menk.a 16.08.10, 20:06 W same uściska. Jestem po pieczonych ziemniorach z sosem czosnkowo - koperkowym. Ktoś odważny?:> Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jazz_ify Re: Moge teraz całować 16.08.10, 20:10 "a Ty całuj mnie, to taka piękna gra". ;) Odpowiedz Link Zgłoś
autokrata.fetyszysta Mła (może uda mi się nawet... 16.08.10, 20:11 ...wyssać jakieś resztki?) ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Mła (może uda mi się nawet... 16.08.10, 21:14 autokrata.fetyszysta napisał: > ...wyssać jakieś resztki?) ;-D > > Resztki czego chcesz wysysać?:> Odpowiedz Link Zgłoś
autokrata.fetyszysta Re: Resztki czego chcesz wysysać? 16.08.10, 21:17 Tych ziemniorów, oczywizda ;) Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Moge teraz całować 16.08.10, 20:11 jem grzankę z samodzielnie zrobionym serku cebulowo-rzodkiewkowym. Daj dzióba! Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Moge teraz całować 16.08.10, 21:01 alpepe napisała: > jem grzankę z samodzielnie zrobionym serku cebulowo-rzodkiewkowym. Daj dzióba! :D:D:D Teraz to będzie czysty ogień.:P Odpowiedz Link Zgłoś
devilyn Re: Moge teraz całować 16.08.10, 20:13 O nie nie nie....nie dzisiaj...głowa mnie boli... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Moge teraz całować 16.08.10, 21:14 devilyn napisała: > O nie nie nie....nie dzisiaj...głowa mnie boli... ;-) > > Podam ci ibuprom i wodę, pomoże?:> Odpowiedz Link Zgłoś
devilyn Re: Moge teraz całować 16.08.10, 21:16 U mnie na ból głowy jest lepsze co innego....a nie ibuprom ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
hermina1984 Re: Moge teraz całować 16.08.10, 20:14 a to witaj w klubie,bo właśnie pożarłam bagietkę na gorąco z sosem czosnkowym ,a do tego kurczaczka w sosie słodko kwaśnym :D a zaraz popiję to grzanym piwem,więc będę prawdziwym bukietem zapachowym :) cmok cmok :) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Moge teraz całować 16.08.10, 21:12 hermina1984 napisała: > więc będę prawdziwym bukietem zapachowym :) > cmok cmok :) Ładnie to zabrzmiało.:D Odpowiedz Link Zgłoś
s.p.7 Re: Moge teraz całować 16.08.10, 20:19 Dobrze chili tam nie bylo, no ale na pewno usta są dobrze wysterilizowane tym czosnkiem :) bez otwierania usta z dala od noska chyba by przeszlo :P ale to juz sam nie wiem czy to nagroda by byla czy kara ;) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Moge teraz całować 16.08.10, 21:16 Bez otwierania ust to co to za całowanie?:P Choooociaż jak sięgnę daleko, bardzo daleko pamięcią wstecz, tak daleko, że tylko najstarsi Rosjanie pamiętają, to zarzekałam się, że ja nigdy, ale to nigdy całować się z języczkiem nie będę. Potem jeszcze wiele rzeczy tak sobie obiecywałam. Ojjj takie głupie obietnice to były.:P Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: Moge teraz całować 16.08.10, 20:21 A ja po szpinaku z ogromną ilością czosnku! Dawaj buziaka! :) Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: Moge teraz całować 16.08.10, 20:25 selica napisała: > Brzmi pysznie, Menia :P > Z jęzorem, menia, nie wzgardź ;). Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Moge teraz całować 16.08.10, 21:08 salma75 napisała: > selica napisała: > > > Brzmi pysznie, Menia :P > > > > Z jęzorem, menia, nie wzgardź ;). Oczywiście że z jęzorem. Nie pogardzę.:P Odpowiedz Link Zgłoś
selica Re: Moge teraz całować 16.08.10, 21:11 Ja póki co wypiłam pół butelki wina, mogę się już całować z każdym :P Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Moge teraz całować 16.08.10, 21:12 selica napisała: > Ja póki co wypiłam pół butelki wina, mogę się już całować z każdym :P > Po pół butelki wina nawet babom się mogę podobać.:P Odpowiedz Link Zgłoś
selica Re: Moge teraz całować 16.08.10, 21:15 Po całej butece zacznie mi się podobać nawet Ryszard Kalisz :D Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Moge teraz całować 16.08.10, 21:17 Hahahah Ty na pewno wino pijesz? Może to jakaś nalewka, skoro aż takie zmiany w postrzeganiu zaszłyby.:D Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Moge teraz całować 16.08.10, 20:25 kiedyś bym 1szy wyskoczył na ochotnika,a teraz... Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: Moge teraz całować 16.08.10, 20:25 wiarusik napisała: > kiedyś bym 1szy wyskoczył na ochotnika,a teraz... Ty się nie emocjonuj po tym zawale... Oddychaj... Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Moge teraz całować 16.08.10, 21:11 wiarusik napisała: > eeeech... Oj wiarus, już dobrze, no.:P Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: Moge teraz całować 16.08.10, 21:17 wiarusik napisała: > no nie wiem:P I wszyscy z tymi jęzorami na wierzchu dzisiaj.... Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Moge teraz całować 16.08.10, 21:26 salma75 napisała: > wiarusik napisała: > > > no nie wiem:P > > I wszyscy z tymi jęzorami na wierzchu dzisiaj.... > > Znaczy mam dobry wieczór.:P Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: Moge teraz całować 16.08.10, 21:05 ja jestem po pomidorowej i faju, to jak całujem się czy nie?:D Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Moge teraz całować 16.08.10, 21:13 vandikia napisała: > ja jestem po pomidorowej i faju, to jak całujem się czy nie?:D Mam nadzieję, że mój czosnek zagłuszy twojego fajka.:P Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: Moge teraz całować 16.08.10, 21:20 no nie wiem co bardziej wali :D możnaby zrobić tak, osobę która umyje zęby i nie jadła nic mocnego poprosić o pocałowanie najpierw Ciebie, później mnie a póxniej całą trójką pójdziemy do.. no nie kina, bo my już skażone ale może na kawę? ona chyba neutralizuje :D Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Moge teraz całować 16.08.10, 21:27 Kawa zawsze. Nawet nie z powodu czosnku. :P I ponoć pietruszka neutralizuje też. :D Odpowiedz Link Zgłoś
grassant Re: Moge teraz całować 16.08.10, 22:47 menk.a napisała: > W same uściska. Jestem po pieczonych ziemniorach z sosem czosnkowo - koperkowym. > Ktoś odważny?:> z połykiem? :) Odpowiedz Link Zgłoś
mumia_ramzesa Re: Moge teraz całować 16.08.10, 23:37 "Całuj, bez konca mnie całuj, czułosci nie załuj..." ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
ritsuko Ja mogę jak zapodasz tych ziemniorów :] 17.08.10, 00:47 z duuuuużą ilością sosu :) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Ja mogę jak zapodasz tych ziemniorów :] 17.08.10, 08:52 ritsuko napisała: > z duuuuużą ilością sosu :) Ziemniorów ci u mnie dostatek.:P Odpowiedz Link Zgłoś
le_rouge Re: Moge teraz całować 17.08.10, 09:37 że to niby taki dobry afrodyzyjak z tych zimiorów z sosem czoskowym taaaak? nu patrz... trza popróbować... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Moge teraz całować 17.08.10, 09:49 Póki co zdrowia i ochoty mi starcza na tyle, że afrodyzjaków nie potrzebuję na gwałt. Ale wiesz, jeśli chcesz poznać efekty tego sosu to do dzieła.:P Odpowiedz Link Zgłoś
fiigo-fago ja ja! 17.08.10, 10:22 Dwa dni temu mi wyskoczyło „zimno” na ustach, i mimo stosowania „Hascovir’a” nie chce całkiem zniknąć. Więc może taki pocałunek z tym czosnkiem to wyleczy! ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: ja ja! 17.08.10, 14:40 Pfff to zimno to wirusowe. I jak już się ma tego wirusa w sobie to nie ma przeproś. A z racji tego, że raz mnie ten wirus już dopadł, to i twój mi nie straszny.:P Odpowiedz Link Zgłoś