Dodaj do ulubionych

uhuhu, 22-letnia dziewica!

22.09.10, 18:53
no właśnie. zdecydowałąm sie na coming out po poście kaliny :-) wyszło jak wyszło, w liceum nie miałam ciśnienia na seks, zresztą byłam na tyle asertywna zeby nie robić tego tylko dlatego że 'bo koleżanki...' na studiach miałam dwóch facetów. jeden był religijny (ja wtedy zresztą też byłam bardziej religijna) więc poprzestawaliśmy na macankach, a drugi był zdesperowanym prawiczkiem i w sumie nie kochałam go tak bardzo. do tej pory jak koleżanki rozmawiały o seksie to ja udawałam damę, która sprawy sypialni zachowuje tylko dla lubego ewentualnie dla ginekologa, ale jestem uż trochę zmęczona... mam 22 lata, jadę na stypendium i jestem hmmm... otwarta na nowe doświadczenia. nie chcę iść do łóżka z pierwszym lepszym, (bo mądrość ludowa głosi, że po dwydziestym trzecim roku życia wianek wiednie), ale liczę się z tym, że się zakocham.

dlatego mam dwa pytania, natury praktycznej:

- piguły czy gumki? czy na pół roku jest sens ingerować w gospodarkę hormonalną organizmu? (tak, wiem mam iść z tym do gina, ale tak tylko pytam, może macie coś do powiedzenia)
- druga kwestia jest trochę bardziej eee... nietypowa. spytam wprost: golić? depilować? próbowałam jednego i drugiego, szczypało jak cholera, były krostki i zaczerwienienia - koszmar. od tego czasu dla własnej wygody zapuszczam swe ogrody. ale jak facet obeznany z zachodnioeuropejskimi standardami ma mnie wyśmiać albo się zniesmaczyć to niefajnie. profesjonalna depilacja u kosmetyczki odpada ze względów finansowych, nie mam wolnej stówy raz na trzy tygodnie, tam gdzie jadę jest zresztą drogo.

gdyby ktoś miał wątpliwości: nie jestem trollem, chociaż to jednorazowy nick.
Obserwuj wątek
    • kombinerki.pinocheta Re: uhuhu, 22-letnia dziewica! 22.09.10, 18:56
      co to znaczy jade na stypendium?
    • zainteresowany_live Re: uhuhu, 22-letnia dziewica! 22.09.10, 18:58
      Taa, dawaj. ;D
    • raohszana Re: uhuhu, 22-letnia dziewica! 22.09.10, 18:58
      Ad.1 - gumy, zdecydowanie. Badań od ewentualnego lubego pewnie nie zażądasz, a lepiej zabezpieczyć się przed chorobami. Tabletki - osobiście preferuję, ale to ze stałym partnerem najlepiej, po badaniach hormonalnych i ogólnych, dobrze dobrane.
      Ad.2 - chromolić czego chce facet, Tobie ma być wygodnie i zdrowo. Możesz zawsze przycinać.
    • d.moll.ka Re: uhuhu, 22-letnia dziewica! 22.09.10, 18:59
      pochawa więdnie? czy łechtaczka? nie strasz!
      mądrość ludowa... tak. widać na pierwszy rzut oka.
      • d.moll.ka Re: uhuhu, 22-letnia dziewica! 22.09.10, 18:59
        pochwa.
        pochawa to jeszcze inna częśc mojego ciała ;D
        • pies.z.kotem Re: uhuhu, 22-letnia dziewica! 22.09.10, 19:04
          stanowczo za dlugo czekalas,
          teraz juz nic nie da sie zrobic

przelecialo..
          • d.moll.ka Re: uhuhu, 22-letnia dziewica! 23.09.10, 19:03
            pies.z.kotem napisała:

> stanowczo za dlugo czekalas,
            > teraz juz nic nie da sie zrobic
            >
            > przelecialo..

chodzi o męskie ciało?
            otóż nie, nie przeleciało!
            za pewien czas mnie przeleci, zakochaną, całą...

moje niby-haiku :D
        • grassant Re: uhuhu, 22-letnia dziewica! 23.09.10, 07:58
          d.moll.ka napisała:

> pochwa.
          > pochawa to jeszcze inna częśc mojego ciała ;D

gdzie masz tę pochawę?
          • d.moll.ka Re: uhuhu, 22-letnia dziewica! 23.09.10, 19:04
            yyyy... dzis sie akurat gdzieś schowała.
      • szklana.gora Re: uhuhu, 22-letnia dziewica! 22.09.10, 19:04
        wianek więdnie... to taki poetycki sposób żeby powiedzieć, że hmmm... cnota staje się mniej eee... chodliwa? wiesz, cyc już nie taki jędrny, włosy w uszach...
        • raohszana Re: uhuhu, 22-letnia dziewica! 22.09.10, 19:07
          W wieku 22 lat? O chmurwa, jak takie rzeczy się z człowiekiem dziejo... Ale chwila, ta jędrność spada tylko dziewicom? I włosy w uszach im rosną? Czy wszystkim?
          • szklana.gora Re: uhuhu, 22-letnia dziewica! 22.09.10, 19:18
            ani chybi, przenoszony wianek, to murowany opad cyca! jedyną radą jest rychło chłopa sobie sprawić i wianka się pozbyć.
            • raohszana Re: uhuhu, 22-letnia dziewica! 22.09.10, 19:23
              Dzięki o bogowie, nie grozi mię to, zawczasu żem się przed opadem zabezpieczyła XD
    • ind-ja Re: uhuhu, 22-letnia dziewica! 22.09.10, 19:04
      no i luz
    • kombinerki.pinocheta Re: uhuhu, 22-letnia dziewica! 22.09.10, 19:06
      Wyguglalem se. Znaczy sie jedziesz na wymiane.

No coz. Typowa Polka, ktora wyjezdza za granice i juz wie, ze sie zakocha i bedzie sie grzmocic z zagranicznym kolesiem. Bedzie co opowiadac kolezankom, ktore zapewne maja podobne dosiwadczenia, pod warunkiem, ze to rodaczki.

golic i zabezpieczac, bo ciapaty dzieciak w polandii moze miec przejebane
      • zloty.strzal Re: uhuhu, 22-letnia dziewica! 22.09.10, 19:13
        A wymiana do Egiptu czy co? ;]
        • raohszana Re: uhuhu, 22-letnia dziewica! 22.09.10, 19:15
          Wystarczy, że do WB :]
        • kombinerki.pinocheta Re: uhuhu, 22-letnia dziewica! 22.09.10, 19:18
          Tyle sie tego teraz rozlalo po Europie, ze ciapek znajdzie Polke. Taka natura.

Polki szybko sie zakochuja na Zachodzie. Juz nawet przed wyjazdem planuja co sie bedzie dzialo. Smieszne.
          • raohszana Re: uhuhu, 22-letnia dziewica! 22.09.10, 19:24
            Dlaczego "ciapek"? ^^'
      • raohszana Re: uhuhu, 22-letnia dziewica! 22.09.10, 19:15
        Oj weś, gzie Twój romantyzm? Gdzie zrozumienie dla miłości i porywów serca?!
      • szklana.gora Re: uhuhu, 22-letnia dziewica! 22.09.10, 19:16
        kombinerki, zluzuj poślad. wymiana jest wtedy kiedy my do nich a oni do nas. a tutaj tylko my do nich, tak mniej więcej, zeby nie zagłębiac sie w szczegóły.
        nie mam specjalnego cisnienia na facetów stamtąd, w zasadzie wszystko jedno. więc bądż łaskaw nie generalizować, bo zaraz zaczniemy sobie wymyślać od puszczalskich polek i niedomytych polaków, z którymi puszczalskie polski nie chcą sypiać.
        • raohszana Re: uhuhu, 22-letnia dziewica! 22.09.10, 19:20
          Chyba zaczynam Cię kojarzyć :D
          • szklana.gora Re: uhuhu, 22-letnia dziewica! 22.09.10, 19:23
            etam. ja tu się mało udzielam, raczej czytam. i dyskusję o polkach i obcokrajowcach też śledziłam póki mnie nie znudziła. ale - do rzeczy. guma czy tabsy, puszcza, rżysko czy lotnisko? (pacz pani jaki mię poetyczny nastrój wziął)
            • raohszana Re: uhuhu, 22-letnia dziewica! 22.09.10, 19:26
              Ale charakterystycznie piszesz :P
              Toż Ci łodpisała żech, a o, tutej: forum.gazeta.pl/forum/w,16,116775551,116775703,Re_uhuhu_22_letnia_dziewica_.html
              • szklana.gora Re: uhuhu, 22-letnia dziewica! 22.09.10, 19:29
                a dziękować, dziękować, bóg ci hyhy w dzieciach wynagrodzi. a tak na serio to pewnym rozwiązaniem jest to, że mi zryło dekiel od tego forum i przejmuję język co bardziej charakterystycznych foremek. ale patrz, taki długi wątek i tylko jedna merytoryzna odpowiedź. skandal!
                • raohszana Re: uhuhu, 22-letnia dziewica! 22.09.10, 19:35
                  Dzie w dzieciach! W żadnych dzieciach... no, chyba, że płci męskiej, w wieku od 18 wzwyż i nie moich :D
                  A tam, skandal - normalka, pani. Skandalem to jest, że się nikt z nikim nie kłóci i za łby forumowo nie bierze!
        • kombinerki.pinocheta Re: uhuhu, 22-letnia dziewica! 22.09.10, 19:22
          fakt jest taki, ze nalezysz do sporej grupy rodaczek, ktorym za granica puszczaja hamulce, ale to cale planowanie jest jeszcze bardziej zalosne

robta co chceta i tak mnie to brzydzi
          • szklana.gora Re: uhuhu, 22-letnia dziewica! 22.09.10, 19:25
            eh. odpowiedziałabym ci, ale jeszcze mi się wątek rozmyje. u nas jest za dużo wykształconych bab w mieście, więc emigrują i znajdują sobie swoich banderasów gdzie indziej. a polskim kolesiom żal, więc plują jadem bo co innego mogą zrobić.
            • simply_z Re: uhuhu, 22-letnia dziewica! 22.09.10, 19:31
              a moze powinienes kombinerki tez wyjechac za granice;0 ,pomysl ,zapowiada się ,ze do 30 tki dziewictwa nie stracisz ,a tak może coś by z tego wyszlo i przeczytalibysmy jakis radosny wpis
              acha na wymianach ciapkow jest malo albo prawie w ogole bo ich na to :
              1) nie stac
              2) glownie sa studenci z calej Europy ,takze z Polski
              3) "ciapki" rzadko łażą na imprezy dla studentów i pracują raczej w barach ,kafejkach iitd
              4) normalna dziewczyna nie pojdzie nigdzie z arabem
            • kombinerki.pinocheta Re: uhuhu, 22-letnia dziewica! 22.09.10, 19:32
              mnie to raczej zaskakuje z jaka latwoscia Polki sie otwieraja, jak nie maja zahamowan

ale po czesci jestem w stanie to zrozumiec, z dala od domu, znajomi nie widza to ciagna na prawo i lewo

dodatkowo to postrzeganie, co zachodnie to lepsze, zascianek, a niby takie wyksztalcone
              • simply_z Re: uhuhu, 22-letnia dziewica! 22.09.10, 19:37
                bzdura ,bylam na wymianie i nikt sie nie "puszczał" ,może jedna znana mi osoba ,gorsze sa Angielki czy Francuzki zero wiekszych hamulcow.
                gwarantuję ci ,że gdybys pojechal to kto wie jakbys szalal ,a wiesz dlaczego? bo w nowym srodowisku jak slusznie zauwazyles mozemy stac sie tym kim chcemy ,
                zresztą nikomu nic do tego ,jesli oboje sa dorosli ,wolni i nikogo nie krzywdzą to jest to ich sprawa
                a malo sie dzieje w polskich akademikach?
                bylam pare razy na sylwestrze i widzialam nie jedno...
              • ritsuko Re: uhuhu, 22-letnia dziewica! 23.09.10, 07:48
                A Polacy to tacy cnotliwi, że hej!
                • kombinerki.pinocheta Re: uhuhu, 22-letnia dziewica! 23.09.10, 10:53
                  Pochwal sie Ritsuko, Wloch, Portugalczyk, Niemiec? A moze cos bardziej egzotycznego?
                  • ritsuko Re: uhuhu, 22-letnia dziewica! 23.09.10, 11:03
                    kombinerki.pinocheta napisał:
                    > Pochwal sie Ritsuko, Wloch, Portugalczyk, Niemiec? A moze cos bardziej egzotycz
                    > nego?

Mąż- Polak?
                    Co nie zmienia faktu, że każdy ma prawo żyć jak chce i z kim chce, a frustracja niektórych Polaków, że Polki śmią wybrać kogoś innego niż oni nic tu nie zmieni :). Poza tym ponawiam- panowie tacy cnotliwi? Mam za dużo kumpli, żeby w bajki uwierzyć :)
                    • kombinerki.pinocheta Re: uhuhu, 22-letnia dziewica! 23.09.10, 11:13
                      Jaki maz? Ogolnie, do obczyzny nie ciagnelo?

Z mojego otoczenia, cnotliwi. Wiekszosc ma partnerki jeszcze z liceum badz poczatku studiow, ale to sa goscie, ktorzy zostali w Polsce, zarabiali powyzej sredniej zaraz po zakonczeniu studiow i nie mysla, ze co zagraniczne to lepsze. Jakis niewielki % bzyka ciagle dyskotekowe laski, ale oni juz tak maja. Mam tez kilku, ktorzy maja parnerki ze wschodu, ale to sa zwiazki 2-3 letnie, a nie wakacyjne bzykanko z Turem badz roczne zaspakajanie chuci z Pakistanczykiem.
                      Jakos nie utrudniaja sobie zycia pakujac sie w zawile relacje z egzotyka.
                      • ritsuko Re: uhuhu, 22-letnia dziewica! 23.09.10, 11:25
                        Mój mąż. Nie, nie spotykałam się nigdy z obcokrajowcem, mam lub miałam kilku znajomych tylko, ale nie widzę specjalnie różnicy, dla mnie tylko byłaby ważna kwestia gdzie mieszka, bo przyszłość wiążę z tym krajem.

>i nie mysla, ze co zagraniczne to lepsze.
                        Będąc wysokim blondynem wybierz się do Japonii (ciężko Japończykom zarzucić głupotę czy zacofanie) :)

Strasznie jedziesz stereotypami, co Cię tak boli, ze musisz sam przed sobą tłumaczyć takie związki?
                        • kombinerki.pinocheta Re: uhuhu, 22-letnia dziewica! 23.09.10, 11:30
                          Stereotypami to posluguja sie Polki, ktore uwazaja, ze to co zagraniczne to jest lepsze.

Zagraniczna latwosc Polek mnie boli.
                          • ritsuko Re: uhuhu, 22-letnia dziewica! 23.09.10, 11:34
                            Czyli frustracja, że Ty tu sam, a jakiś zagraniczny bez problemu wyrywa?
                            • kombinerki.pinocheta Re: uhuhu, 22-letnia dziewica! 23.09.10, 11:38
                              Po czesci, ale nie chodzi o moje wyrywanie, bo po egzotycznym to bym kijem nie ruszyl.

Wkurza mnie to, ze takie panny tutaj uwazaja sie za ksiezniczki z wymaganiami, czyli facet musi byc taki taki i jeszcze taki, a po przekroczeniu granicy zapominaja o wszystkim, byle tylko w dowodzie gosc mial zamiast polskie - angielskie, niemieckie, francuzkie.
                              • ritsuko Re: uhuhu, 22-letnia dziewica! 23.09.10, 11:55

> Po czesci, ale nie chodzi o moje wyrywanie, bo po egzotycznym to bym kijem nie
                                > ruszyl.
                                Podejrzewam, że kobieta po związku z osobą innego koloru skóry również by Cię nie ruszyła, bo raczej nie będzie rasistką :). Dodatkowo dochodzi cała grupa Polek, które po prostu szanują inne kultury oraz które oczekują szacunku do kobiet w ogóle, więc niewiele Ci zostaje do wyboru.
                                >
                                > Wkurza mnie to, ze takie panny tutaj uwazaja sie za ksiezniczki z wymaganiami,
                                > czyli facet musi byc taki taki i jeszcze taki, a po przekroczeniu granicy zapom
                                > inaja o wszystkim, byle tylko w dowodzie gosc mial zamiast polskie - angielskie
                                > , niemieckie, francuzkie.
                                Francuskie jak już.
                                A co wiesz o "takich pannach tutaj"? Znasz ich życiorysy? Wiesz czym się kierują w doborze partnera? Nie wiesz nic, a oceniasz mając się za nie wiadomo jaką wyrocznię :D. Boli Cię, że jesteś sam na sam ze swoją ręką i kompleksami, a ktoś tam jest szczęśliwy. Tylko to
                                • kombinerki.pinocheta Re: uhuhu, 22-letnia dziewica! 23.09.10, 12:07
                                  > Francuskie jak już.

Fuck, rzeczywiscie, piekna wtopa. Maitresse mnie przekopie za to.

> A co wiesz o "takich pannach tutaj"? Znasz ich życiorysy? Wiesz czym się kieruj
                                  > ą w doborze partnera? Nie wiesz nic, a oceniasz mając się za nie wiadomo jaką w
                                  > yrocznię :D. Boli Cię, że jesteś sam na sam ze swoją ręką i kompleksami, a ktoś
                                  > tam jest szczęśliwy. Tylko to

Chyba piszemy o dwoch roznych sprawach. Ja o panienkach, ktore po przekroczeniu granicy zakochuja sie w obywatelstwie faceta, w jego pochodzeniu i stawiaja wyzej to co zachodnioeuropejskie od tego co maja tutaj.
                                  Druga sprawa to panienki, ktore tutaj uwazaja sie za niewiadomo kogo. Kreauja sie na panny swiatowe, a bedac tam wiedza juz, ze sie zakochaja, ze beda sie bzykac, bo przeciez co zagraniczne to lepsze.
                                  Tutaj musisz byc przystojny, towarzyski, miec dobre studia, prace, kase, miec poczucie humoru, byc odpowiedzalnym itd, a tam juz nic sie nie liczy, wazne, ze jest sie Niemcem, Wlochem lub Anglikiem.
                                  • ritsuko Re: uhuhu, 22-letnia dziewica! 23.09.10, 14:32
                                    > Chyba piszemy o dwoch roznych sprawach. Ja o panienkach, ktore po przekroczeniu
                                    > granicy zakochuja sie w obywatelstwie faceta, w jego pochodzeniu i stawiaja wy
                                    > zej to co zachodnioeuropejskie od tego co maja tutaj.
                                    > Druga sprawa to panienki, ktore tutaj uwazaja sie za niewiadomo kogo. Kreauja s
                                    > ie na panny swiatowe, a bedac tam wiedza juz, ze sie zakochaja, ze beda sie bzy
                                    > kac, bo przeciez co zagraniczne to lepsze.
                                    > Tutaj musisz byc przystojny, towarzyski, miec dobre studia, prace, kase, miec p
                                    > oczucie humoru, byc odpowiedzalnym itd, a tam juz nic sie nie liczy, wazne, ze
                                    > jest sie Niemcem, Wlochem lub Anglikiem.
                                    >
                                    Bzykanie nie równa się miłości i nie wiem skąd to przekonanie, że tu cnotka, a tam się puści. I to o kim? O Polkach, w domyśle wszystkich, bo nawet jak udaje taką fajną to tylko zobaczy inny kolor skóry czy wpis w dowodzie i biegnie rozkładac nogi. Czyś Ty ogłupiał?
                                    Byłeś kiedyś dajmy na to na Ukrainie?
                                  • draenai Re: uhuhu, 22-letnia dziewica! 23.09.10, 15:03
                                    mieszkam za granica, ale jak mieszkalam jeszcze w kraju, to jakos nie dane mi bylo zaznac tego szczescia bycia w zwiazku z Polakiem. Bo kazdy nosem krecil - to nie takie, tamto nie takie. Niestety sami Polacy maja o sobie jakies strasznie wysokie mniemanie(to chyba kompleksy wychodza). moga byc niedomyci i nieatrakcyjni, ale dziewczyna/narzeczona musi byc prawie, ze modelka. Wyjechalam za granice i bardzo szybko znalazlam chlopaka(nie Araba, tu cie rozczaruje) i nie chodzilo o obywatelstwo tylko o odrobine szacunku do drugiej osoby.
                      • simply_z Re: uhuhu, 22-letnia dziewica! 23.09.10, 12:49
                        is niewielki % bzyka ciagle dyskotekowe laski, ale oni juz tak maja. Mam tez ki
                        > lku, ktorzy maja parnerki ze wschodu, ale to sa zwiazk
                        czyli jednak ,laski zagraniczne;)
                        a z polakiem łatwiej bo w ogole EU;)---idąc twoim tokiem rozumowania ,czyli taka sama hipokryzja ,tylko w druga strone;)
                        • kombinerki.pinocheta Re: uhuhu, 22-letnia dziewica! 23.09.10, 13:15
                          > a z polakiem łatwiej bo w ogole EU;)---idąc twoim tokiem rozumowania ,czyli tak
                          > a sama hipokryzja ,tylko w druga strone;)

Tylko oni nie planuja wyjechac za granice i bzykac sie z babkami czy tez tracic tam dziewictwa. Zwiazki dlugotrwale to co innego niz planowanie stracenia dziewictwa z obcokrajowcem czy tez rozkladanie nog przed tym co zachodnioeuropejskie.
                          Nie pisze o zwiazkach dlugotrwalych, ylko o panienkach, ktore tutaj udaja ksiezniczki, cnotki niewydymkia, a po wyjezdzie o wszystkim zapominaja.
                          • kochanic.a.francuza Re: uhuhu, 22-letnia dziewica! 23.09.10, 16:06
                            Wiesz, Kombinerki, za granica nie jestesmy dzielone na "puszczalskie", "niepuszczalskie", "cnotki" i "niecnotki", Wydymki niwydymki itd.
                            Jestesmy kobietami a nasza seksualnosc jest szanowana, anie opresjonowana jak w Katolandzie. Taka atmosfera sprzyja intymnym zwiazkom.
                            Zadbaj o swoja kulture osobista, porozmyslaj nad znaczeniem slowa szacunek. Watpie, ze Ty cos zrozumiesz. Ale moze inni, przypadkowi czytelnicy.
                            Wiesz dlaczego Polki nie chca z Polakami? Bo boja sie i obrzydza je slownictwo Polakow takich ja ty: kurewka, cnotka, puszczalska itd. W innych jezykach tez takie slowa funkcjonuja ale bariera jezykowa sprawia, ze ich percepcja nie jest tak traumatyczna. Brak kultury osobistej obrzydza seks i tyle.
                            • kombinerki.pinocheta Re: uhuhu, 22-letnia dziewica! 23.09.10, 18:28
                              > Wiesz, Kombinerki, za granica nie jestesmy dzielone na "puszczalskie", "niepusz
                              > czalskie", "cnotki" i "niecnotki", Wydymki niwydymki itd.

hahaha jasne, tam wszyscy uwielbiaja Polki, bo macie gladka skore i glebie w oczach

> Wiesz dlaczego Polki nie chca z Polakami? Bo boja sie i obrzydza je slo
                              > wnictwo Polakow takich ja ty: kurewka, cnotka, puszczalska itd

No sorry, ale moze Twoi koledzy nie uzywaja takich slow, bo nie chca sobie sploszyc zwierzyny. Moj kumpel, ktory stuknal panienke tez zapewne przy niej nie mowil, ze jest latwa, ale mnie powiedzial, ze jest i poszla z nim za drinka. Jak przyszla to przywital sie z nia z usmiechem na ustach i jeszcze porozmawial wesolo, co nie przeszkodzilo mu wcale w nazwaniu ja latwa. Nie wiesz co mowia faceci za plecami o kobietach.
                              • sid.leniwiec Re: uhuhu, 22-letnia dziewica! 23.09.10, 18:36
                                Wiesz, ale to że Ty, Twoi kumple i 50% czy 75% facetów tak mówi, to naprawdę nie znaczy, że WSZYSCY faceci to buraki.
                                • kombinerki.pinocheta Re: uhuhu, 22-letnia dziewica! 23.09.10, 18:42
                                  Sidu, blagam Cie, dobrze wiesz, ze sa kobiety, z ktorymi faceci sie nie wiaza, poniewaz sluza one tylko do jednego.
                                  • sid.leniwiec Re: uhuhu, 22-letnia dziewica! 23.09.10, 18:50
                                    I są faceci, którzy wyznają taki pogląd jak powyższy. Ja nie szanuje kogoś, kto uprawia seks z kobietą, a później obrabia jej tyłek, obraża, obrzuca epitetami, uważa, że nadaje się tylko do jednego. Naprawdę można mieć niezobowiązujący seks i nie traktować drugiej strony po chamsku - ale do tego trzeba nie być burakiem, który wartość kobiety ocenia poprzez jej cnotliwość. Jeśli uprawia się seks z kimś kogo się nie szanuje, kim się gardzi, to to świadczy o poziomie i charakterze. I, że zacytuję Ciebie - ja takiego faceta kijem bym nie tknęła.
                                    • josef_to_ja Re: uhuhu, 22-letnia dziewica! 23.09.10, 18:56
                                      A co z facetami, którzy seksu bez zobowiązań nie uprawiają i po prostu też nie chcą kobiet, które już taki seks mają za sobą?
                                      • sid.leniwiec Re: uhuhu, 22-letnia dziewica! 23.09.10, 19:00
                                        Jajco. Niech sobie znajda taką kobietę i odstosunkują się od innych.
                                        • josef_to_ja Re: uhuhu, 22-letnia dziewica! 23.09.10, 19:05
                                          Gorzej jak ciągle trafiają na te po przygodach
                                          • raohszana Re: uhuhu, 22-letnia dziewica! 23.09.10, 19:44
                                            Dlaczego gorzej? Niech je zwyczajnie oleją i po kłopocie, nie?
                                            • josef_to_ja Re: uhuhu, 22-letnia dziewica! 23.09.10, 19:48
                                              A w końcu zostaną starymi kawalerami :)
                                              • raohszana Re: uhuhu, 22-letnia dziewica! 23.09.10, 19:51
                                                Z tym da się żyć i nie umiera się nagle w wieku lat 30 od starokawalerstwa :)
                                                • josef_to_ja Re: uhuhu, 22-letnia dziewica! 23.09.10, 19:56
                                                  Gorzej to być całe życie prawiczkiem
                                                  • raohszana Re: uhuhu, 22-letnia dziewica! 23.09.10, 19:58
                                                    Jeszcze nie przeżyłeś całego życia, to nie jęcz na zapas. Przyjdzie czas to sobie jakąś znajdziesz i się rozprawiczysz. A potem bardzo rozczarujesz, bo niebycie prawiczkiem niczego, generalnie, w Twoim życiu nie zmieni.
                                                  • josef_to_ja Re: uhuhu, 22-letnia dziewica! 23.09.10, 20:10
                                                    No ale może to będzie miłość mojego życia ;)
                                                  • raohszana Re: uhuhu, 22-letnia dziewica! 23.09.10, 20:12
                                                    Miłość to zmieni w życiu, owszem. Ale sam fakt rozprawiczenia się niczego nie zmienia :)
                                                  • josef_to_ja Re: uhuhu, 22-letnia dziewica! 23.09.10, 20:22
                                                    Ale może dodać pewności siebie
                                                  • raohszana Re: uhuhu, 22-letnia dziewica! 23.09.10, 20:23
                                                    Nie bałdzo.
                                                  • josef_to_ja Re: uhuhu, 22-letnia dziewica! 23.09.10, 21:46
                                                    Można wtedy się poczuć prawdziwym mężczyzną. Bycie prawiczkiem jednak wpędza w kompleksy
                                                  • raohszana Re: uhuhu, 22-letnia dziewica! 23.09.10, 21:50
                                                    Józiu, dalej pierniczysz jak potłuczony. Bycie prawdziwym mężczyzną nie ma nic wspólnego z prawictwem.
                                                  • josef_to_ja Re: uhuhu, 22-letnia dziewica! 23.09.10, 21:53
                                                    No ale prawiczek się często kojarzy z taką pierdołą :)
                                                  • raohszana Re: uhuhu, 22-letnia dziewica! 23.09.10, 21:54
                                                    A to na czole masz wypisane? ^^'
                                                    Kojarzy się idiotom, a nie normalnym ludziom. Ot co.
                                                  • josef_to_ja Re: uhuhu, 22-letnia dziewica! 23.09.10, 22:09
                                                    Jak ktoś mnie zna długo to pewnie się domyśla
                                                  • raohszana Re: uhuhu, 22-letnia dziewica! 23.09.10, 22:10
                                                    Jak mu jęczysz, żeś prawiczy to na pewno :P
                                                    Józiu, naprawdę, ludzie mają większe problemy niż ocenianie kogoś przez pryzmat jego prawictwa ^^
                                                  • josef_to_ja Re: uhuhu, 22-letnia dziewica! 23.09.10, 22:19
                                                    Tak w głębi serca to liczę na to, że jeszcze są dorosłe i mądre kobiety, które za prawictwo nie skreślają
                                                  • raohszana Re: uhuhu, 22-letnia dziewica! 23.09.10, 22:35
                                                    Bo są, świat musi mieć przeciwwagę dla pustaków, idiotów i toperzy.
                                    • kombinerki.pinocheta Re: uhuhu, 22-letnia dziewica! 23.09.10, 19:01
                                      >Naprawdę można mieć niezobowiązujący s
                                      > eks i nie traktować drugiej strony po chamsku - ale do tego trzeba nie być bura
                                      > kiem, który wartość kobiety ocenia poprzez jej cnotliwość

Co innego niezobowiazujacy seks z kims kogo sie lubi, a wyjazd za granice i dowartosciowywanie sie z byle zagranicznym typem, planowanie sobie utraty dziewictwa, bo tam bedzie ktos odpowiedni (to akurat swiadczy o glupocie, sori sori szklana), seksturystyka, szukanie sobie egzotyki, seks za drinka, w toalecie czy z wieloma kolesiami, a pozniej udawanie ksiezniczki.

I tak te dziewczyne lubilem, chociaz jej nie znalem i chetnie bym z nia poszedl na bilard, ale widzisz, podejrzewam, ze takie kobiety maja mnie za nieudacznika, wiec to dziala w obie strony, bo ludzie siebie oceniaja, nawet po czyms bardziej plytszym niz seks, czyli np po ubraniu.

Aha, nie wyskakujcie mi z tekstami, ze wyzywam ludzi, bo bardzo czesto mnie obrazano na tym forum, wiec darujcie sobie te uwagi.
                                      • josef_to_ja Re: uhuhu, 22-letnia dziewica! 23.09.10, 19:07
                                        A ja znam takie kobiety, na kawę potrafię z nimi być, ale przez to że wiem o nich co nieco są po prostu dla mnie aseksualne. Koleżanka, która nie kryję się że w tuzinie łóżek była jest dla mnie tak samo pociągająca jak moje pryszcze
                                        • josef_to_ja Re: uhuhu, 22-letnia dziewica! 23.09.10, 19:08
                                          Na kawę potrafię z nimi wyjść
                                • josef_to_ja Re: uhuhu, 22-letnia dziewica! 23.09.10, 18:45
                                  Nawet faceci na stanowiskach, wykształcenie tak mówią o kobietach. To naprawdę norma. Może jakiś dekadent albo pokojowy, postępowy miłośnik narkotyków i lewicy mają bardziej liberalne poglądy, ale typowi męscy, twardzi faceci mają twarde i ostre poglądy
                                  • sid.leniwiec Re: uhuhu, 22-letnia dziewica! 23.09.10, 18:52
                                    A czy ja neguje to, że buraki zdarzają się wśród wykształconych i na stanowiskach? Współczuję, że kultura osobista kojarzy Ci się z czymś niebywałym, ale Ty jesteś twór netowy.
                                    • josef_to_ja Re: uhuhu, 22-letnia dziewica! 23.09.10, 18:55
                                      Większość facetów typu macho ma takie poglądy o których pisał Kombi. Są faktycznie jeszcze faceci liberalni oraz ci porządni, którzy sami nie mają przygód i szukają sobie porządnych kobiet
                                  • ingeborg Re: uhuhu, 22-letnia dziewica! 23.09.10, 18:58
                                    lol, jak widać to typowi prawicowi tryskający testosteronem polscy mężczyźni, którzy nie potrafią się postawić stadu kolegów zostają na koniec prawiczkami jak ty i kombi.
                                    • josef_to_ja Re: uhuhu, 22-letnia dziewica! 23.09.10, 19:02
                                      Jakoś ci prawdziwi testosteronowi mężczyźni potrafią spać co tydzień z inną kobietą. A prawiczkiem jestem, bo ja akurat nie jestem przesadnie męski i myślę, że mam miękką psychikę. Jednak zawsze mi imponowali prawdziwi mężczyźni, zawsze chciałem takim być, ale natura nie dała mi możliwości zostania prawdziwym macho
                                      • ingeborg Re: uhuhu, 22-letnia dziewica! 23.09.10, 19:09
                                        no widzisz, i to jest właśnie twój feler nad którym zastanaqwiamny się kilka postów dalej. jesteś miękkim chłopcem zapatrzonym w kozaczących kolegów z podwórka. a tymczasem koleżanki mają was wszystkich w dupie i jeżdżą na stypendia...
                                        • josef_to_ja Re: uhuhu, 22-letnia dziewica! 23.09.10, 19:15
                                          Nie moja wina, że urodziłem się miękkim chłopcem ze słabymi genami. Gdyby nie dobre geny to Pudzian nie byłby Pudzianem. Poza tym jestem dość wybredny i wychodzę z założenia, że lepiej z własną ręką niż z niepodniecającą panienką
                                        • sid.leniwiec Re: uhuhu, 22-letnia dziewica! 23.09.10, 19:19
                                          > no widzisz, i to jest właśnie twój feler nad którym zastanaqwiamny się kilka po
                                          > stów dalej. jesteś miękkim chłopcem zapatrzonym w kozaczących kolegów z podwórk
                                          > a. a tymczasem koleżanki mają was wszystkich w dupie i jeżdżą na stypendia...

Piękne podsumowanie! :)
                                    • kombinerki.pinocheta Re: uhuhu, 22-letnia dziewica! 23.09.10, 19:04
                                      > tórzy nie potrafią się postawić stadu kolegów

Mozesz mi wyjasnic o co chodzi?
                                      • ingeborg Re: uhuhu, 22-letnia dziewica! 23.09.10, 19:12
                                        o to, ze te wszystkie 'łatwe laski' to całe kozaczenie, stroszenie piórek jaki to ja nie jestem ile kobiet mogę mieć to tylko gawędziarstwo-erotomaństwo i trzęsienie portkami przed tym, żeby koledzy nie odkryli że własciwie to najczęścej spędzasz czas z własną ręką.
                                        • kombinerki.pinocheta Re: uhuhu, 22-letnia dziewica! 23.09.10, 19:19
                                          > o to, ze te wszystkie 'łatwe laski' to całe kozaczenie, stroszenie piórek jaki
                                          > to ja nie jestem ile kobiet mogę mieć to tylko gawędziarstwo-erotomaństwo

dzizas, a czy ja gdzies pisalem, ze w ten sposob rozmawiam z kolegami?
                                          nigdy nie rozmawialem na temat kobiet z kumplami i nie oceniam kobiet, bo ich nie znam
                                          nie wyglaszam sadow i ocen tylko zostawiam to dla siebie, o nie raz kiedys sie odezwalem
                                          koles naglos stwierdzil, ze tamta to fajna sucz i zwrocilem mu uwage przy wszystkich zeby trzymal garde i kulturalniej sie odzywal, bo jej nie zna

oceniam na forum pewny typ zachowan, a jezeli ktoras z was sie pod to kwalifikuje to juz nie moj problem
                                          zreszta po co sie mna przejmowac?

mna tez gardzono wielokrotnie, nazywano mnie nieudacznikiem i wyzywano od chorych ludzi, mozna z forumowymi uwagami zyc
                                          • ingeborg Re: uhuhu, 22-letnia dziewica! 23.09.10, 19:35
                                            czyli co, wszyscy "faceci to chamy tylko nie ja a wszystkie kobiety to dziwki tylko nie moja ania"... a ponieważ ani nie ma to wszystkie kobiety to dziwki, a te co za granicą idą do łóżka z cudzoziemcami to zwłąszcza...
                                        • josef_to_ja Re: uhuhu, 22-letnia dziewica! 23.09.10, 19:21
                                          Często takie komentarze głoszą raczej faceci bardzo doświadczeni
                                  • raohszana Re: uhuhu, 22-letnia dziewica! 23.09.10, 19:45
                                    Józiu, z całym szacunkiem i sympatią, ale pierniczysz jak potłuczony.
                                    • josef_to_ja Re: uhuhu, 22-letnia dziewica! 23.09.10, 19:50
                                      Nie wiem na który post odpowiadasz, ale gadanie od rzeczy to moja specjalność. A jak wypiję to w ogóle paplam aby paplać i strasznie się popisuję
                                      • raohszana Re: uhuhu, 22-letnia dziewica! 23.09.10, 19:52
                                        Ogólnie na Twoją wizję "męskich mężczyzn" - mylisz mężczyzn z chłopaczkami, co ze smarkiem pod nosem się podniecają seksem i gadają o kobietach źle, bo żadna normalna ich nie chce.

Cooo, piłeś tak wcześnie?! I się nie podzieliłeś?!
                                        • josef_to_ja Re: uhuhu, 22-letnia dziewica! 23.09.10, 20:03
                                          Nie piłem. Poza tym na tym forum widać, że np. lekarz też tak potrafi mówić chamsko o kobiecie, a ta kobieta ma dylematy czy od niego odejść czy nie. Chamscy twardziele zawsze wzbudzają w kobietach dreszczyk emocji. Ja jestem zwykły, dość grzeczny szarak. Tacy jak ja są prawie bezpłciowi
                                          • raohszana Re: uhuhu, 22-letnia dziewica! 23.09.10, 20:15
                                            Chamem może być i książę pan. To nie jest kwestia tego, że kobiety wolą chamów - a raczej tego, że się głupio czasem zakochają. I nie, to nie chamskie teksty wywołują dreszczyk emocji - a coś, co facet robi. Różnie, w zależności od kobiety.
                                            • josef_to_ja Re: uhuhu, 22-letnia dziewica! 23.09.10, 20:23
                                              Szkoda, że właśnie w napalonych testosteronowych samcach dziewczyny się najłatwiej zakochują. Prawie każdy chamski dresiarz ma dziewczynę, a student w okularach - nie powiedziałbym, że prawie każdy z nich ma dziewczynę
                                              • raohszana Re: uhuhu, 22-letnia dziewica! 23.09.10, 20:26
                                                Litości, Józiu - Ty zobacz te dziewczyny dresiarzy. Takiej chcesz? Takiej, co to dla niej niezwykle wspaniałe jak jej misio powie "Te, lala, kopsnij się po fajkie!" bo ona mu taka potrzebna?
                                                Zdziwisz się, ale znam mnóstwo studentów w okularach co mają dziewczyny. I takich z niską samooceną co mają dziewczyny. I takich lalusiów co to mają dziewczyny.
                                                Poza tym dziewczyny dresiarzy się nie zakochują najczęściej, tylko wychodzą z założenia - misia trza mieć, bo co Jadźka z Marychą powiedzą?! Naśmiewać się będą, że mnie żaden nie chciał!
                                                • josef_to_ja Re: uhuhu, 22-letnia dziewica! 23.09.10, 21:48
                                                  No z tymi dresiarzami to akurat był sarkazm. Tak na poważnie to uważam, że warto szukać perły w morzu i nie ma co się rozdrabniać na siłę
                                                  • raohszana Re: uhuhu, 22-letnia dziewica! 23.09.10, 21:51
                                                    Coś mało sarkastyczny masz ten sarkazm :P
                                                    Warto szukać kogoś dla siebie, a nie pereł, diamentów i cudów wszelkiej maści. Poważnie mówię.
                                                  • josef_to_ja Re: uhuhu, 22-letnia dziewica! 23.09.10, 21:52
                                                    No ale na tą odpowiednią osobę trzeba trafić
                                                  • raohszana Re: uhuhu, 22-letnia dziewica! 23.09.10, 21:54
                                                    Albo ona trafi na Ciebie. Wiesz, potencjalnych "odpowiednich" jest sporo na świecie :)
                                                    Jakie Ty masz, prócz czystości i moralności, wymogi co do kobiety? Bo jak chcesz drugą Jolie to może być lipa :P
                                                  • josef_to_ja Re: uhuhu, 22-letnia dziewica! 23.09.10, 22:10
                                                    Dla mnie kobieta musi mieć to coś. Trudno to określić. Każdy ma jakieś wymagania, ale pewnie jak trafi tą osobę prawdziwa miłość to gdzieś te kryteria giną ;)
                                                  • raohszana Re: uhuhu, 22-letnia dziewica! 23.09.10, 22:12
                                                    To czego jęczysz, że Ci żadna nie pasuje? Szukaj, szukaj :P
                • josef_to_ja Re: uhuhu, 22-letnia dziewica! 23.09.10, 18:45
                  Ja i Kombi na pewno cnotliwi
                  • raohszana Re: uhuhu, 22-letnia dziewica! 23.09.10, 19:46
                    E tam, taka cnota z musu :P
                    • josef_to_ja Re: uhuhu, 22-letnia dziewica! 23.09.10, 19:54
                      No u mnie może nie tak aż z musu, ale dla mnie bycie z kobietą to po prostu abstrakcja
                      • raohszana Re: uhuhu, 22-letnia dziewica! 23.09.10, 19:59
                        Teraz tak - kiedyś poznasz, oswoisz się i tyle.
                        • josef_to_ja Re: uhuhu, 22-letnia dziewica! 23.09.10, 20:09
                          Nie wiem czy już nie będzie za późno na zmiany ;)
                          • raohszana Re: uhuhu, 22-letnia dziewica! 23.09.10, 20:16
                            Józek, kurde balans, ile Ty masz lat? 95? Bo gadasz jakbyś już całe życie przeżył i wszystko wiedział :P
                            • josef_to_ja Re: uhuhu, 22-letnia dziewica! 23.09.10, 21:05
                              Najwyraźniej w tej strefie życia jestem wiecznym pesymistą :P
                              • raohszana Re: uhuhu, 22-letnia dziewica! 23.09.10, 21:13
                                E tam, masz syndrom emo i tyle, młodzi tak mają :P
      • figgin1 Re: uhuhu, 22-letnia dziewica! 22.09.10, 21:00
        A kombiemu pozostaje obgryzać paznokcie z zazdrości :D
        • kombinerki.pinocheta Re: uhuhu, 22-letnia dziewica! 23.09.10, 10:55
          Nie obgryzam, bo podobno zadbane dlonie to podstawa dla kobiet.

Kazdy facet zazdrosci drugiemu, ktory z lozka nie wychodzi, bo ma tyle towaru z Polski, ze ciezko to przerobic. Towar i tak zostaje towarem.
          • ritsuko Re: uhuhu, 22-letnia dziewica! 23.09.10, 14:57
            To z Ciebie jest wyjątkowo kiepski towar.
            • kombinerki.pinocheta Re: uhuhu, 22-letnia dziewica! 23.09.10, 18:29
              przynajmniej paznokci nie obgryzam :)
    • obloczki.dwa Re: uhuhu, 22-letnia dziewica! 22.09.10, 19:11
      ja straciłam dziewictwo w wieku 23lat:-) czyli niecały rok temu i wcale nie załuje, ze czekałam bo doczekałam się na Jedynego, nigdy tez nie zastanwaiałam sie czy cnota zaczyna mi uwierac poprostu jestem wrazliwą kobietką i wylewałabym morze łez gdyby mi nie wyszło, gdybym oddała się pierwszemu, 14miesięcy spotykania się poznawania, poznałam tez rodzinę i dopiero wtedy na spokojnie podielismy decyzję, ze zaczynamy:P, chociaz ja chciałam po ślubie ale nie wytrzymałam,a on? poczekałby nawet do ślubu. Zareczenie jestesmy i juz sala weselna zarezerwowana, powoli zaczniemy przygotowania do ślubu- nie zaluje i cieszę się, ze to z Nim straciłam "wianek"
      • pies.z.kotem Re: uhuhu, 22-letnia dziewica! 22.09.10, 19:14
        2lata i juz slub?!?
        • obloczki.dwa Re: uhuhu, 22-letnia dziewica! 22.09.10, 19:19
          2lata i jestesmy zareczeni ślub 27 sierpnia 2011:)
          • pies.z.kotem Re: uhuhu, 22-letnia dziewica! 22.09.10, 20:15
            obloczki.dwa napisała:

> 2lata i jestesmy zareczeni ślub 27 sierpnia 2011:)

wiesz co...
            spokojnie poczekaj z tym slubem do 30stki
            najpiekniejsze za Toba, a znajac zycie i jednak dosyc idelaistyczne podejscie w tym wieku do slubu, wspolnego zycia, nie dalej niz pol roku skonczy sie rozowdem
            • obloczki.dwa Re: uhuhu, 22-letnia dziewica! 22.09.10, 20:22
              nie skonczy sie rozwodem, bardzo się kochamy i jest nam dobrze ze sobą, a ja juz marze o dziecku nie chce czekac do 30, kazdy ma inne podejscie:) jeden woli sie bawic do 30 inny woli sie ustatkowac w wieku 25lat, nie ma co narzucac drugiemu swoje podejscie bo kazdy ma inne potrzeby
              • kalina.s Re: uhuhu, 22-letnia dziewica! 22.09.10, 20:38
                Ale Ty Obłoczki zrobiłaś to z miłości, a według mnie Szklana zrobi z premedytacją, byleby wianek jej nie uwiądł i cyc nie opadł! jak sobie chce - tylko widzisz tę różnicę? Mam znajomą, któej za granicą puściły hamulce. POtem brałą piguły wczesnoporonne. Przynajmniej dobrze, że przewidujesz... Nie uważam, że jesteś romantyczką. Romantyczka by poczekała. Po prostu nie miałaś wcześniej okazji i już - a teraz zrobisz to, bo postabowiłaś. Bałąś sie zrobić to wcześniej czy jak?
                • zloty.strzal Re: uhuhu, 22-letnia dziewica! 22.09.10, 20:53
                  > Mam znajomą, któej za granicą puściły hamulce. POtem brałą piguły
                  > wczesnoporonne.

Wczesnoporonne, czyli te do 72h po stosunku czy wczesnoporonne, czyli te, które Women on web dystrybuują? Nie muszą puszczać hamulce, wystarczy pęknięta gumka.
                • szklana.gora Re: uhuhu, 22-letnia dziewica! 22.09.10, 20:58
                  nie kalina. oceniasz. to nie ładnie.

mam 22 lata, jestem w kwiecie wieku, cyc bujny, apetyt na życie i owszem - chce mi się seksu. chce mi się seksu, faceta, budzenia się rano i porannego chucha i wspólnego gotowania i chodzenia na imprezy i kibicowania mu jak będzie grał w nogę z kolegami i dyskusji o nowej żonie sławoja żizka też. i wiesz co? chcę się zakochać i chcę żeby on kochał mnie też.
                  nie chce mi się za to certolenia się z wianuszkiem i tej całej szopki która była do tej pory. i przebierania w facetach, bo to musi być "ten jeden jedyny, książe na białym koniu, a ten tutaj czyta rzeczpospolitą kiedy ja wolę krytykę polityczną".
                  • krolowa_karo Re: uhuhu, 22-letnia dziewica! 23.09.10, 14:28
                    zgadzam się z kaliną.
                    Gdybyś naprawdę chciała się romantycznie zakochać, to nie planowałabyś tego na półrocznej wymianie (gdzie z góry wiadomo że będziesz musiała wrócić do Polski) i nie planowałabyś szczegółów depilacji.
                    Nie dorabiaj ideologii o księciu z bajki. Chcesz wiedzieć jak to jest, chcesz to mieć za sobą i tyle.
                    Nie twierdzę, że pójdziesz do łóżka z pierwszym który się nawinie, ale prawda jest taka, że wyjeżdżasz z pragnieniem stracenia cnoty i będziesz pracowicie szukała osobnika, który to zadanie wypełni.
                    To nie ma nic wspólnego z romantyczną miłością.
                    • d.moll.ka Re: uhuhu, 22-letnia dziewica! 23.09.10, 14:38
                      zgadza się
                      szklana, nazywaj rzeczy po imieniu
                      i nie bądź hipokrytką
                      rób to z kim chcesz - ale mów, że masz ochotę stracić cnotę i tyle.

I MASZ DO TEGO PRAWO. NIEZALĘZNIE OD TEGO JAK TO NAZWIESZ - TO TWOJA DECYZJA. I JEST OK.
                      • szklana.gora Re: uhuhu, 22-letnia dziewica! 23.09.10, 18:28
                        jasne że mam ochotę. pisałam o tym z milion razy. nie wiem tylko czemu próbujecie mi wmówić że dniami i nocami będę obmyślała plan jak tu by się puścić. będę czatowała na facetów a potem gwałciła ich w krzakach. tak, na pewno rzucę się już na stewarda jak okaże się nie-polakiem.
                    • szklana.gora Re: uhuhu, 22-letnia dziewica! 23.09.10, 18:25
                      jakby ci to powiedzieć... wygląda na to że jesteś kolejnym domorosłym psychoanalitykiem, który na podstawie postów w necie jest w stanie stworzyć profil psychologiczny. chcę seksu, sama o tym napisałam, nie wiem czemu zakładasz (to w sumie zabawne bo tak samo zakładają kombinerki) że taka opcja włączy się automatycznie po wejściu do samolotu. sądzę, że na miejscu będę próbowała tak samo pracowicie jak tutaj. czyli umiarkowanie.

jeśli romantyczna miłość to dla ciebie szukanie księcia z bajki to powodzenia. książęta nie istnieją.
                      • krolowa_karo Re: uhuhu, 22-letnia dziewica! 24.09.10, 10:11
                        > jakby ci to powiedzieć... wygląda na to że jesteś kolejnym domorosłym psychoana
                        > litykiem, który na podstawie postów w necie jest w stanie stworzyć profil psych
                        > ologiczny.

trochę masz rację (ale czego innego oczekujesz na forum?!), ale większość moich postów piszę na podstawie różnych własnych doświadczeń, lub doświadczeń osób które dobrze znam.
                        Tak też jest w Twoim przypadku.

>chcę seksu, sama o tym napisałam, nie wiem czemu zakładasz (to w sum
                        > ie zabawne bo tak samo zakładają kombinerki) że taka opcja włączy się automatyc
                        > znie po wejściu do samolotu. sądzę, że na miejscu będę próbowała tak samo praco
                        > wicie jak tutaj. czyli umiarkowanie.

nie zakładam. sama tak napisałaś. Że planujesz stracić dziewictwo i wyjazd to będzie dobry moment.

> jeśli romantyczna miłość to dla ciebie szukanie księcia z bajki to powodzenia.
                        > książęta nie istnieją.

no widzisz? już tłumaczysz się czemu nie będziesz szukała kogoś wyjątkowego, tylko zadowolisz się jakimś mniej wyjątkowym egzemplarzem. Fajnie jest przeżyć pierwszy raz z kimś kogo się kocha bez pamięci, wierzy się we wspólne życie do końca świata itd. Wiadomo, że są to naiwne i nieco szczeniackie marzenia, ale naprawdę nie ma w tym nic złego. I taki facet jest właśnie księciem na białym koniu.

P.S. Taką miłość można przeżyć w każdym wieku, więc nie pisz mi, że tak to mają tylko 16-latki a ty już jesteś za stara na takie podejście do miłości.
                        • d.moll.ka Re: uhuhu, 22-letnia dziewica! 24.09.10, 17:38
                          Królowa Karo, mądrze piszesz! Bardzo. I myślę, że tę małą rozgryzłaś psychologicznie i dlatego ona tak się denerwuje;)
                          Mam 32 lata. Jestem dziewicą. Czekam na księcia na czarnym koniu (na czarnym, narowistym, bo takie konie najbardziej lubię. I takich książąt;D)

Szklana! Wiek nie ma tu nic do rzeczy. Chodzi o wierność marzeniom i... o siłę tych marzeń. Jako 21-latka przeżyłam zawód miłosny. Chciał seksu. A były pieszczoty - i to delikatne... orgazm miałam jeden w wyniku całowania i ssania moich piersi (wypadek przy pracy;). Nawet mnie nie dotknął w miejsca intymne - nie chciałam! Chciałam przytulania, całowania. Tyle. Chciał seksu. Ja nie. Odszedł. Bolało mnie wiele lat! Byłam bardzo zakochana, był straszy, robił doktorat w PAN-ie, imponował mi, był przystojny... Nie chciałam jakos instynktownie...
                          Zaraz potem szukałam czegoś na te,at dziewictwa, sesnu czystości. Przeczytałąm w tamtym czasie bardzo wiele książek - o seksie (także głupawych), o miłości, o męskości, kobieckośc itd. Chciałam wiedzieć wszystko i mieć swoje zdanie! Jako na pierwszą (! przypadek? wg mnie nie) natknęłam sie na książkę "Miłość i odpowiedzialność" Karola Wojtyły. Zachwyciła mnie! Intuicja i jakieś przeczucie młodziutkiej kobiety przerodziło sie w Marzenie. Marzenie o jedynym. I jestem temu marzeniu wierna do dziś. A minęło... 11 lat. Mam chłopaków. jestem niczego sobie babka, wykształcona, z włąsnym M, autem... Ale... zmysłowość włączam w związek baaaardzo stopniowo. A panowie nie chcą czekać, panom sie cholernie spieszy. To sama funduję im bilet w dalszą drogę ;) Pomagam w odejściu, jak zaczynają naciskać na seks :) Śmieszą mnie wtedy ... ;)
                          I wiesz co Szklana... Gdzieś bardzo głęboko serdeucho mi szepcze, że robie dobrze. Że ON istnieje. I że ja go spotkam...
                          jestem romantyczką. No i katoliczką. Zachwyca mnie to, jak bardzo kościół w swojej nauce o seksie myśli o dobru kobiety. Dziewictwo kobiete chroni niesamowicie - w przeciewieństwie do męzczyzn, nasze organizmy produkują oksytocynę, hormon przywiązania. Królowa Karo pięknie pisze - my gdzieś mamy w kodzie genetycznym marzenie o jednym jedynym. Kwestia tylko wierności temu marzeniu. Nie poddawaj sie szklana. jesteś taka młodziutka i już idziesz w życiu na takie kompromisy? PO CO? Nie warto. Seks nie jest wartościa samą w sobie. Moja dawna kumpela puściła sie w Irlandii, bo była około 30-tki i pewnie błona ją już bolała ;D Posuwał ją... Latałą po ginekologach, bo nawet sie nie zabezpieczyła!!!! Po powrocie powiedziała mi tylko: "Seks bez miłości jest obrzydliwy. Nigdy takiego nie uprawiaj..."
                • obloczki.dwa Re: uhuhu, 22-letnia dziewica! 22.09.10, 21:01
                  przede wszystkim pochodze z religijnej rodziny po pierwsze, po drugie jednak zawsze chciałam zrobić to z chłopakiem, którego kocham i jestem go pewna, miałam mnóstwo okazji- przez całe liceum był we mnie zakochany chłopak, chciałabym mogłabym wczesniej ale no nie czułam się, ze chce z nim, nie chcialam nikogo wykorzystywac i przede wszystkim sama się bałam, ze zostane wykorzystana, nie wyobrazalam sobie w wieku nastu lat czy nawet 20 zajsc w ciaze z kims kogo bym pewna nie była. Cieszę się, ze jednak tak sie ułozyło szczesliwie, pierwszy raz miałam taki jak sobie wymarzyłam;)dodatkowo czułam komfort psychiczny, ze to ten moge mu ufać, a nawet jak bedzie 'wpadka' to bedzie i ślub bo się kochamy, nie ma co się spieszyć seks jest super ale ja sobie nie wyobrazam tak z przypadkowym chłopakiem jednak kazdy jest inny. Zycze dobrych wyborow

a co do pytan to
                  - gumka zawsze jak z przypadkowym partnerem chcesz seks uprawiac mniejsze ryzyko wenerycznych chorob- chociaz nie jest to w 100% zagwarantowane, ze sie niczym nie zarazisz

- to juz zalezy jak chłopak lubi;) polecam brazyliska depilacje bikini- boli z poczatku jak cholera, bo woskiem ale z czasem sie przyzwyczajasz a tam gdzie chcesz masz idealnie gladko
                  • mex1 Re: uhuhu, 22-letnia dziewica! 23.09.10, 22:27

> - to juz zalezy jak chłopak lubi;) polecam brazyliska depilacje bikini- boli z
                    > poczatku jak cholera, bo woskiem ale z czasem sie przyzwyczajasz a tam gdzie ch
                    > cesz masz idealnie gladko

Dlaczego tak jak chłopak lubi, a nie jak lubi ona? Dziewczyna, która nie chce, ma się katować brazylijską depilacją tylko dlatego, że ON TAK LUBI?
                    Żeby się nie zdziwił, gdzie ona lubi, żeby miał wydepilowane.
          • pretensjaa Re: uhuhu, 22-letnia dziewica! 23.09.10, 20:52
            Dziwię się, ale cóż...Twoja sprawa :P
        • vandikia Re: uhuhu, 22-letnia dziewica! 22.09.10, 19:46
          już? chyba norma raczej.
      • obloczki.dwa Re: uhuhu, 22-letnia dziewica! 22.09.10, 19:14
        nawet w "tym" wieku, kiedy juz gimnazjalistki wspolzyja , a ja 23latka zaczynałam. Kolezanki nigdy mnie nie dopytywały, a ja jakos nigdy nie odkrywałam sie z tym bo to jest indywidualna sprawa kazdej kobiety
    • vandikia Re: uhuhu, 22-letnia dziewica! 22.09.10, 19:34
      piguły BE!
      gumki, poza tym w 80-90% przypadkow seksu to sie nauczysz z czasem orgazmu odrazu prawdopodobnie miec nie bedziesz, a bardziej prawdopodobne, ze ból nieziemski rozerwie Ci podbrzusze

- wydepilować bikini, czyli nie golić do łysa, a boki, żeby to jakoś ujarzmić i zrobić w dniu seksu ale kilka godzin przed, bo bezpośednio przed tez mozna ale bedzie Cie szczypało od potu wytworzonego podczas stosunku

-
    • g.r.a.f.z.e.r.o Re: uhuhu, 22-letnia dziewica! 22.09.10, 19:55
      - Jak to ciapaty? . A mówił że jest Włochem/Hiszpanem/Grekiem... I w ryk!

Tak to się skończy to zakochanie :D

Zabezpieczaj sie i to najlepiej podwójnie(w tym gumki). I to nawet jak znajdziesz tą jedną prawdziwą miłość. Bo takim wrażliwym romantyczkom to się najczęściej wpadki zdarzają jak hamulce puszczą.
      • kalina.s Re: uhuhu, 22-letnia dziewica! 22.09.10, 20:34

Jeden taki grasował w klubach u mnie. Mówił że Włoch i że Giovanni. De facto był Ahmed al cośtam i pochodził z Libanu czy innego takiego. Ale chwalił mi się, że miał wiele dziecząt na wynos (jak uśmiech nie działał przechodził do zaprzyjaźniania sie i opowieści ;-)
        >
        > Zabezpieczaj sie i to najlepiej podwójnie(w tym gumki). I to nawet jak znajdzie
        > sz tą jedną prawdziwą miłość. Bo takim wrażliwym romantyczkom to się najczęście
        > j wpadki zdarzają jak hamulce puszczą.

Yyyyyy skąd wiesz? Piszesz z własnego doświadczenia? Wpadłaś? Nie wiem skąd ty masz takie dziwne obserwacje? Mogłabyś napisać.. Moim zdaniem wygłupiasz się, tak?
        • simply_z Re: uhuhu, 22-letnia dziewica! 22.09.10, 21:47
          ee tam araba łatwo odróżnić;)
      • ritsuko Re: uhuhu, 22-letnia dziewica! 23.09.10, 07:52
        g.r.a.f.z.e.r.o napisał:
        > Zabezpieczaj sie i to najlepiej podwójnie(w tym gumki)
        W sensie jedna na drugą ;)?
    • asqe Re: uhuhu, 22-letnia dziewica! 22.09.10, 20:10

Ja mialam 24 lata (i pol), kiedy stracilam dziewictwo i tez zagranica (po siedmiomiesiecznym pobycie dopiero). Ja bym radzilam pigulki (choc w razie jakiegos wypadku typu pekniecie, co mnie sie nigdy nie przydarzylo, zawsze mozna pojsc po 'morning after pill') i prezerwatywe, absolutnie koniecznie i zawsze. Co do fryzury intymnej to nie posiadam, bo ja akurat tak lubie,
      zaczelam sie golic majac jakies 16 lat (dla siebie, nie dla facetow) a ty rob tak, zeby tobie bylo wygodnie (moze boki wydepilowac z reszte przyciac?).
      Baw sie dobrze:)
      • josef_to_ja Re: uhuhu, 22-letnia dziewica! 22.09.10, 20:23
        Taki demon seksu, a tak długo czekałaś? Aż zdziwiony jestem. Byłaś starsza niż ja teraz
    • postka Re: uhuhu, 22-letnia dziewica! 22.09.10, 20:11
      powiem tak - jak masz sporo samodyscypliny, to gumki, tylko je miej gdzieś na podorędziu, żeby w razie czego nie trzeba było lecieć do sklepu. No i bezpieczniej dla zdrowia. Tak, gumki zdecydowanie. Ja tam nie wiem jak jest w hameryce, ale mój polski chłop nie wybrzydza czego bym sobie nie wyhodowała:) Zresztą tylko by spróbował ;)
      • mex1 Re: uhuhu, 22-letnia dziewica! 23.09.10, 22:30
        postka napisała:

. Ja tam nie wiem jak jest w hameryce, a
        > le mój polski chłop nie wybrzydza czego bym sobie nie wyhodowała:) Zresztą tylk
        > o by spróbował ;)

Jeden normalny :-)
    • berta-live Re: uhuhu, 22-letnia dziewica! 22.09.10, 20:15
      Guma, piguły przed chorobami nie zabezpieczają. I lepiej rozdziewicz się u ginekologa albo wibratorem. Nie ma co się babrać w takie rzeczy z przypadkowym facetem.
      • d.moll.ka Re: uhuhu, 22-letnia dziewica! 23.09.10, 13:20
        to nie będzie ktoś przypadkowy. jej chodzi o to, żeby byłą jakaś nic porozumienia, wspólne zainteresowania i zakłada, że na stypendium takich chłopaków spotka. w sumie logiczne... no tylko ważne nie tak od razu... żeby mu jednak choć troszke zależało i żeby czuły był.
        każdy ma swój pomysł na szczęście!

pewnie że gumki.
        hormony kobiety sobie dobieraja jak są w stałych związkach.
        a Ty nie wiesz, kogo tam spotkasz... i czy wróći z Tobą do Polski. jak wróci i to przetrwa... to zawsze możesz iść po tablety z hormonami i się ... podtruwać. Twoja decyzja.
        • kombinerki.pinocheta Re: uhuhu, 22-letnia dziewica! 23.09.10, 13:35
          hahah
          wspolne zainteresowania, stypendium, nic porozumienia

dziewica, ktora planuje sobie utrate cnoty podczas wyjazdu zagranice
          piekne
          cos jak pacjentki dziewicze simona mola, ktore po pierwszej randce zaczely brac tabletki, bo wiedzialy, ze ze tydzien beda sie z kamerunczykiem bzykac
          nic porozumienia hahaha
          • d.moll.ka Re: uhuhu, 22-letnia dziewica! 23.09.10, 13:43
            synu... pewnie, że nić porozumienia.
            studentka. spotka gości z podobnymi zainteresowaniami. inteligentnych. pewnie na miłość czasu jej nie starczy - ale jak zaiskrzy, to po prostu to zrobi... i tyle.
            wyjazd. smak przygody. inicjacja. logiczne. jej decyzja.

dlaczego wy się obywatelu kombinerki tak rzucacie, co? macie inne zdanie? miejcie sobie. ale pozwólcie innym na swoje. co to PRL - planowanie centralne? chcielibyście Szklanej pierwszy raz zaplanować... ;D marzyciel jestescie obywatelu, marzyciel !!! o co ci chodzi stary? obrażasz dziewczyne - a kurde nawet jej nie znasz. modelka z Turkiem to nie to sama co fajna stydentka na stypendium. głupipa nie jest, wybierze dobrze, swój rozum ma. wyluzuj!
        • szklana.gora Re: uhuhu, 22-letnia dziewica! 23.09.10, 18:31
          d.moll.ka, dzięki za rady ale serio, nie rozumiem cię. kilka postów wyżej jedziesz po mnie jak po łysej kobyle żem hipokrytka a tutaj wszystko ładnie tłumaczysz, że logiczne, że zainteresowania i w ogóle. no to jak jest?
          • d.moll.ka Re: uhuhu, 22-letnia dziewica! 23.09.10, 19:51
            zaraz ci cos pokazę szklana:

mam 22 lata, jadę na stypendium i jestem hmmm... otwarta na nowe doświadczenia.
            OK. młoda kobieta ma dość ograniczeń, które sama sobie zafundowała i chce się "przepoczwarzyć" na stypendium. tu wszystko ok - logiczne i... nie ma tu romanryzmu - jest plan działania, podejście racjonaliztyczne OK - Twoja decyzja. masz prawo. jedziemy dalej.
            nie chcę iść do łóżka z pierwszym lepszym, (bo mądrość ludowa głosi, że po dwydziestym trzecim roku życia wianek wiednie),
            pewnie. i słusznie! to byłoby głupie. mądrze mówisz.
            ale liczę się z tym, że się zakocham.
            I tu Cię mam! bzdura... pomędzy ppierwszym lepszym a tym, któego kochasz jest chłopak, który po prostu Ci się spodoba, zaisrzy między wami... nie opowiadaj o zakochaniu. Ja ci go życzę. to byłoby super... ale to jest plan - więcej w nim rozumu i kalkulacji niż zakochania... zakochanie na zawołanie? nie ma tak! choć, jak mówię, tego Ci życzę.

jeśli podchodzisz do swojegi pierwszego razu rozumowo, i chcesz to zrobić po prostu z jakimś inteligentnym fajnym chłopakiem, kumplem - ok; dziwne trochę, bo to tak wygląda jakbyć straciła nadzieję na związek...ale ok
            ale jeśli masz zamiar jakoś się na raz dwa trzy zakochiwać i jeszcze liczyć... na wzajemność długofalową - odpuść, bo sie rozczarujesz.

jest właśnie ta sprzeczność w twoim wpisie juz na samym początku. właściwie to nie do końca rozumiem, co Tobą kieruje. wczoraj krytykowałam, dziś mam wątpliwości :)
            ja myślę, że ty sama tego nie wiesz... dużo sprzeczności w Tobie... jestes na etapie podejmowania decyzji, myślę. z jednej strony dama, a z drugiej dużo desperacji... i nie dziw sie komentarzom - każdy jakoś pasuje... wychwytuje te sprzeczności.
            zapytam przewrotnie:
            a jak stypendium będzie dobiegało końca, a pech zechce, że sie jednak nie zakochasz (pomimo, że tak bardzo na to liczyłaś?) to co wówczas szklana? wrócisz jako dziewica czy wmówisz sobie zakochanie do kogoś ?;)

liczę się z tym, że... sie zakocham... jak to brzmi?
            liczę się z tym, że mi się nie powiedzie... liczę sie z tym, że ona odejdzie.
            liczę sie z tym łaczy sie z czymś negatywnym, z jakąś obawą.

za dużo w tym wszystkim kalkulacji, mimo wszystko. wydaje mi się, że ty o tym wiesz i też to jakos czujesz. piszesz tak, jakby stypendium było ostatnią szansą na stracebie cnoty, przeżycie miłosnej przygody. aż tak szare jest twoje życie tu w Polsce? nie ma sensownych chłopaków wokół ciebie? jeśli chcesz na chłodno tracić cnotę - ok. ale to dla zdesperowanych kobiet (po 30-tce niektóre są bardzo zdesperowane, mam takie znajome, robiły to właśnie za granicą, głupiały, robiły to z kim popadnie, z nieznanymi facetami, potem sie bały czy nie maja jakiegoś syfa...)... ale wydaje mi się, że jesteś módziutką dziewczyną, życie przed tobą. a jak się zakochasz w kimś naprawdę super drugiego dnia po powrocie ze stypendium? :) będzie miał w sobie tych kilkka wybranych cech, które w facecie uwielbiasz? i pomyślisz o nim jak lepiej poznasz...: "z nim byłoby super to zrobić. tamten nawet od czasu do czasu nie zadzwoni... szkoda, to se ne vrati" ;D
            Ja cię ani nie namawiam, ani nie zniechęcam. i nie moralizuję - absolutnie nie. tylko wyczuwam, że ty jestes zrezygnowana i nie wierzysz, że mozesz stworzyć udany związek... jeśli motywuje cie do działania to rozczarowanie - to to nie jest dobry doradca. a jeśli po prostu czujesz smak przygody na myśl o stypendium i że to wpłynie też na jakość twojego życia po powrocie, jeśli sie tam przełamiesz - ok! skoro tak czujesz, taką masz wewnętrzną intuicję.

ja jestem dużo strasza od ciebie. i jestem dziewicą. i nie mówię: "liczę sie z tym, że się zakocham";D
            tylko mówię: "marzę o miłości, o tym, że sie zakocham ; a liczę się z tym, że to nie nastąpi" ;D

Szklana góra- to dlatego że jesteś niedostępna, zdystansowana? nie musisz odpowadać, oczywiście. ciekawy post. i cielawy jest fakt, że jeszcze jesteś dziewicą. uważam, że to jest sexy w twoim wieku! kurcze, jak sie jakiś w tobie autentycznie zadurzy - będzie to dodatkowy silny afrodyzjak. dla kumpla, który ma wspólne z tobą zainteresowania będzie to obojętne, a może nawet będzie czuł dyskomfort. ja tam swojego wianka na razie pilnuję (choć wg twoich kryteriów i wianek i mój cyc uwiędły ;), cały czas optymistycznie szukając miłości, to tu to tam. i myślę, że znajdę! :)
            piszę z sympatią, nie atakuję cię - tylko... staram sie złożyć prawdę z tych sprzecznych komunikatów.

dwa wątki o seksie - bo też mi się chce ;)
            FMężczyzna: forum.gazeta.pl/forum/w,150,116602033,116602033,Zaangazowanie_czekam_z_seksem.html
            FK:
            forum.gazeta.pl/forum/w,16,116600976,,Tylko_do_kobiet_w_stalych_zwiazkach_.html?s=0
            nic nie rób na siłę i wbrew sobie. ale jak masz na coś ochotę - to i sie nie ograniczaj! Wacikowa i inni dobrze piszą - rób tak, jak czujesz. tylko ustal - co czujesz i czego chcesz, ok? to podstawa. bo ja myślę, że jeszcze nie wiesz do końca. pa pa.
            p.s. sorki za literówki, mam z tym problem...
            • szklana.gora Re: uhuhu, 22-letnia dziewica! 23.09.10, 20:11
              oj. oj. myślę że wysnuwasz daleko idące wnioski ze słabych przesłanek.

+ szklana.gora - dlatego że musiałam wymyślić na szybko nick, omiotłam wzrokiem półki z książkami.
              + jeśli nikogo tam nie znajdę - wrócę panienką z wiankiem i nie jest to opcja która mnie dręczy w nocnych koszmarach
              + pomiędzy pierwszym lepszym a tym, którego kocham, jest ktoś w kim się zakocham. zadurzę. zauroczę. ktoś, z kim seks będzie fajny, tak fajny że podczas tego seksu nie będę myślała na jaki kolor pomalować sufit. A z czego ma wyniknąć miłość przez duże em jeśli nie z zakochania albo przyjaźni? z moim drugim facetem stwierdziłam że może i spróbujemy ale ja muszę mieć milion procent pewności że się na pewno kochamy. i zawsze zostawał jakiś ułamek procenta, szansa że "ojejku, a co jeśli to zakochanie a nie miłość, chuć jeno i tak naprawdę to nie jest Prawdziwa Miłość". W końcu związek zwiądł. Zastanawiam się co by było gdybyśmy poszli do łóżka. Może by i zwiądł ale późiej, może by zwiądł od razu. Nie wiem, ale mam wrażenie że to moje 'chciałabym i boję się' nakręcało jego desperację, to z kolei nakręcało kwas między nami i po jakimś czasie nie mogliśmy na siebie patrzeć.
              + zastanawiam się jak mogłam to inaczej napisać. nie wiem, może jestem niewydolna językowo, "liczę się z..." wydało mi się najodpowiedniejsze, chociaż rzeczywiście może być różnie odebrane.

• d.moll.ka Re: uhuhu, 22-letnia dziewica! 23.09.10, 20:34
                cóż mogę dodać... podniebnych przeżyć i mega zadowolonego ego! ;)
              • d.moll.ka Re: uhuhu, 22-letnia dziewica! 24.09.10, 17:55

szklana.gora napisała:

> oj. oj. myślę że wysnuwasz daleko idące wnioski ze słabych przesłanek.
                Niewykluczone! :) Podobnie jak Królowa Karo bazuję tylko na tym, co wiem o życiu i tyle....

> + szklana.gora - dlatego że musiałam wymyślić na szybko nick, omiotłam wzrokiem
                > półki z książkami.
                yyyy jeśli juz to Czarodziejska Góra Tomasza Manna tak?:) ale szklana? ;D

> + jeśli nikogo tam nie znajdę - wrócę panienką z wiankiem i nie jest to opcja k
                > tóra mnie dręczy w nocnych koszmarach
                mądrze.

> + pomiędzy pierwszym lepszym a tym, którego kocham, jest ktoś w kim się zakocha
                > m. zadurzę. zauroczę. ktoś, z kim seks będzie fajny, tak fajny że podczas tego
                > seksu nie będę myślała na jaki kolor pomalować sufit. A z czego ma wyniknąć mił
                > ość przez duże em jeśli nie z zakochania albo przyjaźni?
                Miłośc przez duże em jest więcej niż ż fajna! Seks jest więcej niz fajny! Jest niesamowity. Pod warunkiem, że kochasz sie z kimś, kogo bardzo kochasz, znasz, ufasz i wiesz, że on to tak samo bardzo odwzajemnia. Uważam, że sie poddałaś, że idziesz na kompromisy... Przewidujesz, że zbrzydniesz drastycznie w wieku 23 lat? Mnie chcą przelecieć nawet teraz, w wieku 32, zapewniam. I są to fajni faceci! Ale fajny to za mało! Nic nie tracę, że nie mam seksu. A mam dość wysokie libido - maturbowałam sie od 14 lat, odkąd dostałam miesiączkę... Teraz jest ok, przestało mnie to kręcić. Czekam grzecznie na miłość bo ona jest nadrzędna, jakos udało uporządkować sie te sprawy... Choć są faceci, którzy na mnie bardzo działają, pewnie. Tracę nie na braku sesku - a na braku miłości. A ta jest darem z góry - który każdy otrzymuje we właściwym czasie!

z moim drugim facetem
                > stwierdziłam że może i spróbujemy ale ja muszę mieć milion procent pewności że
                > się na pewno kochamy. i zawsze zostawał jakiś ułamek procenta, szansa że "ojejk
                > u, a co jeśli to zakochanie a nie miłość, chuć jeno i tak naprawdę to nie jest
                > Prawdziwa Miłość". W końcu związek zwiądł. Zastanawiam się co by było gdybyśmy
                > poszli do łóżka. Może by i zwiądł ale późiej, może by zwiądł od razu. Nie wiem,
                > ale mam wrażenie że to moje 'chciałabym i boję się' nakręcało jego desperację,
                > to z kolei nakręcało kwas między nami i po jakimś czasie nie mogliśmy na siebi
                > e patrzeć.
                Dziękuję za szczerość. Opowiadasz o intymnych sprawach. To nie był ten szklana! To oczywiste. czekaj na tego, przy którym będzie 100-procentowa pewność! Królowa Karo ma rację! nie 99%, ale sto! taki seks i taki pierwszy raz będzie pięknym wspomnieniem! Pierwszy raz jest ważny dla kobiety - wpływa na jej życie seksualne. Warto go spędzić z kimś naprawdę kochanym i... kochającym.
                powodzenia, spadam!
                M.
                • szklana.gora Re: uhuhu, 22-letnia dziewica! 25.09.10, 22:32
                  + szklana też jest. nie czytałam, ale na półce stoi.

+ dużo piszesz na temat seksu. skąd to wiesz? od papieża? a skąd on to wie? kościół mówi różne rzeczy, co jakiś czas po soborach zmienia wytyczne. za jakiś czas gumki nie będą grzechem bo kościół ugnie się pod presją nacisków na rzecz afryki. potem dopuszczą do święceń kobiety. a potem może i seks przed ślubem. jakoś przestałam wierzyć kościołowi, a zaczęłam własnemu sumieniu (i rozumowi, który jest jednym z najfajniejszych darów, prosto od Boga), któe według naki tegoż kościoła jest ostatnią instancją. moje sumienie mówi mi, że seks jest dobry, a mój rozum - że przywiązanie do dziewictwa jest kulturowe. ja też nie mogę tego wiedzieć na 100% ale sądzę, że dużo cię omija. na świecie jest prawie siedem miliardów ludzi, skąd wiesz że trafisz w życiu na odpowiednią osobę, skoro jest Tym Jedynym?

+ btw: widać powinnam dodać ";-)", ale czy bez tego naprawdę uważasz że sądzę że w 23 urodziny kobieta budzi się brzydka jak noc?
                  • d.moll.ka Re: uhuhu, 22-letnia dziewica! 25.09.10, 23:27
                    yyy. ze będziemy dopsowani w tych sprawach, tak? ;) No więc... nie wiem, czy trafie na odpowiednią osobę :D Patrz: fragment firlmu Almodovar "Porozmawiaj z nią" o zmiejszającym się kochanku... Zamiszkał w jej pochwie :D I też jej dogodził. Nawet jak sie nie dobierzemy - coś się wymyśli!!! :D

Co to jest prawda? - Piłat do Jezusa ;)
                    Każdy ma swoją wewnętrzną. Ty swoją, ja swoją! powodzenia! :)
              • d.moll.ka Re: uhuhu, 22-letnia dziewica! 24.09.10, 18:18
                przeczytaj: forum.gazeta.pl/forum/w,16,116667238,116829989,Re_mam_21_lat_czy_czystosc_ma_jeszcze_sens.html

i to, jeśli zechcesz:
                forum.gazeta.pl/forum/w,14906,115895802,115895802,dzisiejszy_swiat_pytanie_o_Wasza_motywacje_.html
                • szklana.gora Re: uhuhu, 22-letnia dziewica! 25.09.10, 22:57
                  1. taa... reszta powiedziała jej, żeby poczekała na fajnego faceta... mam się sugerować postem jednego kolesia, który sam się wpędził w poczucie winy? nie szanowanie dziewczyny bo się z nią przespał? nie szanowanie siebie bo się z nią przespał? co ma szacunek do seksu? cały ten post, słownictwo, wyrażenia tchnie oazowością... kiedyś miałam z takim środowiskiem do czynienia. dziewczyny chodziły tylko w spódnicach do kolan i licytowały się tym, która jest lepszym materiałem na żonę (serio, nieformalna rywalizacja o to, która upiecze lepsze ciasto i która bardziej lubi dzieci), faceci nie mieli innego zycia intelektualnego niż rozmawianie o kościele, poza tym strasznie zahukani. never more.

2. może ty mi powiesz o co chodzi z tymi metodami: o to żeby mieć dzieci czy żeby ich nie mieć? czy o dreszczyk emocji? bo jeśli codziennie rano wsadzasz sobie między nogi czujnik tej maszynki do badania płodności, nachalnie reklamowanej na katolickich stronach, to czy to jest jeszcze naturalne czy już nie? bardziej naturalne niż gumka?
    • wacikowa Re: uhuhu, 22-letnia dziewica! 22.09.10, 20:16
      Młodociana o gumy nie pytaj tylko używaj nawet przy pigułach.

Ps
      Ale że józef_zawsze_dziewica Ci nie odpisał to w szoku jestem:D
      Chociaż drugi forumowy strażnik dziewictwa nie zawiódł:)
      • d.moll.ka Re: uhuhu, 22-letnia dziewica! 23.09.10, 00:09
        > Ps
        > Ale że józef_zawsze_dziewica Ci nie odpisał to w szoku jestem:D
        > Chociaż drugi forumowy strażnik dziewictwa nie zawiódł:)

Jesteśmy, jesteśmy oboje z Józkiem. Luzik Królowa! :D bo domyślam się, że ten strażnik to ja? :D
        Ale wiesz.... Ty też tu pasujesz :D romantyczko zakonspirowana. buzia na dobranoc przesłana z daleka w kierunku krakowskiej sypialni Rysi :)

wg mnie ta mała kombinuje coś. jedzie tam na to swoje styoendium i już wie, że sie zakocha. u wróżki była? no to pewnie sie zakocha, jak tak bardzo tego chce. ale czy metoda siłowa w tych sprawach w ogóle ma rację bytu? takie kombinowanie? ja jestem oldskulowa jednak... :P
        • szklana.gora Re: uhuhu, 22-letnia dziewica! 23.09.10, 00:37
          eh, ludzie... sprawa jest prosta. tutaj mogę się zakochać zawsze i iść do gina i nawet na forum zapytać. na miejscu nie chcę łazić po ginekologach. więc gdybyście mi doradziły że jednak absolutnie i bezwarunkowo tabsy - to jutro jestem u lekarza żeby mi dobrał piguły. przed wyjazdem idę na kontrolę do dentysty, idę do fryzjera, do ginekologa... wolę się dogadywać (i płacic) z naszymi lekarzami i fryzjerami niż z tamtejszymi.
          • wacikowa szklana 23.09.10, 08:01
            Idź do gina po tabsy ale z prezerwatyw nie rezygnuj. Jak się to mówi
            "Przezorny zawsze zabezpieczony";)
            Ginekolog doradzi Ci najlepsze zabezpieczenie. Nie jest powiedziane,że będziesz mogła brać tabletki anty wiec jakie ma znaczenie to co my Ci napiszemy?
        • wacikowa Re: uhuhu, 22-letnia dziewica! 23.09.10, 07:56
          Jeśli Ty tak samo jak józek jesteś "kombinerkami" to było do Ciebie:)
          Co do autorki niech robi i planuje co chce. Jest miłość jest fizyczność. Jedni potrzebują do szczęścia połączyć te sprawy inni nie. Ona ma dopiero 22 lata. Niech że się kobieta bawi póki może i bierze z życia co najlepsze:)
    • josef_to_ja Dla niektórych dziewictwo jest ważne 22.09.10, 20:21
      Np. dla muzułmanów albo ortodoksyjnych katolików
      • wacikowa Re: Dla niektórych dziewictwo jest ważne 22.09.10, 20:28
        Bingo. Uderz w dziewice a józef zaszczeka.
    • kalina.s Re: uhuhu, 22-letnia dziewica! 22.09.10, 20:30
      szklana.gora napisała:

> no właśnie. zdecydowałąm sie na coming out po poście kaliny :-)
      Hej!!! ;-)) wychodzimy z podziemia... :-)

ale jestem uż trochę zmęczona... mam 22 lata, jadę na stypendium
      > i jestem hmmm... otwarta na nowe doświadczenia. nie chcę iść do łóżka z pierwsz
      > ym lepszym, (bo mądrość ludowa głosi, że po dwydziestym trzecim roku życia wian
      > ek wiednie), ale liczę się z tym, że się zakocham.
      ... szklana góra, Ty jedziesz tam juz zaprogramowana na seks, na :pozbycie sie wianka";-) czym jesteś zmęczona? Brakiem seksu? Jeśli już to można być zmęczonym brakiem bliskości - to rozumiem. Ale przecież wrócisz, czy cis sensownego uda Ci sie zbudować? Nie świruj, zrobisz to bez miłości. Po prostu będzie to jakiś inteligentny przystojniak i tyle. Szklana zastanów się jeszcze. I te pytania. Kurcze. Profesjonalnie sie za to zabierasz. Myślisz że depilacja jakoś pomaga w zakochaniu się? Przyspiesza? Zaczynam się od jutra depilować! ;-D
      • zainteresowany_live Re: uhuhu, 22-letnia dziewica! 22.09.10, 20:40
        Mogę zaprowadzić cię na koniec swiata. Jeśli tylko chcesz.. Odpraw wcześniej tylko partnera. ;D
      • szklana.gora Re: uhuhu, 22-letnia dziewica! 22.09.10, 20:45
        Nie jadę zaprogramowana, serio. Ale czuję że coś mnie w życiu omija. Dopuszczam mozliwość zakochania się i znalezienia sobie faceta właśnie tam, ale nie będę ścigać żadnego lokalnego samca żeby go obdarować wiankiem bo to bez sensu. Nie po to tyle się certoliłam, żeby teraz tak bez sensu si puścić.

Z drugiej strony grupa w której będę zapowiada się super, bo w ogóle to co robimy jest super, tylko ze w Polsce przeważają laski, tam będzie mieszane towarzystwo i pewnie będzie mi łatwiej znaleźć kontakt z facetami którzy zajmują się tym czym ja, mają podobne zainteresowania, będzie mi łatwiej zaprzyjaźnić się, zakochać...

a pytania... hmmm... myślę że depilacja pomoże w odpowiednim momencie zrobić to spontanicznie bez zastanawiania się jakie są powszechnie przyjęte standardy eee... fryzjerskie :-)

zresztą. hipotetycznie pytam :-)
        • kalina.s Re: uhuhu, 22-letnia dziewica! 23.09.10, 00:55
          jasne. spoko. takie tylko wrażenie odniosłam o zaprogramowaniu i jakimś takim zafiksowaniu na straceniu wianka w czasie tego pobytu zagranicznego. a jak będzie się zbliżał powrót i się nie zakochasz? postanowiłaś sobie, że wracasz odmieniona czy jak? ;-)
          rób, tak jak czujesz, że warto :-)
    • martishia7 Re: uhuhu, 22-letnia dziewica! 22.09.10, 20:44
      Gumki nie podlegają negocjacjom. Absolutnie, bezwzględnie, chociażbyś była nie wiem jak pijana, comprende? Przed choróbskami nic innego nie pomoże się uchronić. Tablety możesz brać dla wzmożonej pewności. Plus ja się po prostu dobrze czuję po nich i lepiej mi z pigułami. Ale wiadomo - zabierz się metodycznie, dobry gin, badania etc.

Co do fryzury to ja się pozbywam nadmiaru kudła golącą nasadką do depilatora. A żyletą tylko... ekhm.. między nogami i troszkę po boczkach. Jest ok, suwakiem sobie włosów nie przycinam.
    • d.moll.ka Re: uhuhu, 22-letnia dziewica! 23.09.10, 00:22
      wątek dla Ciebie mała, cobyś potem nie płakała. założony świeżo, możesz śledzić na bieżąco:
      forum.gazeta.pl/forum/w,16,116786500,116786500,Jaka_metode_antykoncepcji_stosujecie_.html
    • nothing.at.all Re: uhuhu, 22-letnia dziewica! 23.09.10, 09:04
      Pyt. 1 - gumpki, szkoda ingerować w organizm na pół roku. Jak się zdecydujesz na dłuższy związek to można kombinować coś innego.
      Pyt. 2 - jak Ci wygodnie i jak lubisz. Facet powinien akceptowac.
    • kombinerki.pinocheta Re: uhuhu, 22-letnia dziewica! 23.09.10, 10:56
      Przypomniala mi sie pewna historia.

Moj kolega mieszkal z pewnym Turkiem. Do Tura specjalnie z Krakowa przyjechala modeleczka. Tur byl zdziwiony jak sie okazalo, ze byla jeszcze dziewica.
      Szanuj pozniej taka latwa koze.
      • mumia_ramzesa Re: uhuhu, 22-letnia dziewica! 23.09.10, 13:07
        Jestes obrzydliwym ksenofobem! Tylko mi nie odpowiadaj, bo mam wsrod przodkow obcokrajowca i jeszcze pobrudzisz sobie paluszki!
        • kombinerki.pinocheta Re: uhuhu, 22-letnia dziewica! 23.09.10, 13:13
          A jak Polki uwazaja, ze zachodnioeuropejscy faceci sa lepsi od Polakow to jak to okreslic?
          Czy to nie to samo co powiedzenie, ze jedna rasa jest lepsza od drugiej?
          Rasizm?

>wsrod przodkow o
          > bcokrajowca i jeszcze pobrudzisz sobie paluszki!

Babcia/prababcia zwiazala sie z Turkiem?
          • mumia_ramzesa Re: uhuhu, 22-letnia dziewica! 23.09.10, 13:21
            Pojedz za nasza wschodnia granice to tez bedziesz lepszy niz tamtejsi faceci i przestan jeczec.
            Ani babcia ani prababcia. O prababcie tez jestes zazdrosny?
            • kombinerki.pinocheta Re: uhuhu, 22-letnia dziewica! 23.09.10, 13:29
              > Pojedz za nasza wschodnia granice to tez bedziesz lepszy niz tamtejsi faceci i
              > przestan jeczec.

To Ty tez uwazasz, ze ten podzial obowiazuje? :)
              • mumia_ramzesa Re: uhuhu, 22-letnia dziewica! 23.09.10, 13:46
                Jaki podzial? Na wschod i zachod? Czy na my i oni?
                Wiadomo, ze egzotyka jest pociagajaca.
                • d.moll.ka Re: uhuhu, 22-letnia dziewica! 23.09.10, 13:57
                  uchwyciłaś sedno!
                  szklana sobie wymarzyła / umyśliła / wyśniła / wykombinowała*, że jej inicjacja seksualna będzie miała smak przygody! Spoko. Duża niunia. Jak dobrze trafi - będzie happy .
                  TY jesteś z obozu PIS czy z módzieży wszechpolskiej? Seks u was też tylko z Polakami? :P

* niepoprawne skreślić
                  • d.moll.ka Re: uhuhu, 22-letnia dziewica! 23.09.10, 13:58
                    to jest do kombinerek, sorki....

> TY jesteś z obozu PIS czy z módzieży wszechpolskiej? Seks u was też tylko z Pol
                    > akami? :P
                    >
                    • princess_yo_yo Re: uhuhu, 22-letnia dziewica! 23.09.10, 14:03
                      e tam, kombinerkom sie wydaje ze gdyby polki nie uprawialy seksu z kolesiami z zagranicy to moze w koncu jakas by na niego poleciala, a to niestety jest bledne zalozenie - to ze brakuje konkurencji jeszcze nie oznacza ze kazdemu (nawet kombinerkom) sie uda. ale jak wiekszosc nie atrakcyjnych facetow kombinerki zwala wine na skutek a nie na przyczyne :-)
                      • d.moll.ka Re: uhuhu, 22-letnia dziewica! 23.09.10, 14:09
                        ale ja i tak mam gorzej! :P
                        nadprodukcja kobiet w Polsce. moze kombinerkom sie trafi jakas? jak slepej kurze ziarno...
                        on naprawdę... jeszcze nigdy? skąd wiecie takie rzeczy? zwierzał sie?

ja to do Chin jadę wkrótce. tak polityka państwa spowodowała, że w chłopach można przebierać jak w ulęgałkach :)) marzenie....
                      • kombinerki.pinocheta Re: uhuhu, 22-letnia dziewica! 23.09.10, 14:30
                        > e tam, kombinerkom sie wydaje ze gdyby polki nie uprawialy seksu z kolesiami z
                        > zagranicy to moze w koncu jakas by na niego poleciala

tak tak :))

>ale jak wiekszosc nie atrakcyjnych facetow kombinerki zwal
                        > a wine na skutek a nie na przyczyne :-)

Wlasnie o to chodzi, ze dla Polek obcokrajowiec przewaznie jest atrakcyjniejszy niz Polak, nawet ze wzgledu na samo pochodzenie.
                        • princess_yo_yo Re: uhuhu, 22-letnia dziewica! 23.09.10, 14:37
                          >
                          > Wlasnie o to chodzi, ze dla Polek obcokrajowiec przewaznie jest atrakcyjniejszy
                          > niz Polak, nawet ze wzgledu na samo pochodzenie.
                          >

to juz jest twoja osobista kreacja, ale domyslam sie ze czesc tobie podobnych sie z tym zgodzi. zawsze mnie bawili faceci ktorzy uwazali ze powinnam sie nimi interesowac bo akurat jestem sama a oni przeciez tacy piekni i wspaniali - zalosne zachowanie i nie ukrywam z takim podejsciem spotkalam sie tylko wsrod rodakow, co oczywiscie nie znaczy ze nieudacznicy innych nacji sie tak nie zachowuja, po prostu akurat nie mialam tej nieprzyjemnosci :-)
                          • kombinerki.pinocheta Re: uhuhu, 22-letnia dziewica! 23.09.10, 14:42
                            > ie z tym zgodzi. zawsze mnie bawili faceci ktorzy uwazali ze powinnam sie nimi
                            > interesowac bo akurat jestem sama

Nie wiem o czym do mnie piszesz. Gdzie ja napisalem, ze te panny powinny interesowac sie takimi jak ja?
                            Ja tylko protestuje przed tym zeby uwazac mnie za gorszego tylko dlatego, ze jestem Polakiem.
                            • menk.a Re: uhuhu, 22-letnia dziewica! 23.09.10, 15:23

> Ja tylko protestuje przed tym zeby uwazac mnie za gorszego tylko dlatego, ze je
                              > stem Polakiem.
                              >

Kombi, ale to ty w każdym poście powtarzasz, że jesteś gorszy, bo jesteś Polakiem, bo twoje rodaczki nie rozkładają nóg przed tobą tylko przed innymi i akurat wziąłeś na celownik cudzoziemców. Wgrałeś sobie jakieś tezy i nimi wojujesz. I choćby tu padło 654543 postów przeczących wobec każdego twojego postu, to i tak to nie zmieni twojej opinii o nas, Polkach, prawda?
                        • mumia_ramzesa Re: uhuhu, 22-letnia dziewica! 23.09.10, 15:08
                          > Wlasnie o to chodzi, ze dla Polek obcokrajowiec przewaznie jest atrakcyjniejszy

Zwieksz swoja atrakcyjnosc.
                        • raohszana Re: uhuhu, 22-letnia dziewica! 23.09.10, 15:13
                          A skąd wiesz, że zagramaniczny jest atrakcyjniejszy dla Polek niż Polak? Wszystkie Ci się zwierzają czy jak? Z ciekawości zapytuję.
                          • menk.a Re: uhuhu, 22-letnia dziewica! 23.09.10, 15:24
                            raohszana napisała:

> A skąd wiesz, że zagramaniczny jest atrakcyjniejszy dla Polek niż Polak? Wszyst
                            > kie Ci się zwierzają czy jak? Z ciekawości zapytuję.
                            >

Wiedzę czerpie z forum Faceci z Egiptu.
                            • raohszana Re: uhuhu, 22-letnia dziewica! 23.09.10, 15:32
                              Ahm. Bardzo miarodajne forum.
                              To na podstawie forum onetu można wysnuć wniosek, że wszyscy Polacy to debile i tłuki kartoflane...
                        • sid.leniwiec Re: uhuhu, 22-letnia dziewica! 23.09.10, 18:30

Aha. Ale u Ciebie obcokrajowiec to tylko i wyłącznie Arab lub Murzyn. A gdybym namiętnie leciała na blondwłosych Skandynawów, to to też byłoby takie straszne jak Polki kręcące z czarnymi lub śniadymi?
                          • kombinerki.pinocheta Re: uhuhu, 22-letnia dziewica! 23.09.10, 18:41
                            Tak, zakladajac, ze majac do wyboru blondwlosego Szweda i blondwlosego Polaka wybralabys tego pierwszego, poniewaz jest obcokrajowcem.

Poza tym, nawet pan psycho-seksuolog to dostrzega:

"Wykształcenie czy pozycja nie mają tu żadnego znaczenia. Wszystkie kobiety są ciekawe innej kultury. Dla Polek obcokrajowcy sami w sobie są interesujący – mówi dr Wiesław Ślósarz, seksuolog i psycholog."
                            • sid.leniwiec Re: uhuhu, 22-letnia dziewica! 23.09.10, 18:46
                              No ale co? Jeśli bzyknę się niezobowiązująco ze Szwedem, bo mam ochotę na seks ze Skandynawem, to jest to w jakiś sposób gorsze od niezobowiązującego bzyknięcia się z Polakiem?
                              • kombinerki.pinocheta Re: uhuhu, 22-letnia dziewica! 23.09.10, 19:12
                                Ta sama polka, tylko, ze Ty patrzysz w tym momencie na narodowosc. Chec dowartosciowania?
                                Z drugiej strony takich kobiet chyba nie bralbym na powaznie, bo zawsze moze im przyjsc ochota na cos innego i w chwili slabosci pojdzie z Niemcem/Chorwatem/Wlochem...
                                • sid.leniwiec Re: uhuhu, 22-letnia dziewica! 23.09.10, 19:20
                                  No. A jeśli jesteś blondynem, to w chwili słabości może pójść z brunetem. Przerąbane.
                                  • raohszana Re: uhuhu, 22-letnia dziewica! 23.09.10, 19:40
                                    A jak jest facetem, to nagle może się zachcieć kobiety. Nie no, te Polki to do niczego, panie!
                        • ingeborg Re: uhuhu, 22-letnia dziewica! 23.09.10, 18:53
                          hmmm w sumie to tak. jak porównuję moje osobiste doświadczenia to cudzoziemcy z zachodniej europy i ze stanów, ci z którymi się spotkałam, jacyś zawsze bardziej domyci, ładnie pachną, książki czytają, znają języki, dobrze się ubierają... nie wiem, może z jakichś względów trafiłam na towar eksportowy, może spotykałam jakichś wybrańców, ale w polsce takich ludzi spotykam czasem. tam - częściej niż czasem.
                          • josef_to_ja Re: uhuhu, 22-letnia dziewica! 23.09.10, 19:00
                            Mam większość tych zalet, jestem bardzo zadbany, jakoś kobiety same mi się na penisa nie nadziewają
                            • ingeborg Re: uhuhu, 22-letnia dziewica! 23.09.10, 19:07
                              widać masz jakiś inny feler, który przysłania zalety. poza tym większość polskich facetów czytających (co najwyżej) pratchetta i chodzących w worowatych tiszertach myśli że są oczytani i dobrze ubrani.
                              • josef_to_ja Re: uhuhu, 22-letnia dziewica! 23.09.10, 19:13
                                Mój feler polega na tym, że obracam się głównie w środowiskach imprezowiczy i twardych, męskich facetów i ich kobiet, chociaż już nie baluję tyle co kiedyś (wyrosłem z tego), a w tych środowiskach liczy się bardzo wygląd. Ja niestety nie wyglądam jak przystojniak z Energy w białych rękawiczkach, spalony na solarium, z żelem na włosach. A tak naprawdę to ja do kobiet w celach matrymonialnych w ogóle nie zagaduję, a jak jakaś jest dla mnie za miła to mnie to po prostu krępuje
                                • raohszana Re: uhuhu, 22-letnia dziewica! 23.09.10, 19:41
                                  To kiego masz pretensje, jak obracasz się w środowisku nawiedzonych pań? Zmień środowisko miast jojczyć :P
                                  • josef_to_ja Re: uhuhu, 22-letnia dziewica! 23.09.10, 20:09
                                    Czemu od razu nawiedzionych?
                                    • raohszana Re: uhuhu, 22-letnia dziewica! 23.09.10, 20:17
                                      Bo jak dla jakiejś liczy się głównie wygląd, to dla mnie nawiedzona jakaś.
                                      • josef_to_ja Re: uhuhu, 22-letnia dziewica! 23.09.10, 20:24
                                        Ale dla każdego w jakimś stopniu wygląd się liczy
                                        • raohszana Re: uhuhu, 22-letnia dziewica! 23.09.10, 20:38
                                          Zwróć uwagę na słówko "głównie" - którego sam użyłeś opisując środowisko w jakim się obracasz. Nie szukaj kwiatków wśród pustaków.
                  • kombinerki.pinocheta Re: uhuhu, 22-letnia dziewica! 23.09.10, 14:32
                    > TY jesteś z obozu PIS czy z módzieży wszechpolskiej? Seks u was też tylko z Pol
                    > akami? :P

PO
                    • po-trafie Re: uhuhu, 22-letnia dziewica! 23.09.10, 18:04
                      Przeczytalam i jednak nie moge sie opanowac, powierce nieco.

1. Pietnujesz autorke, ktora wyjezdzajac na stypendium za granice na dluzszy czas zastanawiam sie nad potencjalnych seksem. Bo ZAGRANICA. A czy nie przyszlo Ci do glowy ze tak samo moglaby (i on i dowolna inna kobieta) planowac seks:
                      - przed wyjazdem na kemping w towarzystwie polskim;
                      - przed wyjazdem za granice z ekipa znajomych;
                      - przed wyjazdem na wycieczke na antarktyde z dowolna grupa ludzi.

Bo patrzac logicznie:
                      wyjazd w towarzystwie rowiesnikow = potencjalnie dobra zabawa (wszak takze po to sie jedzie), dobra zabawa ludzi mlodych = mozliwy seks, mozliwy seks = mozliwa ciaza, mozliwa ciaza = lepiej zabezpieczyc sie wczesniej, niz na ostatni moment myslec jak po francusku/wlosku/mongolsku mowi sie '3 prezerwatywy poprosze'.

2. Z wysoka pewnoscia mowisz o puszczalstwie polek za granica. Skad takie dane? Znowu na logike:
                      - polka otwarta i rozrywkowa w kraju prawdopodobnie bedzie rozkrywkowa za granica (i na kazdym innym wyjezdzie);
                      - polka zamknieta i "grzeczna" w domu albo bedzie "grzeczna" na wyjezdzie, albo nie bedzie. Ze wzgledu na wyjazd, czyli rekreacje, czyli relaks.
                      Nie wazne czy bedzie on za granice, czy w polsce i w pewien sposob odpoczynek. Nie bez powodu najwiecej ciaz rozpoczyna sie w wakacje - a bo to oboz zeglarski, a to wycieczka w gory, a to wczasy za granica. I nie ma to nic wspolnego z uderzajacym urokiem obcokrajowcow.

Moznaby wiec wysnuc twierdzenie:
                      polki robia sie latwiejsze na wczasach. A kto sie nie robi latwiejszy w sprzyjajacych warunkach? Zony sprzyjaja mezom bardziej, zakochani nie moga sie od siebie odkleic, a samotni rozgladaja sie za towarzystwem. Wot, urok wczasow.
                      • kombinerki.pinocheta Re: uhuhu, 22-letnia dziewica! 23.09.10, 18:19
                        >Skad takie dane?

Za duzo przykladow, nie chce mi sie wymieniac.
                      • josef_to_ja Re: uhuhu, 22-letnia dziewica! 23.09.10, 18:46
                        Dlatego szukam kobiety, co raczej nie miała przygód na wczasach
              • princess_yo_yo Re: uhuhu, 22-letnia dziewica! 23.09.10, 13:48
                ja tam nie wiem o zadnych podzialach ale jestem pewna ze ktos cie w koncu zechce kombinerki :-)
                • kombinerki.pinocheta Re: uhuhu, 22-letnia dziewica! 23.09.10, 14:33
                  Z jaka wyzszosci. Czujesz sie lepsze ode mnie tylko dlatego, ze znajduja sie chetni?
              • menk.a Re: uhuhu, 22-letnia dziewica! 23.09.10, 13:49
                Nadal i wciąż.
      • glorification Re: uhuhu, 22-letnia dziewica! 23.09.10, 13:50
        Z Turkami to inna historia. Oni tam bardzo młode dziewczyny za mąż wydają. Nie ma się co na Turków oglądać.
    • josef_to_ja Szkoda, że 22 letnic dziewicych nie spotykam... 23.09.10, 18:59
      w realnym życiu. Wszystkie moje koleżanki chyba raczej już smak "grzeszenia" z mężczyzną poznały :(
    • pretensjaa Re: uhuhu, 22-letnia dziewica! 23.09.10, 20:47
      liczę się z tym, że się zakocham.

Liczysz się, z tym, że się zakochasz, czy może liczysz NA TO, że się zakochasz?
    • pretensjaa Re: uhuhu, 22-letnia dziewica! 23.09.10, 20:49
      Ja pier..........
    • eryk81 Re: uhuhu, 22-letnia dziewica! 25.09.10, 00:39
      Dzisiaj koleżanka z pracy żegnała się bo wyjeżdża na tydzień do Portugalii, więc mówię do niej -Zachowuj się jak na Polkę przystało
      A ona na to.
      -Czyli mam się puszczać z każdym co się trafi;)
      Ot ona najlepiej podsumowała zachowanie naszych rodaczek zagranicą.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka