malwa200 17.09.10, 09:30 kto z Was miał instruktora PJ, który mordę darł i co wtedy zrobiłyscie/zrobiliście? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
secondmysza Re: kto z Was 17.09.10, 09:38 podziękowałam panu... i znalazłam innego Odpowiedz Link Zgłoś
a_nonima Re: kto z Was 17.09.10, 09:38 Darłam się na niego głośniej niż on na mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: kto z Was 17.09.10, 09:52 wjedz mu w kraweznik i skasuj felge z opona oraz zawieszenie a potem poszukaj innego. Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: kto z Was 17.09.10, 10:02 malwa200 napisała: > kto z Was miał instruktora PJ, który mordę darł i co wtedy zrobiłyscie/zrobiliś > cie? Zatrzymaj auto (choćby na środku drogi), wyrzuć kluczyki w krzaki i powiedz: a teraz szukaj sobie, ty stary uju! Wróć do ośrodka i zmień instruktora. Jak najszybciej. Im dłużej będziesz zwlekać, tym gorzej dla ciebie.;) Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio kto z Nas ? 17.09.10, 10:10 menk.a napisała: Dupkę mam. Po co mi jeszcze dupek? Do kompletu, Dobra Kobieto, do kompletu. Ponadto by sie jeszcze upewnic, ze dupka nie jest wybrakowana. Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: kto z Nas ? 17.09.10, 10:13 w sumie racja. Co 2 dupki to nie jedna, oraz aby staropolskiemu powiedzonku stalo sie zadosc "Hop siup, zmiana dup". Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio tak, ale :) 17.09.10, 10:34 soulshunter napisał: >aby staropolskiemu powiedzonku sta > lo sie zadosc "Hop siup, zmiana dup". ale mam nadzieje, ze przy tej zmianie chodzi Ci o zmiane pozycji z gory na dol i odwrotnie ? - gdyyz taka zmiane niezwykle sobie cenie. natomiast gdy dupka jest niezla, to cenie stalosc, slusznie pamietajac, ze nastepna moze byc gorsza. dupek. Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: kto z Nas ? 17.09.10, 16:01 A moja matka dorzuca do tego jeszcze coś i tak : hop, siup, zmiana dup. noga w nogę i jajami o podłogę. Odpowiedz Link Zgłoś
iwona334 Re: kto z Was 17.09.10, 10:55 .to co zrobic trzeba. poszlysmy na skarge do kierownictwa. i poskutkowalo. Odpowiedz Link Zgłoś
ramka2 Re: kto z Was 17.09.10, 15:58 Zadzwoniłam do kierownika szkoły, powiedziałam, że taki mordę drze i proszę o nowego. Daj mi bez problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: kto z Was 17.09.10, 15:59 Ja. Nadarłam się na niego, koleś buzia w ciup. Potem mówi "ale pani to ma charakterek!" Popatrzyłam się jak na idiotę, wysiadłam. Zmieniłam instruktora na normalnego. Odpowiedz Link Zgłoś