13.09.10, 19:19
Do Polandii przyjezdzam prosto na mojej rodzicielki urodziny.
Kupilam jej z tejze okazji super krem.
Zeby nie bylo - sobie przy okazji tez inny kupilam. Tylko ten moj az taki wypasny nie jest:/

Ale im wiecej na to pudelko patrze, tym bardziej go pozadam. I podstepnie mi po glowie chodzi, zeby go sobie przywlaszczyc. Normalnie jestem zazdrosna o krem.

Powiedzcie, ze tez tak czasem macie! :D
Obserwuj wątek
    • eat.clitoristwood Re: Zazdrosc 13.09.10, 19:22
      Nie mamy. Może dlatego, że nie używam kremów. No, co dwa dni, po goleniu.
      • eat.clitoristwood Re: Zazdrosc 13.09.10, 19:23
        Co dwa? Nie, co drugi.
    • swintuch_jeden Re: Zazdrosc 13.09.10, 19:22
      Powinnaś się wstydzić.Zazdrośc to bardzo zła i niegodna cecha.Idź posyp głowę popiołem i nie zazdrość więcej.
    • leze.i.pachne Re: Zazdrosc 13.09.10, 19:26
      A co to za krem?
      • cafem Re: Zazdrosc 13.09.10, 19:30
        Louis Widmer Remederm. Do cery dojrzalej. Moja srednio dojrzala, ale i tak kremu tego pozada;)
        • leze.i.pachne Re: Zazdrosc 13.09.10, 19:38
          Oddaj mamie. Podchodząc do sprawy trochę egoistycznie - będziesz miała znacznie większą satysfakcję z oddania niż zabrania.
          • cafem Re: Zazdrosc 13.09.10, 19:55
            > Oddaj mamie. Podchodząc do sprawy trochę egoistycznie - będziesz miała znaczni
            > e większą satysfakcję z oddania niż zabrania.

Ja ta egoistyczna nature mam chyba po mamie mojej.
            Ile razy do domu rodzinnego przyjezdzam, zostaje bezlitosnie ograbiona z polowy bluzek, 2/3 bizuterii i prawie wszystkich kolorowych kosmetykow!
            Z butow tez mnie raz oblupila...:)
    • bijatyka Re: Zazdrosc 13.09.10, 19:28
      Spakuj ten krem na samo dno torby. Niech Cię nie kusi.
      • cafem Re: Zazdrosc 13.09.10, 19:39
        Tak zrobie;)
    • menk.a Re: Zazdrosc 13.09.10, 19:29
      Czasem rozważam takie historie. Ale oddaję tak jak planowałam. :D
      • cafem Re: Zazdrosc 13.09.10, 19:41
        > Czasem rozważam takie historie. Ale oddaję tak jak planowałam. :D

Tez oddam:(
        Najglupsze jest to, ze moge jutro pobiec do apteki i sobie tez taki sprawic. Tylko, ze wtedy to ja juz go nie bede chciala:D
        • poprostu_basia Re: Zazdrosc 13.09.10, 19:50
          To uzywaj na zdrowie a jutro biegnij do apteki po drugi dla mamy i jeszcze dokup coś do niego celem zagłuszenia wyrzutów sumienia:D
          • cafem Re: Zazdrosc 13.09.10, 19:57
            > To uzywaj na zdrowie a jutro biegnij do apteki po drugi dla mamy i jeszcze doku
            > p coś do niego celem zagłuszenia wyrzutów sumienia:

Taaa... Tylko mnie to nieotwarte pudelko kusi, bo ja tak naprawde kremow mam cala szafke;)
            Jak otworze, to juz nie bede chciala:D
    • ind-ja Re: Zazdrosc 13.09.10, 19:40
      a slyszalas o przykazaniu:"Nie zazdrosc kremu swemu blizniemu"?
      • cafem Re: Zazdrosc 13.09.10, 19:59
        > a slyszalas o przykazaniu:"Nie zazdrosc kremu swemu blizniemu"?

Ind-ja, musialas mnie uswiadomic, ze mam kolejny grzech na dlugiej liscie sumienia? :D
    • athroposs Re: Zazdrosc 13.09.10, 19:42
      Moja koleżanka kupiła dla mnie kolczyki na lotnisku, po czym zrobiła dokładnie to co Ty chcesz popełnić :) powiedziała mi o tym dopiero po tym, jak wyraziłam niepochlebną opinię na ich temat zupełnym mimochodem :D
      • cafem Re: Zazdrosc 13.09.10, 19:45
        Sugerujesz, ze mojemu Mamowi krem sie nie spodoba? :P
        • athroposs Re: Zazdrosc 13.09.10, 19:48
          nadzieja jest :P
          • cafem Re: Zazdrosc 13.09.10, 19:52
            Och, to ja chyba az taka straszna zolza nie jestem. Wole, zeby jej sie prezent spodobal niz nie spodobal i mi go oddala:)
            • athroposs Re: Zazdrosc 13.09.10, 19:58
              no widzisz, doszłaś do słusznych wniosków :P
    • orange_tail Re: Zazdrosc 13.09.10, 19:43
      parę razy zdarzyło mi się kupić komuś coś, na co sama miałam straszną chrapkę. i także parę razy zdarzyło się, że osoba obdarowana nie reagowała tak, jak sobie założyłam (;)) dlatego, jeśli uznam, że prezent mi samej się bardziej należy, to nie mam skrupułów, biorę dla siebie, a dla kogoś kupuję coś, czego wcale tak bardzo nie pragnę. i z głowy.
    • nutka07 Re: Zazdrosc 13.09.10, 20:20
      To tylko krem i to na urodziny.
      Moje przewinienie bylo 'gorsze' ;)
      • cafem Re: Zazdrosc 13.09.10, 20:40
        > Moje przewinienie bylo 'gorsze' ;)

A jakie bylo Twoje? :)
    • ofelia1982 Re: Zazdrosc 13.09.10, 20:22
      Hehe, pomyśl, że Twoja rodzicielka pewnie by sama sobie tego kremu nie kupiła, a Ty sobie możesz potem pozwolić..Uwolnij krem!
    • kiira_korpi Re: Zazdrosc 13.09.10, 20:47
      Ja TTM czasem;), ale przede wszystkim z suwenirami, które przywożę z podróży. Doszłam do wniosku, że aby móc dać komuś kubek z zagramanicy (kolekcjonuję kubki) musiałabym przywieźć dwa takie same. Inaczej będę ze sobą walczyć, cierpieć, a najchętniej to nie oddam;). Chociaż ostatnio robię postępy, dałam rodzicom bardzo fajne szkło, które przywiozłam sobie z Maroka, ehh należało im się, bo to na rocznicę ślubu było, ale co się nacierpiałam to moje;)
      • cafem Re: Zazdrosc 13.09.10, 21:37
        Eh... Obczytalam pudelko z kazdej strony i tymczasowo sobie wmowilam, ze ten krem wcale nie bedzie dobry do mojej alergicznej skory.
        Ja tez zawsze wszystkim zazdroszcze ich prezentow. Ze tez mi nikt takich pieknych rzeczy nie prezentuje:D:D:D
        • marguyu Re: Zazdrosc 13.09.10, 21:44
          cafem,
          bo to krem nie dla ciebie tylko do cery dojrzalej.
          Chcesz miec pryszcze i wysypke?
          • cafem Re: Zazdrosc 13.09.10, 21:50
            > Chcesz miec pryszcze i wysypke?

Hahaha, i jedno, i drugie juz mam:D

A tak na powaznie, to mnie wszystko na twarz poza Avene szkodzi.
            Przeklete alergie i przekleta Ziaja, ktora tak zachwalaja na forum Uroda. Do dzis nie pozbylam sie z twarzy swinstwa, jakie Ziaja mi tam 3 tygodnie temu wyprawila:/

Dlatego tak naprawde wiem, ze kremik Avene jaki zakupilam dla siebie, bedzie dla mnie sto razy lepszy niz ten wypasny dla mama mojego;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka