g.r.a.f.z.e.r.o 01.09.10, 19:48 No więc, jako że miało byc o dupach, mam poważne pytanie. Potrzebuję ćwiczeń na pośladki bo mi spodnie spadywują... a paska zmienić nie zamierzam. Więc potrzebuję bardziej wystające pośladki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
g.r.a.f.z.e.r.o Re: ściskać 01.09.10, 19:54 yoko0202 napisała: > w sensie poślady > i tak ze 100 razy dziennie > :) To chyba takie damskie :) Odpowiedz Link Zgłoś
berta-live Re: Miało być o dupach... 01.09.10, 19:53 Seks analny. Widziałeś kiedyś geja ze spadającymi spodniami? Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: Miało być o dupach... 01.09.10, 19:54 berta-live napisała: > Seks analny. Widziałeś kiedyś geja ze spadającymi spodniami? To ja jednak wezmę i poprawię ten pasek... Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Miało być o dupach... 01.09.10, 19:56 g.r.a.f.z.e.r.o napisał: > poprawię ten pasek... dziurkę se nową zrób. Zawsze sie przyda Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Miało być o dupach... 01.09.10, 19:55 Klepać, moooocno klepać i patrzeć czy równo puchnie.:> Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: Miało być o dupach... 01.09.10, 19:55 Może pszczoły, w większej ilości? Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia napinać.. 01.09.10, 19:56 napięcie jest czasem wskazane....utrzymuje to i owo ...w napięciu Odpowiedz Link Zgłoś
pompeja Re: Miało być o dupach... 01.09.10, 19:57 Napinać pośladki. Razem, na zmianę, znów razem. Na krótko i na dłużej. Gdy chodzisz, prowadzisz auto (na prostych trasach), leżysz czy też siedzisz. Mnie nawet ręcznik zawieszony nie spada :D Muszę śmieszne od tyłu wyglądać, gdy robię śniadanie. Taki taniec pośladami niczym paker bicepsami :D Odpowiedz Link Zgłoś
mumia_ramzesa Re: Miało być o dupach... 01.09.10, 20:00 > Mnie nawet ręcznik zawieszony nie spada Masz takie jak Hotentotki? Odpowiedz Link Zgłoś
pompeja Re: Miało być o dupach... 01.09.10, 20:04 Nic mi nie wiadomo o tym, bym od buszmena była ;) Ale wiesz, że teść do gościa na rycinie podobny.. Nie mam z tyłu stolika ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mumia_ramzesa Re: Miało być o dupach... 01.09.10, 20:10 Uwazaj zeby nie przecwiczyc. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
pompeja Re: Miało być o dupach... 01.09.10, 20:15 Nie grozi mi to, gdyż grawitacja z czasem zrobi swoje :D Odpowiedz Link Zgłoś
cafem Re: Miało być o dupach... 01.09.10, 20:00 Wiecej piwa pic. Poslady od tego wieksze nie urosna, za to brzuch na pewno i pasek juz nie bedzie za szeroki:P A ile w piciu przyjemnosci! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
oposka Re: Miało być o dupach... 01.09.10, 20:01 >Więc potrzebuję bardziej wystające pośladki. mmrrrr.... tez takie lubię ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: Miało być o dupach... 01.09.10, 20:14 oposka napisała: > >Więc potrzebuję bardziej wystające pośladki. > > mmrrrr.... tez takie lubię ;-) A to jest drugi powód dla którego szukam odpowiednich ćwiczeń :) Odpowiedz Link Zgłoś
suomi6 Re: Miało być o dupach... 01.09.10, 20:02 eee tam ćwiczenia, lepszy masaż ujędrniający na pośladki i nie tylko ;D Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: Miało być o dupach... 01.09.10, 20:28 teraz jest modny botoks i implanty. Do wyboru na co cie stac. Moga one, mozemy i my, w koncu jest to rownouprawnienie czy go nie ma? Odpowiedz Link Zgłoś
oposka Re: to u faceta... 01.09.10, 20:49 no ba :D takie sprężyste , wystające pośladki ach .....działają nieziemsko :D Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Miało być o dupach... 01.09.10, 20:52 implanty wstaw. Będziesz wyglądać bosko. Odpowiedz Link Zgłoś
