka dobrych miesięcy, nigdy w życiu nikt mnie tak
                      seksualnie nie pociągał, koleżanka, której się zwierzyłam stwierdziła, prześpij
                      się z nim bo zwariujesz :)
                      Ale on zorganizował to całe przedstawienie z "Pokażę ci zdjęcia swojej rodziny,
                      a twoje? O ten tu to mój brat, ma już dziecko... Jak to nie wiesz, jak długo
                      zostaniesz w mieście, musisz tu zostać! Od początku bardzo mi się podobałaś."
                      Świece, pokazywanie mi płyt zespołu, w którym grał jako nastolatek, opowieści o
                      przyjaciołach z podstawówki, planach na przyszłość. I tak dalej.
                      Jeśli czymś mnie zranił to nieszczerością.
                      Po co to wszystko? :) Facetowi nie pojawiła się myśl, że mogę mieć ochotę na
                      seks, tylko seks? :) Chciał się wczoraj spotakć o 8:30, pomyślałam: po co tyle
                      czasu razem, umówiłam się na dziewiątą, spóźniłam o dobre 40 minut, bo miałam
                      wcześniej ciekawe spotkanie, myśląc: na seks czasu starczy. Wibrator ;P
                      • sumire Re: Jak sprawdzić czy mu na mnie zależy? 27.07.10, 10:18
                        mhm, tylko z całym szacunkiem, po co wobec tego chciałaś sprawdzać,
                        czy mu zależy? to faktycznie brzmi trochę jak przekonywanie siebie
                        po fakcie, że Tobie przecież wcale nie zależało.
    • salma75 Re: Jak sprawdzić czy mu na mnie zależy? 26.07.10, 15:31
      A co masz do stracenia? Najwyżej sama się dobrze zabawisz ;)
      • inicniewiem Re: Jak sprawdzić czy mu na mnie zależy? 26.07.10, 16:12
        Do stracenia mam czas.
        Szkoda mi marnować czasu na historie bez przyszlości.

Do kogoś powyżej, kto rozpoczyna znajomości od dupy strony :) Wylądowaliśmy w
        łóżku znając się od kilku miesięcy.
        Jeśli to dla ciebie szybko to pewnie należysz do tych, trzymających "wianek" do
        ślubu - gratuluję, oby tak dalej :)
        • salma75 Re: Jak sprawdzić czy mu na mnie zależy? 26.07.10, 16:20
          inicniewiem napisała:

> Do stracenia mam czas.
          > Szkoda mi marnować czasu na historie bez przlszlości.
          >

Przecież nikt nie da Ci gwarancji, że konkretny związek to związek z
          przyszłością. Nie spróbujesz - nie dowiesz się :).
        • skarpetka_szara Re: Jak sprawdzić czy mu na mnie zależy? 26.07.10, 18:57
          Moim zdaniem beznadziejny jest zwiazek z takimi goscmi jezeli nie
          masz z tego korzysci materialnych.

On juz sie wyszalal, on juz przzyl wszystko co ty dopiero
          odkrywasz. Ty dopiero stajesz sie kobieta, a on juz jest od dawna
          mezczyzna.

To, co zyskujesz to doswiadczenie seksualne. To, co tracisz to te
          momenty kiedy ze swoim menem przezywacie obydwoje cos po raz
          pierwszy, jak narzeczenstwo, kupno domu, stresy przed egzaminami,
          pierwsze prace itd.... Ten facet juz na te sprawy patrzy przez
          pryzmat doswiadczenia.

Zreszta, z jednej strony mozna by powiedziec ze jezeli do tej pory
          nie znalazl kobiety zycia to raczej takiej nie szuka. (jezeli by mu
          na Tobie zalerzalo to bys to czula i o tym wiedziala - jezeli nie
          rozmawia z toba tak, abys to odczula to znaczy ze celowo cie nie
          zwodzi). Z drugiej strony czasami starym kawalerom w pewnej chwili
          zapala sie zielone swiatelko na slub, i wtedy pierwsza lepsza staje
          sie jego zona. Jak to jest z nim? nie wiem.

Najlepiej jakbys sie go zapytala wprost, czy miedzy wami to jest
          tylko zabawa czy cos prawdziwego.

PS: to bardzo zle ze sie zakochalas.
    • hotally przeczytaj 26.07.10, 17:03
      aluh.fotolog.pl/11-przykazan-prawdziwej-kobiety,998257,link.html
    • m-kow Re: Jak sprawdzić czy mu na mnie zależy? 26.07.10, 17:11
      inicniewiem napisała:

> Kochankiem jest takim, że musiał gdzieś te umiejętności nabyć.

Może dużo ćwiczy kiedy jest sam i nie ma się czym martwić...
    • kombinerki_pinocheta Re: Jak sprawdzić czy mu na mnie zależy? 26.07.10, 17:33
      Piszesz o wieku, jego doswiadczeniu, swoich watpliwosciach i przede wszystkim o seksie wysokiej jakosci (stad zapewne ta "milosc").

Co Cie z nim laczy oprocz dobrego seksu?
      • salma75 Re: Jak sprawdzić czy mu na mnie zależy? 26.07.10, 17:38
        kombinerki_pinocheta napisał:

> Piszesz o wieku, jego doswiadczeniu, swoich watpliwosciach i przede wszystkim o
        > seksie wysokiej jakosci (stad zapewne ta "milosc").
        >
        > Co Cie z nim laczy oprocz dobrego seksu?
        >

Rozumeimy się doskonale...
        Cokolwiek to znaczy ;).
    • nie_poskromiona Re: Jak sprawdzić czy mu na mnie zależy? 26.07.10, 18:56
      Zacznij mówić o ślubie i dzieciach;) Swoją droga nie rozumiem dlaczego jesteś
      zazdrosna o umiejętności seksualne? 38 lat miał czekać na tę pierwszą, jedyną?
      Tylko pozazdrościć,że jest dobry! A tak na poważnie to jeszcze raz sprawdź czy
      nie jest żonaty bo oni potrafią i rok udawać;)
    • hermina1984 Re: Jak sprawdzić czy mu na mnie zależy? 26.07.10, 19:09
      ak sprawdzić czy mu zależy, czy znalazł sobie ładną
      > młodą zabawkę?

przygotuj mu dziś o północy napar,pamiętaj,że musisz to zrobić na cmentarzu,użyj
      doń główkę czosnku,zdechłą żabę,włosy łonowe dziewicy i spermę Jeti ----->to
      taki człekozwierz,znajdziesz go gdzieś w w północnej Alasce....(pamiętaj,że to
      najważniejszy składnik i bez niego cała ceremonia nie może się odbyć),pozyskanie
      spermy tego stwora,zależy już od Twojej intencji....
      Nad ranem uracz swojego mena,tańcząc przy tym nago przy kawałku Lady
      Gagy...Jeśli Twój oblubieniec wypije trunek i ciągu godziny nie zamieni się w
      ropucha (uwaga efekt bezpowrotny),to znaczy,że Twojemu facetowi na Tobie zależy
      i kocha Cie miłością szczerą :) jeśli jednak zamieni się ropucha,to nie
      żałuj,znaczy,że chciał się zabawić i Ci taki samiec niepotrzebny :) sprzedaj go
      do zoologicznego jako unikalny gatunek ,ewentualnie zrób sobie z niego torebkę :)
      powodzenia!
      • hermina1984 Re: Jak sprawdzić czy mu na mnie zależy? 26.07.10, 19:11
        Twojej intencji....

errata

inwencji ;)
      • doral2 Re: Jak sprawdzić czy mu na mnie zależy? 26.07.10, 19:28
        torebkę to z krokodyla.
        zażądaj od lubego krokodyla, to działa :)

możesz go jeszcze rozpalonym żelazem przypalać, jak okiem nie mrugnie, to znaczy
        że mu zależy na tobie.
        • lonely.stoner Re: Jak sprawdzić czy mu na mnie zależy? 26.07.10, 21:14
          konczysz studia to znaczy co masz 24 lata i dylemat takiej natury?? szukasz meza
          w takim wieku??!!?? jestem w szoku.
    • inicniewiem spoko, wyjaśniło się już. 27.07.10, 00:30
      • nothing.at.all Re: spoko, wyjaśniło się już. 27.07.10, 09:34
        No to powiedz dla ciekawych co się wyjaśniło??
        • inicniewiem Re: spoko, wyjaśniło się już. 27.07.10, 10:01
          Kochaliśmy się, był dobry, ja już zaspokojona.
          I wtedy facet zaproponował w łóżku coś na co ja nie miałam ochoty.
          Powiedziałam mu, że nie mam ochoty, stwierdził, że zachowuję się jak mała dziewczynka :)) Spytał kilka razy dlaczego nie mam ochoty, powiedziałam, że nie mam i już. Przecież nie będę się facetowi tłumaczyć.
          Na to on, odkrył, że musi wcześnie wstać dzisiaj :)
          Zrozumiałam aluzję, ubrałam się, podziękowałam :)) i sobie poszłam.
          Ciekawe czy zrozumiał za co podziękowałam :)
          • lonely.stoner Re: spoko, wyjaśniło się już. 27.07.10, 11:26
            Kochaliśmy się, był dobry, ja już zaspokojona.
            > I wtedy facet zaproponował w łóżku coś na co ja nie miałam ochoty.
            > Powiedziałam mu, że nie mam ochoty, stwierdził, że zachowuję się
            jak mała dziew
            > czynka :)) Spytał kilka razy dlaczego nie mam ochoty,
            powiedziałam, że nie mam
            > i już. Przecież nie będę się facetowi tłumaczyć.
            > Na to on, odkrył, że musi wcześnie wstać dzisiaj :)

o kurde a pisalas ze on jakis starszy cos kolo 40tki? a po tym
            tekscie wyglada na najwyzej 15.
            No ale wiesz, jak mu sie zachce seksu z mloda laska to pewnie znowu
            zadzwoni, tylko czy ty masz ochote spotykac sie z 40letnim gnojem??
            Choice is yours :) a zadzwoni na pewno.
            • ckm1 Re: spoko, wyjaśniło się już. 27.07.10, 12:14
              Bo to jest mit, że każdy starszy facet jest dojrzały
              emocjonalnie i gwarantuje dojrzałe podejście do ralacji damsko-
              męskich, niestety wielu 40-latków a nawet i 50-latków niewiele różni
              się emocjonalnie od takiego 20-latka. Ale ponieważ nie lubię wrzucać
              wszystkich do jednego wora to powiem, że istnieją jak w każdej
              regule wyjątki.
          • magikadeczaar Re: spoko, wyjaśniło się już. 27.07.10, 12:26
            tak mi się skojarzyło tylko - nie z autorką lecz z jej wątkiem :
            dlaczego współcześnie ludzie zrezygnowali z więziotwórczej funkcji seksu na
            rzecz traktowania samych siebie jak zwierzęta i zaspokajaniu,zaspokajaniu...
            nie jestem moherem,ale ku*wa jak tu potem stworzyć bliskość z partnerem, jak te
            same rzeczy które mają niby stwarzać poczucie więzi i bliskości robiło się już z
            połową miasta lub z kimś kto traktował to jak usługi prostytutki????
            • magikadeczaar Re: spoko, wyjaśniło się już. 27.07.10, 12:27
              ach, i brawo dla Ciebie za to wyjście :)
              mogłaś jeszcze zrobić tak : zawiązać mu oczka, przykuć kajdankami do łóżka,
              pstryknąć mu parę fotek i wyjść

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka