luizkasz 26.08.10, 13:52 Kochane co robicie, aby czuć się pewniej na codzien? Macie jakieś ćwiczenia, patenty, mam z tym mały problem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alpepe Re: Pewność siebie 26.08.10, 13:55 na szybko to wysokie obcasy i tusz do rzęs lub szminka poprawiają humor. Wypróbuj. Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: Pewność siebie 26.08.10, 14:03 albo taka sukienka co to ją dzisiaj kupiłam i w życiu nie odważę się złożyć ot, postoję sobie w niej przed lustrem, dowartościuję się i tyle:)) Odpowiedz Link Zgłoś
lilka330 Re: Pewność siebie 02.09.10, 00:05 Ja dbam o wygląd, każdego ranka jest to wielki rytuał: wstaje, rozciągam się, biorę prysznic, stosuje Rexonke Fragrance Sexy, robię makijaż, jem śniadanie i przeglądam newsy w sieci. Kocham poranki :) Dzięki nim cały dzień jest piękny :) Odpowiedz Link Zgłoś
rik.a Re: Pewność siebie 26.08.10, 14:15 Kiecka, rozpuszczone włosy, delikatny make-up, perfumy:) Pewny wzrok - a nie wlepiony w podłoże, czasem się uśmiecham do ludzi, staram się nie mieć miny męczennicy. Odpowiedz Link Zgłoś
rik.a Re: Pewność siebie 26.08.10, 14:16 Zawsze czyste włosy, jak mi się zdarzało(bo już raczej nie zdarza) nie umyć - czuję się kiepsko. Odpowiedz Link Zgłoś
nothing.at.all W czym problem? 26.08.10, 14:47 Ale w czym dokładnie problem? Nie czujesz się pewna siebie w towarzystwie, czy sam na sam ze sobą? Odpowiedz Link Zgłoś
zanetka27 Re: W czym problem? 26.08.10, 16:58 Raczej w towarzystwie. Może trzeba to w sobie wypracować :) Odpowiedz Link Zgłoś
nothing.at.all Re: W czym problem? 02.09.10, 08:37 Wypracować pewnie trzeba. Poczytaj o tym, kup jakieś ksiązki psychologiczne w nich czesto są ćwiczenia. Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
zanetka27 Re: Pewność siebie 26.08.10, 16:06 Musisz polubić i zaakceptować siebie :) To wcale nie jest trudne :) Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: Pewność siebie 26.08.10, 16:18 często polecana jest terapia szokowa rób to, co powoduje u Ciebie niepewność i nie zrażaj się porazkami boisz się odezwać w sklepie? idź na targ miejski czy wiejski i się targuj o dosłownie każdą rzecz, albo idź do sklepu i powybrzydzaj przy stoisku mięsnym trzeba się na początku na siłę przełamywać, pewność wzrasta wraz z każdym małym sukcesem Odpowiedz Link Zgłoś
0riana Re: Pewność siebie 26.08.10, 16:26 Ja gdy sobie chce dodac pewnosci przypominam sobie zeby wyprostowac plecy i sie usmiechnac. Troche pomaga :-) Odpowiedz Link Zgłoś
zanetka27 Re: Pewność siebie 26.08.10, 17:03 hahah znalazlam ciekawy artykul interia360.pl/on-i-ona/artykul/kobieca-torebka,38086 sama prawda :) Odpowiedz Link Zgłoś
oposka Re: Pewność siebie 02.09.10, 16:43 mi wystarczy owulacja :D wówczas nabieram takiej pewności siebie ,że hoooo hooo nawet się sobie sama podobam :d ale szkoda ,ze tak krótko trwa ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
yoko0202 niezawodne 02.09.10, 16:56 obcasy, mogą być niskie ale stukające, 2 warstwy tuszu do rzęs, idąc ulicą patrzysz się bezczelnie obcemu facetowi prosto w oczy, uśmiechasz i idziesz dalej [ i tak ze 3 razy]; praktycznie każdy się odwróci, niektórzy się potykają, pewność siebie na resztę dnia gwarantowana. Odpowiedz Link Zgłoś
lukas1492 Re: Pewność siebie 02.09.10, 17:10 Ale po co Ci pewność siebie? Nie wszyscy na świecie mogą być pewni siebie. Jeśli pewność siebie jest niezgodna z Twoją naturą, to po co Ci ona? Bo media lansują wizerunek pewnej siebie bizneswoman-kretynki, która zrobiwszy makijaż i uprasowawszy garsonkę wyleciała z domu zostawiwszy żelazko? Bo tak jest sexy? Prawda jest taka, że faceci mają już dość pewnych siebie baboli, które udają postaci z amerykańskich filmów, a nie potrafią nawet zaparkować czy zorientować się w terenie. O, i wtedy im się od razu skromność włącza. Odpowiedz Link Zgłoś
hermina1984 Re: Pewność siebie 02.09.10, 18:20 ja tam się z tym urodziłam ,hehehe ;) Odpowiedz Link Zgłoś