princessjobaggy Re: Miało być o dupach... 01.09.10, 21:00 Proponuje: wypady do przodu z ciezarkami przysiady ze sztanga albo ciezarkami schodzenie tylem jedna noga z krzeselka najglebiej jak sie da Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: Miało być o dupach... 01.09.10, 21:45 princessjobaggy napisała: > Proponuje: > > wypady do przodu z ciezarkami > > przysiady ze sztanga albo ciezarkami > > schodzenie tylem jedna noga z krzeselka najglebiej jak sie da > Dzięki, Czyli zasadniczo przysiady :) A swoją drogą, to sądząc z niewielkiej ilość przydatnych rad, to albo macie szczęście do niezłych pośladów, albo macie grube tyłki :P :D Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Miało być o dupach... 01.09.10, 21:15 tylko się nie przestrasz: mamzdrowie.pl/cwiczenia-na-posladki/ tylko ćwiczenie szóste polecam w zmodyfikowanej wersji, stopy rozstawione lekko i przy podnoszeniu miednicy należy zbliżać do siebie kolana bez odrywania stóp od podłoże i tak z podniesioną miednicą zbliżać przytrzymać chwil.e i rozstawić kolana i tak kilka razy z uniesiona pupą Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Miało być o dupach... 01.09.10, 21:48 3 razy dziennie na goły tyłek, powinien spuchnąć i będzie dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: Miało być o dupach... 01.09.10, 21:50 six_a napisała: > 3 razy dziennie na goły tyłek, powinien spuchnąć i będzie dobrze. > Co wy macie z tym laniem i klepaniem... Ja wiem że niektórych facetów to kręci, ale bez przesady. Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: Miało być o dupach... 01.09.10, 23:53 g.r.a.f.z.e.r.o napisał: > six_a napisała: > > > 3 razy dziennie na goły tyłek, powinien spuchnąć i będzie dobrze. > > > > Co wy macie z tym laniem i klepaniem... > Ja wiem że niektórych facetów to kręci, ale bez przesady. Zaraz facetów... Ja tam po prostu lubię na gołą pupkę dostać ;). A propos dup (znaczy niezłych lasek ;))... Widzieliśta nową herminkę w jej wizytówce? Piknie! :). Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: Miało być o dupach... 01.09.10, 23:54 widziałem i nawet pochwaliłem :) Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: Miało być o dupach... 01.09.10, 23:58 No ja właśnie też, aż grzech nie pochwalić ;). Hermina, na mocną kobietę wyglądasz :). Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: Miało być o dupach... 02.09.10, 00:02 życie jest niesprawiedliwe, ja swoją "mocność" muszę wypracowywać intelektem, zaradnością i poczuciem humoru, ciachem raczej nie zostanę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: Miało być o dupach... 02.09.10, 00:04 jan_hus_na_stosie napisał: > życie jest niesprawiedliwe, ja swoją "mocność" muszę wypracowywać intelektem, > zaradnością i poczuciem humoru, ciachem raczej nie zostanę ;) > > Zapodaj fotę, ocenimy czy są szanse :D. Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: Miało być o dupach... 02.09.10, 00:17 wolę podziwiać urodę forumek niż prezentować swoją :) Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Miało być o dupach... 02.09.10, 00:08 ojtam, nie przejmuj się, na pewno so tacy co lubio buraki, a nie jakieś ciacha. Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: Miało być o dupach... 02.09.10, 00:16 buraki są zdrowsze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Miało być o dupach... 02.09.10, 00:20 właśnie. zostawiłam botwinkę niedojedzoną, a tu same jakieś paskudztwa mączne dają. ech. Odpowiedz Link Zgłoś