Gość: maly ale byk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.04, 15:10 taką dużą, porcelanową, mieści się w niej ok. pół litra. trzymam ją w pracy i dopiero niedawno zajrzałem pod spód, a tak napis: "nocnik porcelanowy". pić z niego dalej czy wyrzucić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mo Re: kupiłem sobie filiżankę IP: 195.92.39.* 26.03.04, 15:18 Dziwny z Ciebie człowiek. Piszesz sobie bzdury, robisz ludzi w konia (wymyślone historie), a przy tym na nikogo nie bluzgasz. Że Ci się chce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zarumieniony Re: kupiłem sobie filiżankę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.04, 15:18 lepiej wyrzuć, bo jeszcze sie komuś pomyli..... Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: kupiłem sobie filiżankę 26.03.04, 15:39 nie wyrzucaj, ktoś dzisiaj szukał na tym formu prezentu dla 50 letniego ojca, może mu się spodoba? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maly ale byk Re: kupiłem sobie filiżankę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.04, 15:41 ale do czego mus isę przyda? Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: kupiłem sobie filiżankę 26.03.04, 15:46 większość prezentów nie przydaje się do niczego, więc jeśli miałbyś wyrzucić to przyjemnie jest cos komus dać :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś