Dodaj do ulubionych

Iberystyka!!

23.03.04, 16:43
poszukuje kogos kto studiuje iberystyke w Wyzszej Szkole Studiow
Miedzynarodowych w Lodzi. Albo obojetnie co na tej uczelni bo chcialabym sie
dowiedziec czegos o tej szkole...
Obserwuj wątek
    • mobypussy Re: Iberystyka!! 23.03.04, 16:47
      a ja, a co chcialabys wiedziec? ale nie jestem na iberystyce
      • cristal000 Re: Iberystyka!! 23.03.04, 17:01
        A chciałbym sie dowiedziec ogolnie co to za szkola. czy warto tam isc? bo mi
        kazdy mowi ze prywatna to chała... A mi sie podoba i mam to w d... co ludzie
        gadaja tylko nie wiem nic o tej szkole... ;) dzieki z gory!
        • cristal000 Re: Iberystyka!! 23.03.04, 17:10
          A!I jeszcze chcialam sie dowiedziec czegos o poziomie nauczania. ;) pozdro
          • cristal000 Re: Iberystyka!! 23.03.04, 17:26
            iiiii czy duzo tam jest chetnych? Sory ze tak zawracam glowe ale caly czas mi
            sie cos przypomina ;)
            • mobypussy Re: Iberystyka!! 23.03.04, 17:43
              no to tak:
              slubowalam toc nie moge nic zlego powiedziec. :]
              mnie sie podoba. wszedzie trza sie uczyc. ja sie ucze dla siebie nie dla szkoly.
              kto ma podejscie lesera to mu tutaj latwiej.
              ucze sie zaocznie takze maly mam udzial w zyciu szkoly. wyklady sa ciekawe
              jesli interesuje cie dany kierunek, bardzo kuszace sa praktyki w kraju i za
              granica. w sumie ja nie zaluje ze wybralam WSSM tylko szkoda ze tyle kosztuje.
              • mobypussy Re: Iberystyka!! 23.03.04, 17:46
                poziom nauczania hmmm :) w sumie na zaocznych kazdy uczy sie samemu i to w
                domu. ja dodatkowo pracuje takze czasami nie wyrabiam sie z nauka. egzaminy sa
                raczej pisane na korzysc zdawajacych, ale sa i tacy wykladowcy ktorych nie
                interesuje to ze to szkola prywatna.
                chetnych w sumie jest sporo, ale przyjmuja w sumie kazdego kto zaplaci ;)
                duzo jest malowanych laleczek, ktore raczej nadaja sie na wybieg niz na sale
                wykl.
                • cristal000 Re: Iberystyka!! 23.03.04, 17:55
                  Ok ! Dzieki serdeczne! ;)))
                  • cristal000 Re: Iberystyka!! 23.03.04, 18:01
                    mnie interesuje iberystyka w tej szkole i tak wlasnie probuje sie dowiedziec
                    czy jest na ten kierunek duzo chetnych... Mysle ze na ten kierunek nie ma
                    dzikich tlumow... ;)
                    • Gość: e.w.u.n.i.a Re: Iberystyka!! IP: 193.0.117.* 23.03.04, 18:55
                      A ja jestem na iberystyce na UW(Warszawa,nie Wroclaw:)) i jestem baaaardzo
                      zadowolona i serdecznie polecam!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka