Dodaj do ulubionych

rozwód........

28.07.10, 10:06
Mam mega doła godzinę temu własnie mąż się wyprowadził(no ja go
spakowałam).Czeka mnie rozwód,szukam pracy.Ciężko mi a łatwy rozwód to nie będzie.
Obserwuj wątek
    • annjen Re: rozwód........ 28.07.10, 10:22
      że go wygoniłaś, to bardzo dobrze - najgorsze jest tkwienie w chorych relacjach
      bez perspektyw na zmianę. skoro podjęłaś decyzję i jesteś jej pewna, to teraz
      może być tylko lepiej. najważniejsze w tej chwili jest, abyś znalazła pracę i
      była samowystarczalna. jeśli nie będzie to praca Twoich marzeń, nie przejmuj
      się, istotne, zeby ona w ogóle była. z czasem pewnie znajdziesz coś
      satysfakcjonującego. bardzo potrzebne ci będą bliskie osoby (choć jedna), w
      których będziesz mogła mieć oparcie i które będą Cię w razie czego przywoływać
      do porządku. powodzenia, zobaczysz, że po wszystkim poczujesz się silniejsza.
    • a1ma Re: rozwód........ 28.07.10, 10:30
      Współczuję.

Jeśli potrzebujesz rady w kwestiach formalnych, wejdź na forum:
      forum.gazeta.pl/forum/f,24087,Rozwod_i_co_dalej_.html
    • szironna Re: rozwód........ 28.07.10, 11:34
      zajrzyj na forum "rozwód i co dalej..."
      rozwód może być traumą, ale wcale nie musi. nie wiem jaki jest powód Waszego
      rozstania, więc trudno cokolwiek radzić. z tego co piszesz to b. świeża sprawa.
      Zatem spokojnie, emocje to zły doradca. przemyśl czego chcesz, porozmawiaj z
      mężem, może uda się Wam porozumieć. i jeśli nie ma szans na ratowanie związku,
      to oby chociaż rozwód udało się Wam ugodowo przeprowadzić.
    • a_nonima Re: rozwód........ 28.07.10, 14:35
      Każda próba pocieszenia zabrzmi banalnie..
    • teletoobis Re: rozwód........ 28.07.10, 14:42
      Wiec masz za soba najwazniejszy krok- podjelas decyzje. I nie jest wazne
      dlaczego. Zadko kiedy rozwod wychodzi rozwodzacym sie na zle. Wszak nie ma nic
      gorszego od tkwienia na sile w chorym zwiazku. Staraj sie o tym nie myslec. Po
      prostu dostalas druga szanse ktora MUSISZ wykorzystac

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka